- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.641
Gittğimde konuşcam bende bakalım ne cvp vercekBenim doktorum Doğumdan bir gün önce bırakırız dedi
Ben bir iki bişey aldım cok güzel gördüğüm şeyler denk geldiğinde bu ay ,Bende 20. Haftada olmuştumm 2.dozu yarın olmaya gidicem nasipse...
24. Haftada kontrol var bu kontrolden sonra alışverişlere yavaş yavaş başlarız daha hiç hazırlık yapmadık çünkü erken diye :)
Geçmiş olsun protein kaçağı ne demekMerhaba kızlar nasılsınız?
Protein kaçağım çok olduğu için hastaneye yatırdılar kontrol altındayım
Korkuyorum
Benimkide 19+3 te 310 gr 21 cm Di burda alttaki açıklamalarda 320 yazıyor ya bende üzüldüm 10 gram eksik diye annesi gibi iri kıyım galiba kızımYa benimde doktorum en son normal demisti. 19+ 4 de 280 gramdi bakalim insaallah sagsalim gelsinlerde
Canım benimde oluyor hatta sadece çevresinde sızı olsa iyi. Göbek deliğimin olduğu hiza komple acıyor bazen. Bir de sağ kasığım yırtılır gibi acıyor özellikle geceleri wc.ye kalkarken oluyor bu. Uyurken sağa doğru meyilleniyorum sanırım göbeğim boşta kalıp asılıyor sola doğru. Yani umarım öylediryok mu bilen kimse
günaydın kasılma hıssetmedım veya hatırlamıyrm ama bıkac hafta once adet sancısı gıbı sancım olmustu, ve bu zaman kadar hiç ölçmediler ve bu yuzdrn doktoruma cok kızıyrm ama inşallahh sorun olmaz, peki doktor sana ne gibi risklerden bahsetmıstı dıkıs atıldıgı zaman ve sonrası ıcın, bugun saat 5 de kendi doktorumla randevum var kafam okadar karısıkkı neler sormam gerekıyo hıc bılmyrm, varsa sormam gereke seyler yardımcı olurmusunzZaten kese zarar görse suyun gelir ve dikiş atmazlardi. Benimkinide takibimi yapan dr. Atti. Ama ben ona attirmadsn önce prof. Var tıp ta perinatolog ona da gittim, oda kendi dr.unda atabilir zor bişey değil dedi. O ben atayim zor deseydi ona attiracaktim ondan dedim. Kendi doktoruna da sor istersen. Dikiş yüzde doksan korur dedi 2 doktorda.
Kasılma varmiydi sende, bu zamana kadar olcmediler mi rahim ağzını.
Gerçi benimkini de tevafuken gördü dr.
Bundan sonra hep dikkatli olman gerekecek.
Çarşıyı avm leri unuttum resmen, evden coz az dışarı çıkıyorum. Sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsinlerde dikkat ederiz.
Rahim ağzı acilmadan fark edilmesi de bir şans. Ona göre hareket ediyoruz en azindan.
Ayrica geç kalmadin, bu haftalarda iyi. 25.haftadan sonra çok ise yaramiyor diyorlar
Eşimle fotoğraflarımızın olduğu bir duvarımız var yemek masasının arkasında. Baya doldurduk orayı. Cok güzel bir duvar oldu. Yarın yüzünü gösterirse çerçeveye koymak istiyorum hemen. Ultrason kağıdına bakıp bakıp konuşuyorum zaten. Ruyama da girdi zaten. Annem sen ne ara büyüdün diyorum. Ayyy iki aylıktı rüyamda. Allahım Allahım bu nasıl sevgidir. Rabbim korusun hepsini. Sağlıkla huzurla gelsinler
Ya cnm bu durum nasil belirti veriyor bugün sabah asiri sırt agrim ve böbrek mi bsoluklar mi analamdigim bir yerlerim cok sanciliydi mideme de kramp girer gibiydi agri bunun icin hangi bolume gitmem herek normal bir dahiliye mi ve batin ultrasonu gerekli sanirim dimi
normal demek ki canım benimde epey acıdı dün bugün bişey yok gibi kalktığımdan beri bakalım gece wcye giderken benimde çok canım yanıyo tüm kasığım ağrıyo resmenCanım benimde oluyor hatta sadece çevresinde sızı olsa iyi. Göbek deliğimin olduğu hiza komple acıyor bazen. Bir de sağ kasığım yırtılır gibi acıyor özellikle geceleri wc.ye kalkarken oluyor bu. Uyurken sağa doğru meyilleniyorum sanırım göbeğim boşta kalıp asılıyor sola doğru. Yani umarım öyledir
günaydın cnm doğum hakkında derken?valla ben sezeryan olucam bu kesin arada 9 yılda olsa doktor normali göze alamam dedi ayrıca ocak sonu şubat ilk haftası alacakGünaydın canlarım herşeyin güzel olduğu musmutlu olacağımız günler geçirmemiz dileklerimle A Albeni7ilkduyansenol ve diğer güzel anne adayları doktoruyla Doğum hakkında konuşan var mı aranızda en önemlisi claxen kullanan ve doğum konuşan ? Bide sezeryan olunca korse veya kuşak yapabiliyor muyuz ?
Dogumhakkindasadecesunlarisoyledi doktorum ilk seseryan yaptigim icin ve uzerinden 4 yil gecmedigi icin yine sezeryan olucak dedi suan bisi soylemek erken ama biz erkek bebekleri 39.haftaya kadartutuyoruz dedi olasibir durum olmadigi surece tuta bildigimiz kadar tutalim dedi.oglumuda 39+6da dogum yapmistim bende ne kadar kalirsa o kadar durmasi tarattariyim.korse baglama konusunda korsemi hazirlamistim ama dogumdan sonra cesaret edip takamadim.dikis izi gobegimin altinda dogum kilomun altina dustugum halde dumduz olmadi.bunda sorup oyle kullanmayi dusunuyorum.Günaydın canlarım herşeyin güzel olduğu musmutlu olacağımız günler geçirmemiz dileklerimle A Albeni7ilkduyansenol ve diğer güzel anne adayları doktoruyla Doğum hakkında konuşan var mı aranızda en önemlisi claxen kullanan ve doğum konuşan ? Bide sezeryan olunca korse veya kuşak yapabiliyor muyuz ?
Benim kendi doktorum yüzde 90 korur dikiş, yüzde 10 luk kısma girersen kader kısmet bazen bizimde elimizden bişey gelmez ama 10 senelik uzmanlik hayatimda sadece 1 hastamda oldu, dikisten 3 gün sonra suyu geldi be dikisi almak zorunda kaldık dedi. Dikisten sonraki ilk 10 gün bişey olmazsa genelde sonuna kadar gider dedi.günaydın kasılma hıssetmedım veya hatırlamıyrm ama bıkac hafta once adet sancısı gıbı sancım olmustu, ve bu zaman kadar hiç ölçmediler ve bu yuzdrn doktoruma cok kızıyrm ama inşallahh sorun olmaz, peki doktor sana ne gibi risklerden bahsetmıstı dıkıs atıldıgı zaman ve sonrası ıcın, bugun saat 5 de kendi doktorumla randevum var kafam okadar karısıkkı neler sormam gerekıyo hıc bılmyrm, varsa sormam gereke seyler yardımcı olurmusunz
Hakkını helal et ben soruyorum sen uzun uzun yazıyosun allah razı olsun, 10 senelik eliıim 1.tüp bebek negatıf 2.pozıtıf 11.haftada bos gebelıkten kurtaj ve arada 2 tane histereskopı amelıyatı ve bu 3.tüp cok sukır 21.haftalara geldik ama tabıkıde bundan sonrası cok onemli dun detaylı ceken doktora sınır oldum konusrken ölçümün 6 mm oldugunu soyledı raporsa 10,9 mm yazıyo, cok morelim bozuk hemde cok, affına aığınarak bısey daha sorsam, kaçıncı haftada kaç mm olması gerekıyo ınternettw baktım ama anlayamadı kafam cok doluBenim kendi doktorum yüzde 90 korur dikiş, yüzde 10 luk kısma girersen kader kısmet bazen bizimde elimizden bişey gelmez ama 10 senelik uzmanlik hayatimda sadece 1 hastamda oldu, dikisten 3 gün sonra suyu geldi be dikisi almak zorunda kaldık dedi. Dikisten sonraki ilk 10 gün bişey olmazsa genelde sonuna kadar gider dedi.
Ben her aklima geleni sordum ama tatmin edici cevaplar alamadim doktirumdan o yüzden çok ünlü bir prof un özel muayenehanesine gidip sordum oda aynı şeyleri söyledi, ek olarak mutlaka dikiş attir dikiş büyük oranda korur dedi. Senin daha once rahim ağzın işlem gormediği için senin ki kolay herkes atabilir dedi. Eger daha once kürtaj vs. Bişey yasasaydin kesin ben atayim derdim ama suanda istersen ben atayim ister kendi doktoruna attir dedi.
Ben de o hastanede dogum yapmak isteciginden kendi doktoruma attirdim. 32.haftaya kadar rapor verdi. Ufak tefek ev işleri yapiyorum ama bişey olcak diye ödüm kopuyor.
Senin suanda dikiş yok daha dikkali ol, yatarsan ve stres yapmazsan biraz artıyor uzunluk. Ben ayakta çok dolaşıp doktora gittiğimde daha kısa çıkıyor. Yataktan çıkıp gittigimde birazcikdaha uzun.
Her gittiğimde soruyorum artik rahim agzi ne kadar diye, karindan ultrasondan da söylüyorlar. Bak ben ayrintilya gittigimde serklajdan bahsetmedim o dr. Bana soylenedi servikal uzunlugumu, seninkinin farketmesi de iyi olmuş. Dikisi tavsiye ederse doktorun attir bence ve dikisten sonraki 10 gun hep yat ve antibiyotgini ihmal etme. Allah yardımcımız olsun
Günaydıın canım . Benim ikisisi normal doğum olmuştu , bir aksilik çıkmazsa yine normal olsun isterim tabii ama bakalım kısmet.Günaydın canlarım herşeyin güzel olduğu musmutlu olacağımız günler geçirmemiz dileklerimle A Albeni7ilkduyansenol ve diğer güzel anne adayları doktoruyla Doğum hakkında konuşan var mı aranızda en önemlisi claxen kullanan ve doğum konuşan ? Bide sezeryan olunca korse veya kuşak yapabiliyor muyuz ?
Seni çok iyi anlıyorum ben de çok korkmuştum. Rahim agzinin durumuna kendi doktorun alttan muayene ederek bakar ve Dikisini de ona göre atar.Hakkını helal et ben soruyorum sen uzun uzun yazıyosun allah razı olsun, 10 senelik eliıim 1.tüp bebek negatıf 2.pozıtıf 11.haftada bos gebelıkten kurtaj ve arada 2 tane histereskopı amelıyatı ve bu 3.tüp cok sukır 21.haftalara geldik ama tabıkıde bundan sonrası cok onemli dun detaylı ceken doktora sınır oldum konusrken ölçümün 6 mm oldugunu soyledı raporsa 10,9 mm yazıyo, cok morelim bozuk hemde cok, affına aığınarak bısey daha sorsam, kaçıncı haftada kaç mm olması gerekıyo ınternettw baktım ama anlayamadı kafam cok dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?