2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende dün bebeşe alışveriş yaptım biraz ıslak mendil şampuan falan indirimdeymiş onlardan aldım birde bebek için sıvı deterjan ufaktan kıyafetlerini yıkamaya başlıyorum. Oto koltuğunu görümcem verecek bebek arabamız vardı zaten tek büyük eksik beşik var, kıyafet zaten var abiden abladan kalanlar onlara da oğlumun dolabından yer açtım oraya yerleştireceğim, beşiği de çekmeceli alırsam oraya sadece o an kullandıklarımı koyarım sanırım. Bebek bizim odada olacağı için ayriyeten dolap almayı düşünmüyorum oğlumun dolabı büyük zaten ve bizim odanın hemen yanında odası.

Canım sen çocuk arabasını mağazadan mi netten mi aldın?
Şoyle oldu joker mağazasındaki hanımefendi internetten gönderecek evimize. Arabaya kadar taşımak istemedik canim. Sanırım yarın teslimat olur. Arayacaklar bizi gelmeden önce. Kutusu biraz var. Avm de iki kat asagi hem arabanın hem anakucaginin kutusunu eşim tek basına indiremezdi. İnternetten gönderiyorlar

Selam annişler.benim karnım büyüdükçe göbek cukuru diye birsey kalmadı dışa dogru açıldı ve Çok hassas.acıyor gibi hassas dokunmaya çekiniyorum.sizde de var mı bu durum?bu arada dogum marta geliyor.hastane icin nasıl bir pijama takımı bakıyorsunuz,ve hastane çıkışı olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz bebislere.nette görüyorum çok güzel seyler var karar vermek zor

Benim de cok yemek yiyince ya da cok su icinde aciyor. Geriliyo artik, 1 ay sonra dışarı tamamen firlayacak heralde

Benim de cok yemek yiyince ya da cok su icinde aciyor. Geriliyo artik, 1 ay sonra dışarı tamamen firlayacak heralde
Geçen gün is yerinde boyle ses geldi. Aha dedim gobek deligim açılıyor dedim :)))

Kurutma makinası kullananlar ve almayı dusunenler. Hangi sehirde yasiyorsunuz?
Gecen sene yasadigim sehirde camasirlar bir turlu kurumuyordu ve kokuyordu. Hatta dolapta kufleniyordu!
Ama 4 aydir baska bi sehirdeyim. Buranin masallahi var. Yazin sicaktan, kisin evin icinde kurutuosam kaloriferden, balkondaysa esintiden çat diye kuruyor camasirlar. Nemliyken utulemeyi seviyorum ama yetisemiyorum hizlarina

Bizimde öyle. . Hic nem yok burada. Havadi kuru oldugu.dan kuruyor hemen ama kurutma makinesi olsa serme toplama derdi olmazdi. Bizim evde koyacsk yer yok. Camasir makinesinin ustunde dolap var. Banyo da yer yok .

Bebek arabasını cok yoğun kullanacak olanlar icin portbebe şart diye düşünüyorum.benim gibi kullanacak olanlar oturabileceği zamandan itibaren olanlara odaklanması gerekiyor gibime geliyor. Ayrıca oturma yeri hem portbebe olan hemde oturma yeri olanlarda var mothercare tarzı markalarda. Bunları da değerlendirebilirsiniz. gun icinde yürüme durumunuza bagli olarak değişiyor bu araba isi.

İstanbul'da yasıyorum ve oturduğum yer de balkona çamaşır asmak yasak gibi birsey. Yanı assaniz dahi gün icinde toplamanız gerekiyor. Hatta balkonda hic çamaşır asan görmedim. Bu nedenle ben mecburen bebekten sonra kullanmak zorunda kalıyorum :/

CANım ben de arçelik servisleriyle görüştüm evime yakın olanlarla, her servis yapmıyor dediğin gibi, ama bir tanesi biz yapıyoruz dedi, garantiyi başlatacaklar eğer arçelik alırsam..

Bende de göbek deliği kapanıyor canım, bir de bebeklerden bir tanesi tam göbek deliğimin altında, bazen öyle bir totosunu dayıyor ki göbek deliğime, nefes aldığımda esnediğimde bile acıyor göbeğim :)

Ankaradayım canım ben, sitede dışarı çamaşır asmak yasak, yazın kapalı balkonum var orada kurutuyorum ama kışın mecburen eve sermek zorunda kalıyorum. Nevresimleri kapı üstlerinde kurutmaktan bıktım. Alacağım bi makine ama modeline ve markasına karar veremiyorum bi türlü

Servisten servise degisiyormuymus. Hangi modeli alacaksın canim. Bende servis araştırayım olmazsa.

Servisten servise degisiyormuymus. Hangi modeli alacaksın canim. Bende servis araştırayım olmazsa.
Canım ablam beko d86 aldı ve gerçekten çok memnun. Fyatı yine 2000 leri aşıyor. Ya onu alırım ya da amaan hadi bi tane alayım çok da para vermeyeyim diyip 1000 tl.ye arçelik kte 2772 alırım.. ondan da çok memnun kullananlar..
Bosch kullanıp memnun olan tek bi insan duymadım, o yüzden elim bosch almaya gitmiyor

Ben Anadolu yakasından havuzlu hana gidersem anca toplu tasimayla gitmem lazım arabayla gidersek yer bulamayız :)
Bizde haremde bıraktık arabayı feribotla geçtik arabayla oraya gitmek gerçekten mantıklı değil, otogarın karşısındaki opetin yanındaki otoparka bıraktık bütün güne 10₺ ücret ödedik hiç gerek Yok karşıya arabayla geçmeye canım

ben de göbek fıtığı olduğu için çok hassas dokununca acıyor

Anadolu yakasındakiler için oldukça uzak. biraz ucuza alacağım diye onca yol ve yorgunluğu ben de göze alamam :) ama gidip gezmek isterdim
Kızlar ben karnımda iki çocukla taaa Sakarya’dan gittim havuzlu hana sabah 11de girip akşam 5,5 da çıktık :) gözünüzde büyütmeyin bukadar :)) yaparsınııız sizde

Maşallah 3. mü yoldaki Allah yardımcın olsun canım Rabbim bağışlasın evlatlarını.
saol canim Allah razi olsun hrpimizn evladini bizlere bagislasin. evet hayirlisiyla 3.cu 2 oglum var buda nasipse kiz insallah. Rabbime sukurler olsun. 2 meyvedende tattiracak insallah. hepimiz sag salim alalim kucagimiza yavrularimizi insallah. bende genc anneyim 3.5 yildir evliyim 23 yasindayim yani anlican evlendigimden berli hamileyim. bu 3.cusu supriz oldu. hayitlisiyla sag salim grlsin buda. 4.cuyude bi 6 7 yil sonra dusunurz insallah. yani hic vazgecmiyorum cocuktan vallahi bakmasi zor olmasa her yil bir tane getiririm ama cok zor neyse kiz cok yazdim grsrz

Kızlar ben karnımda iki çocukla taaa Sakarya’dan gittim havuzlu hana sabah 11de girip akşam 5,5 da çıktık :) gözünüzde büyütmeyin bukadar :)) yaparsınııız sizde

Ben yakınımdaki avmye bile gidemiyorum yaklaşık 1 aydır yatıyorum. İnternetten alayım dedim 30lu haftaları görünce. annem olmaz öyle şey ben alırım gidip dddi. Doktor eğer izin verirse çıkabilirim onda da kendimi çok yoramam herhalde...en yakın e bebek gidebilsem şükrederim herhalde... her şeyin başı sağlık... ama alışveriş benim özendiğim bir şeydi bebek için ama kaybetme tehlikesi geçirince anlamsızlaştı. Nasıl olsa çıplak kalmaz çocuk bir şekilde alırız diyorum. 30unda randevum var inşallah müjdeli haberler alırım.. hepimiz güzel ve sağlıklı bir gebelik geçirelim inşallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…