2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallaah canım yaa. Epidural düşünmüyomusun? Bu sefer soracağım ben doktoruma önerirse buda böyle olsun istiyorum bakalım.
Bunda düşünüyorum canım. Senin diğer ikisi epidural ile mi oldu?
Canım benim ikinci hamileliğim, yaklaşık 13 14 yaşımdan beri anksiyete sonrada panik atak başladı. Ve ben buna rağmen ilkini normal doğurdum şükür. Sen nerden duydun onları? Psikolojik rahatsızlığı olan doğuramaz diye birşey mi olur.. kaç tane insan var böyle.

Yokk canım epidurali hiç denemedim . Üçüncüde denemek isterim , herşey yolunda giderse inşallah....

Selam kızlar doğum konuşuluyor okuyunca heyecanlandım bebişimi kucağımda hayal ettim de ayyy benim de tecrübeli annelere bir sorum olacak kanguru kullanan var mı aranızda? Varsa memnun mu? Ben çok özeniyorumda kullanışlı mı gerçekten merak ediyorum

Ne güzel bizede böyle doğumlar nasip olur Insallah.
Bu kadar kolay oluyorsa epidurali hiç düşünme. Sonuçta bur müdahale. Yan etkileri olabiliyor bazı insanlarda.

Ne güzel bizede böyle doğumlar nasip olur Insallah.
Bu kadar kolay oluyorsa epidurali hiç düşünme. Sonuçta bur müdahale. Yan etkileri olabiliyor bazı insanlarda.
Evet , bi yandan sık dişini diyorum. Ama dediğinizde doğru mutlaka riski , yan etkiside değerlendirilmeli... Amiin inşallah hepimizinki sağlıkla kolaylıkla gelsinlerde doğum şeklinin önemi yok .

Yokk canım epidurali hiç denemedim . Üçüncüde denemek isterim , herşey yolunda giderse inşallah....
Kuzum böyle doğurduktan sonra ihtiyacın bile yokki :) ben aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum, susuzluktan vakumla çekti dr cok korktuğum birşeydi Allah korudu şükür. Doğumun başlaması ve ilerleyişi rahat olursa düşünmem ama baktım ki oluru yok o zaman epidurali düşünürüm diyorum bende.

Ne bileyim. Tansiyon oynuyor diye. Anneyi riske atmayalim diye dusunuyorlarmis diye duydum. Bence bir yandan anneyle ugrasmak istemiyor da olabilirler. Cunku benim panik atak krizlerim bir berbat. Yıkarım ortalığı kıyamet kopuyor sanırsınız. Sinir krizi seklinde giriyor.

Alışverişlere başladınız mı arkadaşlar? Onu da merak ettim. Detaylı araştırmaya girdik. İhtiyac listesi çıkardık. Hediye gelen kıyafetlerden başka bir şeyimiz yok şuan. Büyük eşya olarak da yatak ve travel system bebek arabası almaya karar verdik. Cumartesi de büyük ebebek'i gezicez. Heyecan yaptım. Böyle dükkanları gezmek çok heyecan verici.

Biberon, bebek arabası, deterjan, temizlik ve bakım ürünleri markası araştırmaları yaptım. Karar da verdim ama almak için erken daha, yeni yıla girelim de dedik.

Selam kızlar tetenoz asisi oldum bugün hicacimadi hissetmedim bile kizlar benim ilk doğumum sezeryandi bunu normal istiyorum ama doktorum malesef yapmıyor üstünden 9 sene geçti ... avrupa yakasında sezeryan sonra si normal doğum yaptıran bildiğimiz bir doktor var mı ? Kimler hangi hast gidiyor medicana dan nisa hast geçiş yaptım ama nisa hast doğuma eşimi almiyordogum fotografcisida kabul etmiyormuş kaldık ortada

Kızlar şeker yüklemesine tavsiyem yalnız gitmeyin ben fena oldum gözler falan kaydı Uyku bastırdı içerken iyiydi aslında Elmalı soda gibiydi çok tatlıda değildi ama sonrasında aç karnına bi fenalaştırdı beni neyse uyarayım istedim sizide

Canim benim eski doktorum yaptiriyor hatta en yakin arkadasim seseryan sonrasi normal dogum yapti sirinevlerde atakoy hastanesi tahibe derici istersen bir git gorus.

Bsy sorcam kızlar sıze hamılelgn ılk ayında dusuk rskı yasayanlar varmı bılgı verebılırlermı acaba
Ikinci ayimda uzun yol sonrasi kanamam oldu baya cok dusuk tehlikesi dendi dinlendim ilac kullandim suan risk yok bebegimde gayet iyi.sormak istedigin tam olarak nedir?

İnsan ilkinde acemi oluyor ne yaşayacağını bilmiyorya , ikincide gözü açılıyor nelerle karşılaşacağını bildiğinden böyle evham yapıyor.
Ben ilkini kolay doğurmama rağmen ikinci hamileliğin sonlarında hayır yaa ben sezeryan istiyorum dediğimi hatırlıyorum. Rabbim attığı düğümü çözer inşallah , sağlıklı olsunlarda ha normal ha sezeryan , bakalım mevlam neyler. Kafanı yorma doğumdan doğuma farkediyor , onda zorlandın belki bunda çok daha rahat atlatacaksın.
Benm içinde tam tersi , belki bunda çok zorlanacağım hayırlısı yaa vallahi şmdiden kaygılardayım

Ben de gecen hafta oldum tetanoz aşısı. Hic acımadı. Yarın görcem ben seni. Sonrasında 3 gün ağrıdan mahvoldum.

Ben de gecen hafta oldum tetanoz aşısı. Hic acımadı. Yarın görcem ben seni. Sonrasında 3 gün ağrıdan mahvoldum.
Ebe bana da 2 3 gun agri yapabilir diye sol koluma yapti geçen hafta ama en ufak bir agrim olmadi. Bende korkmustum agriycak diye. 1 ay sonra 2.ye çağırdı.

Ikinci ayimda uzun yol sonrasi kanamam oldu baya cok dusuk tehlikesi dendi dinlendim ilac kullandim suan risk yok bebegimde gayet iyi.sormak istedigin tam olarak nedir?

Benmde kanamam oluyo baya adet olurcasına doktor tek dusuk tehlkesı vr dıyo merk edıyom nıye oluyo ılk ayım bu progstna dun basldm dha

Birebir aynı moddayım ama iyi tarafından bakamıyorum ya bunda daha zor geçerse vs takılıyor kafama ister istemez. İnşallah hepimizin kolay olur sağlıklı olur.
Gerçi ben her türlüsünden korkuyorum suan o da ayrı mesele :))
Hani açılması olup evde bekleyenler, sancıyı evde çekenler oluyor ya, ne kadar güzel aslında. Senin iki doğumunda çok güzelmiş. Allah hayırlısıyla nasip etsin de gerisi sorun değil, öyle ya da böyle bir şekilde olacak Allahın izniyle :)

ezgish anladım canım. Doktorunla görüştükten sonra geçirdiğin krizin şiddetine göre bir yol belirler zaten. Ama ben psikoloji topiklerinde senin gibi şiddetli kriz geçirip normal doğum yapanlarıda spinal yapanları da okudum. Sen hiç kendini korkutma çünkü bu hastalığın üzerine ne kadar gidersen o kadar etkisizleşiyor. Eğer kygılarına destek olursan ataklar dayanılmaz olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…