2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yani ben 21+4 ve 6 mm yani durumum içler acısımı oluyo o rakamları anlayamıyrm birturlu cok panık yapıyrm belkide ondan anlayamyrm

Yani ben 21+4 ve 6 mm yani durumum içler acısımı oluyo o rakamları anlayamıyrm birturlu cok panık yapıyrm belkide ondan anlayamyrm
İçini ferah tut canım , benim arkadaşımda serklajlı hamilrliğinin 23. Haftasında onunki önceden bilindiğinden 15. Haftada dikişi atıldı. İstirahat ediyor evinde , herşey güzel olur inşallah.

İçini ferah tut canım , benim arkadaşımda serklajlı hamilrliğinin 23. Haftasında onunki önceden bilindiğinden 15. Haftada dikişi atıldı. İstirahat ediyor evinde , herşey güzel olur inşallah.
İste bende ona takıldım ben cok mu gec kaldım, 21 hafta oldugu ıcın rısklerım dahamı fazla, ölçümler 30 mm 20 mm olupta benimki 6mm olunca korkularım kat kat artıyo

Bu oranlanacak bişey değil ki. Su haftada bu kadar diye bişey yok. Zaten rahim agzi kisaligi ya gecirilen.operasyonlardan ya da doğuştan oluyormuş. Benim doğuştan. Çaresi dikiş. Proluton igne,Progestan. Onlemini alirsan bişey olmaz Insallah
Bak 22.haftada acil serklaj olup 38.haftada doğuran var sana bahsettiğim başlıkta. Rahim ağzı sifirlanip kesesi dışarı sarkan ama keseyi içeri itip dikiş atan ce 35.haftaya kadar bebeği duran var. Sen doktoruna guveniyorsan dikiş atiyim derse attir.
Benim dr. Kisaligi fark eder etmez proluton iğne yapmıştı. Dikise kadar sen de yaptir bi kaç gün olsa bile

İste bende ona takıldım ben cok mu gec kaldım, 21 hafta oldugu ıcın rısklerım dahamı fazla, ölçümler 30 mm 20 mm olupta benimki 6mm olunca korkularım kat kat artıyo
Onun bir kaybı var , taaa gebelikten önce 15. Haftada atıcaz demişti doktoru.
Sizinki yine farkedilmiş bak canım daha fenasıda olabilirdi , inşallah kolay atlatacaksın canım görüşebilirsen bir profesörle görüş. Kendi doktorun haricinde...
Duam seninle canımm , inşallah sen ve biz tüm anneler sağlıkşa kavuşalım çocuklarımıza...

Mrb kızlar bebeğin hareketini kaçıncı haftada hissettiniz acaba? Ben hala bi şey hissetmiyorum .
bende 21.hafta olduğu gün hissettim canım merak etme bi iki güne hissedersin :)
Kızlar bişi sorucam şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Zararlı diye duyuyorum ama ne yapmalı bilmiyorum 2 hafta sonra falan sağlık ocağı yapmamı söyledi daha doktoruma soramadım

BEnce doktora güvenmek çok önemli bana söyledi ve güvendiğim için hiç sorgulamadım yüklemedeki içeçek zaten 2 dilim baklavaya eşdeğermiş bence bi sıkıntı yok...
şeker yüklemesi çok zararlı diyo canan karatay bencede yaptırmayın 50 gr şeker birden o bebeğin bünyesine zararlı annelerimiz şeker mi yükletiyodu eskiden bence çok saçma
ay inşallah benm bebişede bakarız öyle
Canan Karatay kesinlikle şeker yüklemesi önermiyor hamilelere. Ben de doğru bulmuyorum. Hocanın açıklamalarını araştır istersen

benimde bugüne kadar hiç ölçülmedi, acaba bu ay ölçerlermi randevum var da

Kızlar hepinize selam.nasılsınız?benimde gecen gün kasiklarima sancı girdi korktum.uzundım biraz çok şükür gecti.bu arada karnima arada badem yagi suruyordum.bugün karnimdaki killarin uzadigini fark ettim.acaba badem yagindan mi oldu ki?bende hareketlerini tam net hissedemedim.ama arada sanki bir kıpırtı hissediyorum uzakta olsa.allah hepimizi sağlıkla kavustursun yavrularımıza.amin

Proluton depotu gebeliğim ilk haftasından bu yana haftada 2 kere kullandım tüp bebek oldugu ıcın, dünde progestan 200 mg hap verdi gece 2 tane fitil olarak kullan iğneyı bırak dedi, iyiki bu zaman kadar kullanmıssın iğne tutmus bebegıni dedı

normal demek ki canım benimde epey acıdı dün bugün bişey yok gibi kalktığımdan beri bakalım gece wcye giderken benimde çok canım yanıyo tüm kasığım ağrıyo resmen
Evet gündüzleri hafif oluyo o neysede, gece berbattt, o acıyla uyanınca mahvoluyorum. Baş ağrısı demişsin, o bende 3 4 haftadır mütemadiyen var. Huzursuz edici bir ağrı.

A Albeni7 canım ikinci doğumun ilkine göre rahat mıydı, hep öyle diyolar ya merak ettim. Sancıyla mı gittin suyun felan mı gelmişti. Benim ilki zor olmuştu dr yüzünden. Bunda bende epidural düşünmeye başladım ama zararlarından da korkmuyor değilim.

bademyagı yapmıyor canım bende kullanıyorum. ama soyle duymuştum hamılelıkte kıllar koyu ve cabuk uzarmış ondan olabılır mı? göbek bölgesinde kıllanma olabılırmıs dogumdan sonra gecıyormuş

ben de günde 2 tane progestan kullanıyorum

Ayyy kuzum tek duam ikinci kadar kolay bir doğum olması inşallah hepimizinki de öyle olur.
Yok canım günü dolduğu halde gelmedi oğlum , 41 . Haftada doktr suyumu patlattı arrından sancı çoğalmayınca suni sancı aldım toplam 45 dakika sonra kavuştum oğluma.
İlkinde de 1 saat kendi sancımla doğum yaptım bu sefer 15 dk olsun istiyorum :):)
Kolay olcak görbak vücudun artık daha iyi biliyor ikincide.

Allahımm bu ne güzel bir doğummuş maşallah canım ya inşallah bunda da gönlüne göre olur.
Ben ilkinde mahvoldum, dr mesai saatine kadar gelmediği için. Bu konuda dr da önemli, inşallah seninkiler kadar kolay olur Allahın izniyle, benimde hepimizinde..

İnşallaah canım yaa. Epidural düşünmüyomusun? Bu sefer soracağım ben doktoruma önerirse buda böyle olsun istiyorum bakalım.

Kimsede korse veya kuşak hakkında bişey dememiş ki ya

Kimsede korse veya kuşak hakkında bişey dememiş ki ya
Normal doğum olursa , sıkıntı yok sar sarabildiğin kadar ama sezeryanı bilmiyorum canım. Sporu bile zaman geçmeden önermiyorlar sezeryanlı doğumlarda sanırım dikiş için zararlı olur korse veya kuşak

Tam konunun üstüne aklıma soru geldi. Doğum şeklini ne zaman konuşcaz doktorumuzla. Ben panik atak hastası olduğumu henüz doktoruma söylemedim bile. Ve panik ataklıların asla normal doğuma da alınmadığını hatta epidural sezeryana bile alınmadığını duydum. Napcam ben stres oldum yine bakın. Daha çok var ama düşünmek bile beni benden alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…