- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.061
Ben sıcaktan nefes bile alamıyorum gibime geliyorAynen benherseye aglayip duruyorum. Hep bi sinir var
nefes egzersiZleri yapmaya çalışıyorum. Bi sure faydasi oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sıcaktan nefes bile alamıyorum gibime geliyorAynen benherseye aglayip duruyorum. Hep bi sinir var
nefes egzersiZleri yapmaya çalışıyorum. Bi sure faydasi oluyor
Ben de kışı ozlemle bekliyorum. Ama simdi yaz tatili oldugu icin dinlenebiliyorum. Okul baslayinca biraz zorlanicam gibi ama en azindan serin olucak nefes alabilcezBen sıcaktan nefes bile alamıyorum gibime geliyoryemin ederim kışa aş eriyorum resmen, soğuk havalar gelsin kar yağsın ben sıcakla mücadele edemiyorum.. normalde sıcak havayı çok sever şıp şup terlesem sesimi çıkarmazdım, şimdi hormonlar beni mahfetti
![]()
Aynen öyle.. Sen de öğretmen misin? Ben de ünide öğretim görevlisiyim, bu dönem ders yüküm de fazla.. nasıl olcak hiç bilmiyorum.. bi de benimki yüksek riskli ikiz gebelik.. Allah kolaylık versin hepimize inşallah.. senin nasıl iş yükün çok mu oluyor dönemde?Ben de kışı ozlemle bekliyorum. Ama simdi yaz tatili oldugu icin dinlenebiliyorum. Okul baslayinca biraz zorlanicam gibi ama en azindan serin olucak nefes alabilcez![]()
Evet ogretmenim. Allah yardimcimiz olsun. Benim de riskli gebelik 2 kurtajim var. Doktorum bebek hareketlenene kadar dinlen dedi hatta bir ay rapor vericem dediAynen öyle.. Sen de öğretmen misin? Ben de ünide öğretim görevlisiyim, bu dönem ders yüküm de fazla.. nasıl olcak hiç bilmiyorum.. bi de benimki yüksek riskli ikiz gebelik.. Allah kolaylık versin hepimize inşallah.. senin nasıl iş yükün çok mu oluyor dönemde?
Canım korkma insalllah allahın izniyle nirseu olmaz.benden resmen kırmızı kan cok korkmustum.ama cok sukur bebegimin kalp atisini duydum öyle rahatladım.bende progestan kullanıyorum fitil olarak sabah aksam.birde haftada 1 kere igne yaptiriyorum.cok sukur lekelenmem yok simdi.merhaba arkadaşlar 7+5 günlük hamielyim.cuma sabahı çok hafif kahverengi lekenlnmem oldu.ama bebeğim iyiydi kalp atışını da dinledik.sonra dün gece birsz daha fazla lekelenmem oldu progestana başladım
.Endişeliyim.böylw bir durum yaşayanınız oldu mu?
O zaman dinlen canım hiçbir şey bebeğinden daha değerli değil.. ben de bu dönem kendimi yormak istemiyorum, normalde anfide oturarak ders anlatamam mutlaka ayakta olurum saatlerce ama bu dönem hiç umrumda değil.. yavrularım için her şeyEvet ogretmenim. Allah yardimcimiz olsun. Benim de riskli gebelik 2 kurtajim var. Doktorum bebek hareketlenene kadar dinlen dedi hatta bir ay rapor vericem dedi
Siz iğneyi kacinci haftaya kadar kullanacaksınız dr bu konuda birşey söyledi mi acaba? Benim de 1 aylık daha kullanımım olacak ama sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum.Canım korkma insalllah allahın izniyle nirseu olmaz.benden resmen kırmızı kan cok korkmustum.ama cok sukur bebegimin kalp atisini duydum öyle rahatladım.bende progestan kullanıyorum fitil olarak sabah aksam.birde haftada 1 kere igne yaptiriyorum.cok sukur lekelenmem yok simdi.
A.selam canım aynı bende bir bulantı bir halsizlik bulantıların hafifledi mi 12 haftadasınSelam kizlat hafta sonunu iple cekiyorum derken 2 gundur yatiyorum bulantim halsizligim gecmisti yine halsizlik basladi cok sukur bulantim yok bir rahata eremedim hic bir is yapmaya halim yok istanbulun nemi beni öldürdü.
Bende ogretmenim :)Simdi cok sukur rahatim ama okul acilinca nasil olur bilmiyorum okulum evime uzak biraz zorlanacak gibiyim .Allah hepimizin yardimcisi olsun :)Aynen öyle.. Sen de öğretmen misin? Ben de ünide öğretim görevlisiyim, bu dönem ders yüküm de fazla.. nasıl olcak hiç bilmiyorum.. bi de benimki yüksek riskli ikiz gebelik.. Allah kolaylık versin hepimize inşallah.. senin nasıl iş yükün çok mu oluyor dönemde?
Eşim cok yardimci oluyor sagolsun. Ben de bol bol dinleniyorum :) okul donemi de cok yormiycam kendimi. Sen de mucizelerine dikkat et bol dinlenerek ders anlatO zaman dinlen canım hiçbir şey bebeğinden daha değerli değil.. ben de bu dönem kendimi yormak istemiyorum, normalde anfide oturarak ders anlatamam mutlaka ayakta olurum saatlerce ama bu dönem hiç umrumda değil.. yavrularım için her şey
Allah razı olsun sağlıkla kucağımıxa alırız inşallah..ilk hamileliğimden o kadar farklı ki.oğlumda ne bulantım ne kasık ağrım ne lekelenme oldu.Bu hamileliğim zor geçiyor..hepsi bi yana lekelenme çok korkutucuCanım korkma insalllah allahın izniyle nirseu olmaz.benden resmen kırmızı kan cok korkmustum.ama cok sukur bebegimin kalp atisini duydum öyle rahatladım.bende progestan kullanıyorum fitil olarak sabah aksam.birde haftada 1 kere igne yaptiriyorum.cok sukur lekelenmem yok simdi.
Ben de genelde seffaf ara ara sari akinti var. Enjeksiyondan supheleniyirdum. Tahlillerim temiz cikti sanirim hamilelikte normal. Tahlillerini yaptirdin miKızlar ya sarı renkli akıntım oluyor ara ara bazende şeffaf acaba normal mi yarın doktorumu arayıp soracağımama aklıma takılıyor bu sarı renkli olan
endişelenmwyin sarı ve beyaz akontı çok normal deniyor.Kızlar ya sarı renkli akıntım oluyor ara ara bazende şeffaf acaba normal mi yarın doktorumu arayıp soracağımama aklıma takılıyor bu sarı renkli olan
Bulantim gecen hafta kesildi cnm ara ara oluyor ama rahatsiz etmiyor 2 gundur halsizim yineA.selam canım aynı bende bir bulantı bir halsizlik bulantıların hafifledi mi 12 haftadasın
Ahh canım benim yeter ki bulantım kesilse halsizliğe razıyım biliyor musunBulantim gecen hafta kesildi cnm ara ara oluyor ama rahatsiz etmiyor 2 gundur halsizim yine
Ilk bir kac gun bulanti kesildi yeme istegim artti sonra eksime basladi midem kaynadi her yemek sonrasiAhh canım benim yeter ki bulantım kesilse halsizliğe razıyım biliyor musunnasıl kesildi canım hissettin mi kesileceğini
ilk oglum 3 kilo 60 gram,ikinci oglum 3kilo 570grBebekler kac kilo dogdu acaba merak ettim .