- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.521
evet oyle yapiyorum pekmezin icin karabiber kokuyorum canm saol.Canım gece öksürüğün için balın içine bolca karabiber karıştırıp öyle de yiyebilirsin.
Ayyy ne guzelmis onlar öyle. Kuzu da sembolü varmis kıyamam :) eşimle baktık şimdi. Cok beğendik canim güle gule kullanın. Bizde gidelim bakalım.Gel beraber gezelim canım ben her haftasonu başka bi bebek mağazasındayım son bi aydır
Sağol canım valla mandalina candır diyorum başka da bişi demiyorum :))
Çilek mobilya- baby cotton canım netten bakabilirsin. İki tane büyüyebilen beşik aldım, şifonyeri rafları filan da var. İkeaya iki hafta önce gittim ama orada satılan beşiklerin hiçbiri büyüyebilen türden değil. O yüzden bana işlevsel gelmedi ve açıkçası ürün kalitesini beğenmedim.. Çilekte her şeyi düşünmüşler, ürün kalitesi, ürünlerde boya olmaması, beşik aralıklarının asansörlü olması ve bebişlerin ellerinin ayaklarının sıkışmaması için esneyebilen malzeme olması vb vb bir sürü özellik var..
İkeada Sadece dolap içlerine organizerler alıcam bol bol.. kutular filan..
Hahaha evet ya mandalina bizim ev icin ayrı yeri vardır. Günde uc dört tane yiyince insan artık anlam falan yüklüyor. Bu kadar yoğun yiyip mevsimi bitince eşim offf ya bu sene mandalina cok yemedik der kesin. :)))Aynı şeyleri bende hissediyorm bi haftadr bende yarn doktora sorcam.
Aslnda verdi ama içemedm pek ya ondan mıdır ki.
Mandalinayı ne de güzel anlatmşsın yaaa :))
Gecmis olsun. Tansiyonun iyi gibi duruyor ama doktorlar en iyisini bilir.Teşekkür ederim arkadaşlar
Tansiyonum 13-8 olarak seyrettiği halde neden olduğu anlaşılmadı
Biyopsi yapalım diyorlar bilmiyorum ya kötüyüm sadece
Allah Allah.. belki gecici bir durumdur ya insaallah. Cunku tehlikeli olan da hem protein kacagi hem tansiyon yuksekligi araniyor. Tansiyonun normalse insaallah duzelir canim. Ne sikayetin vardı da suphelendiler? Bende tansiyon hastasiyim korkuyorum bu durumdanTeşekkür ederim arkadaşlar
Tansiyonum 13-8 olarak seyrettiği halde neden olduğu anlaşılmadı
Biyopsi yapalım diyorlar bilmiyorum ya kötüyüm sadece
İstanbul yoluna yakın oturuyorum canım tüm bebek mağazaları da evime yakın olduğundan şanslıyım :)jeliboni oh ohh benim içinde gez valla :) sen nerede oturuyosun ankarada? Kontrolde dr.ile görüşüp gitmeyi düşünüyorum eğer sıkıntı olur demezse.
Benim de içime sindi canım. Beyaz rengini aldım. Beğenmenize sevindim :)Ayyy ne guzelmis onlar öyle. Kuzu da sembolü varmis kıyamam :) eşimle baktık şimdi. Cok beğendik canim güle gule kullanın. Bizde gidelim bakalım.
Merhaba. Acaba üşütmüş olabilir misin. Malum mevsimler değişiyor suan. Ve üşütmeye cok musaitiiz. Eğer için rahat değilse bence bir acile yada doktorundan randevu al. Bu illa kötü birşey olacak diye değil. Senin icinin rahatlığı açısından. Benkizlar merhaba. 18+5 günlük hamileyim ve adet ağrısı çekiyorum 5 yada 6 gündür. ozellikle dinlenme modunda oluyo hergün. sağ kasığımda ağrıyi cok hissediyorum bıçak gibi. bebegimi daha hissetmiyorum. normal mi sizede oluyor mu?
perşembe günü randevum var bekleyeyim diyorum bakalimMerhaba. Acaba üşütmüş olabilir misin. Malum mevsimler değişiyor suan. Ve üşütmeye cok musaitiiz. Eğer için rahat değilse bence bir acile yada doktorundan randevu al. Bu illa kötü birşey olacak diye değil. Senin icinin rahatlığı açısından. Ben
Malesef mobilya ısı oyle canim. Üretim planlaması boyle bir termin veriyordur. Kendim de fabrikada üretim planlama mühendisi olduğum icin. Fabrikadaki o termin tarihlerine uymanın müşteriyle temas açısından önemini cok iyi biliyorum:))İstanbul yoluna yakın oturuyorum canım tüm bebek mağazaları da evime yakın olduğundan şanslıyım :)
Sen hangi şehirdesin?
Benim de içime sindi canım. Beyaz rengini aldım. Beğenmenize sevindim :)
Gidip bakın mobilya kalitesini görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. Gezmediğim mağaza kalmadı ankarada
Tek dezavantajı 3 ay sonra teslim edecek olmaları
İçini ferah tut. Herşey güzel olacak insallah. Oyle düşün.perşembe günü randevum var bekleyeyim diyorum bakalim
Olabilir canım neden olmasın :)Malesef mobilya ısı oyle canim. Üretim planlaması boyle bir termin veriyordur. Kendim de fabrikada üretim planlama mühendisi olduğum icin. Fabrikadaki o termin tarihlerine uymanın müşteriyle temas açısından önemini cok iyi biliyorum:))
Biz bayıldık takıma. Duvarları Nil yeşili ve açık griye boyamayı düşünüyoruz. Beyaz takımla daha güzel durur. Ve perdeleye falan ikeadan bakarım diye düşünüyorum. Sizin odayı gidelim görelim. Belki oda takımı kardeşliği yaparlar kuzular :)))
Tam yerindesin valla:) Ben ıspartdayım artık:) ailem orada.İstanbul yoluna yakın oturuyorum canım tüm bebek mağazaları da evime yakın olduğundan şanslıyım :)
Sen hangi şehirdesin?
Duvar kağıdı cok güzel oluyor evet. Ama biz kiracı olduğumuz icin kağıtla uğraşmayalım dedik. Oyuzden o secenegi eledik malesef. Cok tosbik duvar kağıtları var.Olabilir canım neden olmasın :)
31 ekimden sonra fiyatlar artacakmış bilginiz olsun.. biz şu %18 kdv indirimi varken hem bebek arabasını hem de bebek odasını aradan çıkarttık. Geriye ufak şeyler kaldı çok şükür. Onlar için de detaylı bi liste hazırladım (3 sayfa dolusu)yavaş yavaş tamamlarım artık..
ben duvarlara boya değil de duvar kağıdı düşünüyorum..
Ah ah gençliğim. Öğrenciyken arkadaşımız orda okuyor diye yanına gitmiştik. Şebnem ferah konserine katılmıştık. Bide güllü bütün krem falan herseyi almisti arkadaşlarım :)Tam yerindesin valla:) Ben ıspartdayım artık:) ailem orada.
Bende öğrenci olarak geldim sonra yerleştim işte böyle:)) nerdeen nereye, kader böyleymiş :) gül ürünleri çok meşhur, benim annem her gelişinde alıyor ya bıkmadı :))Ah ah gençliğim. Öğrenciyken arkadaşımız orda okuyor diye yanına gitmiştik. Şebnem ferah konserine katılmıştık. Bide güllü bütün krem falan herseyi almisti arkadaşlarım :)
Benim Son doktor kontrolu 19+1 de 270 gramdi..doktor iyi demistiArkadaslar iyi pazarlar:) benimle dogim tarihi ayni görünenler bebeklerinizn kilosu kaçtı ben dun acile gitmem gerekti de bebegi de ölçtü acil de dr. 280 gram dedi biraz ufak sanki dedi. Gerci oğlum da benim oyleydi hep haftasindan geri gibiydi fkt 3550 gram doğdu gayet iyiydi dogum kilosu. Cok kafama takmasam da bir sorayim size dedim. Netten baktim cok normal diyor 19 uafta için
Ooo sen öğrencilikten duruyorsun oralarda.:))Bende öğrenci olarak geldim sonra yerleştim işte böyle:)) nerdeen nereye, kader böyleymiş :) gül ürünleri çok meşhur, benim annem her gelişinde alıyor ya bıkmadı :))
Ailenin burda olması da avantaj canım. Çok uzak da değilsiniz zaten ısparta şurası :)Tam yerindesin valla:) Ben ıspartdayım artık:) ailem orada.
İkisi de güzel canım, geriye hafiflik ve kullanım kolaylığı kalıyor. Sen tek başınayken rahatça tek elle katlayabileceğin ve bagaja atabileceğin bi modeli tercih et derim. Ben ikiz arabasında en çok buna dikkat ettim mesela..Duvar kağıdı cok güzel oluyor evet. Ama biz kiracı olduğumuz icin kağıtla uğraşmayalım dedik. Oyuzden o secenegi eledik malesef. Cok tosbik duvar kağıtları var.
bebek arabası icin mothercare daydik cumartesi günü. Mothercare journey ve mamas papas ocarro arasında kaldık. Satış personeli mamas Papas alınca ilerde baston puset almazsanız diyince eşim mamas papas olsun dedi. Bende o pahalı journey olsun dedim. Bu ikili arasında kaldık çıktık :)
Yaaa kesinlikle. Allah her zaman boyle guzel heyecanlar yaşatsın cümlemize. Kimse gam keder üzüntü hastalık görmesin.Ailenin burda olması da avantaj canım. Çok uzak da değilsiniz zaten ısparta şurası :)
İkisi de güzel canım, geriye hafiflik ve kullanım kolaylığı kalıyor. Sen tek başınayken rahatça tek elle katlayabileceğin ve bagaja atabileceğin bi modeli tercih et derim. Ben ikiz arabasında en çok buna dikkat ettim mesela..
Ne güzel şu uğraştığımız şeyler dimi yaaa :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?