- 17 Mayıs 2015
- 726
- 617
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.461
öyle duruyo şuanda canımBenimde sat 5 haziran oğlum olucak, bu teori doğru galiba:)
Kuzum içini ferah tut , doktoruna güvenn Rabnime sığın dedikleri gibi kaybolacaktır inşallah Allah ın izni ile
Kendini de bebeğini de üzme. Herşey güzel olacak...
Sağolun kızlar allah razı olsun. Rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallahCanim uzme kendini allaha teslim ol insaallah geçecektir stres daha fema. Bak benimde 5 aydir bazi sıkıntılarım stresim vardi damarlarda darlık cikti simdi daha relax olucam insaallan onlar herturlu bize emanet hakkini vermemiz lazim ilk başta stresi azaltarak dualarim seninle sende bana et :)
Merak etme benim kardeşimin de benzer bir şey yaşadı onada kafasında şu var dediler nerdeyse alıyorlardı ilerleyen haftalarda kayboldu kendini üzüp bebeğini de üzme dua etKızlar ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin kafasında kist gözlemlediler. Başka bir şey çıkmadı ama bu kisti duymak bile beni deli etti. Başladım ağlamaya. Sonra kendi doktoruma gittim sonucum için ve içim rahat etmedi. Ama doktorum önemli bir şey olmadığıını 27-28. Haftalarda onların kaybolacağını söyledi. Stres yapma dedi. Ama elimde değil sürekli ağlıyorum. Sinirlerim bozuldu. Annelik ne zormuş bugün daha iyi anladım
Gözünaydın canım sevindim güzel haberlerine. Benide unutmadığın için teşekkür ederim, içim rahatladı fazlasıyla. Birkaç gündür doğru düzgün su içemiyodum alakası var demekki. Bugün biraz daha dikkat etmeye başladım, öğleden sonra az da içsem sık içmeye başladım. Şuan kıpır kıpır şükürler olsun, kasılmalarda daha kısa sürede geçiyor. Allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin insallah.Kontrolden geldik çok şükür herşey yolunda 21+2 günlük 423 gr 28cm boyumuz iki hafta önden gidiyormuş oğlum gibi doğacak sanırım bu Paşa'da.
y4zy4qmurum canım kasılmalarımı sordum su içiyor Musun dedi.Vücut susuz kalınca kaslar gerilirmiş dikkat etmek gerekiyormuş.Cidden bende düşündüğümde suyu az içtiğim günler oluyordu kasılmalar onu farkettim.Bol su iç muz maden suyu dedi klasik.Magnezyumu yediklerinle gider bu aylarda magnezyum takviyesi vermeyi uygun bulmuyorum dedi kasların Doğuma hazırlanması gerekiyormuş ilaç bunu engelliyormuş erken haftalarda.Bütğn sıkıntılarımın su içmediğinden kaynaklandığını öğrenip geldim.Tetanoz aşısını olma dedi aklım karıştı.Haftaya Perş de detaylımız var son durum böyle.
Gözünaydın canım, maşallah bebişin gelişimine... Böbreklerin şişmesi için herhangi bir tedavi vs görecek misin? Bir de hızlı kilo alımının bir sebebi var mı? Bende aynı gidişat içinde hissediyorum kendimi. Kilo alımım yeme düzenime oranla ve yaşadığım ishal sorunlarına rağmen anormal ilerledi.Bende kobtrolden ciktim kuzucumum yuzunu secemedim ellerini yuzune koymustu .bobreklerim şişmiş tek sıkıntı bu.kizim 900 gr 32 cm olmus hersey iyi dedi benim kilom içler acisi 54 ile hamile kaldim 70 kiloyum suan ilk kez 70 i gordum hayatımda
Hemen kötüyü Düşünme sen üzüldükçe bebeğinde etkileniyor inşallah hiç birşeye gerek kalmaz kendiliğinden kaybolur Sonuçta ultrasonlarda kesin bilgi vermiyor.moral bozmak yok dua edeceğiz hep beraber inşallah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alacağızHerkese merhaba yaklaşık 2 saat önce doktordan çıktık ve çok kötü bir durumdayım... doktor incelerken duraksadı ve kendi kendime kesin birşey var dedim kalkıp gitmek istedim... ve doktor mide çapının çok küçük olduğunu söyledi şuan kesin bişey söylemek için erken ama 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi... ben 1 hafta sonunda tekrar böyle olursa ne olacak diye sordum... eğer böyle olursa doğduktan hemen sonra ameliyat olması gerekirmiş... şuan hayattan soyutladım kendimi yaşamıyor gibiyim... hiçbişeyden zevk almıyorum ve hevesim yok çok kötüyüm çok...
Bu doktorlarda bir kere kotü bi şey demeyip anneleri üzmeseler şaşarım yani.belki o anda fazla amniyon yutmamisti mide bostu boş anina denk geldi belki böyle durumlar da olabiliyor.takma sen kafaya benim oglusda da bobrek buyumesi cikmisyi ger iki böbrekte de ama suan gayet iyi sağlıklı.vallahi bazen diyorumki hiç doktora gitmeden doğursak dahamı iyi olur.Herkese merhaba yaklaşık 2 saat önce doktordan çıktık ve çok kötü bir durumdayım... doktor incelerken duraksadı ve kendi kendime kesin birşey var dedim kalkıp gitmek istedim... ve doktor mide çapının çok küçük olduğunu söyledi şuan kesin bişey söylemek için erken ama 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi... ben 1 hafta sonunda tekrar böyle olursa ne olacak diye sordum... eğer böyle olursa doğduktan hemen sonra ameliyat olması gerekirmiş... şuan hayattan soyutladım kendimi yaşamıyor gibiyim... hiçbişeyden zevk almıyorum ve hevesim yok çok kötüyüm çok...
Tesekkur ederim cnm kilo ile ilgili bisey yapmiyorum genelde meyve cok yiyorum bende anlsmadim .bobrek icinde urologa git istersen dedi katater takilmali sanki dedi bu bile beni strese soktu ayrintili yapırsam neolurdu bilmiyorum .agrim yok idrar yspmada sıkıntı yok napicami sas8rdim suan icin taktirmiycam 34 haftaya kadar gel yetr diyor taktirmadan gidersem o haftalarda alacak galiba ALlah sonumuzu hayir etsin..prestegon basladi agizdan aliniyor yazıyor bu fitil degilmiydi bende onu sorucaktimGözünaydın canım sevindim güzel haberlerine. Benide unutmadığın için teşekkür ederim, içim rahatladı fazlasıyla. Birkaç gündür doğru düzgün su içemiyodum alakası var demekki. Bugün biraz daha dikkat etmeye başladım, öğleden sonra az da içsem sık içmeye başladım. Şuan kıpır kıpır şükürler olsun, kasılmalarda daha kısa sürede geçiyor. Allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin insallah.
Gözünaydın canım, maşallah bebişin gelişimine... Böbreklerin şişmesi için herhangi bir tedavi vs görecek misin? Bir de hızlı kilo alımının bir sebebi var mı? Bende aynı gidişat içinde hissediyorum kendimi. Kilo alımım yeme düzenime oranla ve yaşadığım ishal sorunlarına rağmen anormal ilerledi.
Buyur iste benimki artik ayrintili yaptir demekten vazgecti pes etti bugun gitmiycem dedim ve sonra beni suclama diye randevu yerine el yazımla sorumluluk yazisi yazdim .sende icini ferah tut suan kapali kutu bi kucagina al hayirlisiyls Allah tedavisi olmayan hastalik vermesin ben bisry olacagini sanmiyorum dusunme hic .cok sıkılıyorsan da girme stres daha kotuHerkese merhaba yaklaşık 2 saat önce doktordan çıktık ve çok kötü bir durumdayım... doktor incelerken duraksadı ve kendi kendime kesin birşey var dedim kalkıp gitmek istedim... ve doktor mide çapının çok küçük olduğunu söyledi şuan kesin bişey söylemek için erken ama 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi... ben 1 hafta sonunda tekrar böyle olursa ne olacak diye sordum... eğer böyle olursa doğduktan hemen sonra ameliyat olması gerekirmiş... şuan hayattan soyutladım kendimi yaşamıyor gibiyim... hiçbişeyden zevk almıyorum ve hevesim yok çok kötüyüm çok...
kuzum ya, bu ürün nasıl kapanıyor. tutma yerindeki tuştan mı yoksa yanlardaki mandallardan mı ?Mothercare journey bu canim. Yeni ürünü. Sanırım birbirine cok benziyorlar :)
Sonuçta daha küçük doğmasına en az 3 ay var, gelişir inşallah midesi. Doktorlar en ufak birşeyi bile soylemekle sorumlu. İyi dusunelim iyi olsunHerkese merhaba yaklaşık 2 saat önce doktordan çıktık ve çok kötü bir durumdayım... doktor incelerken duraksadı ve kendi kendime kesin birşey var dedim kalkıp gitmek istedim... ve doktor mide çapının çok küçük olduğunu söyledi şuan kesin bişey söylemek için erken ama 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi... ben 1 hafta sonunda tekrar böyle olursa ne olacak diye sordum... eğer böyle olursa doğduktan hemen sonra ameliyat olması gerekirmiş... şuan hayattan soyutladım kendimi yaşamıyor gibiyim... hiçbişeyden zevk almıyorum ve hevesim yok çok kötüyüm çok...
Hemen kötüyü Düşünme sen üzüldükçe bebeğinde etkileniyor inşallah hiç birşeye gerek kalmaz kendiliğinden kaybolur Sonuçta ultrasonlarda kesin bilgi vermiyor.moral bozmak yok dua edeceğiz hep beraber inşallah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alacağız
Bu doktorlarda bir kere kotü bi şey demeyip anneleri üzmeseler şaşarım yani.belki o anda fazla amniyon yutmamisti mide bostu boş anina denk geldi belki böyle durumlar da olabiliyor.takma sen kafaya benim oglusda da bobrek buyumesi cikmisyi ger iki böbrekte de ama suan gayet iyi sağlıklı.vallahi bazen diyorumki hiç doktora gitmeden doğursak dahamı iyi olur.
Buyur iste benimki artik ayrintili yaptir demekten vazgecti pes etti bugun gitmiycem dedim ve sonra beni suclama diye randevu yerine el yazımla sorumluluk yazisi yazdim .sende icini ferah tut suan kapali kutu bi kucagina al hayirlisiyls Allah tedavisi olmayan hastalik vermesin ben bisry olacagini sanmiyorum dusunme hic .cok sıkılıyorsan da girme stres daha kotu
Sonuçta daha küçük doğmasına en az 3 ay var, gelişir inşallah midesi. Doktorlar en ufak birşeyi bile soylemekle sorumlu. İyi dusunelim iyi olsun
Canım pazartesi sabah aç karnına çağırdı doktorum, karaciğer enzimlerime ve safra asitlerime bakacaklarmış.. inşallah kötü bişey çıkmaz ama çok canım sıkılıyorSaf zeytin yağın varsa onu sür canım geçmezse doktora git karaciğerine baksınlarinşallah kötü birşey yoktur
İnşallah canım.. Ahhh kadıköyümmm.. benim yerime de çek havasını içine.. özledim yıllar oldu, benim yerime de akın kadıköy gecelerine :) :)jeliboni kuzum geçmiş olsun. Karaciğerinde bisey yoktur insallah. Kadıköy'deyim. Aklıma sen geldin. Eşimle bu akşam Kadıköy akşamlarına akıyoruz.
Bende kobtrolden ciktim kuzucumum yuzunu secemedim ellerini yuzune koymustu .bobreklerim şişmiş tek sıkıntı bu.kizim 900 gr 32 cm olmus hersey iyi dedi benim kilom içler acisi 54 ile hamile kaldim 70 kiloyum suan ilk kez 70 i gordum hayatımda
Merhaba arkadaşım, okulumuzdaki öğretmen arkadaşın kızı doğunca bağırsaklarının ters geliştiği anlaşıldı ameliyat oldu şimdi maşallah sağlıklı 5 aylık olmuş bile. Sen canını sıkma iyiyi çağır iyi olsun dermansız dert olmasın yeterki. Kaldı ki bence düzelir dr.lar hep en kötüsünü söylüyolar bizim psikolojimizi pek düşünmüyolar, sen iyi ol yavrunda iyi olsun.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim 1 hafta bana ölüm gibi gelicek... dualarınız bize destek vericek. Allahım kimseye kötü şeyler yaşatmasın, dermansız dert vermesin...
Bende Allahın izniyle özeldeki dr.a bi gideyimde durumumu komple anlatıp gerekli düzenlemeyi yaptırayım diyorum. Devlette ilgi alaka yok, herşeyi kendim takip ediyorum ama bunda ilkinde olmayan seylerde yaşıyorum, haliyle tedirgin oluyorum. Böbrek ağrılarım var, ikisinde de taş vardı senenin başında, bikaç kez şiddetli ağrı yaşadım ama düştümü bilmiyorum takip etmedim. Huzursuz edici bir ağrı. Onada baktırtıyım en azından.Tesekkur ederim cnm kilo ile ilgili bisey yapmiyorum genelde meyve cok yiyorum bende anlsmadim .bobrek icinde urologa git istersen dedi katater takilmali sanki dedi bu bile beni strese soktu ayrintili yapırsam neolurdu bilmiyorum .agrim yok idrar yspmada sıkıntı yok napicami sas8rdim suan icin taktirmiycam 34 haftaya kadar gel yetr diyor taktirmadan gidersem o haftalarda alacak galiba ALlah sonumuzu hayir etsin..prestegon basladi agizdan aliniyor yazıyor bu fitil degilmiydi bende onu sorucaktim
Canım geçmiş olsun. Şimdi biz ne dersek diyelim senin için içini yiyecek biliyorum. Annelik kolay değil gerçekten. Ama dr.lar o kadar çok şey söylüyor ki.. bazen şöyle eskilere bakıyorum, hiç kontrol olmadan ilaçsız vs doğurmuşlar. İçlerinde büyüyen dünyanın gelişiminden bihaber 9 ay geçirmişler. Bize suan hersey söyleniyor ama doğuncaya kadar gerçekten neyin ne olduğu anlaşılmıyor. Allahın izniyle bebeğinde herşeyi normaldir ve hepimizde sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah.Herkese merhaba yaklaşık 2 saat önce doktordan çıktık ve çok kötü bir durumdayım... doktor incelerken duraksadı ve kendi kendime kesin birşey var dedim kalkıp gitmek istedim... ve doktor mide çapının çok küçük olduğunu söyledi şuan kesin bişey söylemek için erken ama 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi... ben 1 hafta sonunda tekrar böyle olursa ne olacak diye sordum... eğer böyle olursa doğduktan hemen sonra ameliyat olması gerekirmiş... şuan hayattan soyutladım kendimi yaşamıyor gibiyim... hiçbişeyden zevk almıyorum ve hevesim yok çok kötüyüm çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?