- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.761
Ama böyle kendini sürekli tedirgin edersin kuzum, bak bizde de oluyor. Allah korusun hepimizi ve evlatlarımızı. Bende o şekilde randevu aldım. Gittiğimde hem usg.ciye hemde dr.uma sorayım bakalım. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Karından bkmalarına da sevindim valla. Bu haftalarda da ölçülüyodur değil mi, herhangi bir zaman aralığı yoktur herhalde.Ne biliyim herşeyi kendi durumuma yorup korkuyorum.
Ben de ayrintilida devlete gittim, once kadin dogumcuya görünüp ayrintiliya randevu aliniyor. Ben sordum karindan ultrasondan bakip gemen söyledi. Kendi dr. Umda 25 mm di. Devletteki 18 mm dedi.
Kısalik varsa görünüyor bi şekilde, sorarsan söyler. Insallah yoktur. Sormayinca soylemiyorlar tabi ama soruncada soylediler hep.
Oyy hayırlı olsun canım, sağlıcakla güle güle giysin inşallah fıstık:) minik minik olunca daha da tatlı geliyor insana:)Dun esimle kizimiza biraz alisveris yapalim birazda bebek odalarina bakalim fikir edinelim diye ciktik. Kendimizi kaybettik 3 yas montu bile hazirokadar guzel seyler vardi ki hepsini almamak icin zor tuttum kendimi:) hastane cikislarini aldim birde. Odada da birkac model begendim ama biraz daha gezicez bakalim. Oturma odami bozup kizima oda yapacagim kararimizi verdik. O daha onemli. Bizde salonda oturuverelim napalim o iyi olsunda:) birkac tanede oyuncak aldim disneyden simdilik biz oynuyoruz
Arkadaslar iyi geceler 5 yasinda oglum var bazen duygusal açıdan onu ayagimda sallamami istiyor bir sakincasi olur mu acaba cok nadir salliyorum yavaşça ayakları yana koyuyorum yani beni rahatszi etmiyor fkt bebege zarari olur mu bilemedim
Aynen benim ki de titriyor masallah kardeşine bazen bir ortamda kola yada cips gibi seylrr oluyor hemen beni uyarıyor anne sakin bunlarsan yemiyorsun diyeBenim oğlumda aynı canım, 4 yaşın girdi yeni. Arada bir gelip yatmak istiyor. Pek sallıyorum sayılmaz birazcık hareket ettiriyorum o yetiyo. Durumu anlatıyorum genelde o da dikkat ediyor bi de küçücük boyuyla :)
Burnum kanıyor kızlar durduramıyorum tampon yapıp yattım ama devamlı dıluyor pamuk Ne yapıcam
Kendimizi zorlayıp sıkmadığımız sürece bişey olmaz canım inş Allahın izniyle. Benim oğluş keyif için gelir ayağıma yoksa sallamakla uyumaz, gece yatarken yanında olup elimi tutsa yeter, ondanda vazgecirmeye calısıyorum. Kendi halledebilsin diye:)Aynen benim ki de titriyor masallah kardeşine bazen bir ortamda kola yada cips gibi seylrr oluyor hemen beni uyarıyor anne sakin bunlarsan yemiyorsun diye) sallamakta hep tam isteyecek amq bebek der dudagini buzer kendi kendine dalardu fkt bazen cidden zorlaniyor dalmakta yani ayagina alsam dalacak oluyor bende aliyirum fkt bir yandan da kokrtum bebege zarar okur mu ki diye
Canım burun deliklerinin üstündeki kemiği sıkabilirsin ya da burnuna buz koyabilirsin biraz. Normal bir durum diye biliyorumBurnum kanıyor kızlar durduramıyorum tampon yapıp yattım ama devamlı dıluyor pamuk Ne yapıcam
Yok canım kanamazdı hiç bu sabah lavaboda yüzümü yıkarken oldu bianda Çeşme gibi akmaya başladıCanım Vücuttaki kan dolaşımımız ve kan hacmimiz çok arttığı için oluyormuş. Bebek başına 25-30 lt kan pompalıyormuşuz. Bana da olmuştu bir anda burnumdan çeşme açılmış gibi kan boşalmıştı. Doktor normal olduğunu söyledi.
Senin daha önce de kanar mıydı böyle?
tavsiye için sağol canım ben daha yaptırmadım dr henüz istemedi cuma görcem bakalım ama yaptırmak istemiyorumKızlar şeker yüklemesine tavsiyem yalnız gitmeyin ben fena oldum gözler falan kaydıUyku bastırdı içerken iyiydi aslında Elmalı soda gibiydi çok tatlıda değildi ama sonrasında aç karnına bi fenalaştırdı beni neyse uyarayım istedim sizide
bende dün yaptırdım sabah kalktım kolum ağırıyo diyom niye ağırıyo bu, sayenizde aklıma geldiBen de gecen hafta oldum tetanoz aşısı. Hic acımadı. Yarın görcem ben seni. Sonrasında 3 gün ağrıdan mahvoldum.
bence dışardan görmek için erken ya daha küçücüklerDışarıdan bebeğin hareketini görenler nasıl farkediyor ya sabahtan beri karnımı açtım bekliyorum içimde hissediyorum hareket ama dışarıdan hiçbir şey yok
geçmiş olsun canım, doğumda oluyo öyle şeyler bencede geçerBir cok bebekte olabiliyo dedi sonradan duzelme imkani da var ama annelik iste. Bobrek icin dogumdan sonra cocuk doktoru bakar dedi canim bilmiyrm ki rabbim evlatlarimizi korusun
canım sen kaç kilo aldın şu ana kadar, kilo alımın fazla mı, geçmiş olsun bu aradaGece buzdolabına giden ben değildim canim :)
İçim ceker ama yemem bırakırım. Toplasan bir yada iki kere gece yemesi yapmışımdır. Hamileliğin basında açlık kan sekerim 70cikmisti. Bilmiyorum canim. Bebeğe bisey olmaz di mi. Ona zarar vermem di mi. :/
Doktor sadece şüphelendim dedi. Hani şeker olabilir diye. O da şeker yüklemesinde belli olacak. Yaptıracak misin dedi. Gerekli diyorsanız yaptırırım dedim. Gerekli olarak düşünüyorum dedi. Tamam dedim
çok geçmiş olsunYok canım kanamazdı hiç bu sabah lavaboda yüzümü yıkarken oldu bianda Çeşme gibi akmaya başladıvücuduma Ne oluyor anlamıyorum bademcik şişmesiyle bi başladım sonrasında gözlerim çapaklanıp yanmaya başladı yetmedi bacağımda kocaaaman bi çiban çıktı antibiyotik başladık şimdide burun kanamam durmuyor
Hemde nasil:) bide her sey pembe pembe o kdar tatli ki. İnsan kendini kaybediyor resmen mağazaların içinde. Allah sağlıkla giydirmeyide nasip etsin yavrularımızaOyy hayırlı olsun canım, sağlıcakla güle güle giysin inşallah fıstık:) minik minik olunca daha da tatlı geliyor insana:)
Canım vücudunda iki tane mucize taşıyorsun kolay mı buna uyum sağlamak? Sonuçta 30 yıldır sadece kendini idame ettiriyordun ama artık tek bünyede 3 kişiyi yaşatıyorsun :) bu tarz değişiklikler normal..Yok canım kanamazdı hiç bu sabah lavaboda yüzümü yıkarken oldu bianda Çeşme gibi akmaya başladıvücuduma Ne oluyor anlamıyorum bademcik şişmesiyle bi başladım sonrasında gözlerim çapaklanıp yanmaya başladı yetmedi bacağımda kocaaaman bi çiban çıktı antibiyotik başladık şimdide burun kanamam durmuyor
Allah korusun tabi. Amin. Bizim elimizden bi yere kadar birşeyler gelir.Ama böyle kendini sürekli tedirgin edersin kuzum, bak bizde de oluyor. Allah korusun hepimizi ve evlatlarımızı. Bende o şekilde randevu aldım. Gittiğimde hem usg.ciye hemde dr.uma sorayım bakalım. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Karından bkmalarına da sevindim valla. Bu haftalarda da ölçülüyodur değil mi, herhangi bir zaman aralığı yoktur herhalde.
Gayet normal canım hatta çok iyi değerlerin maşallahArkadaşlar merhaba. Bu aralar kontrole gidip Rahmi ağzı uzunluğunu öğrenen var mı.. 1 ay evvel 49mm idi bugün Dr. 40mm derdi normal mi zaten benek büyüdükçe kısalmaz mı
Ahh tek motivasyonum o zaten canımCanım vücudunda iki tane mucize taşıyorsun kolay mı buna uyum sağlamak? Sonuçta 30 yıldır sadece kendini idame ettiriyordun ama artık tek bünyede 3 kişiyi yaşatıyorsun :) bu tarz değişiklikler normal..
Şubat ayını düşünüp mutlu ol, benim en büyük motivasyonum yavrularımı sağlıcakla kucağıma aldığım anı düşünmek :)
Hepsi geçicek, hepsini atlatıcaz
Ahh tek motivasyonum o zaten canımGöz dr una gittim şimdi enfeksiyon kapmış gözüm damla verdi, şeker ölçümüm 137 çıktı sınırda dedi dr dikkat et, kanım düşük çıktı kan hapımı 2ye çıkardı şükür diğer herşeyim normal ama bu çiban mahvetti beni yürüyemiyorum canımı çok yakıyor o bi geçse diğer herşey katlanılır burun kanamasına da birşey olmaz normal dedi bu arada
Ay geçmiş olsun canım çok fena bişeyo cıban bendede cıktı canım baldır tarafında demı. ıkı gundur benımde aynı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?