2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bendede oldu ilaç verdi drum 10 gün kullanımlık geçti hemen

Dünya için küçük benim için büyük gün :):) tadı aslında hiç de kötü olmayan elmalı ogtt içeceğini an itibariyle içtim içerken de dedimki sabahın 7.30 unda mı içirilir bu insana yahu günün ilerleyen saatlerinde keyif yaparak içmek varken.1 saat sonra 1.2 saat sonra ikinci kanı vericem hadi hayırlısı diyorum şeker çıkma riskim sizlere göre 2 kat daha yüksek ilk hamileliğimde çıktığından dolayı dua edin normal çıksin kizlar bu sefer bari doya doya tadını çikarayim hamileliğin

Canım okuyunca cok üzüldüm inş bir hafta sonra gittiğinde hiç bir sorun olmadığını söyler doktorun. Şimdiden kendini üzüp bebeğinide etkileme bir dahaki doktor randevunu bekle umarım yanlış hesaplama olmuştur. Allah bebeklerimizle sınamasın bizleri dualarım bebeğin ve seninle olacak

Canim ben inanıyorum insallah kötü bisey çıkmayacak. Sen bilinçli bir insansın. Hepsini halledersin :) dualarım seninle :)

Ben de senin gibiyim ı dernekten kendim içi n sipariş veriyorum bebek için kardeşim gelecek o yapacak 2 kez kanama bir kez su gelmesi yasadim igneler ilaclar evden sadece dr a cikiyorum doğsun da saglikli doğumdan sonra alırım diye dusunuyorum

Nasıl bi kaşıntı canım? Belli bi bölgede mi yoksa genel mi oluyor? Tatlı tatlı mı kaşınıyor harıl harıl mı?

İnşallah canım, tamam haber veririm pazartesi
belli bir bölgede degil. karnım gögsüm sırtım sürekli farklı bir yerde. kaşımaya başlarsam eğer durduramıyorum. o yüzden kaşındıkca bebe yagı sürüyorum bende

Günaydın arkadaşlarım :) Ben bebeği hissetmeye çalışırken kafayı yiyeceğim sanırım 22+1 bugün ama ben hala düzenli bir şekilde hissedemiyorum sanki. Şu anda okuldayım, hiç hissetmedim mesela sabahtan beri. Acaba normal mi ne dersiniz? Endişeleniyorum yine. :/

Ben de ilk kanimi verdim seker yuklemesi icin. 75 likyi benim. Beklemedeyim bakalim insallah sorun cikmaz. Bebek arabasini biz babymall diye bir magazada indirim yakalayip oyle aldik. Mamas papas armadilo flip xt2 modeli. 2500 liraydi ama 1000 lira hediye ceki verdiler. Onunla da park yatak, ana kucagi ve adaptoru aldik. Araba cok pratik ve sik ama biraz pahali olduguna katiliyorum..

Canım düzene girmesi 28.haftadan sonra oluyor. Bir iki gün hissedip sonra bikaç gün hissetmemen felan çok normal bu haftalarda,endişelenme..

A andromeda7 M maviturna inşallah bişey çıkmaz kızlar, güzel haberler bekliyoruz. Bu hafta bende kontrole gidicem belki yapar dr.

jeliboni şimdi okuyorum inşallah bi sıkıntı yoktur da içerisi dar geldiği için alan büyütmeye çalışıyordur kuzular sonuçların çıkınca mutlaka yaz ama içini de ferah tut

bluer canım arkadaşımın oğlu için söylemişlerdi aynı şeyi ilk başta onlarda çok tedirgin olmuştu ama doktorun dediği gibi zamanla kayboldu maşallah hiç bir sıkıntı yok 6 aylık oldu şimdi sıpacan :) sende üzme kendini hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…