- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.801
Evet canm haklısın genelde öyle söyleniyor.çok tşk ederm fikrn içinEki Görüntüle 2062199 canim bu benim oglusun odasi dolabi ve sifonyeri de var acikcasi biz cok ozel bi sey almadik çünkü ben montessori odasi yapmak istiyorum onun icin cok pahali bi sey almadim suanda 30 aylik 4 yas civari montessori odasi yapicam hatta kresede montessoriye göndermek istiyorum yani bence cok kucukken cok pahali bi odaya gerek yok buyudukce hem kendileri secim yapiyorlar hem de secenek cogaliyor.yani gidipte simdi cilekten falan 5000 liralik oda almaya gerek yok bence naçizane fikrim bu.
Evet işte bende onu düşünüyorum canm hani hem bebek hem genç odası haklsn tşk ederm tavsiyelern içn.Oda takımı alıp oda yapan arkadaşlarda oldu ayrı yerlerden alıp takım yapanlarda.Ben yenidoğan bebeğin en az iki sene annesiyle 4 yaşa kadarda aynı odada yatması taraftarı olduğum için oğlumda 4 yaşında oda aldım.Benim düzenli olarak takip ettiğim pedagok çocukların gelişecek olan güven duyguları için bu şeklin uygun olduğunu söylüyor.Eğer ayrı odada yatırmayacaksan idareten bir park yatak alabilirsin canım.Karar verince de bir oda yaparsın.
Önce bebek odası sonra genç odası bana gereksiz vede külfetli geliyor.Nacizane tavsiyem
Kizlar dişim çürük haftada bir iki agriyordu. Doktoruma sordum tedavi ettir çünkü iltihap fln varsa bebeğe de zararli kurutmak lazim dedi. Bugun gittim atoksilin (muadili largopen) 1000mg verdi ve sabah akşam. Dozaji çok fazla gibi geldi bana. Doktoruma da ulaşamadım. Bukadar dozda anyibiyotik kullanan oldumu? Ilaç hamilelere verilebiliyormus ama bana dozu cok fazla gelditereddutte kaldim.
Benimki ikiz gebelik canım, tam bir saat sürdü.Sizinki ne kadr sürdü bu ayrntılı ultrason ya benm 20 dk falan az mı ki 40 dklardan falan bahsediolardı.
.
Ay ne güzel besleniyorsun valla bravo. Benim gibi homili gırtlak yiyip şimdiden 9 kilo almadığın burdan belliYok canım dr um rahat adam birazkapısının önü çok kalabalıktı ameliyattaydı çıkışta kantinde görüştük gösterdik zaten tahlilleri şekerin sınırda gibi dikkat et dedi sadece ben hamur işi tatlı filan yemiyorumki zaten et sebze yoğurt ve meyve özelliklede çorbayla besleniyorum zaten. Ay inşallah kuzum inşallah şu çibanım biran önce geçer gerisine katlanabilirim sen nasıl oldun kuzum iyileştinmi
Alttan ultrasonla bakıyorlar canım. İdrara sıkışıkken karından da görünebiliyor. Ama alttan yapılan ölçüm en sağlıklısı..Canım rahim ağzı uzunluğu ultrasonla bakarken mi ölçülüyor ? Ben hiç bilmiyorum da salı günü randevuda sorayım merak ettim
İnşallah canım :) dört gözle bekliyorum hareketlerin belli olmasını :)yakında anlarsın sende canım nasıl olduğunu hareketlerini hissetmeye başladıysan 3-4haftaya iyiden iyiye burdayım der bebişin hiç merak etme :)
Farkedenler olmuş ben de bekliyorum merakla canım :)günaydın kızlar, yorumları okumaktan günaydın diyemedim
tavsiye için sağol canım ben daha yaptırmadım dr henüz istemedi cuma görcem bakalım ama yaptırmak istemiyorum
bende dün yaptırdım sabah kalktım kolum ağırıyo diyom niye ağırıyo bu, sayenizde aklıma geldi
bence dışardan görmek için erken ya daha küçücükler
geçmiş olsun canım, doğumda oluyo öyle şeyler bencede geçer
canım sen kaç kilo aldın şu ana kadar, kilo alımın fazla mı, geçmiş olsun bu arada
çok geçmiş olsun
alttan ultrasonla bakıldığını okudumda şimdi, gerçekten öyle miGayet normal canım hatta çok iyi değerlerin maşallah
Benim iki haftada bir ölçülüyor değerim. 38 ile 42 arasında değişiyor her seferinde. Mesela o gün yürüyüş yapmışsan ya da kendini yormuşsan daha kısa çıkıyor rahim ağzı, ama dinlenip doktora gitmişsen daha uzun çıkıyor.
Önemli olan bu değerin 25’in altına düşmemesi..
benim ilk çocuk daha iki tane daha olsun istiyoruz o yüzden hem büyüyen beşik hemde dolap alıcam souçta üç çocuk büyütücem onda , sende planlarına göre hareket edebilrsin, komple odalar 4,5 binden 7 bine kadar değişiyo dolap ve beşik alırsan iyi markaların bile 3,5-4 arası fiyatlarda alım yapabiliyosunKızlar birde tecrübeli annelere sormak istiyorm.Bu beşik ve oda takımı konusunda kararszm.Aslnda oda takımı almak daha hesaplı olur gibi ayrı ayrı almaktan.Ama oda takımndaki yataklarnda büyüme kısımlarnn çok dar olduğunu söylüyolar.Yani sizce oda takımı snra büyüynce mi alnmalı ?
aa çok kiloda almamışsın belkide geçici bişeydir, bende 7 kg aldımTeşekkür ederim canim. 6kilo aldim
Tamam canım sağolasın baktırıym ben de :)Benimki ikiz gebelik canım, tam bir saat sürdü.
Zaten her muayenem de 45-50 dk sürüyor..
Ay ne güzel besleniyorsun valla bravo. Benim gibi homili gırtlak yiyip şimdiden 9 kilo almadığın burdan belli
Ben daha iyiyim canım evdeyim dinleniyorum,öksürük ve burun tıkanıklığı rahatsız ediyor en çok..
Alttan ultrasonla bakıyorlar canım. İdrara sıkışıkken karından da görünebiliyor. Ama alttan yapılan ölçüm en sağlıklısı..
Evet canım alttan bakılıyor. Ama o cihaz çok az içeri giriyor, hemen girişte rahim ağzını ölçüyor..alttan ultrasonla bakıldığını okudumda şimdi, gerçekten öyle mi
benim ilk çocuk daha iki tane daha olsun istiyoruz o yüzden hem büyüyen beşik hemde dolap alıcam souçta üç çocuk büyütücem onda , sende planlarına göre hareket edebilrsin, komple odalar 4,5 binden 7 bine kadar değişiyo dolap ve beşik alırsan iyi markaların bile 3,5-4 arası fiyatlarda alım yapabiliyosun
aa çok kiloda almamışsın belkide geçici bişeydir, bende 7 kg aldım
Bence yine de bir görün canim. Bende ilac kullanmamak için sabrederim diyordum ama dr mutlaka git ilerlerse bizim icin daha cok sıkıntı dedi. Oyuzden mecburen gittim. Korka korka da olsa mecburen kullanicam artikCanım benim de kanal tedavisi yaptırdığım dişim arada bişey yerken ağrıyor o tarafla bişey yemiyorum bende bi göstersem mi bebeğe zarar falan verir ne bileyim kontrolüm de olmazsa bi sorarım bende geçmiş olsun sana da insan anne olunca tereddütte kalıyor doktor onaylasa bile içimizde bi şüphe oluyor rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ben kullandım canım geçen kontrolümden sonra 1000mg lık bir antibiyotik.Hiç istemezdim ama kullanmamın şart olduğunu söyledi doktorum.İdrar yolları enfeksiyonu artı iltihap vardı bende de.
Canım bu büyüyen beşikmi?Eki Görüntüle 2062199 canim bu benim oglusun odasi dolabi ve sifonyeri de var acikcasi biz cok ozel bi sey almadik çünkü ben montessori odasi yapmak istiyorum onun icin cok pahali bi sey almadim suanda 30 aylik 4 yas civari montessori odasi yapicam hatta kresede montessoriye göndermek istiyorum yani bence cok kucukken cok pahali bi odaya gerek yok buyudukce hem kendileri secim yapiyorlar hem de secenek cogaliyor.yani gidipte simdi cilekten falan 5000 liralik oda almaya gerek yok bence naçizane fikrim bu.
Kızlar mrb omega 3 takviyesi kullanan arkadaşlar var mı ben kullanmayı düşünüyorum erken Doğum riskini azaltıp bebeğe daha çok kilo aldırıyormuş ilk 1 ay kullanmıştım sonra bıraktım ama alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası doktoruma da söyleyip
Canım rahim ağzı uzunluğu ultrasonla bakarken mi ölçülüyor ? Ben hiç bilmiyorum da salı günü randevuda sorayım merak ettim
alttan ultrasonla bakıldığını okudumda şimdi, gerçekten öyle mi
Evet çok yararı olduğunu öğrendim bende en önemlisi erken Doğum riskini çok azaltıyormuş benim için çok önemli bu durum sağol teşekkürlerBen hamile kalmadan önceden beri imom omega 3 kullanıyorum çok iyi bir vitamin aynı zamanda...
Cook sevindim canım Allah dize bagislasin evladinizi bende öğrendim çok şükür:))Randevumu bekliyemedim
Başka bir hastaneye gittim
Ve çok şükür bebeğimin cinsiyetini öğrendim
Bacak arası çok net belliydi
Şu belirsizlikden acabalardan kurtuldum ya acayip rahatladım
Ben kullaniyorum. Kullandigim omega3 buKızlar mrb omega 3 takviyesi kullanan arkadaşlar var mı ben kullanmayı düşünüyorum erken Doğum riskini azaltıp bebeğe daha çok kilo aldırıyormuş ilk 1 ay kullanmıştım sonra bıraktım ama alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası doktoruma da söyleyip
anladım canım sağol ama yinede ordan kontrol edilmek çok fenaEvet canım alttan bakılıyor. Ama o cihaz çok az içeri giriyor, hemen girişte rahim ağzını ölçüyor..
inş benimde yukardan bakılır yaaBana alttan bakmadi kizlar normal kontrolde karindan bakarken rahim agzi uzunlugun da normal dedi. Ben sormadan. Ama ölçümü soylemedi. Insaallah dogru sonuc veriyordur karindan bakilinca da..
Kasılma arada sırada normalmis. Uzunluğa bakıyorlar genelde ama bazı dr.lar atlayabiliyor. Sormak en iyisiBenmde 19 +5 te 280 di daha azmi bZmki
Sizinki ne kadr sürdü bu ayrntılı ultrason ya benm 20 dk falan az mı ki 40 dklardan falan bahsediolardı.
Bende kasılmalarm falan oluyosu bu hafta gidince sordm doktora şuanda olması normal sık ve düzenli gelrse kaslmalar haberm olsn dedi.Ama ben bu rahm ağzı uzunluğunu sormadm onlar bakıyolar mı ki ayrntılıda falan.Sormam mı gerekirdi.
Benim de 17.haftada yapıldı. Dr.lar herkese bahsediyor o risklerden. Sana genel riskler dışında bişey söylememiş. Rahat ol,dinlen.Merhaba kızlar kaç gündür kafanızı şişirdim ama cok koyutum gercekten, dikiş için cuma günü gidicem ama internette baktıklarıö hep 12-14 hafta arası yapılmıs benim gibi 20-24 arası yaptıran varsa neolur yazın yalvarırım psıkolojım berbat rahatlarım en azından, doktorun anlattıgı riskler aklıma geldikçe cıldırıyrm
Bende hala sallıyorum ve kızım 5 yaşını doldurdu başka türlü uyumuyor benimde hep aklımdaArkadaslar iyi geceler 5 yasinda oglum var bazen duygusal açıdan onu ayagimda sallamami istiyor bir sakincasi olur mu acaba cok nadir salliyorum yavaşça ayakları yana koyuyorum yani beni rahatszi etmiyor fkt bebege zarari olur mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?