- 1 Nisan 2016
- 315
- 276
- 103
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.341
Arkadaşın eşi önceden de orda doğurduğu icin ordan biliyorum canim. Ekstra olarak veriliyor sanırım. Dahil değil :)Fotoğrafçıyla anlaşmadan once doğum yapacağınız hastaneye bi sorun bazen hastanenin doğum ucretinin icinde oluyor ben ilk doğumumda cok acil girmistim doguma vaktinden once hic fotocu falan dusunemedik meger hastanenib boyle bir hizmeti varmis ameliyathanede ogrendim cok da guzel oldu.
kiz oyle diyorsunda useniyorum valla. hem boyle bol cikolatali bisey istiyorum..Kız hemen bi pansipanya keki pişir üzerine krem şanti meyve vs al sana pasta ayıpsın ben çok yaparım öyle şeyler hiç durmaz elim
Diyetteyken canim yas pasta istediği zaman bir tarif almıştım. Muzu ezip içine kakao katıyorsun. Hafif sut. Ayni tat diyorlardı. :)kiz oyle diyorsunda useniyorum valla. hem boyle bol cikolatali bisey istiyorum..
Aniden suyun gelmesi ya da sancı başlaması servikal yetmezligin belirtisi demişti doktor. O yuzden sende rahim ağzı yetmezliği var diyemem ama dikiş atılmasını tavsiye ederim demisti. 17.haftada atildi ve o zamam 20 mm civarindaydi halada ayni. Hep dikkat etmek gerekiyorBenim iki hamileliğimde de servikal yetmezlik yoktu canım herşey normal iken aniden sancım başlıyor açılma oluyor
Ben de pek bi yükselme olmadı. İğne ya da dikiş oluyor zaten. Aynı kalsa sorun olmaz ama dikkatli davranmak gerekir. Benim de 25 mm e çıkmıştı ama bi 30 mm üzerine cikmadi hiç. Ben de yatıyorum genelde, bugün biraz iş yaptım hemen alta doğru baskı hissettim.Kızlar iyi akşamlar benim serviks geçen hafta 18 mm ölçüldü hemen iğne başlandı. Pazartesi 26 çıktı. Haftaya salı günü tekrar kontrolüm var inşallah. Acaba yükselme olur mu? Bilginiz var mı? 20mm sınırmış dikiş için... yatıyorım ben de... inşallah vaktinden gelir yavrularımız...
Aniden suyun gelmesi ya da sancı başlaması servikal yetmezligin belirtisi demişti doktor. O yuzden sende rahim ağzı yetmezliği var diyemem ama dikiş atılmasını tavsiye ederim demisti. 17.haftada atildi ve o zamam 20 mm civarindaydi halada ayni. Hep dikkat etmek gerekiyor.
Yani ikinci hamileliğimde bir kere ölçmüştü doktor normal demişti sonra daha ölçmedi Ama yinede iğne vuruldum 36 haftaya kadar 37 hafta bitincede doğdu.
Bu hamileliğimde ölçülmedi 32 haftaya kadar geldiysen servikal yetmezlik yoktur dedi ölçmedi.
Ben istesem ölçer mi acaba?
Aniden suyun gelmesi ya da sancı başlaması servikal yetmezligin belirtisi demişti doktor. O yuzden sende rahim ağzı yetmezliği var diyemem ama dikiş atılmasını tavsiye ederim demisti. 17.haftada atildi ve o zamam 20 mm civarindaydi halada ayni. Hep dikkat etmek gerekiyor
Ben de pek bi yükselme olmadı. İğne ya da dikiş oluyor zaten. Aynı kalsa sorun olmaz ama dikkatli davranmak gerekir. Benim de 25 mm e çıkmıştı ama bi 30 mm üzerine cikmadi hiç. Ben de yatıyorum genelde, bugün biraz iş yaptım hemen alta doğru baskı hissettim.
Ben her ultrasona girişimde soruyorum ve söylüyor. Zor bişey değil karindan bakarken biraz daha aşağı yani kasigina getirip bakiyor. Belki uzunlugun iyi çıkar icin rahat eder.Yani ikinci hamileliğimde bir kere ölçmüştü doktor normal demişti sonra daha ölçmedi Ama yinede iğne vuruldum 36 haftaya kadar 37 hafta bitincede doğdu.
Bu hamileliğimde ölçülmedi 32 haftaya kadar geldiysen servikal yetmezlik yoktur dedi ölçmedi.
Ben istesem ölçer mi acaba?
Amin. Benim kaybim yok Allah a şükür. İlk hamilelik zaten. Insallah hayırlısıyla olmazda..İnşallah hepimizin vaktinde gelir yavruları... :) senin kaçıncı haftada doğmuştu.,?
Canım pıtırcanlardan biri geçen gün beni uykumdan uyandırdı tekmesiyleHerkese gunaydin guzel hamislergununuz guzel gecsin insaallah. Benim minik kizim fena güçlü ani tekmelere basladi gun icide bu belirgin güçlü olanlar bir defa yada iki oluyor ama oyle boyle degil ahhh dedirtiyor
Herkese gunaydin guzel hamislergununuz guzel gecsin insaallah. Benim minik kizim fena güçlü ani tekmelere basladi gun icide bu belirgin güçlü olanlar bir defa yada iki oluyor ama oyle boyle degil ahhh dedirtiyor
Yaa çok gecmis olsunGünaydın kızlar akşamdan buyana bademciklerim şiş zor yutkunuyorum canım acıyor, nefes alamıyorumşimdide çok afedersiniz istifra ediyorum midemden acısu çıkıyo içim dışıma çıktı bademciklerim fena burnum akıyor Ne yapmalıyım
Yaaa sorma resmen birisi disardan vuruyor gibi i nasil bir aci tam göbek delimin sagi yada solu oluyor o zmb cok aciyor en gergin yer orasi diue sanirim . oyyyy o ayakları elleri anneleri yer kuzucuklarCanım pıtırcanlardan biri geçen gün beni uykumdan uyandırdı tekmesiyle
Uykudayken farketmeden sırt üstü pozisyona geçmişim oh rahat rahat yatıyorum. Karnımın sağ tarafından bi darbe yedim içerden nasıl uyandığımı şaşırdım. Eşime soruyorum o anki uyku sersemliğiyle sen mi vurdun karnıma diyeAma içerden bir el ya da bir ayak bilemicem resmen itekledi karnımı dışarı doğru, bana yer aç demek istedi herhalde sırtüstü yatınca yerleri daralıyor kuzuların
Benimde bu ara basladi seninde bir iki haftaya baslar can yakan tepikleray ne guzel. ben daha kucuk kucuk hıssedıyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?