2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ebe bana da 2 3 gun agri yapabilir diye sol koluma yapti geçen hafta ama en ufak bir agrim olmadi. Bende korkmustum agriycak diye. 1 ay sonra 2.ye çağırdı.
Bana da bu ilk aşıda ağrımayacak ama dogerlerinde ağrıyacagını söyleyeyim de kendini simdiden alıştır dedi. Boynumdan dirsegime kadar ağrıdı 3 gün.

Kizlar ayrintili ultrasonda bebegimin kalbimde beyazlik goruldu delik gibi birde bir bobreginde buyume var. Nolur dua edin cok endiseliyim. Insallah duzelir yavrumu sag salim alirim kucagima(

Bebeğin hareketlerni henüz hissedemeyen yok mu aranızdaacaba ?
Bi kıpırtılar var ama tam anlamadım ben de. Seğirme gibi. Kıp kıp bişey oluo bazen. Sadece bir kere de soldan sağa bir kayma oldu. Dedim yüzüyo heralde. Ama öyle tekme filan yok.

Kizlar ayrintili ultrasonda bebegimin kalbimde beyazlik goruldu delik gibi birde bir bobreginde buyume var. Nolur dua edin cok endiseliyim. Insallah duzelir yavrumu sag salim alirim kucagima(
Canım Allah büyüktür üzme kendini, sağ salim doğar inşallah, dr detaylı bir açıklama yaptı mı? Ne olabilirmiş o beyazlık, ya da düzelmesi vs hakkında.

Benmde kanamam oluyo baya adet olurcasına doktor tek dusuk tehlkesı vr dıyo merk edıyom nıye oluyo ılk ayım bu progstna dun basldm dha
Benim.bir ped dolusu kanamam oldu ama nerden geldigini bulamadilar plesentada sorun yoktu bebektede sadece dinlen dedi ve progestan verdi doktor birde agir kaldirma demisti.1 gun surdu sonrasinda bir kac kere kahve rengi akintim olmustu.bazi kisilerin adet dongusunde kanamasi olurmus sizinkide belki oyle biseydir.dinlenin agir kaldirmayin ve ilacinizi duzenli kullanin.bu dunyada yiyecek ekmegi varsa hic birsey olmaz Allahin izniyle.

Canm cok ayrintili bilmiyorum ama o bobrek fln sonraki haftalarda duzelebiliyormus diye okumustum sanki. Stres yapmamaya calis. Zor tabiki ama.. doktor bisey demedimi kaybolur yada olmaz falan diye

Cok teskkr ederm tabı ole hayrlısı herseyın :)

Rabbim şifa versin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, hepimiz zor dönemler geçiriyrz allahım hepimize yardım etsin,

Ayrıntılıdan çıktık kızlar. Allah'a şükürler olsun hersey yolunda. Sadece iri bir bebek. Karnı biraz geniş dedi. Suyunda artmış biraz dedi. Şekerden şüpheleniyorum dedi. Şeker yüklemesi verdi. Kasım sonunda kontrol verdi. Ozamana kadar yaptırırsın dedi. Aç karnına yapılıyormuş.
Bu durum karbonhidratlı beslendiğini gösteriyor dedi. Mandalinayı bile çeyrek yiyeceksin dedi. Ama ben çok sevdiğim icin yedim dedim. Banane çeyrek yiyeceksin dedi. Hafif tersler hafif şaka yollu ayar verdi bana.

Gözünaydın canım.. darısı biz bekleyenlere inşallah. Şimdi böyle oldu diye atıyorum başka bir doktora gitsen bu kez o da farklı şeyler söyler. Doktorlar bazen bütün enerjiyi sömürüyor ya:) Allahın izniyle hiçbişey olmaz. Mandalinayı azaltmak neden ama onu tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…