2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kuzum ya, bu ürün nasıl kapanıyor. tutma yerindeki tuştan mı yoksa yanlardaki mandallardan mı ?
Valla nasıl kapanıyordu :) ya üstündeki o portbebeyi kaldırıyorsun. Ondan sonra iskeleti kapatıyorsun. İkiye katlanıyor boyle.internette videosu vardır belki.
Ya chicco liteway yada bunu alcam kısmetse. Cunku usandım :)

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim 1 hafta bana ölüm gibi gelicek... dualarınız bize destek vericek. Allahım kimseye kötü şeyler yaşatmasın, dermansız dert vermesin...
Canim öncelikle Allah içindeki sıkıntıyı hafifletsin. Hemencecik ferah günlere erdirsin. Bebeğin Allah'ın izniyle iyidir insallah. Sen kötü düşünme. Elinde değil elbette ama. Merak etme bu ufaklıkların bedenleri küçük ama kalpleri koskocaman. Hic biseyi yoktur insallah. Allah dermansız dert vermesin kimseye. Hep iyi bir yönünü bulmak lazım. Bak son uc ay kaldı nerdeyse. Sağsalim sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza insallah.

Cok tadını çıkaramadık aslında trafik yüzünden :)) kalamıştaydik canim yemek yedik. Cok güzel yer gerçekten. Kısmet olursa bebekleri gezdiririz senjnle moda sahilinde :)

Ne kadar zormuş hiç uyuyamadım bütün gece... içim içimi kemiriyor. Aklımdan kötü düşünceler imkanı yok gitmiyor... zaten her dr a gidişimde içimde bi korku olurdu şimdi nasıl bekliycem ben? Allahım yardım et...

İçini ferah tut canım inşallah hiç birşey yoktur bence küçücük aletin yanılma payı çoktur. sen stres yaptıkça bebişin daha çok üzülüyor hem pozitif düşünelim dr yanılmıştır diyelim böyle durumlarda hatta güvenilir başka bir dr a da gitmeli belki dualarımız sen ve bebişinle

Canim şimdi şoyle düşün. Makinalarında yanılma payı oluyor değil mi. Burda kaç kişi yaşadı bunu. Sonradan hersey düzeldi yazdılar. Öncelikle bu ihtimali hic aklından çıkarma.
Bir de şu açıdan bak ; diyelim ki Allah korusun boyle birsey var (ki ben zannetmiyorum). çaresi varmis Allah'a şükür. Peki doktor deseydi ki ya boyle birsey var ama hani yapılacakta birşeyi Yok. Oyuzden Allah dermansız dert vermesin. Yada bunlari yaptıracak maddi gücün de olmayadabilirdi değil mi. Allah'a şükür o da var. Peki sen şimdi içindeki bu güçlü ufakliga haksızlık etmiyor musun annesi. O suan sadece sevgi istiyor. Sen mutluysan o da mutlu. Bence derin bir nefes al. Hava güzelse Esinle yeşillikte guzel bir yürüyüş yapın. Yanınıza sandviç koyun sut koyun meyve suyu yapın taze onu koyun. İkiniz basbasa ufaklikla birlikte herseyi unutun.

Ay cok tesekkür ederim. Nedeni ne acaba ya ben zaten kendimi yiyorum benim yanlış yaptığım bişeydenmi oldu diye ne biliyim yediğim yaptığım bişey mi sebep oldu acaba diye vicdan azabı
Merak etme benim kardeşimin de benzer bir şey yaşadı onada kafasında şu var dediler nerdeyse alıyorlardı ilerleyen haftalarda kayboldu kendini üzüp bebeğini de üzme dua et
Tesekkür ederim bunları duydukça rahatlıyorum gerçekten.

Canim ilk gebeligimdede aynisi oldu taktirdim isin ilg8nc yani agrim yok muayenede cikiyor bu zikkim dunde oylesine bakayim dedi yine sismis oglumda narkozLa takilmisti sobra dustu bu sefer narkossuz takildi öldüm resmen erken dogumuda tetikledigini okudum velasil oglum 32 haftalik dogdu .bobregimi kaybetmeye kadar gidiyor bu bende ne yapiyim diye dusunuyorum.ya 2 ay daha disimi sıkıcam herseyi goze alicam yada taktiricam o acilarla tekrar yuzyuze kalicam iki ucu cicekli degnek

Merhaba cnm adetime gore uyumlu ultrsaona gore 1 hafta onde suan. kilosu ve gelisimyle ilgili birsey demedi gayet iyi dedi banada aclik kan şekeri vs bir suru tahlil verdi onlari yaptiricam pazartesi ama seker yuklemesi yaptirmiycam

Sizler sayesinde toparlıyorum kendimi... yine ne güzel şeyler yazmışsınız... dost oldunuz bana. Allah hepinizden razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Selam kizlar mutlu haftasonlari diliyorum hepinize... bugun kusmayla basladik gune ve bel bacak agrisiyla devam ediyoruz hergun boyle sorunlarmi cikacak diye cok uzuluyorum

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım. 50lik yaptırdım. Şimdi sonuç aldım 93 çıkmış. Doktora göstericem kontrolde. Öncesini olcmuyormus hastane.oyuzden bilemedim iyi mi kötü mu

Cok zevkli ben bir yildir yapiyordum etrafimdaki cocuklara. Simdi sadece kuzuma yapiyorum. Simdiden zürafaları ve kelebekleri ve ufak bi kuzusu oldu ben de youtube sayesinde öğrenmiştim
Ooo sen bayağı tecrubelisin :) Benim elim pek yatkın değildir ama uğraşıyorum yine de Sana bir şey sorabilir miyim videolarda çok çeşitli iplerden bahsediyorlar sen ne kullanıyorsun?

Kızçeler ve bebişleri selamlar :) inşallah hepimiz sağlık buluruz canlarım :) herkese güzel haberler versin doktorları inşallah :)
Bugun ebebek ve ikeaya gidiyoruz. Tabi yorulup birini yarıda bırakmazsak.
Trafik bir saat olarak gösterince yanımıza abur cubur koyduk :)))

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım. 50lik yaptırdım. Şimdi sonuç aldım 93 çıkmış. Doktora göstericem kontrolde. Öncesini olcmuyormus hastane.oyuzden bilemedim iyi mi kötü mu

İnşallah bi sıkıntın yoktur canım. Ben de bugün yaptırcaktım saat olarak yetişmedi.

Şimdiik her zamanki gibi size sorum olacak İnternet alışverişlerinizi hangi sitelerden yapıyorsunuz. Giyim & tekstil ürünlerini gidip görerek mi yoksa internetten mi alıyorsunuz? Ağız bezi bakayım tulum bakayım dedim internetten kafa gitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…