2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Adem güneşi mi okuyorsun merak ettim. Hamile değilkendi sanırım bir arkadasım sayfasına birşeye yorum yazmıştıda. Ordan o isim aklımda kaldı. Merak ettim o mu diye

Kızlar gece ağrı yaşayıp yatakta dönemeyen varmı ben gece özellikle yaşıyorum bacak aramda ve belimde bacakların birleştiği yerde çok fena ağrı yapıyor
Canım bende oluyor bazen o gerçekten dayanılmaz bi ağrı bazen ağrıyla uyanıyorum hastaneye gittiğimde sorduğumda hamile olduğunu unutma otururken arkana yastık koy bi yerlere uzanmaya çalışma eşin alsin ya da yakın yere koy yatarken sağına soluna yat ya da sırt üstü yat bebeğin küçük olduğu için sırt üstü yatabilirsin sonralarda yatma ve kalkarken dikkatli ol bol kalsiyum içerikli şeyler ye ayağında çorabın terliğin hep olsun dedi

Kızlar gece ağrı yaşayıp yatakta dönemeyen varmı ben gece özellikle yaşıyorum bacak aramda ve belimde bacakların birleştiği yerde çok fena ağrı yapıyor
Bende oluyor ama kasıklarda. Bu gece de fenaydı, uyandığımda acıyor oluyor o uyandırıyor sanırım. Karnım kopuyor sanki kasığımdan ya. Kontrole gidince söylicem bende.

Anladm çok tşk ederm

arkadslar umarım herkes ıyıdır benım ıkı gundur ayak bıleklerım ayaklarımın ustu şiş neden olur acaba hiç yasayan varmı

Adem güneşi mi okuyorsun merak ettim. Hamile değilkendi sanırım bir arkadasım sayfasına birşeye yorum yazmıştıda. Ordan o isim aklımda kaldı. Merak ettim o mu diye

Evet canım.Oğlum iki üç aylıkken karşılaştım Ve birçok tavsiyesini uyguladım çok olumlu sonuçlar aldım.Sütten kesme yatak ayırma tuvalet eğitimi herbirinde ayrı ayrı sorunsuz bir şekilde üstesinden geldik.Onaylamadığım öngörüleri de var ama genel anlamda görüşleri tarzıma uyum sağlıyor

Bende oluyor ama kasıklarda. Bu gece de fenaydı, uyandığımda acıyor oluyor o uyandırıyor sanırım. Karnım kopuyor sanki kasığımdan ya. Kontrole gidince söylicem bende.

Evet malesef bu benim.Bizzat aynı durumu harfiyen yaşıyorum.Son üç gündür arttı.Geçen hafta kontrol öncesi yoktu olsa sorardım bu gece tuvalet ziyaretlerimde çok sıkıntı yaşadım yataktan kalkarken yatarken.Ayrıyeten bir sağ dizim bacağım komple sızlıyor otursam kalkamıyorum.İlaç değiştirdik inşallah faydasını görürüm.D vitaminim çok düşüktü birtek ona bağlıyorum başka aklıma gelen birşey de Yok

Bir keresinde facete bir videosuna arkadasım yorum yapmıştı. Biz çalışan anneler ne yapalım. Güvenli bağlanma diyorsunuz ama ücretli izinden sonra donmek zorunda kalan anneler var diye. Ordan kaldı aklımda. Şartlar her zaman malesef onun o gün kı söylediği videodaki gibi olmuyor. Ama oturup okumadım hic. Hani eleştirebilmem icin vakit ayırıp okumam lazım kı objektif olabileyim.
Ben Üstün Dökmenin yazılarını okurdum konuşmalarını cok dinlerdim hala da dinlerim. Cok hoşuma gider.

Valla ben neye bağlıyım onuda bilmiyorum kuzum. Gece wc.yr kalkamıyorum çok sıkışmazsam. O acı mahvediyor. Bende de sık olmaya başladı bu ara, önceden 1 2 kez olmuştu. Geçen hafta saglık ocağında yapılan tahlilde d vitamini düşüktü. Monovit kullanıyorum normalde. K.doğumcuya göstericem gerekirse değişecekmiş

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir biz tatil yapiyoruz . ailemizin yanina geldik daha dogrusu esimin ailesinin yanina esim calisiyor bende cocuklarla misafirlikteyim iste. ya oyle boyle yolu yariladik kizlar gercekten. cok sukur Rabbime. Herkes kolay dogumlar nasip etsin Rabbim. Ha bu arada galiba biz tasinacagiz bu kışın ortasinda ev bakiyoruz kendimize. kiralik müstakil ev . insallah bir an önce buluruz. Cunku bebis dogmadan tasinmak istiyorum ben.

İyi tatiller canım.
Göbeğin zorlamadan bulursun inşallah , çocuklarla da zor olacaktır sana , yardım edenin vardır inşallah. Kızın nasılll tekmeliyomu annesii

Slm kızlar

2 gündür kasık ağrı/sancılarım var

Büyüyor bebek ondandır demi
Benimle aynı haftalarda olanlarda aynı şikayetler var gördüğüm kadar

Kızlar ben çoğu kez iç çamaşırıma idrar kaçırıyorum ve bunun hiç farkında değilim ve bi hapşırma öksürük sonrası olmuyor bu durup dururken bir de idrarım çok az geliyor sürekli WC’ye gitme hissi var gidiyorum çok geliyor ama az yapıyorum idrar tahlilim temiz çıktı ürem düşük çıktı kanda ondan olabilir mi acaba yoksa fazla ameliyatlara bağlı idrar torbası sarkması aklıma geliyor Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…