Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende yememe pek dikkat etmiyorum canım ya yani yasak şeyleri zaten yemiyorum ama süt mesela hergün içmiyorum yumurta yemiyorum hergün. sabahları çok mide bulantısı yaşıyorum bazen geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor.bende artık dikkat etsem iyi olacak sanırım
Kızlar selamlar tam aşılamaya başlayacakken sanırım hamileyim 12 gün geçti bugün idrar testi pozitif çıktı..sizce ne zaman gitmeliyim şuanda 6 haftalık diyor hesaplama da ben keseyi de göreyim istiyorum en uygun ne zaman olur
bende yememe pek dikkat etmiyorum canım ya yani yasak şeyleri zaten yemiyorum ama süt mesela hergün içmiyorum yumurta yemiyorum hergün. sabahları çok mide bulantısı yaşıyorum bazen geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor.bende artık dikkat etsem iyi olacak sanırım
zaten şöyle birşey var bebek sizin yediğinizden yemiyor sizin depolarınızdan yiyor vitaminlerden kullanıyor kan yoluyla..şimdi beslenmenin önemi depoları biranönce sağlıkla doldurmak en çok kalsiyum önemli :)
bende kahve ve çayı kestim haftada bir belki içiyorum çayı.ceviz alacağım bu ara aklımda o.birde süt içeyim bari ben beslenmemi düzene sokmam lazım bu bulantılar olmasa daha rahat olacak da bulantı mafediyor beni birde ağzımın için yara oldu