- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.601
Şoyle oldu joker mağazasındaki hanımefendi internetten gönderecek evimize. Arabaya kadar taşımak istemedik canim. Sanırım yarın teslimat olur. Arayacaklar bizi gelmeden önce. Kutusu biraz var. Avm de iki kat asagi hem arabanın hem anakucaginin kutusunu eşim tek basına indiremezdi. İnternetten gönderiyorlarCanım sen çocuk arabasını mağazadan mi netten mi aldın?
Benim de cok yemek yiyince ya da cok su icinde aciyor. Geriliyo artik, 1 ay sonra dışarı tamamen firlayacak heraldeSelam annişler.benim karnım büyüdükçe göbek cukuru diye birsey kalmadı dışa dogru açıldı ve Çok hassas.acıyor gibi hassas dokunmaya çekiniyorum.sizde de var mı bu durum?bu arada dogum marta geliyor.hastane icin nasıl bir pijama takımı bakıyorsunuz,ve hastane çıkışı olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz bebislere.nette görüyorum çok güzel seyler var karar vermek zor
Geçen gün is yerinde boyle ses geldi. Aha dedim gobek deligim açılıyor dedim :)))Benim de cok yemek yiyince ya da cok su icinde aciyor. Geriliyo artik, 1 ay sonra dışarı tamamen firlayacak heralde
Bizimde öyle. . Hic nem yok burada. Havadi kuru oldugu.dan kuruyor hemen ama kurutma makinesi olsa serme toplama derdi olmazdi. Bizim evde koyacsk yer yok. Camasir makinesinin ustunde dolap var. Banyo da yer yok .Kurutma makinası kullananlar ve almayı dusunenler. Hangi sehirde yasiyorsunuz?
Gecen sene yasadigim sehirde camasirlar bir turlu kurumuyordu ve kokuyordu. Hatta dolapta kufleniyordu!
Ama 4 aydir baska bi sehirdeyim. Buranin masallahi var. Yazin sicaktan, kisin evin icinde kurutuosam kaloriferden, balkondaysa esintiden çat diye kuruyor camasirlar. Nemliyken utulemeyi seviyorum ama yetisemiyorum hizlarina
Bebek arabasını cok yoğun kullanacak olanlar icin portbebe şart diye düşünüyorum.benim gibi kullanacak olanlar oturabileceği zamandan itibaren olanlara odaklanması gerekiyor gibime geliyor. Ayrıca oturma yeri hem portbebe olan hemde oturma yeri olanlarda var mothercare tarzı markalarda. Bunları da değerlendirebilirsiniz. gun icinde yürüme durumunuza bagli olarak değişiyor bu araba isi.geçmiş olsun 50 gram mı yaptırdın sende? Benim sonuçta 139 çıktı tam sınırda
biz o dediğini sadece arabada kullanmıştık o sebepten dolayı zaten oto koltuğu olarak yapmışlar bebek arabasında portbebe vardı bizde biraz fazla yer kaplıyor ama sağlık daha önemli
İstanbul'da yasıyorum ve oturduğum yer de balkona çamaşır asmak yasak gibi birsey. Yanı assaniz dahi gün icinde toplamanız gerekiyor. Hatta balkonda hic çamaşır asan görmedim. Bu nedenle ben mecburen bebekten sonra kullanmak zorunda kalıyorum :/Kurutma makinası kullananlar ve almayı dusunenler. Hangi sehirde yasiyorsunuz?
Gecen sene yasadigim sehirde camasirlar bir turlu kurumuyordu ve kokuyordu. Hatta dolapta kufleniyordu!
Ama 4 aydir baska bi sehirdeyim. Buranin masallahi var. Yazin sicaktan, kisin evin icinde kurutuosam kaloriferden, balkondaysa esintiden çat diye kuruyor camasirlar. Nemliyken utulemeyi seviyorum ama yetisemiyorum hizlarina
CANım ben de arçelik servisleriyle görüştüm evime yakın olanlarla, her servis yapmıyor dediğin gibi, ama bir tanesi biz yapıyoruz dedi, garantiyi başlatacaklar eğer arçelik alırsam..Canim biz dün Arçelik'le konuştuk. Alti Bosch kalırsa diyor. Servis size geldiğinde barkodunu okutup garantisini başlatmıyor dedi. Garanti kapsamı dışında kalırsınız dedi. Herhangi bir arızada da ek parçası cok pahalı oluyor demişti. O nedenle ben cesaret edemedim
Bende de göbek deliği kapanıyor canım, bir de bebeklerden bir tanesi tam göbek deliğimin altında, bazen öyle bir totosunu dayıyor ki göbek deliğime, nefes aldığımda esnediğimde bile acıyor göbeğim :)Selam annişler.benim karnım büyüdükçe göbek cukuru diye birsey kalmadı dışa dogru açıldı ve Çok hassas.acıyor gibi hassas dokunmaya çekiniyorum.sizde de var mı bu durum?bu arada dogum marta geliyor.hastane icin nasıl bir pijama takımı bakıyorsunuz,ve hastane çıkışı olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz bebislere.nette görüyorum çok güzel seyler var karar vermek zor
Ankaradayım canım ben, sitede dışarı çamaşır asmak yasak, yazın kapalı balkonum var orada kurutuyorum ama kışın mecburen eve sermek zorunda kalıyorum. Nevresimleri kapı üstlerinde kurutmaktan bıktım. Alacağım bi makine ama modeline ve markasına karar veremiyorum bi türlüKurutma makinası kullananlar ve almayı dusunenler. Hangi sehirde yasiyorsunuz?
Servisten servise degisiyormuymus. Hangi modeli alacaksın canim. Bende servis araştırayım olmazsa.CANım ben de arçelik servisleriyle görüştüm evime yakın olanlarla, her servis yapmıyor dediğin gibi, ama bir tanesi biz yapıyoruz dedi, garantiyi başlatacaklar eğer arçelik alırsam..
Bende de göbek deliği kapanıyor canım, bir de bebeklerden bir tanesi tam göbek deliğimin altında, bazen öyle bir totosunu dayıyor ki göbek deliğime, nefes aldığımda esnediğimde bile acıyor göbeğim :)
Ankaradayım canım ben, sitede dışarı çamaşır asmak yasak, yazın kapalı balkonum var orada kurutuyorum ama kışın mecburen eve sermek zorunda kalıyorum. Nevresimleri kapı üstlerinde kurutmaktan bıktım. Alacağım bi makine ama modeline ve markasına karar veremiyorum bi türlü
Canım ablam beko d86 aldı ve gerçekten çok memnun. Fyatı yine 2000 leri aşıyor. Ya onu alırım ya da amaan hadi bi tane alayım çok da para vermeyeyim diyip 1000 tl.ye arçelik kte 2772 alırım.. ondan da çok memnun kullananlar..Servisten servise degisiyormuymus. Hangi modeli alacaksın canim. Bende servis araştırayım olmazsa.
Dualarım sizinle Allahın izniyle hiç bir şey çıkmayacak inşallah. ❤Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim 1 hafta bana ölüm gibi gelicek... dualarınız bize destek vericek. Allahım kimseye kötü şeyler yaşatmasın, dermansız dert vermesin...
geçmiş olsun 50 gram mı yaptırdın sende? Benim sonuçta 139 çıktı tam sınırda
Evet canım 50 lik yapıldı
Bizde haremde bıraktık arabayı feribotla geçtik arabayla oraya gitmek gerçekten mantıklı değil, otogarın karşısındaki opetin yanındaki otoparka bıraktık bütün güne 10₺ ücret ödedik hiç gerek Yok karşıya arabayla geçmeye canımBen Anadolu yakasından havuzlu hana gidersem anca toplu tasimayla gitmem lazım arabayla gidersek yer bulamayız :)
ben de göbek fıtığı olduğu için çok hassas dokununca acıyorSelam annişler.benim karnım büyüdükçe göbek cukuru diye birsey kalmadı dışa dogru açıldı ve Çok hassas.acıyor gibi hassas dokunmaya çekiniyorum.sizde de var mı bu durum?bu arada dogum marta geliyor.hastane icin nasıl bir pijama takımı bakıyorsunuz,ve hastane çıkışı olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz bebislere.nette görüyorum çok güzel seyler var karar vermek zor
Kızlar ben karnımda iki çocukla taaa Sakarya’dan gittim havuzlu hana sabah 11de girip akşam 5,5 da çıktık :) gözünüzde büyütmeyin bukadar :)) yaparsınııız sizdeAnadolu yakasındakiler için oldukça uzak. biraz ucuza alacağım diye onca yol ve yorgunluğu ben de göze alamam :) ama gidip gezmek isterdim
canım önceki mesajları okudum ama anlayamadım neyden ve nereden bahsediyosunuzAnadolu yakasındakiler için oldukça uzak. biraz ucuza alacağım diye onca yol ve yorgunluğu ben de göze alamam :) ama gidip gezmek isterdim
saol canim Allah razi olsun hrpimizn evladini bizlere bagislasin. evet hayirlisiyla 3.cuMaşallah 3. mü yoldaki Allah yardımcın olsun canım Rabbim bağışlasın evlatlarını.
Kızlar ben karnımda iki çocukla taaa Sakarya’dan gittim havuzlu hana sabah 11de girip akşam 5,5 da çıktık :) gözünüzde büyütmeyin bukadar :)) yaparsınııız sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?