• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hanımlaar merhaba herkese, biz bugün bebeğimizi gördük. İçim nasıl rahatladı anlatamam darısı görüp duyamanlara inşallah. 6+3 günlüğüz şuan. Kalp atış sayısıyla ilgili bişey demedi doktorumuz anlayan arkadaşlar bakabilirmi lütfen?
@zerbi ((sen naptın kontrolün nasıldı canım)) Eki Görüntüle 2029740
Duyuldu mu yani kalp:KK200::spor:

Kızlar Allahıma çok şükür güzel haberlerle geldim.kalp atışını duyduk çok mutlu oldum anlatamam.simdi kendimi hamile gibi hissedebilirim dedim dr o da guldu.crl 5.97 mm yazıyor.6+3 günlük mus.tah.dogum tarihi 27 mart.yazıyor hersey normal dedi.kalp atisi dk 140 üzeri dedi.ilac ve ignelerime devam edecegim.ben folbiol kullanıyorum sabah günde 1 kere.o şekilde devam et dedi.2 hafta sonra tekrar randevumuz var.çok şükür gülerek çıktık boyle de devam eder.darısı duymayanlara insallah
Cok sevındım ya darısı bızım basımıza inş Bizimde tahmini Doğum 26 mart .ama daha gıtmedım kalp atışı için.hafta içi gıdıcem.bizde duyarız inş

Kızlar uzun aralıklarla girebiliyorum. Havaların sıcak olması beni çok etkiledi. Birden takatim kesiliyor, başım dönüyor. Sürekli uyuyorum Ve ara ara ciddi bulantılarım oluyor. Ama en çok etkileyen takatimin kesilmesi.
Ne zaman geçer bu hal fikri olan var mı ?

Evet , bende sizin gibi düşünüyorum . Ve testleri yaptırmayacağım doktoruma sordum bu testler sonıcu Allah korusun bir anomali varsa tedavi edebilirmiyiz veya önüne geçebilirmiyiz diye hayır dedi sadece haberdar oluruz dedi. Diğer gebeliğimde yaptırmadım sadece ilkinde yaptırmıştık , ondada neyin ne olduğunu bilmiyorduk. Ama şeker testi yaptrdık ilknde sorun yokru ikincisinde insülin kullandım. Şuan aklımı kurcalıyor ya yine çıkarsa haberim olmasa mı iyi yoksa riske atmasam da öğrensem mi diye...

Ben iki hamileliğimde de şeker yüklemesi yaptırmadım ne işe yarıyorlarmış. Bu arada büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşında yani o zaman böyle bişey teklif etmediler

Ben iki hamileliğimde de şeker yüklemesi yaptırmadım ne işe yarıyorlarmış. Bu arada büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşında yani o zaman böyle bişey teklif etmediler
Sizde şeker varsa , bebeğede zarar vermesin diye bakıyorlar işte . Bende bu kez çok kararsızım , doktor gözümü korkutmuştu, olabilecek riskleri sayınca.mecburen insülin başladık doğumla birlkte bitti ama. Çok tartışmaya açık bir konu bu şeker yüklemesi. Hayırlısı bakalım kararsızım şuan :(

Sizde şeker varsa , bebeğede zarar vermesin diye bakıyorlar işte . Bende bu kez çok kararsızım , doktor gözümü korkutmuştu, olabilecek riskleri sayınca.mecburen insülin başladık doğumla birlkte bitti ama. Çok tartışmaya açık bir konu bu şeker yüklemesi. Hayırlısı bakalım kararsızım şuan :KK43:
Kaç cikmisti sekeriniz benim 50 lik yuklemede 179 cikmisti ve ben diyet yaptim aç gecirdim yani hamileligi sonra da 2 kilo cocuk doğurdumben de baya kararsızim tekrar yaptirip yaptirmama konusunda

Bende o folikasitten kullanıyorum ve bazen aç karnına bazen tok karnına içiyorum nasıl denk gelirse :)

Ben ikinci çocuktan sonra hemen spiral taktırmıştım (bakır spiral) ve beş sene kaldı hamile kalmadım, normalde korunmadığım an hamile kalıyordum yani. Ara ara kontrole gidersen sorun olmaz genelde kaydığı zamanlar koruması azalıyor.
Kontrollerde gidiliyor dimi canım onunla da Dr kontrole çağırıyor yani

Kusura bakmayın bu aralar baya yogundum. Doktorun verdıgı listede herseyı yıyorum resminife paylaşıyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı ama ilk zamanlar bebek gelişimi için verdı yiyecekleri
Teşekkür ediyorum ama hergün 3 köfte kadar et yiyin 3 porsiyon meyve yiyin protein karbonhidrat ile emilir 3 porsiyon süt ürünü tüketin diyorlar olmuyor bu listelerle oyuzden merak ettim listeyi ben şimdiden 3 kilo aldım bide dikkat ediyorum etmesem 3 ayda 30 kilo alıcam heralde :mad:

Günaydın kızlar bu sabah ilk defa kahverengi akıntım oldu evde progestron jel olanından vardı hemen kullandım ay çok modum düştü :KK43: dr randevum Salı'ya ama devam ederse bugüne alabilirmiyim acaba randevuyu ki off çok da dolu dr un randevuları
Dr ara acil durum bu randevuya bakma

Cinsiyet icin, icinizden ne geciyor? Ben ilk ultrasonda gordugumde, erkek mi kiz mi diye hic dusunmedigim halde icimden birdenbire erkek gecti. Cok sasirdim bu hissime, doktora da soyledim gulumsedi, olabilir dedi. Erkek bebek veya kiz bebek diye ayirim yapmiyorum ama o an icimden sanki erkekmis gibi gecti cok ilgincti.
Bende erkek hissediyorum bu sefer cin takvimi de öyle diyor bakalım ne olacak

Kizla r ben tatlıdan resmen tiksindim anlamıyorum bütün hamileliklerimde aynı se y oluyor ben sadece acı aseriyorum özellikle çiğ köfte...limona bayılıyorum ekşi favorim...suan kendimi kisitliyorum acıktık ca meyve yiyorum zaten 68 kiloyla hamile kaldım boyun 165 cok kilo almak istemiyorum....aksamlari yemek yiyorum ama ekmek yemiyorum.. birde ben de kiz hissediyorum kizim olmasını istiyorum belki ondandir ama kiz gibi geliyor..eger ki erkeksen yavrum paşam senide cok seveceğim sakin alınma ucuncutanem olacaksın.. .gözümün nuru
Aynen bende tatlı yiyemiyorum ama çiğ köfte dürüm istiyorum drum acı yasak cigkofte yasak dedi yiyemiyorum :KK34:

Back
X