2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kontrolden geldik çok şükür herşey yolunda 21+2 günlük 423 gr 28cm boyumuz iki hafta önden gidiyormuş oğlum gibi doğacak sanırım bu Paşa'da.
y4zy4qmurum canım kasılmalarımı sordum su içiyor Musun dedi.Vücut susuz kalınca kaslar gerilirmiş dikkat etmek gerekiyormuş.Cidden bende düşündüğümde suyu az içtiğim günler oluyordu kasılmalar onu farkettim.Bol su iç muz maden suyu dedi klasik.Magnezyumu yediklerinle gider bu aylarda magnezyum takviyesi vermeyi uygun bulmuyorum dedi kasların Doğuma hazırlanması gerekiyormuş ilaç bunu engelliyormuş erken haftalarda.Bütğn sıkıntılarımın su içmediğinden kaynaklandığını öğrenip geldim.Tetanoz aşısını olma dedi aklım karıştı.Haftaya Perş de detaylımız var son durum böyle.

Tetanoz aşisini ben olmadim doktiruma sordum dün, ol bence dogada toprakta bile tetaniz mikrobu var dedi. Benim de böyle aklım karıştı. Sana niye olmafi dedi aciklamasini yapti mi

boşver kuzucuklar sağlıklı olsun da önemli olan o.. bende kilo konusunda uçtum normalde 48 49 da gezen ben hamilelik öncesi 55 oldum şimdi de 66 yım. öyle böyle bi şekilde gidecek bu kilolar :)

canım kaşıntı bende de çok var. karnım gögsüm degil sadece heryerimde var. ama tahlillerde hiç bişe cıkmadı
Nasıl bi kaşıntı canım? Belli bi bölgede mi yoksa genel mi oluyor? Tatlı tatlı mı kaşınıyor harıl harıl mı?
Rica ederim canım inşallah kötü bişeyin yoktur da herşey yolundadır haber ver yine bize pazartesi
İnşallah canım, tamam haber veririm pazartesi

Kızlar göbek kaşıntısından uyuyamıyorum resmen.. Göbek deliğimin etrafı çok kaşınıyor, hatır hatır kaşıyorum yağlar sürüyorum ama fayda etmedi.. niye kaşınır ki bu göbek?
Saf zeytin yağın varsa onu sür canım geçmezse doktora git karaciğerine baksınlar inşallah kötü birşey yoktur

Kızlar merhaba ben de ayrıntılıya girdim bugün 10 15 dk sürdü ancak. Pek bir açıklama da yapmadılar aslında Her şey yolundaymış. Çok şükür. Tetanoz aşısı için sağlık ocağına da gittim ama haftaya sabah aç çağırdılar diğer tahlilleri de yapabilmek için. Haftası hiç önemli değil her zaman yapabiliriz aşıyı dedi. 20 24 arası yapılmıyor mu ilk doz

Arkadaslar herkese merhaba ben pazartesi ayrintili ultrasona girdim sonuclari bugun druma gösterdim bebegm çok şükür suan gayet saglikli fkt benim rahime kan akisi saglayan iki damarimda da erken notch yani centiklesme var fkr dokrtim henuz 22 haftalik birinci gebeligimde olmamisti. Boyle bir durum bunda da 26 .27. Haftaya kadar duzelebilecegini fkt kontrolleri biraz daha sık yapicaz dedi bu daralma 30. Haftadan sonra devam ederse rsikler var az kiloli bebek ve annede yuksek tansiyona bagli preeklempsi ama bu en kotu senaryoymus. Yani damarda ki darlik devam edip bu sorunlar olmayada bilir dedi. Kendisinin kontrollerde sıkıntı görmediğini ve buyuk ihtimal normale donecegini dusunuyorum dedi bol istirahat hzuurlu ortam stres sifir olacak ve gerginlikten uzak ve magnezyuma devam dedi.dikkat edecegiz bakalim. Iki hafta sonra tekrar muayane var doktorumun kendi cihazlari da baya iyi ztn kan akimini fikan goruyir damarlarda. Benden haberler boyle dua ediverin bana da insaallah onumuzde ki 1 ay icnde acilsin damarciklarim:) buda birinde catik kas birnde guler yüzlü erkek tipli cirkin kizim

Suan mothercaredayim. Sanırım bunu alırım. 9kilo bu arkadaş. Port bebe özelliği de var. Travel set olarak oradaki fiyatı. Bu bebek arabası isi bunalttı beni :)

Eklentiler

• IMG_0961.webp
    15 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_0962.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 95
jeliboni kuzum geçmiş olsun. Karaciğerinde bisey yoktur insallah. Kadıköy'deyim. Aklıma sen geldin. Eşimle bu akşam Kadıköy akşamlarına akıyoruz.

Canim uzme kendini allaha teslim ol insaallah geçecektir stres daha fema. Bak benimde 5 aydir bazi sıkıntılarım stresim vardi damarlarda darlık cikti simdi daha relax olucam insaallan onlar herturlu bize emanet hakkini vermemiz lazim ilk başta stresi azaltarak dualarim seninle sende bana et :)

Oyy kizlarrrr baya kilocuklar almissiniz sizler masallah hepsi gidet ama merak etmeyin kuzenim 25 kg almisti simdi dal gibi :) ben 53 ile hamile kaldim sonra iki kilo verdim simdi 54. 54.5 arasi gidip.geliyorum bakalim. Ama oglumda da son iki aysa aldim 5-6 kg bunda da 60 la dogursam super olacak

Suan mothercaredayim. Sanırım bunu alırım. 9kilo bu arkadaş. Port bebe özelliği de var. Travel set olarak oradaki fiyatı. Bu bebek arabası isi bunalttı beni :)
Canım bende bugün civilde baktım bunun aynisini travel setti kampanyadaydi 750 TL ama ben bunun Gold rengini gördüm internetten yaşadığım şehirde goldu kalmamış internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama kafamda soru işareti var çok büyük geldi bana gezmede rahat edebilir miyim karar veremedim ama iademiz var dediler bu gece karar cericem artık

Teyzemiz den el emeği bebek bezi kutusu ve ıslak mendil kutusu olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar :)

Eklentiler

• IMG-20171117-WA0052.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG-20171117-WA0050.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 82
Canim sen bunu travel set olarak 750ye gördüğüne emin misin. Öyleysen şimdi mağazaya çıkıyım:)))

Selam kızlar biz geldik.bugün kalp ekosu icin gittim.cok şükür bir sıkıntı yok dedi.ama bir ay sonra bir daha gelin dedi.sonra kendi dr gittim ozele.cok şükür hersey yolunda.minigim 490 gr olmus teyzeleri.boyuda 28cm miş.Allahım sag salim kavustursun hepimizi.seker yuklemesi olmadım henüz bir ay sonra gel dedi.günlük 15 20dk yuru dedi.bu arada bende 5kg almisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…