2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bak canım demek senin gece gece buzdolabı önlerine götüren istek şeker olabilirmiş demekki.
İkincide bende de vardı. Sanırım bu seferde riske atamam yine yükleme yaptıracağım.
büyümüşte iri bebek mi olmışş ooo :)

Bi kıpırtılar var ama tam anlamadım ben de. Seğirme gibi. Kıp kıp bişey oluo bazen. Sadece bir kere de soldan sağa bir kayma oldu. Dedim yüzüyo heralde. Ama öyle tekme filan yok.
Bende de pıt pıt gibi bir şey oldu ilk defa dün.seğirme dedikleri heralde o .gerçi ilk gebellikte 22.haftaya kadar hissetmemek normal diyor doktorlar

Canım Allah büyüktür üzme kendini, sağ salim doğar inşallah, dr detaylı bir açıklama yaptı mı? Ne olabilirmiş o beyazlık, ya da düzelmesi vs hakkında.
Bir cok bebekte olabiliyo dedi sonradan duzelme imkani da var ama annelik iste. Bobrek icin dogumdan sonra cocuk doktoru bakar dedi canim bilmiyrm ki rabbim evlatlarimizi korusun

Bir cok bebekte olabiliyo dedi sonradan duzelme imkani da var ama annelik iste. Bobrek icin dogumdan sonra cocuk doktoru bakar dedi canim bilmiyrm ki rabbim evlatlarimizi korusun
Amin canım. Böbrek büyümesinin belirli bir sınırı var o sınıra kadar takip ediliyor genelde. Ama benimde bildiğim çoğu hamilelikte olduğu. Doğasıya düzelmiş olur inşallah annesi sende üzülme, Allah hepsini korusun kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

Sagol canim Allah razı olsun. Meyve de şeker canim. Meyveyi cok mu yiyorsun dedi. Mandalina cok yedim dedim. Çeyrek ye ozaman dedi. Makarna ekmek pilav Yok. Karbonhidrat azaltıyorsun dedi.

Gece buzdolabına giden ben değildim canim :)
İçim ceker ama yemem bırakırım. Toplasan bir yada iki kere gece yemesi yapmışımdır. Hamileliğin basında açlık kan sekerim 70cikmisti. Bilmiyorum canim. Bebeğe bisey olmaz di mi. Ona zarar vermem di mi. :/
Doktor sadece şüphelendim dedi. Hani şeker olabilir diye. O da şeker yüklemesinde belli olacak. Yaptıracak misin dedi. Gerekli diyorsanız yaptırırım dedim. Gerekli olarak düşünüyorum dedi. Tamam dedim

İnşallah ilk hamileliginde böyle uzun degildi sanki bugün bir baktım killarim uzamis

Benimde ilk hamileligimde suyum fazla cikmisti sekerden supelenmislerdi 50 mg yukleme yaptirdim normal cikti daha sonra genetik olabilir dendi bir problem yasamadim.icini rahat tut seker cikmayadabilir ornek varim :) gozun aydin bu arada saglicakla kucagina alirsin insallah minigini.

Kızlar rdw kan hücresi Yüksek çıkmış benim kan üresi düşük Demir düşük çıkmış bir de yine D vitamini düşük çıkmış o kadar ilaca rağmen doktorum başka ilaca gerek Yok dedi b12 iyi çıktı bu sefer çok düşüktü önceden şekerim de sınırın altında şükür önce yüksek çıkmıştı benim gibi olanlar var mı kızlar hamileliğe bağlı olabilir mi yüksek düşük olan değerler acaba ???

Cok teşekkür ederim. Amin insallah. İçimi rahatlattın. Suan kafamda neler kuruyorum az cok tahmin ediyorsundur :)

Karıştırmışım :)
Yok yok şekerden şüphelenmiş sadece varsada diyete uyarsın daha olmadı insüline başlarsın. Bemim doktorum hemen insülin başlamıştı , günde ufak ufak dört doz olarak. Çok şükür doğumla beraber bitti geçti .
Çıkmaz inşallahda çıkarsada üzülme...

Bende de oğlumda hem suyu çok olduğu için hemde iri bebek dendiği için doktorum şeker yüklemesi istedi.Yapıldı ama değerlerim normal çıktı.Doktorumun içine sinmedi iki saat daha aç kaldım tekrar kan alındı yine herşey normal çıktı.Şekerle alakalı bir problemimiz olmamıştı yani canım ama beraberinde böbreklerimde büyüme vardı ve artı iri bebek denen sevgili oğlumda 5 kg doğdu Herkeste herşey aynı olmuyor ortak sıkıntılar farklı durumlara sebep olabiliyor.

Evet gündüzleri hafif oluyo o neysede, gece berbattt, o acıyla uyanınca mahvoluyorum. Baş ağrısı demişsin, o bende 3 4 haftadır mütemadiyen var. Huzursuz edici bir ağrı.
Bugünde kasıklarımda bi dolgunluk hissi zor oturup kalkıyom ağırlaşmaya başladk heralde ufaktan aman sağlıklı olsnlarda bebeklerimiz başağrısı kasık falan çekilir her türlü napalım

Benim oglumda da cikmisti bobrek genislemesi ozellikle erkek bebislerde cok cikiyor genisleme 5mm nin altindaysa sorun yok 5in ustuyse patalojik lakin o da sadece takip ediliyor dogumla birlikte cogu geciyor bizimkinin biri 4 mm biri 6 mm civariydi dogumdan sonra sünnet yaptirdik hemen biri tamamen gecti biri en son 2 yas konrolunde 2.5 mm civariydi sadece 6 ayda bir ultrason yaptiriyoruz aslinda bu mm icin ona da gerek yok ama biz gene de yaptiriyoruz.sizinki kac mm cikti

Merhaba arkadaşlar, Cerrahpaşa da yatıyorum zaten araştırma hastanesindeyim. Yanımda ki arkadaş 3,5 aylık bebeğini protein kaçağı yüzünden kaybetmiş çok üzüldüm Benim de psikolojim bozuldu bugün Şimdi kürtajı bekliyor Gebelik zehirlenmesine neden oluyormus protein kaçağı Ben de kadın Doğumdan ayın 6 da randevu aldım inşallah iyi sonuçlarım çıkar

Dışarıdan bebeğin hareketini görenler nasıl farkediyor ya sabahtan beri karnımı açtım bekliyorum içimde hissediyorum hareket ama dışarıdan hiçbir şey yok
canım normalde hissettiğimden da
Dışarıdan bebeğin hareketini görenler nasıl farkediyor ya sabahtan beri karnımı açtım bekliyorum içimde hissediyorum hareket ama dışarıdan hiçbir şey yok
ben tesadüf fark ettim canım şimdide hareketlerin çoğu göbeğim açıkken gözüküyo hafif olanlar dalgalanma gibi daha sertlerinde de zaten göbek dışarı doğru geliyo iki gün öncede kıyafetten belli oldu küçüğüm ama baya sert bi tekmeydi o

1000 tl ye atildi.
Dr. Ne dedi? Nasıl geçti muayene
Doktorla gorustum ayda 2-3 hastaya yaptıgımız bir işlem ve herhangi bir sorunla karşılasmadık tabiki her operasyonun kendine göre riskleri var ama coknkorkulxak bir işlem değil 10-15 dakikamsürüyor dedi operarasyondan sonra önemli olan enfeksiyon kapmamanız dedi, kendi doktorum ve perinatolog giricekmiş hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…