- 3 Temmuz 2017
- 74
- 86
- 3
- 40
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #5.921
Kilo aldiniz mi hanimlar? Ben simdiden 2,5 kg aldim. Ayaklarim balon gibi sisiyor. Onumde cok aylar var, ne yapacagim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahKilo aldiniz mi hanimlar? Ben simdiden 2,5 kg aldim. Ayaklarim balon gibi sisiyor. Onumde cok aylar var, ne yapacagim ben
Teşekkür ederımGeçmiş olsun...
Önce kendi doktorunuz varsa kadın doğumcu ona sorun bence...
Teşekkür ederımbenim oğluma hamileyken ellerim karıncalanıyordu bileklerimden, hatta bazen kolumu hissetmekte güçlük çekiyordum, çok sürmedi ama geçti 1 hafta gibi
bunu ben de yaşıyorum ama normalmiş gibi geliyor, çünkü artık başımıza ne geleceğini biliyoruz, ilk heyecanımızın olmaması normalmiş gibi geliyor, oğlumda sürekli onu düşünüyordum, şimdi bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor :)
benim oğlumdan hediye :) bir sezeryan göbeğim durduğu için biraz kestiremiyorum büyüdü mü büyümedi mi karnım diye, bazen sanki az da olsa büyümüş gibi geliyor, ama emin olamiyorum:)
ishal vücudun susuz kalması demek olduğu için uzun süreli ishal belki ona da etki eder mi bilmiyorum, sen tabi biliyorsundur haşlama patates, ishal yemekleri filan yiyip, bol su içiyorsun değil mi, ben olsam kadın doğuma giderdim öncelikle, o sevkederse dahiliyeye giderdim, çünkü dahiliyeci kadın doğuma da gitmeni isteyebilir öncelikle,
Al bendende okadar... 5 kilo vermişim kusmaktan hiç birşey yiyemiyorum psikolojim bozuldu artıkk nasıl olacak böylemrb hanımlar ben mıgde bulantısından kusmaktan hala kurtulamadım ıkı gunde bı gıdıp serum alıyorum vucut dırencım dustugunden asşırı bıtkınım vucudum besınsız ve susuz kalmasından kaynaklı dıger problemlerı saymak ıstemıyorum bile bu surecı benım gıbı agır gecıren varmı
Yok ben kilo alan kisimdanimAl bendende okadar... 5 kilo vermişim kusmaktan hiç birşey yiyemiyorum psikolojim bozuldu artıkk nasıl olacak böyle
bende cnm malesef 7 kılo verdım fazla kılom vardı zaten dıyetısyenlerın yapamadıgını bebegım yaptı da bu durum bıle mutlu etmedı benı anlıyacagın henuz bebegın hamılelıgın farkına varamadım canımın agrısındanAl bendende okadar... 5 kilo vermişim kusmaktan hiç birşey yiyemiyorum psikolojim bozuldu artıkk nasıl olacak böyle
Aynen canım sende benim gibisin hastanede yattım yinede çare bulamadık kusmalara artık psikolojim iyice bozuldu açlıktan iyice halsiz düştüm ayağa kalkamıyorum bebeğim kimbilir ne hallededir çok üzülüyorummbende cnm malesef 7 kılo verdım fazla kılom vardı zaten dıyetısyenlerın yapamadıgını bebegım yaptı da bu durum bıle mutlu etmedı benı anlıyacagın henuz bebegın hamılelıgın farkına varamadım canımın agrısından![]()
Mrb arkadaşlar bizde bugün 8+4 olduk geçen sağlık ocağından rutin testler istedi
ekmek yemiyorum canım kilo almaktan korkuyorum Nadire'n canım hamur işi tarzı çekiyor zaten fazla tüketemiyorum çünkü az yiyebiliyorım midem çok yemeği kaldırmıyor inşallah geçer çünkü çok halsizim dişlerimi falan kalbedeceğim diye korkuyorum diz kapağım ağırıyor kıramıyorım hiç ama fazla dengeli beslendiğim söylenemez bir de bebeğim tedaviyle oldu beni çok yıprattı sabahları kalkıp bi kahvaltıyı hazırlamak için saatlerce düşünüyorum halsizlik diz boyu allahım yardımcımız olsun cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah döner dönmez doktoruma gidip ne yapmamız lazım soracağım allahım hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahGeçmiş olsun , güzel beslenme birde doktor tavsiyesiyle takviye alırsanız herşey hallolur inşallah...
Benim de b12 sınırdaymış bana bol bol hayvansal gıdalar tüket dedi aile hekimi.
İkinci gebeliğimde bende de şeker yüksek çıktı buna bağlı insülin kullanmıştım. Ama bendeki tokluk şekeri problemliydi . Belki gebeliğimin başlarında da vardı ben 27. Haftamda öğrenmiştim şeker yüklemesinde.
Takma kafana , sağlıklı beslenmeye çalış , ekmeği az tüket bırakabiliyorsan tamamen bırak , karbonhidrata dikkat et... Zaten doktorun sana söyleyecektie , gerekli görürsede diyet yazar , hem düşük olan vitaminlerin dengelenir hemde tansiyon ve şekeri dengede tutarsınız...
Rabbime emanetler , içini ferah tut , herşey güzel olacak![]()

hiç bişey yapmıyacaksın yatacaksın geçene kadar iş sana baksın sen işlere bende öyleydim üstelik çalışıyorum herşey bana bakıyor boşver sal gitsinKizla r bende ki mide bulantısı baş ağrısı gitti derken acaip bi halsizlik geldi ..afedersiniz tuvalete giderken bile 40 kere düşünüyorum hesabı ,ne yapacağım nasil atlatacağım bilmiyorum.. koktum ben şuan evleri toplamam gerekiyor temizlemem gerekiyor ..isler bana bakıyo ben işlere vücudumu kaldıramıyorum akıl verin bana boyle olmaz ....
banada yatış verdı fakat oda kar etmedı damar yolundan beslenıcem bır sure daha herkez az daha dayan gececek dıyor bebegıde endıse etme doktor hala senın yedıklerınden beslenmıyor dedı ıns bu sureç dokuz ay boyunca devam etmezAynen canım sende benim gibisin hastanede yattım yinede çare bulamadık kusmalara artık psikolojim iyice bozuldu açlıktan iyice halsiz düştüm ayağa kalkamıyorum bebeğim kimbilir ne hallededir çok üzülüyorumm
Cok grcmis olsun canim benimde felaket migdem bulaniyor kusmuyorum ben bi tek kilo alimi falan yok simdilil zaten pek bsey yiyemiyorum migdemden dolayisiyla insallah gecrcek bu zamanlarimizdabanada yatış verdı fakat oda kar etmedı damar yolundan beslenıcem bır sure daha herkez az daha dayan gececek dıyor bebegıde endıse etme doktor hala senın yedıklerınden beslenmıyor dedı ıns bu sureç dokuz ay boyunca devam etmezha ayrıca hamılelıgı rahat gecen ınsanlarada cok ımrenıyorum:) ılk tecrubem hıcte ıı olmadı anlıyacagın
İnşallah tez zamanda geçer tek temennim bu Allah yardımcımız olsun... artık umudumu kaybetmeye başladım bu hafta azalır şu hafta azalır diyordum ama yok aksine artıyor 45 kiloya düştüm daha sonrasını düşünemiyorum bile ; (banada yatış verdı fakat oda kar etmedı damar yolundan beslenıcem bır sure daha herkez az daha dayan gececek dıyor bebegıde endıse etme doktor hala senın yedıklerınden beslenmıyor dedı ıns bu sureç dokuz ay boyunca devam etmezha ayrıca hamılelıgı rahat gecen ınsanlarada cok ımrenıyorum:) ılk tecrubem hıcte ıı olmadı anlıyacagın
teşekkürler bakıcamNette pek bisey bulamadim sonradan youtubede bi kanal buldum. Cok faydali bilgiler var tavsiye ederim. Op. Dr. Banu ciftci kanalin adi
Aaa üzüldümEvet ilk gebeligim canim. 32 yasindayim. 65le basladim suan 68 filanim sanirim. Tartilmaya korkuyorum. Gayet dombili basladim yani. Doppler yapildi bacaklarimda ciddi varisler varmis. O yuzden cok sisiyormusum. Varis corabi verdi ama sicakta hic giyemedim. Varis artarak devam edecek. Suan mudahale edemem dedi...