2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Maşallah kız sana ben ne tembellim aralıkta evleneli 4 yıl olacak ilk bebeğim daha. borçtu romatizmaydı çalışıyordum derken benim bebeğim de sürpriz yaptı bize yoksa bende iş yoktu hala. eşim istiyordu ama sağlığımın iyi olmasını bekliyordu.
Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allahım cümlemize geç olsun güç olmasın.
Sen inşallah yalnız değilsin yanında yardım eden birileri falan var demi 2 çocukla çok zor birde aralarında yaş farkı da yok ikiz gibilerdir ne güzel... şimdi kız da geliyor maşallah hem kız hem erkek... çok cesaretlisin 4. yü düşünüyorsun. Bu cesaret bana da bulaşsın inşallah...

Heyy maşallah sanaaa
Üç yılda üç çocuk bayağı hızlısınız
Gerçi bende sendEn geri kalmam yaş 25 oğlum okula gidyor üçüncü yolda spiralli bebek.
Sizinki nasıl sürpriz oldu sendemi spiralle kaldın yoksa...

jeliboni Canım kaşıntı sıkıntını yeni okudum.Benim ilk hamileliğimde olmuştu tamamiyle seninle aynı değil ama akşamları başlardı benimkide.Kaşımadan asla duramıyordum ve kanattığımı bilirim kaşırken.Benim 7.aydan sonra olmuştu bebek karaciğere baskı yapıyor yaslanıyor, karaciğerde salgılaması gereken bir hormonu salgılayamadığı için kaşıntı oluyor demişti doktorum.Bir hap vermişti çok rahatsız etmiyorsa kullanma dayanamıyorsan kullan demişti.Sadece iki defa içtim sonrasında geçti gitti.Belki seninkide böyle bi durumdur.

bogazlikazak Biz de cok arastirdik. Sonunda Casual Cadillac Travel System aldık.

jtaime020626 bravo sana ya :) Benim yaş 33. İlk çocuk. Geç evlendim zaten. Üniversite, ardından öğretmenlik. 9 sene bekar yaşadım. Para biriktirdim. Araba aldım. Yüksek lisans yaptım. Gezdim tozdum kafama göre. Pişman değilim ama erken evlenmediğim için. Benim yapacağım 1 tane çocuk. Ve daha doğmadan gümbür gümbür masraf. Karı koca iyi kazandığımız halde. Sen nasıl baş ediyorsun? Allah yardımcın olsun.

Canım benim doktorum da ilk olarak karaciğerden şüphelendi. Çünkü ikiz gebeliklerde daha sık görünüyormuş bu durum.. Hala çıkmadı kan sonuçlarım.. Safra asitleri sonuçlarını bekliyoruz..
Seninki 7.aydan sonra başlamış ve kolayca atlatabilmişsin şükür..

Kızlar birşey sorucam. Sağ kasığıma doğru bir ağrı oluyor ya da sancı ayırt edemiyorum. Sola yatıp uzandıktan 5 dk sonra felan geçiyor. Bugün gündüz bebeğin ayakları hep sağ üstteydi, sıkıntım yoktu. Bu ağrıdan sonra kalktığımda ayakları sol üstte kıpırdayıp duruyodu. Acaba başını felan dayadığından mı oluyor? Çünkü daha çok olmaya başladı git gide. Kontrole gidince sorucam ama daha var.

Ay canım hangi modeli aldın. ben de casual cadillac trona travel bebek arabasını çok beğendim. İndirimde de şu sıralar. Denediğim diğer arabalara göre daha hafif ve kullanımı daha kolay gibi geldi bana. Anakucağını taktığında bebeğe en yakın olunan arabalar bunlarmış.Yine de emin olamıyorum katlaması vs nasıl olur diye. Sonradan bastona dönen çok ve baston arabaları hiç sevemedim. varsa kullanan casual cadillac trona yorum alırım ben de.

Ilk defa duyuyorum her yorede farkli gelenekler var. Insan birseyler ormek uretmek istiyor ben olsam zor tutardim kendimi. Madde bagimlisi gibi kuytu kosede cilginlar gibi orgu orerdim sanirim
Çok güldüm yazdığına ben de aynı durumdayım battaniye başladım. Yelekler vs örmek istiyorum ama annem ve kayınvalidemden bana sıra gelmedi. Kesinlikle. ÇOk rahatlatıyor

Canım ben de seni merak ettim girip sana bakıyorum hep İnşallah iyi çıkar sonuçların kötü bişey çıkmaz inşallah

Aynen onu aldık. İnceledik gördük. Kullanımı kolay. Katlandığında gayet kucuk. Puseti piyasadakilerin en hafifi. 2kg700gr. İstedigimiz renk magazada yoktu. Internetten aldik biz de. Zaten ödüllü araba arastirdiysan görmüşsündür. 2016 yılın en iyi bebek arabası.

Canım ben de seni merak ettim girip sana bakıyorum hep İnşallah iyi çıkar sonuçların kötü bişey çıkmaz inşallah
Canım valla ben de meraktan her yarım saatte bir sistemi yeniliyorum sonuç çıkmış mı diye ama beklenen sonuç tarihi 3 gün sonrayı gösteriyor.. Devlette bu testin sonucu 9 günde çıkıyormuş forumlarsa hep öyle yazmışlar.. Bekliyoruz bakalım.. Teşekkür ederim ilgin ve desteğin için.. çıkar çıkmaz haber vericem

Evet cadillac air zannediliyor ama ödül alan trona demişti görevli. Galiba onu alacağız biz de mavi beyaz vardı baktığımız yerde netten bakacağız biz de

saol canim ya . valla aynen gorenler ikiz mi diyor ogullarima halbuki buyuk oglum 3 yasina girecek ufaklikta 4 aralikta 1 yasina girecek indallah ya dün gibi hatirliyorum 2.ciyi kucagima aldigimi zman ne cabuk geciyor gercekten. Rabbim sanada sifa versin insallah romatizma zor valla babamdada var Rabbim hic kimseyr vermesin. insallah sanada cesaret grelir kiz ilkinin tadina bak sonrasi gelir insallah.

yaa bak aramizda 2 yas var . dogum kontrol hapi ile . geldi . ama iyikide geldi diyorum Rabbim sag salim kavustursun insallah . oglum demissin ikizlerimi hamilesin ?

Ben ilk kızımda casual cadillac air kullandım. Hemen hemen benziyorlar birbirlerne. Çok memnun kaldım acıkcası ve hala taş gibi.

valla canim yardim eden kimse yok esimden baska. Rabbim kimseye muhtac etmesin insallah. zor olacak ama ilerisi guzel olacak şoyle bi ileriyi gozumde canlandirinca gercekten cok guzel olacak insallah. Rabbim aci dert keder vermesin uzun ömurler versin Rabbim.

valla canim ne diyeyim halim perişan ama yinede iyiki varlar gercekten gunlerim zaten onlarla geciyor bazen kafayi yiyorum resmen hem bedenen hemde piskolojikmen cökuyorum ama iyiki varlar gercekten mutluyum bagiriyorum cagiriyorum yeri geldiginde birer tane yapistiriyorum bir yerlerine eeeee oda en dogal hakkimiz yani ama sende ne guzel yapmissin gezmissin kendi arabani almissin gonlunun istedigi herseyi yapmissin. valla cocuk dedigin rizkiyla geliyor ee tabi masrafida cokkkkkk . cok sukur oglanlara fazla bisey almadim hersey dayidan kalma buyuk oglum 3 yasina girecek kardesimde 4 yasina o yuzden ogullarima nerdeyse hic kiyafet almadim malum bu kiz olacak A dan Zye hepsi sifir olacak insallah ayy cok yazdim grsrz

Merhabalar dediğiniz araba gerçekten hafif ve şık görünüyor. Fakat e bebekte casual cadillac travel sistem ödüllü olarak görünüyor. Casual cadillac trona ile farkı ne sizce? Fiyatları ve görüntüsü aynı gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…