2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hakkımda hayırlısı olsun canım güzel haberilerini alırız inşallah çok geçmiş olsun

İyi guzel 2 dr.un girmesi. Enfeksiyon olmamasi için antibiyotik kullandiriyorlar. Insallah herşey yolunda gider. Çok kisa sürüyor, 3 gun hafif kan geliyor. Korkulacak bi ameliyat degil Insallah

İyi guzel 2 dr.un girmesi. Enfeksiyon olmamasi için antibiyotik kullandiriyorlar. Insallah herşey yolunda gider. Çok kisa sürüyor, 3 gun hafif kan geliyor. Korkulacak bi ameliyat degil Insallah
Agrı sancı oluyumu peki,kanama şeklindemi oluyo yogunmu oluyo yani, bisey daha sorucam operasyondan önce senin akıntın oluyomuydu

Canim bende de sekerden suphelendi. Ama ben pek olumlu bakmiyorum seker yuklemesine. 21+0 da 473 gr bebegim iri olacak dedi. Senin ne kadardi

g çmiş olsun sizlerede bendede böyle 15-20günde bir bir iki damla kan oluyo her seferinde korkup hastaneye gidiyodm hiç bişey bulamıyorlardı dinlen diyorlardı bi kere enfeksiyondan süphelendiler enfeksiyon geçti gene oldu bende daha gitmiyorum onun için enteresan bi durum bendeki

Agrı sancı oluyumu peki,kanama şeklindemi oluyo yogunmu oluyo yani, bisey daha sorucam operasyondan önce senin akıntın oluyomuydu
Ilk gün kan geliyir,diger gunler sulu kan şeklinde. Çıktıktan sonra ağrı oldu agri kesici igne yaptilar gecti bi daha olmadi.
Akıntı hep oluyordu zaten, ayriyeten Progestan sulu akıntı yapiyor bende. Kasilmada oluyordu hala da oluyor maalesef.

Allah kolaylık versin.Sebebin aynı olması sonucu da ortak kılmaz canım. iyi düşün iyi olacak inşallah.Bulunduğun hastane sana gerekli müdahaleyi yapıp alması gereken tedbiri alacaktır eminim.Doktorlar ne diyor peki şuan durumunla ilgili

Sagol canim Allah razı olsun. Meyve de şeker canim. Meyveyi cok mu yiyorsun dedi. Mandalina cok yedim dedim. Çeyrek ye ozaman dedi. Makarna ekmek pilav Yok. Karbonhidrat azaltıyorsun dedi.
Hıım anladım canım. Aslında karbonhidrata hepimizin dikkat etmesi gerek çünkü pek bir faydası yok. Haftaya kontrolümüz var, detaylıyada giricez. İnşallah bişey çıkmaz.
Canım benimde kanım normal ama demirim yüksek çıkmış. D vitaminim de düşük. Türkiyedeki çoğu kadının ortak problemiymiş zaten. Değerleri çok kafana takma bebiş büyüdükçe değişiyor zaten vücudun gereksinimi. Dr.un gerekli görürse ona göre yönlendirir demişti sağlık ocağındaki dr.
Bugünde kasıklarımda bi dolgunluk hissi zor oturup kalkıyom ağırlaşmaya başladk heralde ufaktan aman sağlıklı olsnlarda bebeklerimiz başağrısı kasık falan çekilir her türlü napalım
Çoook iyi anlıyorum şu yaşadıklarını çünkü bende de sürekli bişiler oluyo :) birkaç gün önce karnımı kaldırıp öyle yürüyecek kadar oluyodum. Eşime diyorum habire karnım çok mu aşağıda diye.
Canım herkesin bünyesi farklı, herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey de yok o yüzden üzme kendini. Hastanede olman iyi. Öyle herşeye herkese kulak asarsan olmaz. Allah korusun vaktiyle sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Ne güzel demek senin ki kıyafetten belli oldu. Ben de görmek istiyorum çok merak ettim şimdi nasıl bişe oluyor diye. Benimkinin biraz daha vakti var herhalde

Benim de aşağı baskı yapiyor bazen, yatiyorum hemen

Benim de aşağı baskı yapiyor bazen, yatiyorum hemen
Aslında bu haftalarda oluyormuş kasılmalar. İçini ferah tut canım. Sadece senin durumundan dolayı olan birsey degil yani. Zaten en dogrusunu yapıyosun dinlenerek. Ben bunda devlete gidiyorum ama hiç alttan bakmadı, uzunluk hakkında hiçbişey demedi. Özellikle bişey sormasam konusmuyo sinir oluyorum ya. Ama sorcam pzts ayrıntılı var ztn.

Yine durduk yere mide bulantısı hissi.. sanki birden kakıcak içim. ikinci trimester da şikayetlerle geçiyor şükür :)

Ne biliyim herşeyi kendi durumuma yorup korkuyorum.
Ben de ayrintilida devlete gittim, once kadin dogumcuya görünüp ayrintiliya randevu aliniyor. Ben sordum karindan ultrasondan bakip gemen söyledi. Kendi dr. Umda 25 mm di. Devletteki 18 mm dedi.
Kısalik varsa görünüyor bi şekilde, sorarsan söyler. Insallah yoktur. Sormayinca soylemiyorlar tabi ama soruncada soylediler hep.

Ne güzel demek senin ki kıyafetten belli oldu. Ben de görmek istiyorum çok merak ettim şimdi nasıl bişe oluyor diye. Benimkinin biraz daha vakti var herhalde
yakında anlarsın sende canım nasıl olduğunu hareketlerini hissetmeye başladıysan 3-4haftaya iyiden iyiye burdayım der bebişin hiç merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…