2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
evet cnm bende ama benim sezeryan olacak artı böbreklerim genişlediği için erken alacaklar
Ya cnm bu durum nasil belirti veriyor bugün sabah asiri sırt agrim ve böbrek mi bsoluklar mi analamdigim bir yerlerim cok sanciliydi mideme de kramp girer gibiydi agri bunun icin hangi bolume gitmem herek normal bir dahiliye mi ve batin ultrasonu gerekli sanirim dimi

Bende yarın sabahtan ise gideceğim. Öğlen geçeceğiz hastaneye. Ne giyeceğimi kafamda kurdum. Saçlarımı da dedim güzelce yapiyim. Hahaha gören de buluşmaya gidiyoruz zanneder :)))
Tosbigimin yüzünü cok merak ediyorum. Eşim sana benzesin sana benzesin diyip duruyor. Bu kadar söyledi. Bence ona benzeyecek :)))
Benimde uykum var. Bi duş Alicam. Sonra uyurum. Cok uykum var. İşyeri cok yoğundu. Hani durup tuvalete zor gittim diyebilirim :))))
Yarın ozaman Allah hayırlı haberler almak nasip etsin hepimize. Benden de selam söyle kızlarına :)))

Eşimle fotoğraflarımızın olduğu bir duvarımız var yemek masasının arkasında. Baya doldurduk orayı. Cok güzel bir duvar oldu. Yarın yüzünü gösterirse çerçeveye koymak istiyorum hemen. Ultrason kağıdına bakıp bakıp konuşuyorum zaten. Ruyama da girdi zaten. Annem sen ne ara büyüdün diyorum. Ayyy iki aylıktı rüyamda. Allahım Allahım bu nasıl sevgidir. Rabbim korusun hepsini. Sağlıkla huzurla gelsinler

Canlarim ya bugun biraz cani sıkılan arkadaslar olmuş insaallah sagsalim aliriiz yavrularimizi kucagimiza. Stres yapmayın lutfen dermansiz dert değil sonuçta dualarim.sizinle. ayrıcaaaa ayrintiliya teker teker basladik girmeye harika bir gün gercekten onunn minicik azalarini sapasaglam görmek benimde 13 kasim da olacak sanirm cok heyecanlıyım

Kızlar bişi sorucam şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Zararlı diye duyuyorum ama ne yapmalı bilmiyorum 2 hafta sonra falan sağlık ocağı yapmamı söyledi daha doktoruma soramadım

Canan Karatay kesinlikle şeker yüklemesi önermiyor hamilelere. Ben de doğru bulmuyorum. Hocanın açıklamalarını araştır istersen

Canan Karatay kesinlikle şeker yüklemesi önermiyor hamilelere. Ben de doğru bulmuyorum. Hocanın açıklamalarını araştır istersen
Benim açlık kan sekerim 70cikmisti. Bende kendi kendime diyorum kı açken bu kadar şekerin var. Tokkeni merak etme diyorum kendime :)))
Suan bilim dağıldı. Kadın Doğum bölümü pişmanlık icinde benim su açıklamami okuduktan sonra:)))

Kızlar karnıma krem sürerken gördüm. Karnımda damarlar okadar belirgin ki. Beyaz tenliyim ondan sanırım. Suan şaşkınlık içindeyim. Yanlarımdan falan basliyor görünmeye.

Aynen canım bende duydum onu aspirin asıl etkisi uzun süren ki iğne konusunda hem fikir olmayan doktorlar aspirini bi ay kala bıraktırıyor hayırlısı olsun hakkımızda dr değiştirmek sıkıntı benim şuan bi dr um yok bide ama aday var bakalım

Doktor ve sağlık ocağı söyledi canım
Doktorda mı yaptırdın sağlık Ocağında mı? Birde izmirdensin sanırım doğru mu :)
Bende iyi değil diye duydum ama ilk bebek çok tecrübesizim daha doktora da soramadım ailemde de çok şeker hastası var çok kararsızlık içindeyim ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar karnıma krem sürerken gördüm. Karnımda damarlar okadar belirgin ki. Beyaz tenliyim ondan sanırım. Suan şaşkınlık içindeyim. Yanlarımdan falan basliyor görünmeye.
Benimde öyle çok belirgin damarlarım hatta ilk hamileliğimi bilmeden bile gögüsümdeki damarların belirginliği dikkatimi çekmişti

iyi akşamlar anne adayları :) benim göbüş aldı başını gitti maşallah şikayetçi değilimde bugün özellikle göbek çevremde sızı gibi ağrı hissediyorum yaşayan var mı acaba gerilmeden mi oluyor ki

Zaten kese zarar görse suyun gelir ve dikiş atmazlardi. Benimkinide takibimi yapan dr. Atti. Ama ben ona attirmadsn önce prof. Var tıp ta perinatolog ona da gittim, oda kendi dr.unda atabilir zor bişey değil dedi. O ben atayim zor deseydi ona attiracaktim ondan dedim. Kendi doktoruna da sor istersen. Dikiş yüzde doksan korur dedi 2 doktorda.
Kasılma varmiydi sende, bu zamana kadar olcmediler mi rahim ağzını.
Gerçi benimkini de tevafuken gördü dr.
Bundan sonra hep dikkatli olman gerekecek.
Çarşıyı avm leri unuttum resmen, evden coz az dışarı çıkıyorum. Sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsinlerde dikkat ederiz.
Rahim ağzı acilmadan fark edilmesi de bir şans. Ona göre hareket ediyoruz en azindan.
Ayrica geç kalmadin, bu haftalarda iyi. 25.haftadan sonra çok ise yaramiyor diyorlar

Son düzenleme:
Benim doktorum Doğumdan bir gün önce bırakırız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…