2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

evet şuan aynı durumdayım

Aa bende forumdaydım :)) mothercare a girdin mi harika kıyafetler vardı... bu arada jokerde %60 a varan indirim başlamış mesaj geldii

Aa bende forumdaydım :)) mothercare a girdin mi harika kıyafetler vardı... bu arada jokerde %60 a varan indirim başlamış mesaj geldii
Girdim vallahi :) dün gece rüyama girmiş sürekli alışveriş ediyordum.Mothercaredeki vitrindeki bebek arabasına bayıldık biz sanırım onu tercih edicez.Jokerde falan doğru dürüst 0-3 ay yok farkettin mi biz geçen agorayada baktık pek bişey bulamadık.Özellikte tulum hiç yoktu.

Aa jokere girmeye fırsatım olmamıştı 0-3 aya başka yerden bakıcaz o zaman zaten çok almayı düşünmüyprım ilk 3 ay hemen büyüyorlar :) mothercaredaki vitrindeki bebek arabalarına bizde bayıldıkk kırmızıyla mavi vardı vitrinde harikaydı resmen :))

Canım hazıra konmak gibi Olmasın ama bu listeyi bizimle paylaşırmısın

Kızlar 21 +4 haftalıgıdetaylı ult. Gırsım rahım ağzı uzunlugu 6 mm gibi iseynsoledı ve cok kısa oldugunu fitil kullanacagımı duruma gore dıkıs atılacagını soledı acıl fıkırşerinizi bekliyrm, erken dogum rıskın yuksek dedımsuan cok kotuym

Evet bizede dediler arabayı baktığımız yerden hatta eleman akmaz kokmaz alın bebek arabasını dedi :) kdv ve dolardan dolayı zam gelcek dedi.Yoksa bende Ocakta falan alırız diyordum ama yeni yıl fiyatları binmesin birde üstüne

Allahın izniyle birşey olmaz kardeşim doktorunu dinle o yönlendirmiş seni zaten.Haklısın stres yapmakta ama bebeğin için yapmamaya çalış.Birşey olmayacak bak görürsün.Bırak diksinler bebeğin iyiliği için bu gerekliyse.Çok şükür ki önlemi var bak

Canım burada bir çok arkadaşa o dikiş atıldı hiç korkma, gebeliğinin sağlıklı ilerleyebilmesi için ve erken doğum olmaması için o dikişi öneriyor doktorlar. 5-10 dakikalık bi operasyon oluyor hiç gözünü korkutma.. her şey bebişlerimizin iyiliği için..

Aynen canım bir de aldığımız yer (ankara babymall) dünyanın binbir türlü hali var, her hangi bişey olur da arabayı iade etmek isterseniz gözümüz kapalı alırız dediler o garantiyi eklediler faturaya.. bunu bilmek de rahatlattı. Ocak ayında aynı arabaya 1000 tl fazla vereceğime şimdi aldım kafam rahat etti en azından

D drunkenduck canım tabi eklerim listeyi, dur o zaman temize çekeyim çok karmakarışık oldu

Simdi detaylarını konustuk yuzde birde olsa dıkıs atmanında rıskı var dıyo dıkıssız 28 hagtaya gorursun dıkısle 34 haftayı goruruz dedı ama dıkıs atarken yuzde ır suyu delme gıbı sorunlar olabılıyo dedı neolır yapfıranlar yazsın bıseyler

Kızlar pekı kacıncı haftada dıkıs attırdınız doktor azonce dıkıs sırasımda suyun patlamasında falan bahsettı neolur bıseylwr yazın suan hastanedeyım ve cıldırmak uzereyım

Yaa aynı heves bende de geliyo geliyo gidiyor :)) karar veremedim bi türlü ama sanırım hem odası olacak hemde park yatağı :) oda konusunda eşim çok hassas bi odası mutlaka olmalı diye ısrarcı. Bende şimdilik çok gerek var mı bilemedim. Park Yatak konusunda hem fikiriz oyun alanı olarak da kullanırız diyoruz aynen bizde bakalım napıcaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…