- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.641
Benim kaşıntım sadece göbek bölgesinde canım, doktor bana da bebe yağı sür dedi.. bakalım sonuçlar çıkınca kesinleşicek durum..belli bir bölgede degil. karnım gögsüm sırtım sürekli farklı bir yerde. kaşımaya başlarsam eğer durduramıyorum. o yüzden kaşındıkca bebe yagı sürüyorum bende
Canım kan verdim sabah, sonuçların çıkmasını bekliyorum.. İnşallah normal gelir ve bu kaşıntı sadece çatlama kaşıntısıdır inşallah..jeliboni şimdi okuyorum inşallah bi sıkıntı yoktur da içerisi dar geldiği için alan büyütmeye çalışıyordur kuzular sonuçların çıkınca mutlaka yaz ama içini de ferah tut
@bluer canım arkadaşımın oğlu için söylemişlerdi aynı şeyi ilk başta onlarda çok tedirgin olmuştu ama doktorun dediği gibi zamanla kayboldu maşallah hiç bir sıkıntı yok 6 aylık oldu şimdi sıpacan :) sende üzme kendini hiç
Öncelikle ggeçmiş olsun canim.Selam kızlar :) çok action dolu bir hafta sonu geçirdik. Kayın pederim fizik tedavi gördüğü hastane de fenalaşmış cuma günü apar topar nasıl yanına gittiğimizi bilemedik. Yol boyu aklımızdan ne senaryolar geçti. Kalpten şüpheleniyorlar tetkikler devam ediyor. Ama çok şükür eski haline döndü bizi sağlam korkuttu. Cuma cumartesiyi onlarla birlikte geçirdik hastane yönetimi çok iyiydi zaten otel gibi hastane demek çok zor karşı odaları boşalmış bize de orayı açtılar. Normal haline döndüğünü gördük içimiz rahatladı çok şükür. Hatta dışarı bile çıktık birlikte bebişimize yatağın yanına koymaya minnoş bir beşik aldık. Moralimiz yerine geldi hepimizin. Pazar günü de rahatlamaya ihtiyacımız var dedik bu beşik bizi mutlu etti madem bişiler bakmaya çıkalım kafamız toparlansın. Mobilya cenneti olan inegöle gittik ama 3 4 mağaza ancak var bebek konseptli şaşırdık daha fazla çeşit bekliyorduk. Eşimin tonton ananesi bursa da hadi onu ziyaret edelim dedik ordan da hadi Ikea ya gidelim bide oraya bakalım dedik :))) ben çok istiyordum uyku arkadaşı fil aldık sonunda :) mutluluk böyle bişi eve dönene kadar ağzım kulaklarımdaydı. Birde evimiz küçük bebek odası zaten küçük annem gelip kalacak kayınvalidem kalacak kanepe de yatmalarına çok razı gelemiyoruz. Ikea da altı çekmeceli çekince yatak olan görünüşte sırt kısmının 3 tarafına yastıklar konulacak gibi bizim için adeta biçilmiş kaftan gibi görünen çok amaçlı kanepe dikkatimizi çekti :) çok anlatamadım sanki ama :)) galiba onu da alıcaz. Ayaklarımıza Karasular indi ama bi rahatladık fil yetti zaten beni mutlu etmeye. Eve dönünce de beşiğimizi kurduk yatağın yanına gayet yakıştı çok da güzel oldu :)))) birbirimize bakıp bakıp sırıtıyoruz eşimle
Hoşgeldin canım, Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah:)kızlar selam aranıza yeni katıldım 22+2 yim bende :)
Ay maşallah ne kadar hevesli anlatmışsın canım gülerek kullanın hepsini inşallah :) babanıza da geçmiş olsun Allah şifa versin..Selam kızlar :) çok action dolu bir hafta sonu geçirdik. Kayın pederim fizik tedavi gördüğü hastane de fenalaşmış cuma günü apar topar nasıl yanına gittiğimizi bilemedik. Yol boyu aklımızdan ne senaryolar geçti. Kalpten şüpheleniyorlar tetkikler devam ediyor. Ama çok şükür eski haline döndü bizi sağlam korkuttu. Cuma cumartesiyi onlarla birlikte geçirdik hastane yönetimi çok iyiydi zaten otel gibi hastane demek çok zor karşı odaları boşalmış bize de orayı açtılar. Normal haline döndüğünü gördük içimiz rahatladı çok şükür. Hatta dışarı bile çıktık birlikte bebişimize yatağın yanına koymaya minnoş bir beşik aldık. Moralimiz yerine geldi hepimizin. Pazar günü de rahatlamaya ihtiyacımız var dedik bu beşik bizi mutlu etti madem bişiler bakmaya çıkalım kafamız toparlansın. Mobilya cenneti olan inegöle gittik ama 3 4 mağaza ancak var bebek konseptli şaşırdık daha fazla çeşit bekliyorduk. Eşimin tonton ananesi bursa da hadi onu ziyaret edelim dedik ordan da hadi Ikea ya gidelim bide oraya bakalım dedik :))) ben çok istiyordum uyku arkadaşı fil aldık sonunda :) mutluluk böyle bişi eve dönene kadar ağzım kulaklarımdaydı. Birde evimiz küçük bebek odası zaten küçük annem gelip kalacak kayınvalidem kalacak kanepe de yatmalarına çok razı gelemiyoruz. Ikea da altı çekmeceli çekince yatak olan görünüşte sırt kısmının 3 tarafına yastıklar konulacak gibi bizim için adeta biçilmiş kaftan gibi görünen çok amaçlı kanepe dikkatimizi çekti :) çok anlatamadım sanki ama :)) galiba onu da alıcaz. Ayaklarımıza Karasular indi ama bi rahatladık fil yetti zaten beni mutlu etmeye. Eve dönünce de beşiğimizi kurduk yatağın yanına gayet yakıştı çok da güzel oldu :)))) birbirimize bakıp bakıp sırıtıyoruz eşimle
Sadece göbek bölgesindeyse kaşıntı ben inanıyorum çatlama kaşıntısı gerginlik kuruluk sebepliBenim kaşıntım sadece göbek bölgesinde canım, doktor bana da bebe yağı sür dedi.. bakalım sonuçlar çıkınca kesinleşicek durum..
Canım kan verdim sabah, sonuçların çıkmasını bekliyorum.. İnşallah normal gelir ve bu kaşıntı sadece çatlama kaşıntısıdır inşallah..
Geçmiş olsun canım. Ne güzel bi haftasonu olmuş. Birşeyler almak ne kadar mutlu ediyor insanı, bende baktıkça herşeyi alasım geliyor. Güle güle kullansın minnakın:)Selam kızlar :) çok action dolu bir hafta sonu geçirdik. Kayın pederim fizik tedavi gördüğü hastane de fenalaşmış cuma günü apar topar nasıl yanına gittiğimizi bilemedik. Yol boyu aklımızdan ne senaryolar geçti. Kalpten şüpheleniyorlar tetkikler devam ediyor. Ama çok şükür eski haline döndü bizi sağlam korkuttu. Cuma cumartesiyi onlarla birlikte geçirdik hastane yönetimi çok iyiydi zaten otel gibi hastane demek çok zor karşı odaları boşalmış bize de orayı açtılar. Normal haline döndüğünü gördük içimiz rahatladı çok şükür. Hatta dışarı bile çıktık birlikte bebişimize yatağın yanına koymaya minnoş bir beşik aldık. Moralimiz yerine geldi hepimizin. Pazar günü de rahatlamaya ihtiyacımız var dedik bu beşik bizi mutlu etti madem bişiler bakmaya çıkalım kafamız toparlansın. Mobilya cenneti olan inegöle gittik ama 3 4 mağaza ancak var bebek konseptli şaşırdık daha fazla çeşit bekliyorduk. Eşimin tonton ananesi bursa da hadi onu ziyaret edelim dedik ordan da hadi Ikea ya gidelim bide oraya bakalım dedik :))) ben çok istiyordum uyku arkadaşı fil aldık sonunda :) mutluluk böyle bişi eve dönene kadar ağzım kulaklarımdaydı. Birde evimiz küçük bebek odası zaten küçük annem gelip kalacak kayınvalidem kalacak kanepe de yatmalarına çok razı gelemiyoruz. Ikea da altı çekmeceli çekince yatak olan görünüşte sırt kısmının 3 tarafına yastıklar konulacak gibi bizim için adeta biçilmiş kaftan gibi görünen çok amaçlı kanepe dikkatimizi çekti :) çok anlatamadım sanki ama :)) galiba onu da alıcaz. Ayaklarımıza Karasular indi ama bi rahatladık fil yetti zaten beni mutlu etmeye. Eve dönünce de beşiğimizi kurduk yatağın yanına gayet yakıştı çok da güzel oldu :)))) birbirimize bakıp bakıp sırıtıyoruz eşimle
Okuldayken ben de hissedemiyorum. Eve gidince agzina bi cikolata at. Sonra da sirt ustu uzan.Günaydın arkadaşlarım :) Ben bebeği hissetmeye çalışırken kafayı yiyeceğim sanırım22+1 bugün ama ben hala düzenli bir şekilde hissedemiyorum sanki. Şu anda okuldayım, hiç hissetmedim mesela sabahtan beri. Acaba normal mi ne dersiniz? Endişeleniyorum yine. :/
Sağol kuzucum.Öncelikle ggeçmiş olsun canim.
İkea divan anlattığın :) bende odayı ikeadan mi yoksa kids teensten mi yapsam karar veremedim :)
Amin canım çok teşekkür ederim :) küçük şeylerden çok mutlu olurum ben :) gülmeler herkese olsun bırakması kimsenin yakasını inşallah :))Ay maşallah ne kadar hevesli anlatmışsın canım gülerek kullanın hepsini inşallah :) babanıza da geçmiş olsun Allah şifa versin..
Canım benim kaşıdığımda kızarıklık oluşuyor sadece, bir de yalnızca göbek bölgemde olduğu için direkt karaciğer enzimlerinden şüphelendi doktor. İlk belirtisi göbek bölgesinde akşamüstü başlayan kaşıntıymış. Ben de geceleri uyuyamıyorum kaşıntıdan.. sabah gündüz kaşıntı yok ama gece coşuyor..Hoşgeldin canım, Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah:)
jeliboni canım ben mesajını kaçırdım sanırım göremedim. İnşallah bişey çıkmaz tahlillerinde. Bu arada ürtiker denilen kurdeşen tarzı birşey de olabilir mi ki diye geçti aklımdan. İlk gebeliğimde olmuştu. Kabarcık oluyodu kaşıyınca ama elimi çekemiyodum. Doğum sonrası geçmişti.
İnşallah canım.. valla çatlak için dua eder oldum :)))Sadece göbek bölgesindeyse kaşıntı ben inanıyorum çatlama kaşıntısı gerginlik kuruluk sebepli
Çok teşekkür ederim canım benim :) biraz tedirgin ve gergin başlasa da çok şükür sonunu güzel toparladı haftasonumuz :) miniklerin herşeyleri çok güzel karşı koymak çok zor :)) amin inşallah sağ salim gelsinler minnaklar güzel günler görelim hep birlikteGeçmiş olsun canım. Ne güzel bi haftasonu olmuş. Birşeyler almak ne kadar mutlu ediyor insanı, bende baktıkça herşeyi alasım geliyor. Güle güle kullansın minnakın:)
Geçmiş olsun ben de pek cikamiyorum. Senin rahim ağzı uzunlugun ne kadardiBen de senin gibiyim ı dernekten kendim içi n sipariş veriyorum bebek için kardeşim gelecek o yapacak 2 kez kanama bir kez su gelmesi yasadim igneler ilaclar evden sadece dr a cikiyorum doğsun da saglikli doğumdan sonra alırım diye dusunuyorum
Anladım canım, inşallah bişey yoktur. Ne zaman çıkacak sonuçların, belli mi saati?Canım benim kaşıdığımda kızarıklık oluşuyor sadece, bir de yalnızca göbek bölgemde olduğu için direkt karaciğer enzimlerinden şüphelendi doktor. İlk belirtisi göbek bölgesinde akşamüstü başlayan kaşıntıymış. Ben de geceleri uyuyamıyorum kaşıntıdan.. sabah gündüz kaşıntı yok ama gece coşuyor..
İnşallah canım.. valla çatlak için dua eder oldum :)))
sağol canım, üşütmedim ama bu hafta böyle oldu nedense demir hapımda iki aydır aynı, saç dökülmelerim çok fazlaGeçmiş olsun canım, üşüttün felan mı? Ya da ilaç kullanımına bağlıda olabilir. Ben demir ilacımı değiştirip rahata erdim şükür.
Benimde ara ara olup geçiyodu, biraz önce yine oldu, bi de terle birlikte oluyo bulantım. Şimdi biraz düzeldim. Bende bu gelgitleri anlamıyorum valla hasta gibi hissediyorum hemen.sağol canım, üşütmedim ama bu hafta böyle oldu nedense demir hapımda iki aydır aynı, saç dökülmelerim çok fazla
Ilk defa duyuyorum her yorede farkli gelenekler var. Insan birseyler ormek uretmek istiyor ben olsam zor tutardim kendimi. Madde bagimlisi gibi kuytu kosede cilginlar gibi orgu orerdim sanirimKızlar ya siz ne güzel örgü örüyorsunuz bizim adetlerde hamile kadın örgü yapmaz nedenini bilmiyorum ama iyi olmaz diyorlar annemde elimde ip görse çıldırıyor halbuki battaniyeler patikler örmek istiyordum hayırlısı doğunca yaparım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?