2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

hım ıkıncıyse olabılır. benım daha ılk bebısım:) 22 hafta olduk bıraz daha beklerız artık:) saglıklı olsunda cok guzel bır duygu benım ıcın:)

Yaaa sorma resmen birisi disardan vuruyor gibi i nasil bir aci tam göbek delimin sagi yada solu oluyor o zmb cok aciyor en gergin yer orasi diue sanirim . oyyyy o ayakları elleri anneleri yer kuzucuklar

Oyy yenmez mi yenir tabiii

Bi de benimkilerin biri tam göbek deliğimin orda kafası, diğeri kasık bölgemde. Altlı üstlü duruyorlar içerde. Üstteki alttakinin kafasına ayağını koyuyordu son kontrolde
Göbek deliğimdeki pıtırcık çok acıtıyor hiç sorma.. en hassas bölge orasıymış zaten doktorum da öyle dedi, esnediğimde ya da derin nefes aldığımda bile göbek deliğim acıyor.. içerden kafasıyla itekliyor göbek geliğimi dışarıya doğru pıtırcanım

Hayırlı cumalar kızlar.rabbim hepimizin yavrusunu sag salim sağlıklı bir sekilde kollarimiza versin insallah.bende henüz hareket hissetmiyorum ,dr da 4,5 aylık olunca hissedersin demisti.bir iki haftaya insallah bende hissederim.bir dahaki randevumuz kasımın ortaları.zaman gecsin istiyorum hemen

Kizlar donaxyl fitil kullanan varmi? Ben dun gece yatarken yaptim sonrada uyudum sabah 6gibi wc ye kalktim ve pit diye dustu tablet. Erimemis hic anlamadim yani nasil is? Acaba tam olarak uygulayamiyormuyum ki

İlk bebeğinmi

Oglum 23 aylik daha pek bisi anlamiyo arada soyluyorum yada arkadaslar diyo burda bebek var diye ama daha olayin farkinda degil.gecmis olsun bu arada felak nas oku canim nazar icin agirlik icin iyi geliyo.

geçmiş olsun canım
Oglum 23 aylik daha pek bisi anlamiyo arada soyluyorum yada arkadaslar diyo burda bebek var diye ama daha olayin farkinda degil.gecmis olsun bu arada felak nas oku canim nazar icin agirlik icin iyi geliyo.
ne şirin bi durum aslında :) bu kadar söylemiş olmanız bile yeterli zaten

Benim oğlumda 23 ayını bitiriyor temmuz doğumlu. Siz devam sütü kullanıyormusunuz? Biz halâ devam iNek sütü de veremiyorum hastaneye götürmedim ama sanırım allerjisi var.
Tuvalet eğitimimizde yarım kaldı siz çözebildinizmi tuwalet işini

Devam sutunu biraktik baska birsey yemiyodu cunku gunde 1 biberon sut veriyorum yatmadan once.tuvalet egitiminede cis cis deyip duruyodu basliyalim bari dedim lazimlik.aldik oturuyo ama yapmiyodu 2 gun falan sonra havalar sogudu bide tamamen cikartiyoruz alt tarafi esimde kis geldi hasta olucak banyoda usuycek deyince ara verdik kombiler acilinca tekrar baslamak istiyorum.

valla canim evde kakaoda yok. bi sekil ayaralicam artik

Merhaba kizlar. ya bende 3 4 gundur öksuruk var sabahlari degilde geceleri resmen ölüyorum öksurukten.
sabahlari cok az ama gece cok . üşuttüm orasi kesin ama. öksuruk surubuda birsrye yaramiyor . dun gece kalktim 3 yemek kadisi pekmez yedim onun uzerine öksurugum durdu cok sukur

Benmkide hem yemiyor hem devam sütüne devam ediyor :) geceleri uyanmasıda cabası... altı açık olduğu müddetçe çiş yapmıyor ama artık çocuk çatlıcak diyorum.bezi takıyorum hooop şişirivermiş hemen. Yani tutmasını falan biliyor ama bizde çözüm bulamadık henüz. Bende daha sıcak bir dönemde yeniden deneyeceğim inşallah.
Sizin bebeğinizmiydi emziği bırakmaya çalışan geçen günlerde görüşmüştük , başarabildinizmi

Pekmez içine az karabiber de oksuruge Çok faydali. Birde keçiboynuzu pekmezi daha faydali solunum yollarina

Pekmez içine az karabiber de oksuruge Çok faydali. Birde keçiboynuzu pekmezi daha faydali solunum yollarina
saol canim valla. keciboynuzu pekmezide var . karabiber koyup icim o zman. bir an once gecssin. isin komik tarafi ben öksürdükce idrar kaciriyorum bebek bezi baglicam en sonunda.

Hamile olabilirsin canım. Normal gebelik testleri adet gecikmesinden 3 gün sonra net çıkıyor aşağı yukarı. Adet tarihini bekle, 1 hafta geçerse kan tahlili yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…