2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

İlaçlarını iç mümkün mertebe uzanmaya bak hareket etme pek. Ben de benzer bir sorun yaşıyorum 4 haftadır yatıyorım... haftada bir iğne oluyorum. 25mm idi 33'e yükseldi ama kısalma ihtimaline karşı Doğuma kadar dinleniyorum. Korkacak bir şey Yok diyemem ama dinlenmek ve ilaç takviyesi gerekiyor. İniallaj vaktinde alırız kucağımıza

Chicco liteway travel sistemi senin Öner'in ile araştırdım ve çok içime sindi. Ben de kaliteli Doğumdan itibaren kullanacağım bir baston set arıyordum. Doğuma yakın internet üzerinden almayı düşünüyorum. Gezecek durumum yok malesef...

Canım bosch marka çok çeşit yok kurutma makinesinde, hepsini gittim inceledik araştırdık dediğin gibi 2000 civarı fiyatları bana gereksiz pahalı geldi, yoğunlaşmalı makinesi bile o fiyatlarda.. kullanıcı yorumlarına baktığımda hep çamaşırları kırış kırış yaptığından şikayetçiler.. kafam çorba oldu iyice

Çamaşır makinanı sat :) Beko çamaşır makinasıyla kurutma makinası al canım
Ayrı ayrı mı yoksa kurutmalı çamaşır makinesi mi canım? Ablam beko d86 kurutma makinesi kullanıyor çok memnun

Sizin kacinci haftaniz acaba bana igne vermedi galiba 28mm oldugu icin sadece progestan bir ay sonra bakilacaktir heralde..birde sey soracam acaba hamilelikte kullanilan bel destekli korseleri tavdiye edrmisiniz..

Sizin kacinci haftaniz acaba bana igne vermedi galiba 28mm oldugu icin sadece progestan bir ay sonra bakilacaktir heralde..birde sey soracam acaba hamilelikte kullanilan bel destekli korseleri tavdiye edrmisiniz..

19. Haftamın sonunda 18mm çıktı. 2-3 gün sonra iğne olup dinlenince 25mm yükseldi. En son alttan ölçümde 33 çıktı.Bana ilaç vermedi doktor haftada bir iğne oluyorum 5 defa oldum şimdiye kadar. İlaç da iğne de verebiliyor doktorlar sıkıntı olmaz, bazen fitil de veriyorlar. Bel destekli korse aldım ve çok rahat ettim ancak bedenini küçük almışım büyüğü ile değiştirdim. Aslında adı korse değil "hamile bel destek bantı". Ayaktayken yürümeyi kolaylaştırdı bel ağrımı hafifletti. Bir de çok yürümüyorum zaten ama yamuk yürüyordum ona iyi geldi. Eskiler tarlada falan çalışırken yemeni sararmış beline, onun gibi düşün

Ya rica ederim canim. Benimde aklıma A andromeda7 sayesinde bu araba girdi. Yoksa ben mothercare yada mamas papas alıyordum. Sonra sunu dusundum. Mothercare journeyde bebeğin oturduğu yeri çıkartıp her seferinde iskeletini katlayıp arabaya atacağız. Bu belli birşeyden sonra bize yük gelecek.ufaklik icinde yatamaz diye üzülürken. Hafasonu ikea da ve avm de bu araba ve bu arabanın tarzında bebek arabaları dikkatimizi cekti. Gayet tosbik tosbik yatıyorlar mamalarını yiyorlar. Ben haftanın beş günü eşim Altı günü çalışıyor. O nedenle haftanın bir günü kullanılacak araba icin cok para vermemeye karar verdim. Bir de İstanbul da yasıyorum. Bizim gezdiğimiz yürüdüğümüz zamanlar yazın bir haftalık yıllık izin. ve bayram da memlekete gittiğimizde. Onun dışında cok yürümeli bir hayatımız Yok. Bahçede gezdiririz bir de. 2500bandindan 1200bandina indirdik. Bence mantıklı bir alışverişti. İçim rahat :)

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım fakat ablam mothercare almıştı ağır bir araba olduğu için pek kullanamadı 3 çocuğu da baston arabada büyüdü. Ana kucağı iş gördü sadece. Onu bildiğim için kaliteli bi baston alayım diyordum. Benim de kayınvalidem alacak beşik ve arabayı o yüzden çok da uçamıyoruz zaten fiyat olarak. Hayırlı olsun diyelim

Aynen ya çeşit Yok ve fiyatta belli bir seviye üstünde. Bizde dedik kurutmalı çamaşır makinası mi alsak diye. Bu konudaki fikrin ne peki :)

Tesekkurler canim. Sana da hayirli olsun şimdiden. :)

Hanımlar naslsınız. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Ve 211 çıktı. P. Tesi dahiliyeye gitmemi söyledi doktorum. Moralim çok bozuk sizler yaptırdınız mı şeker yüklemesi

Kurutmalı çamaşır makinalarından bi çok kişi memnun değil diye biliyorum canım, o yüzden ayrı ayrı almanı tavsiye ederim, Bosch çamaşır makinasını satsan Beko’dan ikisini aldırır sana maşallah iyi para boschlar. Ben yeni aldım şu reklamlardaki 779₺ lik kurutma makinasını gayette memnunum

Hanımlar naslsınız. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Ve 211 çıktı. P. Tesi dahiliyeye gitmemi söyledi doktorum. Moralim çok bozuk sizler yaptırdınız mı şeker yüklemesi
Gecmis olsun canim. Korkma. Diyet yaparsın.
Ben de bugun şeker yüklemesi yaptırdım 93cikti sonuç. Doktora 28inde göstereceğiz.

Ayyy sorma sorma :))) bugun arcelikteki kıza diyorum kı ooo sizin fiyatlar baya iyiymiş :))))
Bosch a girdik iki bin liralık vardı kurutma makinası. Daha uygunu var miydi hatirlamiyorum

Gecmis olsun canim. Korkma. Diyet yaparsın.
Ben de bugun şeker yüklemesi yaptırdım 93cikti sonuç. Doktora 28inde göstereceğiz.
Sağol kuzum ama ister istemez çok bozuldu moralim. Getirebileceği sorunları az çok biliyorum bide. senin maşallah güzel sonucun sanırım. Şimdi diyet verecek bebeğim için tam anlamıyla uyacağım tabiki ama zorlanıcam. Canım sürekli patates çekiyor mesela

Nişastalı ürünlerden kaçmak gerekiyor sanırım. Patatesi şöyle düşün. Şimdi sen bunu yiyebilirsin elbette. Ama yedikten sonra pişman olacaksın. Onun yerine salata yap ye. Hem hafif olacaksın hem de yeşillikle yavruna bir sürü şey göndereceksin hem de pişman olmayacaksın. Kendini boyle olumlamaya çalış canim. Emin'im başarırsın.

Sorun olarak düşünme canim iyi bir diywrle halledersin tek sorun aç bir gebrlik geciriyorsun okadar doğumdan sonra da incecik dolaşıyorsun bu da süper oluyor benim de oğlumda cikti gebelik şekeri diyetisyene gittim o bana haftalik yiyecek listesi hazırlıyordu her hafta kontrolum vardi ona gore yeniliyordu listeyi birebir uydum ben diyete insülin kullanmama gerek kalmadi 10 gunde normale dondü şekerim ama doguma kadar diyete devam ettim tabi.zormuydu zordu ama bi şekilde geciyor o süre ve sonra incecik bir anne oluyorsun 200 ün üstune genelde insülin başlatıyorlar ama ilk etapta diyet verip onun sonucuna da bakabilir doktorun.bir de sağlık ocağına gidip hemoglabin a1c ve aclık insülin değerine baktır aile hekimleri bakıyor.

Kızlar bugun ikeayi gezdim. Ürünler elbette magazsdakiyle bir gelmedi. Ama is görür olarak geldi. Ya bir takım alıp bu işi bu şekilde bitiricem ya da ikeadan olacak. Büyüyen besik istemiyorum. İkeadaki besik uc yaşına kadar falan yetse , dolap ve sifonyer de beş alti yaşına yetse sonrası icin takım almak istiyorum. Bir de internetteki insanların yaptığı bu kombinlerden etkilendim sanırım. Cok güzel duruyorlar. Bir hevesimi aliyim diyorum.

Böyle iğne batıyor gibi oluyor sanki Allahtan sabit ağrı değil arada geliyo batıyo gidiyor.Büyükler bebek büyüyor diyedir dediler hep canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…