2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet canm haklısın genelde öyle söyleniyor.çok tşk ederm fikrn için

Evet işte bende onu düşünüyorum canm hani hem bebek hem genç odası haklsn tşk ederm tavsiyelern içn.

Ben kullandım canım geçen kontrolümden sonra 1000mg lık bir antibiyotik.Hiç istemezdim ama kullanmamın şart olduğunu söyledi doktorum.İdrar yolları enfeksiyonu artı iltihap vardı bende de.

Sizinki ne kadr sürdü bu ayrntılı ultrason ya benm 20 dk falan az mı ki 40 dklardan falan bahsediolardı.
.
Benimki ikiz gebelik canım, tam bir saat sürdü.
Zaten her muayenem de 45-50 dk sürüyor..

Ay ne güzel besleniyorsun valla bravo. Benim gibi homili gırtlak yiyip şimdiden 9 kilo almadığın burdan belli
Ben daha iyiyim canım evdeyim dinleniyorum,öksürük ve burun tıkanıklığı rahatsız ediyor en çok..

Canım rahim ağzı uzunluğu ultrasonla bakarken mi ölçülüyor ? Ben hiç bilmiyorum da salı günü randevuda sorayım merak ettim
Alttan ultrasonla bakıyorlar canım. İdrara sıkışıkken karından da görünebiliyor. Ama alttan yapılan ölçüm en sağlıklısı..

Farkedenler olmuş ben de bekliyorum merakla canım :)

alttan ultrasonla bakıldığını okudumda şimdi, gerçekten öyle mi
benim ilk çocuk daha iki tane daha olsun istiyoruz o yüzden hem büyüyen beşik hemde dolap alıcam souçta üç çocuk büyütücem onda , sende planlarına göre hareket edebilrsin, komple odalar 4,5 binden 7 bine kadar değişiyo dolap ve beşik alırsan iyi markaların bile 3,5-4 arası fiyatlarda alım yapabiliyosun
Teşekkür ederim canim. 6kilo aldim
aa çok kiloda almamışsın belkide geçici bişeydir, bende 7 kg aldım

Tamam canım sağolasın baktırıym ben de :)

Evet canım alttan bakılıyor. Ama o cihaz çok az içeri giriyor, hemen girişte rahim ağzını ölçüyor..

nasılsınız can anneler.işler yoğun bugün.iş yoğunluğu dışında insanların egoları yoğun konuşmaları yoğun :) kafam şişti iki dakika sizlere karışayım dedim.benim mini mini kızım iki gündür bayağı hareketlendi çok şükür.bakalım doktor kontrolume daha var o zamana kadar bayağı bayağı hissederim.750 gr.almışım :)inşallah böyle devam ederim bebiş büyüsun anası büyümesin yeterince büyük zaten anası hem enden hem boydan :)

Bence yine de bir görün canim. Bende ilac kullanmamak için sabrederim diyordum ama dr mutlaka git ilerlerse bizim icin daha cok sıkıntı dedi. Oyuzden mecburen gittim. Korka korka da olsa mecburen kullanicam artik duana da amin amin amin.. insaallah hepimiz sag salim hayirlisiyla kucagimiza aliriz.
Ben kullandım canım geçen kontrolümden sonra 1000mg lık bir antibiyotik.Hiç istemezdim ama kullanmamın şart olduğunu söyledi doktorum.İdrar yolları enfeksiyonu artı iltihap vardı bende de.

Tesekkur ederim canim mecburen ben de kullanicam artik çare yok sanirim diş olunca baska bi secenek de yok..

Canım bu büyüyen beşikmi?

Ben hamile kalmadan önceden beri imom omega 3 kullanıyorum çok iyi bir vitamin aynı zamanda...

Canım rahim ağzı uzunluğu ultrasonla bakarken mi ölçülüyor ? Ben hiç bilmiyorum da salı günü randevuda sorayım merak ettim

alttan ultrasonla bakıldığını okudumda şimdi, gerçekten öyle mi

Bana alttan bakmadi kizlar normal kontrolde karindan bakarken rahim agzi uzunlugun da normal dedi. Ben sormadan. Ama ölçümü soylemedi. Insaallah dogru sonuc veriyordur karindan bakilinca da..

Ben hamile kalmadan önceden beri imom omega 3 kullanıyorum çok iyi bir vitamin aynı zamanda...
Evet çok yararı olduğunu öğrendim bende en önemlisi erken Doğum riskini çok azaltıyormuş benim için çok önemli bu durum sağol teşekkürler

Randevumu bekliyemedim

Başka bir hastaneye gittim

Ve çok şükür bebeğimin cinsiyetini öğrendim

Bacak arası çok net belliydi

Şu belirsizlikden acabalardan kurtuldum ya acayip rahatladım
Cook sevindim canım Allah dize bagislasin evladinizi bende öğrendim çok şükür:))

Kızlar son ayda hurma yemek faydaliymis doğumu kolaylastiriyormus bilginiz olsun kuzenim 2. Kızında denemişti dikişsiz kalktı ilk kızında 20 dikişi varmis bende deneyeceğim bakalım.

Ben kullaniyorum. Kullandigim omega3 bu

Eklentiler

• 20171031_220628-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 43
Evet canım alttan bakılıyor. Ama o cihaz çok az içeri giriyor, hemen girişte rahim ağzını ölçüyor..
anladım canım sağol ama yinede ordan kontrol edilmek çok fena
Bana alttan bakmadi kizlar normal kontrolde karindan bakarken rahim agzi uzunlugun da normal dedi. Ben sormadan. Ama ölçümü soylemedi. Insaallah dogru sonuc veriyordur karindan bakilinca da..
inş benimde yukardan bakılır yaa

Kasılma arada sırada normalmis. Uzunluğa bakıyorlar genelde ama bazı dr.lar atlayabiliyor. Sormak en iyisi
Benim de 17.haftada yapıldı. Dr.lar herkese bahsediyor o risklerden. Sana genel riskler dışında bişey söylememiş. Rahat ol,dinlen.
Aşırı bi risk olsaydı söylerdi

Bende hala sallıyorum ve kızım 5 yaşını doldurdu başka türlü uyumuyor benimde hep aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…