2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen canım amin hiçbirimiz dert sıkıntı görmeyelim inşallah. En önemlisi de evlatlarımızı sağ salim vakti zamanında kucağımıza alalım inşallah..
buradaki arkadaşlıkları ben de çok seviyorum..
kendime dünür bile buldum burdan Dmrz

hayırlı olsun canım gülegüle kullansın bebişin inşallah hangisini aldın bende çilekten beğendim ama mobilya fuarınada bakmak istiyorum :)

geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonundanda olabilir banada olmuştu aynısı 18.haftadaydı sanırım korktm bende bi ilaçla iki güne düzeldi bi dr a görün bence

canım tesadüf şimdi gördüm yazdığınızı kusuruma bakmayın lütfen benim ikinci hamilelik ama ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse ilkinde bilmiyordum kan pıhtılaşması olduğunu canım benim dr doğuma kadar hatta doğumdan sonrada 1 hfta devam dedi aspirini 32dr bırakırsn dedi ama detaylıya girdim ki çok güvendiğim tecrübeli bir drdur detaylıyı yapan iğneyi kes (ben hala kullnıyorum korkumdan o ayrı )aspirin 35e kadar devam dedi dediğiniz gibi her dr farklı söylüyor ama ben kullansamda korkardm heralde 1-2 hafta öncesinden bırakırdım çünkü şuan bile bıcakla ufak bi yerimi kessem kazayla yarım saat kanım durmuyo

hayırlı olsun canım gülegüle kullansın bebişin inşallah hangisini aldın bende çilekten beğendim ama mobilya fuarınada bakmak istiyorum :)
Teşekkürler canım, çilek-baby cotton beyaz renk..
kampanyayı kaçırmak istemedim valla o kadar mağaza gezince bi de fuar aklıma filan gelmedi aldım gitti :):)

Yaklaşık 1saattir Benimde sağ gözüm önce kan topladı sonra yanmaya baymaya başladı şuanda açamıyorum gözümü suni gözyaşı damlam vardı onu damlattım ama bakayım düzelecekmi?
Gecmis olsun canim.bende yanma batma falan hic birsey yok ama oldukca buyuk bi kizariklik.insaallah sabaha ikimizinkide gecer.

Teşekkürler canım, çilek-baby cotton beyaz renk..
kampanyayı kaçırmak istemedim valla o kadar mağaza gezince bi de fuar aklıma filan gelmedi aldım gitti :):)
çileğin mobilyalarına daha önce bakmıştm bence gayet güzeller zaten baby cottonla romantic baby bi harika ordan alırsam romantic olanı alırım heralde kampanya hep oluyo ya bi şekilde pazarlıkla falanda liste fiyatının altına alırsn mutlaka :)

Gecmis olsun canim.bende yanma batma falan hic birsey yok ama oldukca buyuk bi kizariklik.insaallah sabaha ikimizinkide gecer.
Sanada geçmiş olsun canım ben akşam dalin şampuanla yıkadım gözümü baya iyi geldi şuan az biraz çapaklanma var bidaha yıkayacağım bakalım :) kızlarıma aldığım şampuanı önce ben kullandım :))

Günaydıınn tatlı hamişler
Yoğun bir hafta ve hafta sonu ardından sakin bir hafta olmasını diliyorum
Minik mucizemin hareketleri de son 3 gündür daha bi sert daha bi anlaşılır hey ben burdayım dercesine dün babasına Günaydın tekmesi attı eşim ilk kez hissetti tüm gün ayakları yerden kesildi resmen adamcağızın. Baba kız aşkı şimdiden başlıyor sanırım merakla ve büyük bir heyecanla bekliyorum aşklarını izlemeyi

Aynen canım.. teslimat tarihini çok geçe veriyorlar ben o yüzden acele ettim açıkçası. İkiz ve riskli bi gebeliğim olduğu için doktorum ocak ayının ilk haftası doğum olcakmış gibi hazırlanın dedi. Hastane çantamı bebem eşyalarını vs her şeyi ocağa kadar bitirmem gerekli. Sonrasında hastanede yatabilirm doğuma kadar.. çilek zaten teslim tarihi olarak 12 ocak dedi bize. Yani dün verdiğim siparş anca o zaman gelebilecek adamşar yetişemiyor yoğun talebe..

Oyyy maşallah
Bizimki de hissetmeyi çok istiyor ama elini karnıma her koyduğumda korkup kaçıyor

mide ekşimesi yaşayan varmı kızlar günaydın bu arada sanki 12. haftama geri döndüm dünde böyleydim ,bulantımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…