2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sag da ki 4 mm cikti . sol normal kalptete beyazlik var diyince korktum acikcasi.size de cook gecmis olsun Allah evlatlarimiza saglik versin

Aman canım şekere dikkat.. neler önerdi doktor? Hamurişini kes filan dedi mi?

İnşallah antibiyotik iyi gelir de çiban bir an önce geçer canım.. aynı şekilde gözün de öyle..
geldi mi üst üste geliyor işte malesef..

Benimkide 19+3 te 310 gr 21 cm Di burda alttaki açıklamalarda 320 yazıyor ya bende üzüldüm 10 gram eksik diye annesi gibi iri kıyım galiba kızım
Benmde 19 +5 te 280 di daha azmi bZmki

Sizinki ne kadr sürdü bu ayrntılı ultrason ya benm 20 dk falan az mı ki 40 dklardan falan bahsediolardı.

Bende kasılmalarm falan oluyosu bu hafta gidince sordm doktora şuanda olması normal sık ve düzenli gelrse kaslmalar haberm olsn dedi.Ama ben bu rahm ağzı uzunluğunu sormadm onlar bakıyolar mı ki ayrntılıda falan.Sormam mı gerekirdi.

Kızlar birde tecrübeli annelere sormak istiyorm.Bu beşik ve oda takımı konusunda kararszm.Aslnda oda takımı almak daha hesaplı olur gibi ayrı ayrı almaktan.Ama oda takımndaki yataklarnda büyüme kısımlarnn çok dar olduğunu söylüyolar.Yani sizce oda takımı snra büyüynce mi alnmalı ?

Teşekkür ederim cevabın için hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallah

Kızlar mrb omega 3 takviyesi kullanan arkadaşlar var mı ben kullanmayı düşünüyorum erken Doğum riskini azaltıp bebeğe daha çok kilo aldırıyormuş ilk 1 ay kullanmıştım sonra bıraktım ama alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası doktoruma da söyleyip

canim bu benim oglusun odasi dolabi ve sifonyeri de var acikcasi biz cok ozel bi sey almadik çünkü ben montessori odasi yapmak istiyorum onun icin cok pahali bi sey almadim suanda 30 aylik 4 yas civari montessori odasi yapicam hatta kresede montessoriye göndermek istiyorum yani bence cok kucukken cok pahali bi odaya gerek yok buyudukce hem kendileri secim yapiyorlar hem de secenek cogaliyor.yani gidipte simdi cilekten falan 5000 liralik oda almaya gerek yok bence naçizane fikrim bu.

Yok canım dr um rahat adam biraz kapısının önü çok kalabalıktı ameliyattaydı çıkışta kantinde görüştük gösterdik zaten tahlilleri şekerin sınırda gibi dikkat et dedi sadece ben hamur işi tatlı filan yemiyorumki zaten et sebze yoğurt ve meyve özelliklede çorbayla besleniyorum zaten. Ay inşallah kuzum inşallah şu çibanım biran önce geçer gerisine katlanabilirim sen nasıl oldun kuzum iyileştinmi

Canım rahim ağzı uzunluğu ultrasonla bakarken mi ölçülüyor ? Ben hiç bilmiyorum da salı günü randevuda sorayım merak ettim

3. Aydan beri kullaniyorum ben red krill oil ve regenesis max ikisi de omega 3 bu ikisini kullaniyorum

Aclik sekerin mi 137 canim

Kizlar dişim çürük haftada bir iki agriyordu. Doktoruma sordum tedavi ettir çünkü iltihap fln varsa bebeğe de zararli kurutmak lazim dedi. Bugun gittim atoksilin (muadili largopen) 1000mg verdi ve sabah akşam. Dozaji çok fazla gibi geldi bana. Doktoruma da ulaşamadım. Bukadar dozda anyibiyotik kullanan oldumu? Ilaç hamilelere verilebiliyormus ama bana dozu cok fazla geldi tereddutte kaldim.

Teşekkür ederim canim. 6kilo aldim

3. Aydan beri kullaniyorum ben red krill oil ve regenesis max ikisi de omega 3 bu ikisini kullaniyorum
Bende bugün alıp kullanmaya başlayacağım doktorum kullanmak istiyorsan günde bi kere içebilirsin yazmış erken Doğum riskim var çünkü bir de olası bi durumda bebeğimin kilosu iyi olsun bari bir de kilo olayı 30. Haftadan sonra önemliymiş kızlar bilginiz olsun şu an bi ileri bi geri gelebilirmiş kilo olarak boy önemliymiş rutin kilo 29 hafta bitiminde alınmaya başlayacakmış

Merhaba kızlar kaç gündür kafanızı şişirdim ama cok koyutum gercekten, dikiş için cuma günü gidicem ama internette baktıklarıö hep 12-14 hafta arası yapılmıs benim gibi 20-24 arası yaptıran varsa neolur yazın yalvarırım psıkolojım berbat rahatlarım en azından, doktorun anlattıgı riskler aklıma geldikçe cıldırıyrm

Oda takımı alıp oda yapan arkadaşlarda oldu ayrı yerlerden alıp takım yapanlarda.Ben yenidoğan bebeğin en az iki sene annesiyle 4 yaşa kadarda aynı odada yatması taraftarı olduğum için oğlumda 4 yaşında oda aldım.Benim düzenli olarak takip ettiğim pedagok çocukların gelişecek olan güven duyguları için bu şeklin uygun olduğunu söylüyor.Eğer ayrı odada yatırmayacaksan idareten bir park yatak alabilirsin canım.Karar verince de bir oda yaparsın.
Önce bebek odası sonra genç odası bana gereksiz vede külfetli geliyor.Nacizane tavsiyem

Canım benim de kanal tedavisi yaptırdığım dişim arada bişey yerken ağrıyor o tarafla bişey yemiyorum bende bi göstersem mi bebeğe zarar falan verir ne bileyim kontrolüm de olmazsa bi sorarım bende geçmiş olsun sana da insan anne olunca tereddütte kalıyor doktor onaylasa bile içimizde bi şüphe oluyor rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…