2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yaa ne güzel heyecanlar büyük parçalar halledilmiş içlerinde sağlıkla huzurla musmutlu minnoş uykuları olsun bende ikeadan mı toparlasam acaba dedim ama beşiklerin kalitesine çok emin olamadım ayrıca büyümedikleri için çok mantıklı da gelmedi. Şimdilik bi park yatak alsam 2 3 yaşına gelince odasını birlikte mi seçsek diye de düşünmüyor değilim Ayy karar vermek çok zor

günaydın güzel anneler..inşallah çok çok iyi bir hafta geçiririz.mobilyalar konuşulmaya başlanmış.oğlumun zamanında daha bebekken bir çekmecelik yaptırdım.bizim yatak odasına uygun renklerde ilerde kullanırım diye.aman allahım o mobilya ve boya kokusundan çok çektim.nefret ettim diyebilirim o kadar yani.oğlana yatak odasını da tepe mobilyadan aldık.boyasız tek renk açık kahve renkli.daha doğrusu önce sadece büyüyebilen yatağı aldık sonrada dolapları.fotoğrafını netten buldum yüklerim.allah nasip ederse de ilerde oğlanın odasına kızı yatırıp ona oda yaparım imkanlar el verirse nasip bakalım inşallah hayırlısı ile görürüz o günleri

Eklentiler

• 267568b77e11cdde1961ff0c84c31c01.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 66
Canm benmde geçmişte 1 kaybım var aynı sebepten. Banada 32 de bırakırız dedi işte bende tırstım canım bırakmak istemiyorum bu hafta randevuda sorcam iyice herkes sonuna kadar iğne vurmuş aspirin bıraksada dicem.Geçen bir tanıdık ile rast geldim 1 kaybı olmuş 3. Ayda ama şimdi 2 oğlu var maşallah ikisindede sonuna kadar vurmuş iğneyi.Bakalım doktorlarımız bize ne dicek canım.Allah yardımcımız olsun bende senin gibi düşünüyorum en azından son 1 haftaya kadr vurmak isterim bizde cok meraklı değiliz delinmeye ama bebek için işte annelik

Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi doktorun illa bırak derse en azından bi doktorun daha fikrini al bence

ne guzel cok sevindim rahatlamana.
Bende hic rahatsizlik yok canim.agri,sizi yanma, capaklanma hic birsey yok. Galiba vucutta artan kan dolasimindan dolayi ani tansiyon oynamalarindan olustu.kontrol randevumda persembe doktora sorarim bakalim hamileliklemi alakali. Hayirlisiyla bir dogurup kurtulsaydik su problemlerden

Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi doktorun illa bırak derse en azından bi doktorun daha fikrini al bence
Öyle yaparım canım olmazsa bu saatten sonra doktor değiştirmekte hiç istemem Allah yardımetsin.doktor İlk söylediğinde 32 hafta diye cok takılmamıştım daha cok var nasılsa diye keşke baştan sorsaydım.Doktorum aslında yumuşak huyludur ama bakalım ne dicek bende.Başka dalda uzman doktor arkadaşlar var onlara sordum clexane 24 saat etkisi son güne kadar vursan bile bi yan etkisi olmaz diyor onlarda.Coraspirin tehlikeliymiş asıl

Aynen canım ben de ikeaya gidince hayal kırıklığına uğramıştım beşikler çok basit gelmişti. Parmaklıkları esnemiyor bile.. hepsinde de boya kullanılmış..
ben de iki tane park yatak almak istiyordum ama sonra heveslendim kendilerine ait bi odaları olsun istedim :)
Park yatak alıcam zaten bi tane, ilk 5 ay aynı beşikte yatakodamda yatırıcam minnoşlarımı park yatakla. Sonra da onun içine top havuzu filan alır atar oyun parkı yaparım içine girer oynarlar diye düşündüm.

Park yatak yeğenimde kullanmışlardı. İlerki yaşlarda oyun oynamasi icin guzel evet. Ama bana kuyu gibi geliyor onlar. Niye bilmiyorum. Sanki ben yatcam icinde :)))

Bende sizin gibi düşünüyorm ya.Hem şuan kiradayz uygn oda pek yok hemde şuan bebek odası fazla olur gibi geliyo.Hem yatiınıda büyünce ona göre alınır diyorm ama yinede kararszm

KIZlar sol kasığımda özellikle ayaktayken ince bir ağrı var yatınca geçiyor... neden olabilir var mı yaşayan bu durumu?

evet cnm bende ama benim sezeryan olacak artı böbreklerim genişlediği için erken alacaklar
Olsun kuzum sağlıklı olunda önemli olan o. Şubat annişi olursun :) eğer kız bebişler erken doğuyosa bende öyle olabilirim :) hayırlısı hakkımızda. Benim böbreklerde sorunlu ama gitmedim dr.a şimdi gitsem adım gibi eminim haftasına kalmaz kıpırdar o taş. Hep aynı oluyor.
mide ekşimesi yaşayan varmı kızlar günaydın bu arada sanki 12. haftama geri döndüm dünde böyleydim ,bulantımda var
Benimde oluyor bu aralar, aniden başlıyor bulantı. Yanma suanda boğazıma kadar var.

KIZlar sol kasığımda özellikle ayaktayken ince bir ağrı var yatınca geçiyor... neden olabilir var mı yaşayan bu durumu?
Bende aynıyım dün forum Bornovadaydık (izmirlisin bilirsin) sanırım biraz fazla gezdim sol tarafım cok batıyor yani kasılıyor birde benim bebek cok hareket ettiği zamanlardada oluyor ben o yüzden bebeğin büyümesine bağlıyorum.Kaslar geriliypr sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…