2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim nasıl bir yol izleyeceksen bana da söyle bizde oyle yapalım :))) Bosch kullananlar olaraktan :)

Bu arada geçen gün İstanbul’daki o havuzlu handa KİTİKATE diye bi mağazaya girdim bittim içerideki herşeye ve organik ürünler şehrinizde varsa bi bakın derim kızlar
Ben Anadolu yakasından havuzlu hana gidersem anca toplu tasimayla gitmem lazım arabayla gidersek yer bulamayız :)

Canim nasıl bir yol izleyeceksen bana da söyle bizde oyle yapalım :))) Bosch kullananlar olaraktan :)
Tamam canım araştırmalarım devam ediyor :)
Sonuçlanınca sana da söylerim, çünkü hala kafam çorba gibi :)) en son bu kadar düşünmekten ve araştırmaktan sıkılıp gidip bi tane alıp gelicem o olcak :))

Hem yıkamalı hem kurutmalı alalım dedik ama memnun olan pek Yok. Altlı üstlü koyunca da birbirini yıpratıyor diyen var. Eşim diyor kı olmazsa alalım boschtan kurutucuyu olsun bitsin :)

Eğer istersen Eminönü'nde havuzluhan var. Bebek alışverişini birçok kişi oradan yapıyor çok geniş bir Pazar ve mağazalara göre fiyatları uygunmuş. Banyo seti puset kıyafet emzik aklına ne gelirse varmış. Bizim ev uzak olduğu için ben hiç düşünmemiştim gitmeyi

Eşime söylüyorum. Gidemeyiz oraya dedi direkt :))))))))) dün tam 7km yürümüşüz. Bugun Pertiz. Kahvaltıyı bile hazırlayamadık. Dışarı çıktık. :)

Hem yıkamalı hem kurutmalı alalım dedik ama memnun olan pek Yok. Altlı üstlü koyunca da birbirini yıpratıyor diyen var. Eşim diyor kı olmazsa alalım boschtan kurutucuyu olsun bitsin :)
Evet canım ben de vazgeçtim kurutmalı çamaşır makinesi almaktan.. üst üste koyabileceğim bi kurutma makinesi arıyorum, montajı yapan bi servis buldum arçelik marka alırsam eğer.. ama o da 7 kg kurutma makinesi olursa yaparım ancak dedi.. ben daha büyük almayı düşünüyordum kurutmayı..
araya aparat harici başka çözümler buldum internetten üstüste monte ettirmek için. En son ihtimal öyle bişey yapıcam

Bu arada geçen gün İstanbul’daki o havuzlu handa KİTİKATE diye bi mağazaya girdim bittim içerideki herşeye ve organik ürünler şehrinizde varsa bi bakın derim kızlar

Cok tesekkur ederim akliniza geldikce yazin kizlar, benim rotam belli oldu eminonu havuzlu han. O taraflarda besik vs varmi kizlar bildiginiz

Canim biz dün Arçelik'le konuştuk. Alti Bosch kalırsa diyor. Servis size geldiğinde barkodunu okutup garantisini başlatmıyor dedi. Garanti kapsamı dışında kalırsınız dedi. Herhangi bir arızada da ek parçası cok pahalı oluyor demişti. O nedenle ben cesaret edemedim

Randevum yarın bakalım. Bende direk insülindense bi hafta 10 gün diyet denemek istiyorm. Eğer normale inmezse insülin alayım diyorum. Bakalım doktorum ne diyecek. o sağlıkla gelsinde dünyaya ben yememeye razıyım. Hiç kendimi düşünmüyorum.

Bendeki şeker onu etkilemesinde ben yemem ne olacak. Çok zorlanıcam nefsi olarak biliyorum. Sabahtan beri canım kek istiyor. Kaç kere dolabın önünden geri döndüm. Böyle böyle geçer zaman.

Benim de ayni bugun doktor şüphelendiğini soyledi hizli kilo artisindan dolayi. Zaten kan sulandırıcı igne oluyorum umarim seker cikmaz bir de
yazalı çok olmuş canım yeni girebildim kk ya. yapıldı mı yükleme inşallah yoktur şeker falan ya..

Maşallah 3. mü yoldaki Allah yardımcın olsun canım Rabbim bağışlasın evlatlarını.

Ben tığ kullanmayi bilmezdim izleye izleye ogrendim Nako pırlanta kullaniyorum tuylenme olmuyor. Gazal baby coton da cok iyi ikisi de sağlıklı tavsiye ederim ve guzel duruyor..
Benim de biraz zamana ihtiyacım var. Tavşanın kulaklarını yaptım biri diğerinden büyük oldu Tavsiyen için teşekkürler

Eşime söylüyorum. Gidemeyiz oraya dedi direkt :))))))))) dün tam 7km yürümüşüz. Bugun Pertiz. Kahvaltıyı bile hazırlayamadık. Dışarı çıktık. :)

Anadolu yakasındakiler için oldukça uzak. biraz ucuza alacağım diye onca yol ve yorgunluğu ben de göze alamam :) ama gidip gezmek isterdim

Canım sen çocuk arabasını mağazadan mi netten mi aldın?

Hanımlar naslsınız. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Ve 211 çıktı. P. Tesi dahiliyeye gitmemi söyledi doktorum. Moralim çok bozuk sizler yaptırdınız mı şeker yüklemesi
geçmiş olsun 50 gram mı yaptırdın sende? Benim sonuçta 139 çıktı tam sınırda

Kizlar bu baston travel setlerde ilk aylarda cocugu ana kucaginda gezdiriyorruz ya. Doktorlar her ne kadar anne karni gibi de olsa 2 3 saatten fazla yatirmayin diyor. Siz ne dusunuyorsunuz. Ben bu sebepten portbebeli bise istiyorum
biz o dediğini sadece arabada kullanmıştık o sebepten dolayı zaten oto koltuğu olarak yapmışlar bebek arabasında portbebe vardı bizde biraz fazla yer kaplıyor ama sağlık daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…