2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cok yorulup uzandigimda. Cikolata yedigimde. Gece yattigimda. Uykumda da kipirdiyor. Sirt ustu uzanmayi seviyorum. Hemen basliyor kipp kippp. Simdi yine uzandim bebisimle iletisime gecebilmek icin :)
Rabbim herkese yasatsin bu duygulari insalah hareket ettikce insan daha bi asik oluyo yavrusuna

Tamam canım teşekkürler sorduğun için :)

Arkadaşımın tum vücudunda kaşınma olmustu. Karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı. Ama senin ki çatlama kuruma olabilir mi bilmiorum canim
Evet canım doktorumu aradım, pazartesi sabah aç karnına gel kan değerlerine bakmamız lazım dedi.. safra değerlerine ve karaciğer değerlerine bakmamız lazım dedi..
Bu kadar kaşıntı normal değil zaten çok belli

Kuzum içini ferah tut , doktoruna güvenn Rabnime sığın dedikleri gibi kaybolacaktır inşallah Allah ın izni ile
Kendini de bebeğini de üzme. Herşey güzel olacak...

canım kaşıntı bende de çok var. karnım gögsüm degil sadece heryerimde var. ama tahlillerde hiç bişe cıkmadı

Rica ederim canım inşallah kötü bişeyin yoktur da herşey yolundadır haber ver yine bize pazartesi

Benim aslında adet başlangıcı 5 haziran..ama erken dollenme olduğu icin ( ayın 23 ünde beta hcg 122 cikmisti) o nedenle adet tarihi mi 1 haziran diye girdi..ve kızım olacak..bilmiyorum teori bozuldu mu)
istisnalar kaideyi bozmaz demişler :)) senin durum biraz farklı diyelim hayırlı sağlıklı evlatları olsun hepimizin inşallah kız erkek hepsi bir :)

Burada amigurumi oyuncak yapan bir arkadaş vardı ondan cesaret alıp ben de başladım yapmaya internetten video izleyerek yapıyorum bitince burda paylasacagim :)
Cok zevkli ben bir yildir yapiyordum etrafimdaki cocuklara. Simdi sadece kuzuma yapiyorum. Simdiden zürafaları ve kelebekleri ve ufak bi kuzusu oldu ben de youtube sayesinde öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…