- 9 Ağustos 2014
- 3.895
- 2.801
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.661
saol canim Allah razi olsun hrpimizn evladini bizlere bagislasin. evet hayirlisiyla 3.cu2 oglum var buda nasipse kiz insallah. Rabbime sukurler olsun. 2 meyvedende tattiracak insallah. hepimiz sag salim alalim kucagimiza yavrularimizi insallah. bende genc anneyim 3.5 yildir evliyim 23 yasindayim yani anlican evlendigimden berli hamileyim. bu 3.cusu supriz oldu. hayitlisiyla sag salim grlsin buda. 4.cuyude bi 6 7 yil sonra dusunurz insallah. yani hic vazgecmiyorum cocuktan vallahi bakmasi zor olmasa her yil bir tane getiririm ama cok zor neyse kiz cok yazdim grsrz
Hayırlı haberler inşallah çıkmaz canım.Yok canim henuz yaptirmadim persemye randevum
Heyy maşallah sanaaasaol canim Allah razi olsun hrpimizn evladini bizlere bagislasin. evet hayirlisiyla 3.cu2 oglum var buda nasipse kiz insallah. Rabbime sukurler olsun. 2 meyvedende tattiracak insallah. hepimiz sag salim alalim kucagimiza yavrularimizi insallah. bende genc anneyim 3.5 yildir evliyim 23 yasindayim yani anlican evlendigimden berli hamileyim. bu 3.cusu supriz oldu. hayitlisiyla sag salim grlsin buda. 4.cuyude bi 6 7 yil sonra dusunurz insallah. yani hic vazgecmiyorum cocuktan vallahi bakmasi zor olmasa her yil bir tane getiririm ama cok zor neyse kiz cok yazdim grsrz
Amin canımHayırlı haberler inşallah çıkmaz canım.
Canım benim doktorum da ilk olarak karaciğerden şüphelendi. Çünkü ikiz gebeliklerde daha sık görünüyormuş bu durum.. Hala çıkmadı kan sonuçlarım.. Safra asitleri sonuçlarını bekliyoruz..jeliboni Canım kaşıntı sıkıntını yeni okudum.Benim ilk hamileliğimde olmuştu tamamiyle seninle aynı değil ama akşamları başlardı benimkide.Kaşımadan asla duramıyordum ve kanattığımı bilirim kaşırken.Benim 7.aydan sonra olmuştu bebek karaciğere baskı yapıyor yaslanıyor, karaciğerde salgılaması gereken bir hormonu salgılayamadığı için kaşıntı oluyor demişti doktorum.Bir hap vermişti çok rahatsız etmiyorsa kullanma dayanamıyorsan kullan demişti.Sadece iki defa içtim sonrasında geçti gitti.Belki seninkide böyle bi durumdur.
Ay canım hangi modeli aldın. ben de casual cadillac trona travel bebek arabasını çok beğendim. İndirimde de şu sıralar. Denediğim diğer arabalara göre daha hafif ve kullanımı daha kolay gibi geldi bana. Anakucağını taktığında bebeğe en yakın olunan arabalar bunlarmış.Yine de emin olamıyorum katlaması vs nasıl olur diye. Sonradan bastona dönen çok ve baston arabaları hiç sevemedim. varsa kullanan casual cadillac trona yorum alırım ben de.bogazlikazak Biz de cok arastirdik. Sonunda Casual Cadillac Travel System aldık.
jtaime020626 bravo sana ya :) Benim yaş 33. İlk çocuk. Geç evlendim zaten. Üniversite, ardından öğretmenlik. 9 sene bekar yaşadım. Para biriktirdim. Araba aldım. Yüksek lisans yaptım. Gezdim tozdum kafama göre. Pişman değilim ama erken evlenmediğim için. Benim yapacağım 1 tane çocuk. Ve daha doğmadan gümbür gümbür masraf. Karı koca iyi kazandığımız halde. Sen nasıl baş ediyorsun? Allah yardımcın olsun.
Çok güldüm yazdığınaIlk defa duyuyorum her yorede farkli gelenekler var. Insan birseyler ormek uretmek istiyor ben olsam zor tutardim kendimi. Madde bagimlisi gibi kuytu kosede cilginlar gibi orgu orerdim sanirim
Canım ben de seni merak ettim girip sana bakıyorum hep İnşallah iyi çıkar sonuçların kötü bişey çıkmaz inşallahCanım benim doktorum da ilk olarak karaciğerden şüphelendi. Çünkü ikiz gebeliklerde daha sık görünüyormuş bu durum.. Hala çıkmadı kan sonuçlarım.. Safra asitleri sonuçlarını bekliyoruz..
Seninki 7.aydan sonra başlamış ve kolayca atlatabilmişsin şükür..
Aynen onu aldık. İnceledik gördük. Kullanımı kolay. Katlandığında gayet kucuk. Puseti piyasadakilerin en hafifi. 2kg700gr. İstedigimiz renk magazada yoktu. Internetten aldik biz de. Zaten ödüllü araba arastirdiysan görmüşsündür. 2016 yılın en iyi bebek arabası.Ay canım hangi modeli aldın. ben de casual cadillac trona travel bebek arabasını çok beğendim. İndirimde de şu sıralar. Denediğim diğer arabalara göre daha hafif ve kullanımı daha kolay gibi geldi bana. Anakucağını taktığında bebeğe en yakın olunan arabalar bunlarmış.Yine de emin olamıyorum katlaması vs nasıl olur diye. Sonradan bastona dönen çok ve baston arabaları hiç sevemedim. varsa kullanan casual cadillac trona yorum alırım ben de.
Canım valla ben de meraktan her yarım saatte bir sistemi yeniliyorum sonuç çıkmış mı diye ama beklenen sonuç tarihi 3 gün sonrayı gösteriyor.. Devlette bu testin sonucu 9 günde çıkıyormuş forumlarsa hep öyle yazmışlar.. Bekliyoruz bakalım.. Teşekkür ederim ilgin ve desteğin için.. çıkar çıkmaz haber vericemCanım ben de seni merak ettim girip sana bakıyorum hep İnşallah iyi çıkar sonuçların kötü bişey çıkmaz inşallah
Evet cadillac air zannediliyor ama ödül alan trona demişti görevli. Galiba onu alacağız biz de mavi beyaz vardı baktığımız yerde netten bakacağız biz deAynen onu aldık. İnceledik gördük. Kullanımı kolay. Katlandığında gayet kucuk. Puseti piyasadakilerin en hafifi. 2kg700gr. İstedigimiz renk magazada yoktu. Internetten aldik biz de. Zaten ödüllü araba arastirdiysan görmüşsündür. 2016 yılın en iyi bebek arabası.
saol canim ya . valla aynen gorenler ikiz mi diyor ogullarima halbuki buyuk oglum 3 yasina girecek ufaklikta 4 aralikta 1 yasina girecek indallah ya dün gibi hatirliyorum 2.ciyi kucagima aldigimi zman ne cabuk geciyor gercekten.Maşallah kız sanaben ne tembellim aralıkta evleneli 4 yıl olacak ilk bebeğim daha. borçtu romatizmaydı çalışıyordum derken benim bebeğim de sürpriz yaptı bize yoksa bende iş yoktu hala. eşim istiyordu ama sağlığımın iyi olmasını bekliyordu.
Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allahım cümlemize geç olsun güç olmasın.
Sen inşallah yalnız değilsin yanında yardım eden birileri falan var demi 2 çocukla çok zor birde aralarında yaş farkı da yok ikiz gibilerdir ne güzel... şimdi kız da geliyor maşallah hem kız hem erkek... çok cesaretlisin 4. yü düşünüyorsun. Bu cesaret bana da bulaşsın inşallah...
yaa bak aramizda 2 yas var .Heyy maşallah sanaaa
Üç yılda üç çocuk bayağı hızlısınız
Gerçi bende sendEn geri kalmam yaş 25 oğlum okula gidyor üçüncü yolda spiralli bebek.
Sizinki nasıl sürpriz oldu sendemi spiralle kaldın yoksa...
Ben ilk kızımda casual cadillac air kullandım. Hemen hemen benziyorlar birbirlerne. Çok memnun kaldım acıkcası ve hala taş gibi.Aynen onu aldık. İnceledik gördük. Kullanımı kolay. Katlandığında gayet kucuk. Puseti piyasadakilerin en hafifi. 2kg700gr. İstedigimiz renk magazada yoktu. Internetten aldik biz de. Zaten ödüllü araba arastirdiysan görmüşsündür. 2016 yılın en iyi bebek arabası.
valla canim yardim eden kimse yok esimden baska. Rabbim kimseye muhtac etmesin insallah. zor olacak ama ilerisi guzel olacak şoyle bi ileriyi gozumde canlandirinca gercekten cok guzel olacak insallah. Rabbim aci dert keder vermesin uzun ömurler versin Rabbim.Maşallah kız sanaben ne tembellim aralıkta evleneli 4 yıl olacak ilk bebeğim daha. borçtu romatizmaydı çalışıyordum derken benim bebeğim de sürpriz yaptı bize yoksa bende iş yoktu hala. eşim istiyordu ama sağlığımın iyi olmasını bekliyordu.
Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allahım cümlemize geç olsun güç olmasın.
Sen inşallah yalnız değilsin yanında yardım eden birileri falan var demi 2 çocukla çok zor birde aralarında yaş farkı da yok ikiz gibilerdir ne güzel... şimdi kız da geliyor maşallah hem kız hem erkek... çok cesaretlisin 4. yü düşünüyorsun. Bu cesaret bana da bulaşsın inşallah...
valla canim ne diyeyim halim perişan ama yinede iyiki varlar gercekten gunlerim zaten onlarla geciyor bazen kafayi yiyorum resmen hem bedenen hemde piskolojikmen cökuyorum ama iyiki varlar gercektenbogazlikazak Biz de cok arastirdik. Sonunda Casual Cadillac Travel System aldık.
jtaime020626 bravo sana ya :) Benim yaş 33. İlk çocuk. Geç evlendim zaten. Üniversite, ardından öğretmenlik. 9 sene bekar yaşadım. Para biriktirdim. Araba aldım. Yüksek lisans yaptım. Gezdim tozdum kafama göre. Pişman değilim ama erken evlenmediğim için. Benim yapacağım 1 tane çocuk. Ve daha doğmadan gümbür gümbür masraf. Karı koca iyi kazandığımız halde. Sen nasıl baş ediyorsun? Allah yardımcın olsun.
Aynen onu aldık. İnceledik gördük. Kullanımı kolay. Katlandığında gayet kucuk. Puseti piyasadakilerin en hafifi. 2kg700gr. İstedigimiz renk magazada yoktu. Internetten aldik biz de. Zaten ödüllü araba arastirdiysan görmüşsündür. 2016 yılın en iyi bebek arabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?