- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.521
Bebek arabası konusunda bende çok kararsızım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne alacağımı şaşırıyorum. Şimdilik erteledim. İlerleyen zamanlarda alacağım arabasını galiba. Pierre cardin içime sindi gibi galiba onu alacağım bilmiyorumBebek arabasını ne zaman alcam desem. Sinir olup çıkıyorum. Bugun peg prego övüyor mağazalar 2250lira. İstemediğimi belirtince yine belirtiyor. Diyorum chicco liteway bakmak istiyorum. Ama ana kucağını tak çıkar sıkıntı yaşarsınız diyor. Nasıl bir iştir bu ya. Mothercare katlanırken portbebesini ayrı çıkartıp katlamak gerektigi icin her seferinde bunalırız diye düşündüm.
Bugun ikea da ve Buyaka avm de küçücük bebekler gayet liteway de yatıyor. Mamasını yiyor uyuyor. cok bunaldım ya. ben haftasonu sadece dışarı çıkıyorum. O da hani avm falan oluyor. Sizce yukarı bantlarda dolanmama gerek var mi.
Ay okadar sinir oldum kı anlatamam. İkinci mağaza da bilerek limit söyledim. Adam hala bana 2250liralik araba gösteriyor. Avm baston araba kaynıyor. Eşimle kendimize sorduk yanı biz abarttık mi diye. Daha kurutma makinası da almam lazım.Bebek arabası konusunda bende çok kararsızım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne alacağımı şaşırıyorum. Şimdilik erteledim. İlerleyen zamanlarda alacağım arabasını galiba. Pierre cardin içime sindi gibi galiba onu alacağım bilmiyorum
Gayet iyi. Benim de acken 96 tokken 97 cikti. Doktorum gayet iyi dedi.Kızlar şeker yüklemesi 93 çıktı. Siz nasıl yorumlarsiniz
Bu hafta 3 gun beni mahvetti o saplnma agri. Sagdaydi bi de. Acaba apandist mi filan dedim hatta. Üşütmüş olabilir misin. Gece ustum acilmis. Ona bagladim ben.Kızlar mrhb bana cvp yazarmısınız hemencik
Yaa benm karnımın sol tarafına ara ara böyle batar tarzı ağrılar gidiyor.kasıklarım değil de bu sefer daha yukarda çocuğun sol tarafına bi geçiyo bi geliyo normal diyorlar ama sizde de oluyor mu yaa morelim bozuldu biraz.Bıçak saplanıyor gibi
Casual Cadillac aldik biz. Gezdik gorduk. Inceledik. Fiyati da ozellikleri de en iyi travel system arabaydi. Tavsiye ederim suan indirimde.Bebek arabasını ne zaman alcam desem. Sinir olup çıkıyorum. Bugun peg prego övüyor mağazalar 2250lira. İstemediğimi belirtince yine belirtiyor. Diyorum chicco liteway bakmak istiyorum. Ama ana kucağını tak çıkar sıkıntı yaşarsınız diyor. Nasıl bir iştir bu ya. Mothercare katlanırken portbebesini ayrı çıkartıp katlamak gerektigi icin her seferinde bunalırız diye düşündüm.
Bugun ikea da ve Buyaka avm de küçücük bebekler gayet liteway de yatıyor. Mamasını yiyor uyuyor. cok bunaldım ya. ben haftasonu sadece dışarı çıkıyorum. O da hani avm falan oluyor. Sizce yukarı bantlarda dolanmama gerek var mi.
Canım benzer durumlardayız, her haftasonu çıkıp bişeylere bakıyoruz ama karar veremeden elimiz boş geri eve dönüyoruz.. bi duvar kağıdı beğenemedik odaya kaç haftadır. Kurutma makinesi desen 2 aydır araştırıyorum, hala hangisini alsam karar veremedim. Kendi makinem bosch ve üzerne kurutma makinesi alıp monte ettirmek istiyorum. Diğer markalar üzerine monte etmiyorlar garanti kapsamından çıkıyor diye.. kurutma makinesine bosch marka alıyım desem kullananlar hiç memnun değil.. aylardır dön dolaş dur sinir oldum..Ay okadar sinir oldum kı anlatamam. İkinci mağaza da bilerek limit söyledim. Adam hala bana 2250liralik araba gösteriyor. Avm baston araba kaynıyor. Eşimle kendimize sorduk yanı biz abarttık mi diye. Daha kurutma makinası da almam lazım.
Sorunlu gebelik uzmani perinatoloktur profösör izmirde en iyilerinden birisi.Evett harmony temiz gelmişti o yüzden bişey çıkmaz diyordum ama bu genlerle ilgili bir durum değil tabi bi dr a sordum başka bir sorun yoksa bir sonraki muayenede değişir diye düşünüyorum demiş... söylediğin isim aklımda olsun teşekkür ederim ilgine...
Baston arabalar iletleyen yaşda kullanılmıormu canım yeni doğduğunda nasıl kullanacaksın bende çok iyi bilmiyorumda ondan soruyorumAy okadar sinir oldum kı anlatamam. İkinci mağaza da bilerek limit söyledim. Adam hala bana 2250liralik araba gösteriyor. Avm baston araba kaynıyor. Eşimle kendimize sorduk yanı biz abarttık mi diye. Daha kurutma makinası da almam lazım.
Chicco liteway plus travel canim. İcinde ana kucagi da oldugu icin sıkıntı değil. Bugun gördüğüm yaşına girmemiş bebekler bile ana kucaksiz yatıyorlardı icinde.Baston arabalar iletleyen yaşda kullanılmıormu canım yeni doğduğunda nasıl kullanacaksın bende çok iyi bilmiyorumda ondan soruyorum
Ben varim 17.haftada dikiş atildi bu yuzden ama benim ki alttan.olcunce 20 mm civari karindan 25 mm. Di. Progestan kullaniyorum raporluyum evden pek dışarı cikmiyorum. Yemek bulasik haricinde hic is yapmiyorum yatarak geçirmeye calisiyorum. Erken doğum riski oluyor. Dikkat etmen gerekiyor. Yuruyus agir is cinsel iliski yasak.Iyi aksamlar arkadaslar 21 haftalik hamileyim bi oğlum olacak insallah ..detayli ultrson yapildi çok iyi cikti sonuclar ama rahim agzi uzunlugu 28mm cikti erken dogum riski var dedi doktor progestan verdi ..bu durumu yasayan var mi cok mu kotu acaba..
Canim ayni şeyi yasıyoruz. Bosch bizim ki de. Kurutucuya vereceğimiz parayla hem yıkayan hem kurutan alalım dedik. ust üste koymaktan başka çaremiz de Yok. bosch kurutma iki binlerde. Diger markalar daha uygun. Bide memnuniyet olayını bilmiyorum. Ama ben Bosch marka aldım herşeyimi. Allah'a şükür kötü bisey yasamadıkCanım benzer durumlardayız, her haftasonu çıkıp bişeylere bakıyoruz ama karar veremeden elimiz boş geri eve dönüyoruz.. bi duvar kağıdı beğenemedik odaya kaç haftadır. Kurutma makinesi desen 2 aydır araştırıyorum, hala hangisini alsam karar veremedim. Kendi makinem bosch ve üzerne kurutma makinesi alıp monte ettirmek istiyorum. Diğer markalar üzerine monte etmiyorlar garanti kapsamından çıkıyor diye.. kurutma makinesine bosch marka alıyım desem kullananlar hiç memnun değil.. aylardır dön dolaş dur sinir oldum..
Aklıma geldi senin yazdığın zaten. Satisciya söyledim dedim ona bakmak istiyorum. Bana hala peg prego gösteriyor. Bugun çok fena gerildim :)Tekstil urunlerini gorerek aliyorum. Ama uyku seti yorgan vs dusunenler icin cottonbox oneririm. Gormeden aldim gayet iyi cikti.
Gayet iyi. Benim de acken 96 tokken 97 cikti. Doktorum gayet iyi dedi.
Bu hafta 3 gun beni mahvetti o saplnma agri. Sagdaydi bi de. Acaba apandist mi filan dedim hatta. Üşütmüş olabilir misin. Gece ustum acilmis. Ona bagladim ben.
Casual Cadillac aldik biz. Gezdik gorduk. Inceledik. Fiyati da ozellikleri de en iyi travel system arabaydi. Tavsiye ederim suan indirimde.
Bizimkk ananenin hediyesiydi hic düşünmeden liteway plus aldik zaten hediye olduğu icin cok pahaliya kaçamazdik hic de pişman olmadım gayette guzel kullandik biz simdi de aynen kullanmya devam edeceğiz biz aldıgimizda yaklasik 3 yil once 900 tl civariydi şimdi kac lira bilmiyorum ama biz memnunuz hafif bir araba sürüşü kolay arabada fazla yer kaplamıyor.bi de tum arabalarin arti ve eksileri var beklentine de bağlı çok pahalı havali bi sey alicam dersen mima tarzi arabalar da var ama bazen dusunuyorum acaba oglum içinde 20 defa binip gezmismidir hatta pusetimizi oglumdan sonra üst kat komsumuzun bebisi de kullandi onu da büyüttü simdi benim 2.yide büyütcek inşallah.komsum ilk etapta araba almadi bile uzun sure bizim puseti kullandilar sonra baston aldılar yani canim çok da takma hiç karar veremiyorsan bebek doğunca bile alabilirsin.Ay okadar sinir oldum kı anlatamam. İkinci mağaza da bilerek limit söyledim. Adam hala bana 2250liralik araba gösteriyor. Avm baston araba kaynıyor. Eşimle kendimize sorduk yanı biz abarttık mi diye. Daha kurutma makinası da almam lazım.
Çamaşır makinanı sat :) Beko çamaşır makinasıyla kurutma makinası al canımCanım benzer durumlardayız, her haftasonu çıkıp bişeylere bakıyoruz ama karar veremeden elimiz boş geri eve dönüyoruz.. bi duvar kağıdı beğenemedik odaya kaç haftadır. Kurutma makinesi desen 2 aydır araştırıyorum, hala hangisini alsam karar veremedim. Kendi makinem bosch ve üzerne kurutma makinesi alıp monte ettirmek istiyorum. Diğer markalar üzerine monte etmiyorlar garanti kapsamından çıkıyor diye.. kurutma makinesine bosch marka alıyım desem kullananlar hiç memnun değil.. aylardır dön dolaş dur sinir oldum..
Banada başka markalar satan mağazadaki çalışanlar bile bizde Yok fiyatıda yüksek ama peg prego yu tavsiye ederim diyenler çok oldu enteresanAklıma geldi senin yazdığın zaten. Satisciya söyledim dedim ona bakmak istiyorum. Bana hala peg prego gösteriyor. Bugun çok fena gerildim :)
Canim cok ama cok haklısın. Biz biraz ilk çocuk diye deneyimsizlikle magazadakilere cok kapıldık. Bi ara 2500veriyorduk.Bizimkk ananenin hediyesiydi hic düşünmeden liteway plus aldik zaten hediye olduğu icin cok pahaliya kaçamazdik hic de pişman olmadım gayette guzel kullandik biz simdi de aynen kullanmya devam edeceğiz biz aldıgimizda yaklasik 3 yil once 900 tl civariydi şimdi kac lira bilmiyorum ama biz memnunuz hafif bir araba sürüşü kolay arabada fazla yer kaplamıyor.bi de tum arabalarin arti ve eksileri var beklentine de bağlı çok pahalı havali bi sey alicam dersen mima tarzi arabalar da var ama bazen dusunuyorum acaba oglum içinde 20 defa binip gezmismidir hatta pusetimizi oglumdan sonra üst kat komsumuzun bebisi de kullandi onu da büyüttü simdi benim 2.yide büyütcek inşallah.komsum ilk etapta araba almadi bile uzun sure bizim puseti kullandilar sonra baston aldılar yani canim çok da takma hiç karar veremiyorsan bebek doğunca bile alabilirsin.
İnan bebek dogunca daha da azaliyor gezmeler tozmalar ha ev hanımı olsak cocugu atar arabaya komsuya çarşıya falan gideriz ama biz haftada bir gun zor cikiyoruz dısarıya ne gerek var ha alamazmıydik en popülerini de alabilirdik ama bu bize yetti valla.ama ayni fiyatlarda daha iyileri varmıdır bilmiyorum komşum dediklerim karı koca doktor insanlar alamazlarmiydi en alasıni alirlardi ama ben dedim alin bizimkini kullanin sonra geri verirsiniz dedim aldılar kullandilar bilmiyorum biz çok abartmadik ha nerde abarttim şampuanları losyonları yağlari giydigi tulumlari disari giydigi kiyafetleri vs onlara hiç acımadim paraya en iyilerinden aldim.önceliklerimize de bağlı bi durum.Canim cok ama cok haklısın. Biz biraz ilk çocuk diye deneyimsizlikle magazadakilere cok kapıldık. Bi ara 2500veriyorduk.
Liteway travel suan 1200lira canim. Suan girip Alicam eğer stok varsa. Sıkıldım cunku. Haftasonundan haftasonuna gezen ben icin bu araba yeter artar. İstanbul'da yürüyerek bi yere gidemiyoruz.
Ne diyim bilemedim canım, 2 ay dişini sıkmak sorun değil ama Allah korusun böbrek kaybı felan diyosun. Öyle olmasındansa taktırman daha iyi değil mi? Herhangi bir sorun teşkil etmiyor anladığım kadarıyla ama ağrı sancı veriyor mu bilmiyorum tabi. Bedenini en iyi sen tanırsın, daha öncede tecrüben var, o yüzden iyi düşün canım. Az bir zaman kaldı Allahın izniyle sağlıcakla kavuşucaz bebişlere inşallah.Canim ilk gebeligimdede aynisi oldu taktirdim isin ilg8nc yani agrim yok muayenede cikiyor bu zikkim dunde oylesine bakayim dedi yine sismis oglumda narkozLa takilmisti sobra dustu bu sefer narkossuz takildi öldüm resmen erken dogumuda tetikledigini okudum velasil oglum 32 haftalik dogdu .bobregimi kaybetmeye kadar gidiyor bu bende ne yapiyim diye dusunuyorum.ya 2 ay daha disimi sıkıcam herseyi goze alicam yada taktiricam o acilarla tekrar yuzyuze kalicam iki ucu cicekli degnek
Canım ben eve dönüş yolunda olunca anca girebildim bugün. Benimde oluyor dediğin yerde, iki tarafta da oluyor farklı zamanlarda. az öncede sol kasıkta oldu. Yorgunluğa felan da bağlı sanırım. Üşütmek vs olsa üşütmedim ona eminim.Kızlar mrhb bana cvp yazarmısınız hemencik
Yaa benm karnımın sol tarafına ara ara böyle batar tarzı ağrılar gidiyor.kasıklarım değil de bu sefer daha yukarda çocuğun sol tarafına bi geçiyo bi geliyo normal diyorlar ama sizde de oluyor mu yaa morelim bozuldu biraz.Bıçak saplanıyor gibi
Aldık canim bitti valla :) eşime senin anlattıklarını anlatınca ikimizde abarttigimizi anladık. Cok ama cok teşekkür ederim sana. Oh be şirkette is halledip takdir alsam bu kadar rahatlamazdım :)))İnan bebek dogunca daha da azaliyor gezmeler tozmalar ha ev hanımı olsak cocugu atar arabaya komsuya çarşıya falan gideriz ama biz haftada bir gun zor cikiyoruz dısarıya ne gerek var ha alamazmıydik en popülerini de alabilirdik ama bu bize yetti valla.ama ayni fiyatlarda daha iyileri varmıdır bilmiyorum komşum dediklerim karı koca doktor insanlar alamazlarmiydi en alasıni alirlardi ama ben dedim alin bizimkini kullanin sonra geri verirsiniz dedim aldılar kullandilar bilmiyorum biz çok abartmadik ha nerde abarttim şampuanları losyonları yağlari giydigi tulumlari disari giydigi kiyafetleri vs onlara hiç acımadim paraya en iyilerinden aldim.önceliklerimize de bağlı bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?