- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.581
Canim nasıl bir yol izleyeceksen bana da söyle bizde oyle yapalım :))) Bosch kullananlar olaraktan :)Canım ben de aynı sebeple almak istiyorum ikizlerle o kadar çamaşır işleri filan yorucu olur hem de pratik olur diye alayım dedim. Benim çamaşır makinem banyomda duruyor ama kurutma makinesi alınca ikisini birden altlı üstlü şekilde ebeveyn banyosuna koymayı planlıyorum. Çok aşırı ısınıyorsa ebeveyn banyosu zaten ufak, iyice hamam gibi olur yaz kış.. senin kurutma beko d70 modeli mi canım?
Ben Anadolu yakasından havuzlu hana gidersem anca toplu tasimayla gitmem lazım arabayla gidersek yer bulamayız :)Bu arada geçen gün İstanbul’daki o havuzlu handa KİTİKATE diye bi mağazaya girdim bittim içerideki herşeye ve organik ürünler şehrinizde varsa bi bakın derim kızlar
Tamam canım araştırmalarım devam ediyor :)Canim nasıl bir yol izleyeceksen bana da söyle bizde oyle yapalım :))) Bosch kullananlar olaraktan :)
İyi canım iyi merak etme o batmalar yerini bir iki haftaya şiddetli tekmeye bırakacakTabiki öyle canm ben ağrım olunca endişe ettim o sebepten sizede sordum oluyor mu diye onlar iyi olsun yeterki
Hem yıkamalı hem kurutmalı alalım dedik ama memnun olan pek Yok. Altlı üstlü koyunca da birbirini yıpratıyor diyen var. Eşim diyor kı olmazsa alalım boschtan kurutucuyu olsun bitsin :)Tamam canım araştırmalarım devam ediyor :)
Sonuçlanınca sana da söylerim, çünkü hala kafam çorba gibi :)) en son bu kadar düşünmekten ve araştırmaktan sıkılıp gidip bi tane alıp gelicem o olcak :))
Kizlaar size bi sorum olacak, ben izmitte yasiyorum ve dogru duzgun bise bulmak cok zor. Cesit yok olsa da istanbuldan pahali burda gerisini siz dusunun. Sizden ricam istanbula gelip cok cesit gorebilecegim ve uygun fiyatli bebek arabasi bulabilecegim yerler neresidir? Gelmisken besik de bakmak istiyorum soyle bebek ihtiyaclarinin topustugu bi yer olsa tadindan yinmez. Gelmisken neler alabilirim. Supurup gideyim diyorumonerilerinizi bekliyorum canlar. Her iki yaka da olur canlar
Eşime söylüyorum. Gidemeyiz oraya dedi direkt :))))))))) dün tam 7km yürümüşüz. Bugun Pertiz. Kahvaltıyı bile hazırlayamadık. Dışarı çıktık. :)Eğer istersen Eminönü'nde havuzluhan var. Bebek alışverişini birçok kişi oradan yapıyor çok geniş bir Pazar ve mağazalara göre fiyatları uygunmuş. Banyo seti puset kıyafet emzik aklına ne gelirse varmış. Bizim ev uzak olduğu için ben hiç düşünmemiştim gitmeyi
Evet canım ben de vazgeçtim kurutmalı çamaşır makinesi almaktan.. üst üste koyabileceğim bi kurutma makinesi arıyorum, montajı yapan bi servis buldum arçelik marka alırsam eğer.. ama o da 7 kg kurutma makinesi olursa yaparım ancak dedi.. ben daha büyük almayı düşünüyordum kurutmayı..Hem yıkamalı hem kurutmalı alalım dedik ama memnun olan pek Yok. Altlı üstlü koyunca da birbirini yıpratıyor diyen var. Eşim diyor kı olmazsa alalım boschtan kurutucuyu olsun bitsin :)
Dün Bostancı e5in kenarında ebebeke gittim. Arkadasım tum kıyafetlerini falan ordan almıştı. Biz sadece bebek arabası baktık. Tum markalar vardı bencesi :) yada Ümraniye tarafında Buyaka var. Orda da ebebek var. Ve ikea da orda. Maltepe carrefour var orda da joker var chicco ve mothercare mağazası var. Bu avm lere gittim ben. Bi netten içerideki mağazalara bak canim sonra da onların internet sitelerindeki ürünlere ve fiyat aralıklarına bakabilirsin. Aklıma gelenler bunlar :)
Canım bende Sakarya’da oturuyorum perşembe gün Eminönü’nde “havuzlu han’a” gittim 7katlı bebek toptancılarının olduğu bir yer aradığın herşey var ve çok uygun fiyatlar nakitte ekstra %10 indirim yapıyorlar, sabah 11de girip akşam 5,5da çıktık herşeyimizide aldık
Bu arada geçen gün İstanbul’daki o havuzlu handa KİTİKATE diye bi mağazaya girdim bittim içerideki herşeye ve organik ürünler şehrinizde varsa bi bakın derim kızlar
Eğer istersen Eminönü'nde havuzluhan var. Bebek alışverişini birçok kişi oradan yapıyor çok geniş bir Pazar ve mağazalara göre fiyatları uygunmuş. Banyo seti puset kıyafet emzik aklına ne gelirse varmış. Bizim ev uzak olduğu için ben hiç düşünmemiştim gitmeyi
Canim biz dün Arçelik'le konuştuk. Alti Bosch kalırsa diyor. Servis size geldiğinde barkodunu okutup garantisini başlatmıyor dedi. Garanti kapsamı dışında kalırsınız dedi. Herhangi bir arızada da ek parçası cok pahalı oluyor demişti. O nedenle ben cesaret edemedimEvet canım ben de vazgeçtim kurutmalı çamaşır makinesi almaktan.. üst üste koyabileceğim bi kurutma makinesi arıyorum, montajı yapan bi servis buldum arçelik marka alırsam eğer.. ama o da 7 kg kurutma makinesi olursa yaparım ancak dedi.. ben daha büyük almayı düşünüyordum kurutmayı..
araya aparat harici başka çözümler buldum internetten üstüste monte ettirmek için. En son ihtimal öyle bişey yapıcam
Sorun olarak düşünme canim iyi bir diywrle halledersin tek sorun aç bir gebrlik geciriyorsun okadar doğumdan sonra da incecik dolaşıyorsun bu da süper oluyor benim de oğlumda cikti gebelik şekeri diyetisyene gittim o bana haftalik yiyecek listesi hazırlıyordu her hafta kontrolum vardi ona gore yeniliyordu listeyi birebir uydum ben diyete insülin kullanmama gerek kalmadi 10 gunde normale dondü şekerim ama doguma kadar diyete devam ettim tabi.zormuydu zordu ama bi şekilde geciyor o süre ve sonra incecik bir anne oluyorsun 200 ün üstune genelde insülin başlatıyorlar ama ilk etapta diyet verip onun sonucuna da bakabilir doktorun.bir de sağlık ocağına gidip hemoglabin a1c ve aclık insülin değerine baktır aile hekimleri bakıyor.
Nişastalı ürünlerden kaçmak gerekiyor sanırım. Patatesi şöyle düşün. Şimdi sen bunu yiyebilirsin elbette. Ama yedikten sonra pişman olacaksın. Onun yerine salata yap ye. Hem hafif olacaksın hem de yeşillikle yavruna bir sürü şey göndereceksin hem de pişman olmayacaksın. Kendini boyle olumlamaya çalış canim. Emin'im başarırsın.
yazalı çok olmuş canım yeni girebildim kk ya. yapıldı mı yükleme inşallah yoktur şeker falan ya..Benim de ayni bugun doktor şüphelendiğini soyledi hizli kilo artisindan dolayi. Zaten kan sulandırıcı igne oluyorum umarim seker cikmaz bir de
Maşallah 3. mü yoldaki Allah yardımcın olsun canım Rabbim bağışlasın evlatlarını.canim. cok sukur romatizmam yok. Rabbim sanada sifalar versin. cok zordur senin icin. benim hamileliklerim peş peşe oldugundan galiba. zor olacak ama mecbur sıkacaz disimizi. bende kendimi zorlamamaya calisiyorum. ama malum biz kadinlar ev isi orasi burasi bide 2 cocuk var mecburen yapiyoruz.
Benim de biraz zamana ihtiyacım var. Tavşanın kulaklarını yaptım biri diğerinden büyük oldu Tavsiyen için teşekkürlerBen tığ kullanmayi bilmezdim izleye izleye ogrendimNako pırlanta kullaniyorum tuylenme olmuyor. Gazal baby coton da cok iyi ikisi de sağlıklı tavsiye ederim ve guzel duruyor..
Eşime söylüyorum. Gidemeyiz oraya dedi direkt :))))))))) dün tam 7km yürümüşüz. Bugun Pertiz. Kahvaltıyı bile hazırlayamadık. Dışarı çıktık. :)
Canım sen çocuk arabasını mağazadan mi netten mi aldın?Elbette ana kucağında cok saat geçirmemek gerekiyor. Ama su durum var. Herkesin hayatı cok farklı elbette. Ben mesela biraz bebek toparlandiktan sonra günde bir saat sitenin bahçesinde yürüyebiliriz. Onun dışında ilk uc ay cok uzun süreli dışarıya çıkarabileceğimi zannetmiyorum. Ki boyle birsey olsa dahi kanguru değil de siling kullanmayı düşünüyorum. Onunla da cok uzun süreli gezmem. mesela pazara falan hic gitmiyorum. Yanı uc yıldır evliyim toplasan iki kere gitmişimdir. Market sitenin hemen önünde oldugu icin alışverişi yapıp içeri giriyoruz.
Şoyle bir durum olsaydi daha küçük bir şehirde yaşasaydım. Sahile yürüme mesafem olsaydi. Kesin portbebeli alırdım diye düşünüyorum. Her gün çıkıp uzun yürüyüşler yapıp. Şehrin pazarıdır çarşısıdır gezerdim.
Bu biraz hayatınızla ilgili bir durum. İstanbul'da malesef ki ben Pazar'dan Pazar'a yada cumartesi pazar gezebiliyorum. Arkadasım Yen'i doğurdu. İlk uc ay çıkaramıyorum. Cunku cidden buna hazır degilim modunda. Ben nasıl olurum bilmiyorum bebekle de alakalı bir durum. Ama düşündüğüm su oldu bir yaşına gelene kadar; ayda kaç gün çıkarız. Bu çıkışlar kaç saatli olur. Bu saatlerin kaçında arabasında durur.
Yok canim henuz yaptirmadim persemye randevumyazalı çok olmuş canım yeni girebildim kk ya. yapıldı mı yükleme inşallah yoktur şeker falan ya..
geçmiş olsun 50 gram mı yaptırdın sende? Benim sonuçta 139 çıktı tam sınırdaHanımlar naslsınız. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Ve 211 çıktı. P. Tesi dahiliyeye gitmemi söyledi doktorum. Moralim çok bozuksizler yaptırdınız mı şeker yüklemesi
biz o dediğini sadece arabada kullanmıştık o sebepten dolayı zaten oto koltuğu olarak yapmışlar bebek arabasında portbebe vardı bizde biraz fazla yer kaplıyor ama sağlık daha önemliKizlar bu baston travel setlerde ilk aylarda cocugu ana kucaginda gezdiriyorruz ya. Doktorlar her ne kadar anne karni gibi de olsa 2 3 saatten fazla yatirmayin diyor. Siz ne dusunuyorsunuz. Ben bu sebepten portbebeli bise istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?