- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.561
Yaa ne güzel heyecanlarAynen canım.. teslimat tarihini çok geçe veriyorlar ben o yüzden acele ettim açıkçası. İkiz ve riskli bi gebeliğim olduğu için doktorum ocak ayının ilk haftası doğum olcakmış gibi hazırlanın dedi. Hastane çantamı bebem eşyalarını vs her şeyi ocağa kadar bitirmem gerekli. Sonrasında hastanede yatabilirm doğuma kadar.. çilek zaten teslim tarihi olarak 12 ocak dedi bize. Yani dün verdiğim siparş anca o zaman gelebilecek adamşar yetişemiyor yoğun talebe..
Oyyy maşallah
Bizimki de hissetmeyi çok istiyor ama elini karnıma her koyduğumda korkup kaçıyor
Bende de oluyo bu aralar canım midem boğazıma kadar yanıyo nedense..mide ekşimesi yaşayan varmı kızlar günaydın bu arada sanki 12. haftama geri döndüm dünde böyleydim ,bulantımda var
Canm benmde geçmişte 1 kaybım var aynı sebepten. Banada 32 de bırakırız dedi işte bende tırstım canım bırakmak istemiyorum bu hafta randevuda sorcam iyice herkes sonuna kadar iğne vurmuş aspirin bıraksada dicem.Geçen bir tanıdık ile rast geldim 1 kaybı olmuş 3. Ayda ama şimdi 2 oğlu var maşallah ikisindede sonuna kadar vurmuş iğneyi.Bakalım doktorlarımız bize ne dicek canım.Allah yardımcımız olsun bende senin gibi düşünüyorum en azından son 1 haftaya kadr vurmak isterim bizde cok meraklı değiliz delinmeye ama bebek için işte annelikcanım tesadüf şimdi gördüm yazdığınızı kusuruma bakmayın lütfen benim ikinci hamilelik ama ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse ilkinde bilmiyordum kan pıhtılaşması olduğunu canım benim dr doğuma kadar hatta doğumdan sonrada 1 hfta devam dedi aspirini 32dr bırakırsn dedi ama detaylıya girdim ki çok güvendiğim tecrübeli bir drdur detaylıyı yapan iğneyi kes (ben hala kullnıyorum korkumdan o ayrı )aspirin 35e kadar devam dedi dediğiniz gibi her dr farklı söylüyor ama ben kullansamda korkardm heralde 1-2 hafta öncesinden bırakırdım çünkü şuan bile bıcakla ufak bi yerimi kessem kazayla yarım saat kanım durmuyo
bende de var aynı durum.3 gün önceye kadar hamile olduğumun farkında değildim.bugün iş yerinde ki suyu bile içemiyorum tadı değişik geliyorBende de oluyo bu aralar canım midem boğazıma kadar yanıyo nedense..
normalmi acaba bilemedim yoksa idrar yollarımızmı enfeksiyonluBende de oluyo bu aralar canım midem boğazıma kadar yanıyo nedense..
Bilmiyorum ki canım bu ara ben hastayım grip nezle öksürük.. o etkilemiş olabilir inşallah enfeksiyon yoktur.. biraz akıntım oluyo bu ara ama yanmam yok idrarda..normalmi acaba bilemedim yoksa idrar yollarımızmı enfeksiyonlu
Belki de midemizi üşütüyoruzdur farkında olmadan bilmiyorum ki canım ya da normaldir :/ :)bende de var aynı durum.3 gün önceye kadar hamile olduğumun farkında değildim.bugün iş yerinde ki suyu bile içemiyorum tadı değişik geliyor
bendede var canım özellikle ekşime ve bulantı, saçları çıkıyo ya ondan oluyo geçicek bunlardamide ekşimesi yaşayan varmı kızlar günaydın bu arada sanki 12. haftama geri döndüm dünde böyleydim ,bulantımda var
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi doktorun illa bırak derse en azından bi doktorun daha fikrini al benceCanm benmde geçmişte 1 kaybım var aynı sebepten. Banada 32 de bırakırız dedi işte bende tırstım canım bırakmak istemiyorum bu hafta randevuda sorcam iyice herkes sonuna kadar iğne vurmuş aspirin bıraksada dicem.Geçen bir tanıdık ile rast geldim 1 kaybı olmuş 3. Ayda ama şimdi 2 oğlu var maşallah ikisindede sonuna kadar vurmuş iğneyi.Bakalım doktorlarımız bize ne dicek canım.Allah yardımcımız olsun bende senin gibi düşünüyorum en azından son 1 haftaya kadr vurmak isterim bizde cok meraklı değiliz delinmeye ama bebek için işte annelik
ne guzel cok sevindim rahatlamana.Sanada geçmiş olsun canım ben akşam dalin şampuanla yıkadım gözümü baya iyi geldi şuan az biraz çapaklanma var bidaha yıkayacağım bakalım :) kızlarıma aldığım şampuanı önce ben kullandım :))
Öyle yaparım canım olmazsa bu saatten sonra doktor değiştirmekte hiç istemem Allah yardımetsin.doktor İlk söylediğinde 32 hafta diye cok takılmamıştım daha cok var nasılsa diye keşke baştan sorsaydım.Doktorum aslında yumuşak huyludur ama bakalım ne dicek bende.Başka dalda uzman doktor arkadaşlar var onlara sordum clexane 24 saat etkisi son güne kadar vursan bile bi yan etkisi olmaz diyor onlarda.Coraspirin tehlikeliymiş asılHakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi doktorun illa bırak derse en azından bi doktorun daha fikrini al bence
Aynen canım ben de ikeaya gidince hayal kırıklığına uğramıştım beşikler çok basit gelmişti. Parmaklıkları esnemiyor bile.. hepsinde de boya kullanılmış..Yaa ne güzel heyecanlarbüyük parçalar halledilmiş içlerinde sağlıkla huzurla musmutlu minnoş uykuları olsun bende ikeadan mı toparlasam acaba dedim ama beşiklerin kalitesine çok emin olamadım ayrıca büyümedikleri için çok mantıklı da gelmedi. Şimdilik bi park yatak alsam 2 3 yaşına gelince odasını birlikte mi seçsek diye de düşünmüyor değilim Ayy karar vermek çok zor
Park yatak yeğenimde kullanmışlardı. İlerki yaşlarda oyun oynamasi icin guzel evet. Ama bana kuyu gibi geliyor onlar. Niye bilmiyorum. Sanki ben yatcam icinde :)))Aynen canım ben de ikeaya gidince hayal kırıklığına uğramıştım beşikler çok basit gelmişti. Parmaklıkları esnemiyor bile.. hepsinde de boya kullanılmış..
ben de iki tane park yatak almak istiyordum ama sonra heveslendim kendilerine ait bi odaları olsun istedim :)
Park yatak alıcam zaten bi tane, ilk 5 ay aynı beşikte yatakodamda yatırıcam minnoşlarımı park yatakla. Sonra da onun içine top havuzu filan alır atar oyun parkı yaparım içine girer oynarlar diye düşündüm.
Bende sizin gibi düşünüyorm ya.Hem şuan kiradayz uygn oda pek yok hemde şuan bebek odası fazla olur gibi geliyo.Hem yatiınıda büyünce ona göre alınır diyorm ama yinede kararszmYaa ne güzel heyecanlarbüyük parçalar halledilmiş içlerinde sağlıkla huzurla musmutlu minnoş uykuları olsun bende ikeadan mı toparlasam acaba dedim ama beşiklerin kalitesine çok emin olamadım ayrıca büyümedikleri için çok mantıklı da gelmedi. Şimdilik bi park yatak alsam 2 3 yaşına gelince odasını birlikte mi seçsek diye de düşünmüyor değilim Ayy karar vermek çok zor
Olsun kuzum sağlıklı olunda önemli olan o. Şubat annişi olursun :) eğer kız bebişler erken doğuyosa bende öyle olabilirim :) hayırlısı hakkımızda. Benim böbreklerde sorunlu ama gitmedim dr.a şimdi gitsem adım gibi eminim haftasına kalmaz kıpırdar o taş. Hep aynı oluyor.evet cnm bende ama benim sezeryan olacak artı böbreklerim genişlediği için erken alacaklar
Benimde oluyor bu aralar, aniden başlıyor bulantı. Yanma suanda boğazıma kadar var.mide ekşimesi yaşayan varmı kızlar günaydın bu arada sanki 12. haftama geri döndüm dünde böyleydim ,bulantımda var
3 kademeli yatak seviyesi var canım, başta üstte yatırıyorsun bebeği, sonra büyüdükçe kademe kademe aşağıya alıyorsun :))Park yatak yeğenimde kullanmışlardı. İlerki yaşlarda oyun oynamasi icin guzel evet. Ama bana kuyu gibi geliyor onlar. Niye bilmiyorum. Sanki ben yatcam icinde :)))
Bende aynıyım dün forum Bornovadaydık (izmirlisin bilirsin)KIZlar sol kasığımda özellikle ayaktayken ince bir ağrı var yatınca geçiyor... neden olabilir var mı yaşayan bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?