- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.681
Ay canım hangi modeli aldın. ben de casual cadillac trona travel bebek arabasını çok beğendim. İndirimde de şu sıralar. Denediğim diğer arabalara göre daha hafif ve kullanımı daha kolay gibi geldi bana. Anakucağını taktığında bebeğe en yakın olunan arabalar bunlarmış.Yine de emin olamıyorum katlaması vs nasıl olur diye. Sonradan bastona dönen çok ve baston arabaları hiç sevemedim. varsa kullanan casual cadillac trona yorum alırım ben de.
Aynen onu aldık. İnceledik gördük. Kullanımı kolay. Katlandığında gayet kucuk. Puseti piyasadakilerin en hafifi. 2kg700gr. İstedigimiz renk magazada yoktu. Internetten aldik biz de. Zaten ödüllü araba arastirdiysan görmüşsündür. 2016 yılın en iyi bebek arabası.
Merhabalar dediğiniz araba gerçekten hafif ve şık görünüyor. Fakat e bebekte casual cadillac travel sistem ödüllü olarak görünüyor. Casual cadillac trona ile farkı ne sizce? Fiyatları ve görüntüsü aynı gibi geldi bana
Tamam canım bekliyorum inşallah hepsi çatlama belirtisidir de boşa çıkar endişelerimizCanım valla ben de meraktan her yarım saatte bir sistemi yeniliyorum sonuç çıkmış mı diye ama beklenen sonuç tarihi 3 gün sonrayı gösteriyor.. Devlette bu testin sonucu 9 günde çıkıyormuş forumlarsa hep öyle yazmışlar.. Bekliyoruz bakalım.. Teşekkür ederim ilgin ve desteğin için.. çıkar çıkmaz haber vericem
iyiyim canım sen nasılsın :)) uğraşmaca odayla falan bebek dolabını mı diyosun :) bende perşembe gittim ikeaya buraya yazmadm sanırım sana söylediğim divanı aldım hemide griMarjinal gricim naber nasılsın :) ikeaya gittim. O dolaba ben tek girsem doldururum :)))
Aaaa divani aldın mı :))) hayırlı olsun :) dolap ve sifonyer alacak misin ordan. Ben de arada kaldım. Çocuk odası küçük değil benim. Takım alsam olur ama büyüyen besik istemiyorum. İkeadan alırım bende beşiği. Fakat dolabı cok küçük değil mi.iyiyim canım sen nasılsın :)) uğraşmaca odayla falan bebek dolabını mı diyosun :) bende perşembe gittim ikeaya buraya yazmadm sanırım sana söylediğim divanı aldım hemide gribeşiği de ordan aldım hem ucuz hem ufak çilek yalan oldu divan varken sığmazdı çünkü ölçtük odada totoluk yer kalmıyo
Kız ismi bulamadık henüz, bebek.odasi almayi dusunuyoruz ama bakmadik dahaselam herkesee hayırlı akşamlar :)) İsimleri naptınız anneler belirleyen var mı ?? Size bi sorum olucak bebek için dolap tavsiyesi olan var mı hangi marka kullanışlı olur bilemedim belis var mesela doğan bebe var bilen kullanan var mı ?
Kids teens dolap yüksekliği 2035cm. Ve rafları falan geniş hanı yetişkin dolabı gibi ici. Zaten genc odası dolabıyla bebek odası dolabı büyüklüğü ayniselam herkesee hayırlı akşamlar :)) İsimleri naptınız anneler belirleyen var mı ?? Size bi sorum olucak bebek için dolap tavsiyesi olan var mı hangi marka kullanışlı olur bilemedim belis var mesela doğan bebe var bilen kullanan var mı ?
https://www.civilim.com/casual-cadi...BGhbNZvMojz3deED0As_Dg0yYO-A5d6IaAtFqEALw_wcB
Kizlar bahsi gecen bebek arabasi bu mu? Umarim link atmak yasak degildir. Hemen bakin yasaksa sileyim :) kafam karisti hepsinin isimleri birbirine benziyor.
valla bilmiyorum divan acayip büyük orda öyle diildi eve kurunca şok oldum zaten resmen odanın 3te biri gittiAaaa divani aldın mı :))) hayırlı olsun :) dolap ve sifonyer alacak misin ordan. Ben de arada kaldım. Çocuk odası küçük değil benim. Takım alsam olur ama büyüyen besik istemiyorum. İkeadan alırım bende beşiği. Fakat dolabı cok küçük değil mi.
Kids teenste alacatinin uc kapaklı dolabı ve sifonyerini düşünüyorum. Sence nasıl. Sonradan da diyorum kı o takımın genc odasındaki bazasi var ya onu alırım. Yada guzel bir baza bakarım.
Linki açamadm ben canım casual cadillac trona adı. Travel sistem civilde 1099 gibi bişeydi fiyatıhttps://www.civilim.com/casual-cadi...BGhbNZvMojz3deED0As_Dg0yYO-A5d6IaAtFqEALw_wcB
Kizlar bahsi gecen bebek arabasi bu mu? Umarim link atmak yasak degildir. Hemen bakin yasaksa sileyim :) kafam karisti hepsinin isimleri birbirine benziyor.
oh maşallah sen 26olmuşsn bile canım :) isim bi kaç tane arasında kaldk biz karar veremiyoruz bi türlü bende diyorum meksikalılar gibi 3isim koyalım:))))Kız ismi bulamadık henüz, bebek.odasi almayi dusunuyoruz ama bakmadik daha
Siz isim buldunuz mu
Ben ikeadaki sifonyerleri seviyorum. Dolap bencede ne bilim ya ikeadaki aşırı küçük. Cilekteki benim baktığım dolapların icinde sunu gördüm. Yükseklik az. Bide rafları c şeklinde yapmışlar küçük küçük. O da beni rahat hissettirmedi. Bilmiyorum belki de kullananlar cok rahat kullanıyordur.valla bilmiyorum divan acayip büyük orda öyle diildi eve kurunca şok oldum zaten resmen odanın 3te biri gittibeşiği iyi ben beğendim tavsiye ederim yani az yer kaplıyo ve şirin duruyo şu tepesi şekilli olan var ya heryeri parmaklık olan diil öbürü onu aldm ben dolabı olanı dolaba baktm ama malzemesi kötü gibi geldi dışı yine fena diilde içindeki raf kısımları çok ince en fazla 3-4yıl kullanılır beşikte 2yıl deniyo hadi max 3 dolabıda alıp büyüyünce kız yenilesem mi komple diyorum divanda var orda yatar belki sadece bi dolap alırım kidsteene baktm çok güzel mobilyalar ama bana sanırım 2kapak dolap olcak bi duvar var 118cm mi ne oraya koysam gardrobu diyom oda ferah olur birazda olsa ama kararsızım ya da çilek romantic 2kapak diyorum kafamda deli sorular destan yazdm
İsim ne düşünüyorsun :)oh maşallah sen 26olmuşsn bile canım :) isim bi kaç tane arasında kaldk biz karar veremiyoruz bi türlü bende diyorum meksikalılar gibi 3isim koyalım:))))
benim çilekten baktığım iyiyidi ama kararsız kaldm hiç bilemiyorum eşimde diyor ki bizde fazladan ufak bi şifonyer var 5çekmeceli eni dar boyu büyük nasıl bi anlatışsa :) onu koy zaten oda küçük diyo divanın çekmeceleri acayip geniş 3tane çekmecesi ve bildiğin baza altı kadar toplamda oraya koyarsın işte tmm diyo :) senin odada yerin varsa ikea alma bence kidsteen süper :))Kids teens dolap yüksekliği 2035cm. Ve rafları falan geniş hanı yetişkin dolabı gibi ici. Zaten genc odası dolabıyla bebek odası dolabı büyüklüğü ayni
3k apaklı dolapların ölçüsü 2kapaktan 13cm mi ne büyük 3kapakta alabilirim ama o söylediğim duvara koyamam ozaman bide onda raflar standart 2kapaktaki gibi diil ama söylede bişey var geçen ikizleri olan bi tanıdığımızın dolabını izin isteyip inceledim :)))) herşey okadar küçücük ki kıyafetleri yani bebeğin herşeyi yan yana koymak durumunda kalmış ve dağınık bi görüntüydü raflar standart olduğundan o rafların küçük olması burada mantıklı oluyo ilk 3-4sene için sonra belki bi marangoza düzelttirilebilir sifonyer dolap alırsam imkanı yok koyamamBen ikeadaki sifonyerleri seviyorum. Dolap bencede ne bilim ya ikeadaki aşırı küçük. Cilekteki benim baktığım dolapların icinde sunu gördüm. Yükseklik az. Bide rafları c şeklinde yapmışlar küçük küçük. O da beni rahat hissettirmedi. Bilmiyorum belki de kullananlar cok rahat kullanıyordur.
Sen divani aldıysan. Çocuk ilerde orda yatabilir. Kenarına korkuluk koyarsın. Guzel de bir dolap alırsın. Besik zaten var. Sifonyere yer kalmadı sanırım di mi :)
hahah hiç tabikide yok :)) Efnan Zehra Hazal bunları düşündük :))İsim ne düşünüyorsun :)
Meksikalilardan ne eksiğimiz var koy gitsin :)
Mantıklı dediklerin. Senin sifonyer is görür gayet bence. Dolaba olmazsa hic girme. Çocuklara oyun alanı da bırakmak lazım aslında.benim çilekten baktığım iyiyidi ama kararsız kaldm hiç bilemiyorum eşimde diyor ki bizde fazladan ufak bi şifonyer var 5çekmeceli eni dar boyu büyük nasıl bi anlatışsa :) onu koy zaten oda küçük diyo divanın çekmeceleri acayip geniş 3tane çekmecesi ve bildiğin baza altı kadar toplamda oraya koyarsın işte tmm diyo :) senin odada yerin varsa ikea alma bence kidsteen süper :))
Ucu de guzel gayet. Olmazsa ucunu koy :)))hahah hiç tabikide yok :)) Efnan Zehra Hazal bunları düşündük :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?