2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende de oluyor ama zorlamaya bağlı benimki farkındayım , öksürürken hapşuruken falan.
Kaslarımız zayıfladı canım dediğin gibi ameliyatlarada bağlı olabilir en güzeli kegel egzersizi sıkıp bırakıyoruz ya. İdrar konusunda bende aynıydım nirkaç hafta öncesine kadar , sanırım bebek yukarı çıktıkça rahime baskı kalktı benim biraz daha rahatladım.

Ben de aşı oldum bugün azıcık acıdı hafifde şişti biraz ağrıyabilirmiş bakalım şimdilik yok bişi. Kızımın kalp atışlarını dinledik uyuyorsa herhalde 137 140 arasında çok derinden geliyordu sonra birden hareketlendi 154 atıyor kiloma baktık 300 gr daha almışım 1 kilo 600 gram oldu toplamda 10 Kasım da ayrıntılı 4 aralıkta da aşının ikinci dozu var. Kalp atışlarını duymak iyi geldi özlemişim

Ücretsiz izin harici devamında 4 sene boyunca anne ve çocuk mümkünse ayrılmasın diyor.İlk 4 yıla çok önem veriyor o yüzden.Çalışan, çalışmak zorunda olan anneler için de kayda değer birçok tavsiyesi var.Çocuğun minimum olumsuz etkiyle bu yıllarını geçirmesi için.Annelik kitaplardan veya şahıslardan öğrenilmiyor tamamiyle içgüdüsel olarak yönlendiriyor Allah bizleri buna inanırım hep.Ama öyle dönüm noktaları Ve basamaklar var ki tavsiyelere,birinin rehberliğine ihtiyacımız mutlaka oluyor.Bunun içinde bir çok yazar Ve pedagoktan yardım alıyorum.kitaplar radyo programları videolar vs dinliyorum kendime doğru gelen aklıma yatan ne varsa onu hayata geçiriyorum.Adem Güneş'in de birçok kitabı mevcut elimde.Başucu kitabı olacak nitelikte kitapları var.Hem eleştirebilmek hemde tanıyabilmek adına tavsiye edebileceğim yazarlardan bir tanesi kendisi
Üstün Dökmeni de ismen biliyorum hakkında bir bilgim Yok ama merak ettim araştıracağım inşallah

Kalkmadığın sürece daha sıkıntı olmuyor mu? Ben iki dk geç gitsem wc ye kasıklarım karnım apayrı bi boyuta geçiyor.Ama bak sende de d vitamini düşüklüğü varmış.Bence bununla alakalı.Bana bir önceki doktor d vit damla vermişti bu doktorum paraben içerdiği için onu kullanmanı istemiyorum dedi gyno ferro yu yazmış bana.bütün eksikliği bu tamamlar dedi bakalım daha bugün içtim ilk.benim kontrolüm 17 sinde daha çok var.çok sıkıntı olmaya başlarsa mesaj atıp sorarım bende son çare.

Sıkışınca kalkmazsam sıkıntı oluyor. Ama bazen yatarken wc hissi geliyor ya işte o zaman kalkasım gelmiyor çünkü birkaç damla için kalkmış oluyorum. O sancı varken sıkışmışsam zaten kalkıpta gidene kadar kıvranıyorum. Benim kontrol pzts günü ben sorayım canım. Detaylı var o gün. Monovitte de var mı acaba? Ben kan ilacımıda yan etkileri yüzünden bıraktım mahvetti midemi ve bağırsaklarımı. İlkinde ferro sanol kullandım ve bir kere bile sorun yaşamamıştım. Bu dr.un çıkarı olduğunu düşünüyorum artık ilaçlardan, başka açıklama bulamıyorum.

Adem Güneş in kitaplarını bende severek okuyorum. Mantıklı da buluyorum yaklaşımlarını, aynen baş ucu niteliğinde benim de nacizane düşüncem. Üstün Dökmen i de severim seneler önce bi tv programı vardı o zamanlardan başlamıştım takip etmeye. Tavsiye ederim :)

ben kusarken çok yaşadım o durumu. şuan midem bulanmadığı için olmuyor. ama sıkıştığım zaman kasıklarımda acı hissediyorum, patlayacak gibi oluyor, hemen tuvalete gidiyorum.
sen dr. a gidince söyle bu durumu alttan muayene ile anlayabilir belki

30 gr çok fark yok ama benimde boyum 170 kilom 100 genetikte önemlidir belki

Canım her ihtimali düşünüyorum ama bu gece tuvaletimi tutmamla alakalı gelişmişte olabilir benim böbreklere zarar gelmiş olmasın açıkçası onu da düşünmüyor değilim ürenin düşük çıkması da böbrek rahatsızlığının habercisi olabilir diye okudum kötüyü çağırmak istemiyorum inşallah yoktur ama bi onun için de muayene olmak istiyorum çünkü sürekli çamaşır değiştirmek o idrarı görmek sinirimi bozuyor benim de bebiş karın yukarısında kaşıklarda hareket ediyordu önceden şimdi daha yukarı da bazen dönüyor sağa sola anlıyorum sanıyorum gebeliğe bağlı değil ama tetiklemişte olabilir çünkü geçen sene bi ara yine böyle şeyler yaşamıştım o zaman hamile değildim ki şimdi ağırlaşınca rahim vs mesaneye daha çok baskı yapıp daha kötü hale getirmiş olabilir inşallah düzenlenebilecek birşeydir

Evet canım inşallah önemli bişeu değildir ya gerçekten çok sinir bozucu

Kızlar sizde de bazen uyku basması gibi bir ağırlık oluyor mu? Bazen başımda bir ağırlık oluyor, gözlerimde de sanki uykum varmış gibi kapancak hissi oluyor. Ama şuan uykum yok.

İnşallah öyledir canım , zaten zorlu bi hamilelik geçiriyosun birde başka sorun çıkmasn...

Bende hala sallıyorum ve kızım 5 yaşını doldurdu başka türlü uyumuyor benimde hep aklımda
Doktora sorucam bunu merak ediyorum ama karnım hic zorlanmiyor sallarken
Kızlar gece ağrı yaşayıp yatakta dönemeyen varmı ben gece özellikle yaşıyorum bacak aramda ve belimde bacakların birleştiği yerde çok fena ağrı yapıyor
Ya bacak aramda bende de özellikle sağ tarafta oluyor sebebini cok merak ediyorum bu kontrole yazip gidicem soracaklarimi
İyi tatiller canım.
Göbeğin zorlamadan bulursun inşallah , çocuklarla da zor olacaktır sana , yardım edenin vardır inşallah. Kızın nasılll tekmeliyomu annesii
Canim sizin cinsiyet kesinlesti mi merak ettim:)

Arkadaslar sac boyası hakkında dokturuyla konusan oldu mu . boyatmak istiyorum fkt henuz kontrolume var soramadm

İyi tatiller canım.
Göbeğin zorlamadan bulursun inşallah , çocuklarla da zor olacaktır sana , yardım edenin vardır inşallah. Kızın nasılll tekmeliyomu annesii
insallah canim insallah ayy KIZIN diyince icim bir tuhaf oluyor okuyunca yuzumde bir Gülümseme belirdi evet yavas yavas hareketlerini hissediyorum cok sukur cadim benim .. 21 kasimda kontrol var o gunden sonra artik alisverise baslicam insallah. elime ne gecerse alacam cunku evde 2 tane abiş var maviler cöpe

Yokk kuzum nerdeee inşallah haftaya gidicem kontrole umudum var bu sefer yaa grupta sanki bir ben kaldım öğrenemeyen :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…