2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

https://www.civilim.com/casual-cadi...BGhbNZvMojz3deED0As_Dg0yYO-A5d6IaAtFqEALw_wcB

Kizlar bahsi gecen bebek arabasi bu mu? Umarim link atmak yasak degildir. Hemen bakin yasaksa sileyim :) kafam karisti hepsinin isimleri birbirine benziyor.

Tamam canım bekliyorum inşallah hepsi çatlama belirtisidir de boşa çıkar endişelerimiz

Marjinal gricim naber nasılsın :) ikeaya gittim. O dolaba ben tek girsem doldururum :)))
iyiyim canım sen nasılsın :)) uğraşmaca odayla falan bebek dolabını mı diyosun :) bende perşembe gittim ikeaya buraya yazmadm sanırım sana söylediğim divanı aldım hemide gri beşiği de ordan aldım hem ucuz hem ufak çilek yalan oldu divan varken sığmazdı çünkü ölçtük odada totoluk yer kalmıyo

selam herkesee hayırlı akşamlar :)) İsimleri naptınız anneler belirleyen var mı ?? Size bi sorum olucak bebek için dolap tavsiyesi olan var mı hangi marka kullanışlı olur bilemedim belis var mesela doğan bebe var bilen kullanan var mı ?

Aaaa divani aldın mı :))) hayırlı olsun :) dolap ve sifonyer alacak misin ordan. Ben de arada kaldım. Çocuk odası küçük değil benim. Takım alsam olur ama büyüyen besik istemiyorum. İkeadan alırım bende beşiği. Fakat dolabı cok küçük değil mi.
Kids teenste alacatinin uc kapaklı dolabı ve sifonyerini düşünüyorum. Sence nasıl. Sonradan da diyorum kı o takımın genc odasındaki bazasi var ya onu alırım. Yada guzel bir baza bakarım.

Kız ismi bulamadık henüz, bebek.odasi almayi dusunuyoruz ama bakmadik daha
Siz isim buldunuz mu

Kızlar oda ısını ne yaptınız. Fikirlere açığım. Önümde iki seçenek var.
1)ikeadan dolap besik sifonyer almak. Ama dolap cok küçük geldi. Bizim gibi yazlığı kışlığı olan bir ülke icin acaba sıkıntı olur mu. Benim bazanın altında yer kalmadı artık.ikeadan alırsam 1500e bu is biter. Ama ileride yetmeyeceği icin uc dört sene sonra sanırım bir dolap alırım. Bazayı zaten alcam onu masraftan saymıyorum :)
2)kids teenste Alaçatı modelinin uc kapaklı dolabı ve sifonyerini almak. bunlarin ikisi 2500u bulacak galiba. Besikte İkeadan o da 400lira galiba

Ortak olan şey ise gri hali üstüne beyaz bulut desenli yada beyaz yıldız desenli hali.
Ve ikeadaki geriye doğru sallanan sallanmayan gibi bir koltuk var. Onu almayı düşünüyorum.

Eşimle bazen diyoruz kı uc dört sene sonra tekrardan alınacak birsey icin şimdiden al. Sonradan onları çıkar tekrar al yapılır mi.

Kids teens dolap yüksekliği 2035cm. Ve rafları falan geniş hanı yetişkin dolabı gibi ici. Zaten genc odası dolabıyla bebek odası dolabı büyüklüğü ayni

valla bilmiyorum divan acayip büyük orda öyle diildi eve kurunca şok oldum zaten resmen odanın 3te biri gitti beşiği iyi ben beğendim tavsiye ederim yani az yer kaplıyo ve şirin duruyo şu tepesi şekilli olan var ya heryeri parmaklık olan diil öbürü onu aldm ben dolabı olanı dolaba baktm ama malzemesi kötü gibi geldi dışı yine fena diilde içindeki raf kısımları çok ince en fazla 3-4yıl kullanılır beşikte 2yıl deniyo hadi max 3 dolabıda alıp büyüyünce kız yenilesem mi komple diyorum divanda var orda yatar belki sadece bi dolap alırım kidsteene baktm çok güzel mobilyalar ama bana sanırım 2kapak dolap olcak bi duvar var 118cm mi ne oraya koysam gardrobu diyom oda ferah olur birazda olsa ama kararsızım ya da çilek romantic 2kapak diyorum kafamda deli sorular destan yazdm

Ben ikeadaki sifonyerleri seviyorum. Dolap bencede ne bilim ya ikeadaki aşırı küçük. Cilekteki benim baktığım dolapların icinde sunu gördüm. Yükseklik az. Bide rafları c şeklinde yapmışlar küçük küçük. O da beni rahat hissettirmedi. Bilmiyorum belki de kullananlar cok rahat kullanıyordur.
Sen divani aldıysan. Çocuk ilerde orda yatabilir. Kenarına korkuluk koyarsın. Guzel de bir dolap alırsın. Besik zaten var. Sifonyere yer kalmadı sanırım di mi :)

oh maşallah sen 26olmuşsn bile canım :) isim bi kaç tane arasında kaldk biz karar veremiyoruz bi türlü bende diyorum meksikalılar gibi 3isim koyalım:))))
İsim ne düşünüyorsun :)
Meksikalilardan ne eksiğimiz var koy gitsin :)

Kids teens dolap yüksekliği 2035cm. Ve rafları falan geniş hanı yetişkin dolabı gibi ici. Zaten genc odası dolabıyla bebek odası dolabı büyüklüğü ayni
benim çilekten baktığım iyiyidi ama kararsız kaldm hiç bilemiyorum eşimde diyor ki bizde fazladan ufak bi şifonyer var 5çekmeceli eni dar boyu büyük nasıl bi anlatışsa :) onu koy zaten oda küçük diyo divanın çekmeceleri acayip geniş 3tane çekmecesi ve bildiğin baza altı kadar toplamda oraya koyarsın işte tmm diyo :) senin odada yerin varsa ikea alma bence kidsteen süper :))

3k
3k apaklı dolapların ölçüsü 2kapaktan 13cm mi ne büyük 3kapakta alabilirim ama o söylediğim duvara koyamam ozaman bide onda raflar standart 2kapaktaki gibi diil ama söylede bişey var geçen ikizleri olan bi tanıdığımızın dolabını izin isteyip inceledim :)))) herşey okadar küçücük ki kıyafetleri yani bebeğin herşeyi yan yana koymak durumunda kalmış ve dağınık bi görüntüydü raflar standart olduğundan o rafların küçük olması burada mantıklı oluyo ilk 3-4sene için sonra belki bi marangoza düzelttirilebilir sifonyer dolap alırsam imkanı yok koyamam

Mantıklı dediklerin. Senin sifonyer is görür gayet bence. Dolaba olmazsa hic girme. Çocuklara oyun alanı da bırakmak lazım aslında.
Kids teens mi diyorsun Alaçatı modeli mi diyorsun :)

hahah hiç tabikide yok :)) Efnan Zehra Hazal bunları düşündük :))
Ucu de guzel gayet. Olmazsa ucunu koy :)))
Bende kız ismi olarak bade ismini cok seviyorum. Defne de guzel geliyor. Ama oğlan olacak. Mete koyacağız insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…