- 1 Nisan 2016
- 315
- 276
- 103
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.601
Canım çok geçmiş olsun. Bu durumu hem annemden hemde ev sahibimizden dolayı biliyorum. Ama şuan sen hamilesin ve daha fazla incelenmesi gerekirdi zaten. inşallah hiçbişey çıkmaz. Allah büyük. İyi haberlerle gel inşallahMerhaba arkadaşlar, telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Tansiyon yüksekliğini protein kaçaklığı artması ve kreatinin yüksekliği de yükseldi Bu yüzden böbreğime biyopsi kesin oldu cünkü neden olduğu belli değil preak.. den de şüpheleniyorlar böbrek yetmezliğinden de
Kızlar 21 +4 haftalıgıdetaylı ult. Gırsım rahım ağzı uzunlugu 6 mm gibi iseynsoledı ve cok kısa oldugunu fitil kullanacagımı duruma gore dıkıs atılacagını soledı acıl fıkırşerinizi bekliyrm, erken dogum rıskın yuksek dedımsuan cok kotuym
Kızlar bişi sorucam şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Zararlı diye duyuyorum ama ne yapmalı bilmiyorum 2 hafta sonra falan sağlık ocağı yapmamı söyledi daha doktoruma soramadım
Canım sen tetenozu ne zaman oldun ben 20+2 şuan cumaya kadar yaptırmayı düşünüyorumBEnce doktora güvenmek çok önemli bana söyledi ve güvendiğim için hiç sorgulamadım yüklemedeki içeçek zaten 2 dilim baklavaya eşdeğermiş bence bi sıkıntı yok...
Keseye bişey olmadıysa dikiside iyi bir dr.a yaptirirsan bişey olmaz Insallah.Kızlar 21 +4 haftalıgıdetaylı ult. Gırsım rahım ağzı uzunlugu 6 mm gibi iseynsoledı ve cok kısa oldugunu fitil kullanacagımı duruma gore dıkıs atılacagını soledı acıl fıkırşerinizi bekliyrm, erken dogum rıskın yuksek dedımsuan cok kotuym
Merhaba arkadaşlar, telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Tansiyon yüksekliğini protein kaçaklığı artması ve kreatinin yüksekliği de yükseldi Bu yüzden böbreğime biyopsi kesin oldu cünkü neden olduğu belli değil preak.. den de şüpheleniyorlar böbrek yetmezliğinden de
Tamam canım bekliyorum o zamanCanım burada bir çok arkadaşa o dikiş atıldı hiç korkma, gebeliğinin sağlıklı ilerleyebilmesi için ve erken doğum olmaması için o dikişi öneriyor doktorlar. 5-10 dakikalık bi operasyon oluyor hiç gözünü korkutma.. her şey bebişlerimizin iyiliği için..
Aynen canım bir de aldığımız yer (ankara babymall) dünyanın binbir türlü hali var, her hangi bişey olur da arabayı iade etmek isterseniz gözümüz kapalı alırız dediler o garantiyi eklediler faturaya.. bunu bilmek de rahatlattı. Ocak ayında aynı arabaya 1000 tl fazla vereceğime şimdi aldım kafam rahat etti en azından
D drunkenduck canım tabi eklerim listeyi, dur o zaman temize çekeyim çok karmakarışık oldu
Az once ben de ayrintilidan geldim. Dedigin gibi her noktasini tek tek gorduk. Cok guzel anlardi.cok sukur iyi haberler aldik.allah evlatlarimizi sagsalim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.Bugün ayrıntılı ultrason çektirdim. Uzun uzun izledim bebeğimi. Ne güzeldi.. Çok şükür hiç bir problem gözlenmedi. İnsanın bir an önce kucağına alası geliyor. Allahım doktor günleri iyice kaptırıyorum kendimi heyecanlar hayaller sormayın gitsin...
Benimde yarın sabah ayrıntılı ultrasonum bende çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır içerdeYarın öğleden sonra ayrıntılı ultrason var. Aşırı heyecanlıyım. Ayyy hersey yolunda olur umarım. Yarın süsleniyim pusleniyim oğlumu görmeye gidicem:)
Canım sen tetenozu ne zaman oldun ben 20+2 şuan cumaya kadar yaptırmayı düşünüyorum
Canim gözünaydin seninde. Allah her isteyene yasatsin bu duygulari. İnsan sevincini dilinden anlayanlarla paylasmak istiyor. İnsallah sonuna kadar saglikla guzel haberlerini aliriz..Az once ben de ayrintilidan geldim. Dedigin gibi her noktasini tek tek gorduk. Cok guzel anlardi.cok sukur iyi haberler aldik.allah evlatlarimizi sagsalim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
Canım peki dozu doktor mu belirliyor ?BEnce doktora güvenmek çok önemli bana söyledi ve güvendiğim için hiç sorgulamadım yüklemedeki içeçek zaten 2 dilim baklavaya eşdeğermiş bence bi sıkıntı yok...
Uzun uzun anlatmıssın cok saol, keseye bişey olmadıysa dediğin ne demek, doktor herhangi bisey solemedi sadece 6mm ve dikiş atılması gerekiyo dedi sordu kim hapıcak diye normal gebelik takibi yapan doktorunuz yapıcak dedi ozaman iraz sakıncalı senın yazdıgına göre, çok korkuyrm ya cokKeseye bişey olmadıysa dikiside iyi bir dr.a yaptirirsan bişey olmaz Insallah.
Ben de 17.haftada serklaj oldum. Gunde 2 kere Progestan fitil kullaniyorum. Serklajdan sonra 15 gun antibiyotik ve neo.. diye bi fitil kullandım. Serklaj çok kolay geçti. İlk dr. Farkettiginde 16 mm idi. Suanda 20 mm civarinda dolasiyor.
Senin 6 mm ise uzman bir perinatologa yaptirman daha iyi olur. Tecrübeli ve eli iyi olursa keseye zarar vermez. Kesesi sarkan bi arkadasin kesesini eliyle itip diken ve bebegi kurtaran doktor var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/53298281/
Bu baslikta tecrubeli arkadaslar var bana cok yardimci oldular
Yarın öğleden sonra ayrıntılı ultrason var. Aşırı heyecanlıyım. Ayyy hersey yolunda olur umarım. Yarın süsleniyim pusleniyim oğlumu görmeye gidicem:)
Benimde yarın sabah ayrıntılı ultrasonum bende çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır içerdeŞuan çok uykum olmasına rağmen uyumuyorum ki gece güzel uyuyayım sabah erkenden uyanıp duşumu alayım süsleneyim püsleneyim hamile elbisemi giyeyim diye planlar yapıyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?