2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar pekı kacıncı haftada dıkıs attırdınız doktor azonce dıkıs sırasımda suyun patlamasında falan bahsettı neolur bıseylwr yazın suan hastanedeyım ve cıldırmak uzereyım

N nursenaoz arkadaşımız yaptırmıştı o daha ney bilgi verir... sen hiç panikleme çünkğ bunu yaşayan çok var...

Merhaba arkadaşlar, telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Tansiyon yüksekliğini protein kaçaklığı artması ve kreatinin yüksekliği de yükseldi Bu yüzden böbreğime biyopsi kesin oldu cünkü neden olduğu belli değil preak.. den de şüpheleniyorlar böbrek yetmezliğinden de

Canım çok geçmiş olsun. Bu durumu hem annemden hemde ev sahibimizden dolayı biliyorum. Ama şuan sen hamilesin ve daha fazla incelenmesi gerekirdi zaten. inşallah hiçbişey çıkmaz. Allah büyük. İyi haberlerle gel inşallah

Geçmiş olsun canım. Şakın kıpırdama tuvalete kalk sadece, ayaklarını kaldır yat. Düşük tehlikesi için nahl suresi 14. Ayet 12 defa, 6 gün boyunca, suya okuyup iç. Suyu yakın tutarak oku. Ben de yatıyorum... Allah vaktinde hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin...

Kızlar bişi sorucam şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Zararlı diye duyuyorum ama ne yapmalı bilmiyorum 2 hafta sonra falan sağlık ocağı yapmamı söyledi daha doktoruma soramadım

Kızlar bişi sorucam şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Zararlı diye duyuyorum ama ne yapmalı bilmiyorum 2 hafta sonra falan sağlık ocağı yapmamı söyledi daha doktoruma soramadım

BEnce doktora güvenmek çok önemli bana söyledi ve güvendiğim için hiç sorgulamadım yüklemedeki içeçek zaten 2 dilim baklavaya eşdeğermiş bence bi sıkıntı yok...

Keseye bişey olmadıysa dikiside iyi bir dr.a yaptirirsan bişey olmaz Insallah.
Ben de 17.haftada serklaj oldum. Gunde 2 kere Progestan fitil kullaniyorum. Serklajdan sonra 15 gun antibiyotik ve neo.. diye bi fitil kullandım. Serklaj çok kolay geçti. İlk dr. Farkettiginde 16 mm idi. Suanda 20 mm civarinda dolasiyor.
Senin 6 mm ise uzman bir perinatologa yaptirman daha iyi olur. Tecrübeli ve eli iyi olursa keseye zarar vermez. Kesesi sarkan bi arkadasin kesesini eliyle itip diken ve bebegi kurtaran doktor var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/53298281/
Bu baslikta tecrubeli arkadaslar var bana cok yardimci oldular

Ayy canlarım benim yaa Allahım korusun neler olmuş ben girmeyeli içinizi ferah tutun Allahım esirgesin hepimizi

Böbrekle alakalı bir problem olabilir canım.Kvalidem nakil olmuş birkaç sene önce su içmesini aksattığı zaman protein kaçağı oluyor Ve kreatini yükseliyor.Bir üniversite hastanesinde takibe alınmanı öneririm.Allah kolaylık versin inşallah hamileliğe has bir durumdur.

Tamam canım bekliyorum o zaman

Az once ben de ayrintilidan geldim. Dedigin gibi her noktasini tek tek gorduk. Cok guzel anlardi.cok sukur iyi haberler aldik.allah evlatlarimizi sagsalim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Yarın öğleden sonra ayrıntılı ultrason var. Aşırı heyecanlıyım. Ayyy hersey yolunda olur umarım. Yarın süsleniyim pusleniyim oğlumu görmeye gidicem:)
Benimde yarın sabah ayrıntılı ultrasonum bende çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır içerde Şuan çok uykum olmasına rağmen uyumuyorum ki gece güzel uyuyayım sabah erkenden uyanıp duşumu alayım süsleneyim püsleneyim hamile elbisemi giyeyim diye planlar yapıyorum kafamda

Canım sen tetenozu ne zaman oldun ben 20+2 şuan cumaya kadar yaptırmayı düşünüyorum

Bende 20. Haftada olmuştumm 2.dozu yarın olmaya gidicem nasipse...

24. Haftada kontrol var bu kontrolden sonra alışverişlere yavaş yavaş başlarız daha hiç hazırlık yapmadık çünkü erken diye :)

Az once ben de ayrintilidan geldim. Dedigin gibi her noktasini tek tek gorduk. Cok guzel anlardi.cok sukur iyi haberler aldik.allah evlatlarimizi sagsalim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
Canim gözünaydin seninde. Allah her isteyene yasatsin bu duygulari. İnsan sevincini dilinden anlayanlarla paylasmak istiyor. İnsallah sonuna kadar saglikla guzel haberlerini aliriz..

Uzun uzun anlatmıssın cok saol, keseye bişey olmadıysa dediğin ne demek, doktor herhangi bisey solemedi sadece 6mm ve dikiş atılması gerekiyo dedi sordu kim hapıcak diye normal gebelik takibi yapan doktorunuz yapıcak dedi ozaman iraz sakıncalı senın yazdıgına göre, çok korkuyrm ya cok

Yarın öğleden sonra ayrıntılı ultrason var. Aşırı heyecanlıyım. Ayyy hersey yolunda olur umarım. Yarın süsleniyim pusleniyim oğlumu görmeye gidicem:)

Kızlar ayrıntılı usgde doktorunuzdan bebişlerinizin 4 boyutlu yüz fotoğrafını istemeyi unutmayın
Ben iki bebişimin de yüzünün fotosunu çerçeveletip salonumun baş köşesine koydum
Bakıp bakıp konuşmak, onları karnımda hissetmek dünyanın en güzel hissiymiş şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…