2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
smgsmg35 canım inşalah mesajımı çabuk görürsün benim geçen yıl bi arkadaşıma aynı şeyi söylediler o da bi hafta bekledi tekrar gitti bu kez bağırsakların daha iyi gelişemediğini ne yazık alınması gerektiğini söylediler biz çok korktuk tabiki tek doktorun lafına bakmamaya karar verdik ve başka bi doktora gittik doktor baktı ve güldü korkma kızım en son gelişen mide barsaklar o yüzden korkma dedi sonra aynı doktora bidaha gitmedi .... korkma kötüyü de çağırma Allah büyük Emin’im gelişmeye devam edecek o minik yavru tamam mı canım üzülme onlar biz ne hissedersek aynısını yaşıyor lütfen dirençli ol :)

Canım ben bebek için netten alışveriş yapmak taraftarı değilim gidip dokunarak kalitesini görerek almak taraftarıyım ... ebebek mağazası güzel bence git bi gez derim :) kıyafet için avmlerdeki baby home çok güzel

Eğer çevrende mağaza varsa gidip gör canim. Malzeme fark ediyor cunku. En iyisi gör sen oyle al derim. :)

Kızlar şeker yüklemesi 93 çıktı. Siz nasıl yorumlarsiniz

İnternetten belki emzik, biberon banyo ürünleri gibi belli marka ürünler alınabilir. Mağazalara göre fiyatları daha uygun oluyor. E bebekten internet alışverişi kıyafet için riskli çünkü 9 aylık dediği tulumu 3 aylık bebek giyebiliyor. Kalıpları biraz küçük. Civil.com'u seviyorum ben :)

Canım ben henüz yaptırmadım doktorum 75 gr'lik istedi araştırdım netten biraz 140 ve üzeri tehlikeli anladığım kadarıyla senin sonucun gayet normal görünüyor tabi doktorun daha iyi bilir
75lik yuklemede ilk bir saat 180 e kadar normalmis ikinci saati bilmiyorum.50 lik yüklemede ilk bir saatte 140 ı geçmemesi gerekiyor

Ah içime su serptin arkadaşım nasıl rahatladım şuan çok daha iyiyim mesajlarınız sayesinde... inş ben de sizlere güzel haberler vereceğim...

Kızlar mrhb bana cvp yazarmısınız hemencik
Yaa benm karnımın sol tarafına ara ara böyle batar tarzı ağrılar gidiyor.kasıklarım değil de bu sefer daha yukarda çocuğun sol tarafına bi geçiyo bi geliyo normal diyorlar ama sizde de oluyor mu yaa morelim bozuldu biraz.Bıçak saplanıyor gibi

Canım yeni gördüm mesajını benim arkadaşımın cocugunun laf etmedikleri ne karaciğer kaldı ne mide sonuç sapasağlam bir bebek...o yüzden sakın kendini yıpratma kıza söylemediklerini bırakmadılar onlar risk almamak için her ihtimali söylüyorlar doğduktan sonra şu olabilir falan diye.

İki gündür kötü haber alıyorum ya bugünde hastaneden aradılar çarşamba randevum vardı iptal oldu dediler niye dedim doktorunuz emekli oldu demezmi bende daha dün görüştük hiçbişey söylemedi dedim. Oda dün belli oldu zaten dedi. Hemen eşimle doktoru aradık. Hastaneyle bir problem olmuş galiba başka hastaneye geçebilirmiş bugünde istanbula gitmiş. Ben hastalarımı mağdur etmek istemem dedi yine devam edersiniz isterseniz gilan dedi ama salı günü netleşcekmiş nolucağı. Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım. Doktorumdan çok memnundum şimdi yeni bir doktor ve hastane arayışı içindeyim napıcam bilmiyorum yaa

Haklısın arkadaşım... down sendromlu diyorlar sapasağlam çocuk çıkıyor doğana kadar böyle yorumlar illa ki oluyor. Kuzenimin çocuğunada kalbi delik, böbrekleri geniş dediler çocuk gayet sağlıklı doğdu. Demek ki baktıkları an gördükleri farklı olabiliyor... ama anne yüreği işte o korku çok kötü bişeymiş...

Zaten senin harmon testin var diye hatirliyorum bi çok şeyi ekarte ediyor o testin temiz olması.bir kere daha doktor ayni seyi soylerse fuat akercandı sanırım adı soyadını tam hatirlamiyorum ona git bi kere muayne ol alsancakta muaynehanesi var.farkli bir doktor görsün belki de bu yanlis görmüştür.

Ooo sen bayağı tecrubelisin :) Benim elim pek yatkın değildir ama uğraşıyorum yine de Sana bir şey sorabilir miyim videolarda çok çeşitli iplerden bahsediyorlar sen ne kullanıyorsun?
Ben tığ kullanmayi bilmezdim izleye izleye ogrendim Nako pırlanta kullaniyorum tuylenme olmuyor. Gazal baby coton da cok iyi ikisi de sağlıklı tavsiye ederim ve guzel duruyor..

Evett harmony temiz gelmişti o yüzden bişey çıkmaz diyordum ama bu genlerle ilgili bir durum değil tabi bi dr a sordum başka bir sorun yoksa bir sonraki muayenede değişir diye düşünüyorum demiş... söylediğin isim aklımda olsun teşekkür ederim ilgine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…