- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.081
Ekşi istiyorum bendeKızlar acayip bir ekşi acı yeme isteği var bende sizde de oluyormu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşi istiyorum bendeKızlar acayip bir ekşi acı yeme isteği var bende sizde de oluyormu![]()
Masallah kilolari iyiymis.demekki aldiklariniz bebeklere yaramis.ilk oglum 3 kilo 60 gram,ikinci oglum 3kilo 570gr![]()
aynen oyle canim. benim ilk oglum 38 haftalikken dogdu. 2.ci oglumda 39 haftalikken yani tam zamanlarini bekleseler 4 kiloyu bulurlar ama tam vaktinde geliyorlar sagolsunlarMasallah kilolari iyiymis.demekki aldiklariniz bebeklere yaramis.
Merhaba bu gün doktorum cinsiyeti erkek görünüyor dedi bende baştan beri erkek hissediyordum hatta cinsiyet bile oylamistim bu gün doktorumuzda onay verdiEGEMENimiz geliyor Allahın izniyle
![]()
Amin canım, benim de okula uzak evim.. karda kışta nasıl olacak bilmiyorum valla inşallah hiçbi sıkıntı yaşamayız.. doğumdan sonra rahatız inşallah :)Bende ogretmenim :)Simdi cok sukur rahatim ama okul acilinca nasil olur bilmiyorum okulum evime uzak biraz zorlanacak gibiyim .Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
Oh ne güzel maşallah eşine canım.. öyle yapmayı düşünüyorum yormam kendimi derste haytalar için :)Eşim cok yardimci oluyor sagolsun. Ben de bol bol dinleniyorum :) okul donemi de cok yormiycam kendimi. Sen de mucizelerine dikkat et bol dinlenerek ders anlat![]()
Normalde kolay ağlayan biri degilimdir ben hamileligimde duygusal oluyorum geçenlerde de bi ağladım bogure bogure resmen honkurdum salya sumukAynen benherseye aglayip duruyorum. Hep bi sinir var
nefes egzersiZleri yapmaya çalışıyorum. Bi sure faydasi oluyor
sonra oturdum TV özledim 

HahhaaNormalde kolay ağlayan biri degilimdir ben hamileligimde duygusal oluyorum geçenlerde de bi ağladım bogure bogure resmen honkurdum salya sumuksonra oturdum TV özledim
bu hormonlar yuzunden oluyor reklamlarda bile duygusal bsey izleyemiyorum

Allah gönlünüze göre versin inşallah hepimizinBende kızım olmasını isteyenlerdenim rüyamda erkek gördüm
Tabi kesin değil ama drlar tahmin edebiliyor yanılma payı bırakıyorum cinsiyetini söyledikten sonra bile değiştirenler var her zaman bir ihtimal varbu haftada yanlış çıkabilir yine de kendini çok alıştırma. çok duydum çünkü
ben de merak ediyorum
Değiştirebiliriz güzel fikir bunu düşünmemiştimElistacin canım seni çok endişelendirmekteydi istemem ama bana kizimda 11haftalik iken erkek dedi Dr um 14haftada erkek dedi 16jaftada gene erkek dedi sonra kız olduğunu söyledi biz tabi kendimizi alistirmisiz şok olduk nasıl olur diye ki ilk bebek bide hemen birşeyler almıştım ben düşün gidip onları değiştirdik sonradan
![]()
Hayır ogrenilmiyor bizim ki tahminMaşallah , Allah tamamına erdirsin...
10. Haftada öğrenilebiliyormuymuş?
Normalde 16 20 hafta arası söylüyor Dr lar yanılma olmasın diye ama onlar cinsel organı gormedende tahmin ediyorlar bende onu sordum sizin yorumunuz ne dedim erkek görünüyor dedi sonuçta biz bile kesesinden tahmin etmeye calisiyorsak Dr da bilir diye düşünüyorumHayirli olsun çok erken ögrenmissiniz.İlk hamileliğimde 12.haftada ısrarla sormuştum doktor bu kadar erken cinsiyet belli olmaz deyip gondermisti.16.haftada oglum oldugunu ögrendim net olarak.Şimdi de 16.haftadan once belli olmaz diye sormuyorum bile doktora.
Çalışıyorsan zordur tabi Allah kolaylık versin cnm.. bize de dua et erken geçsin bulantımız..Ilk bir kac gun bulanti kesildi yeme istegim artti sonra eksime basladi midem kaynadi her yemek sonrasi
bu hafta daha iyiyim 10 +3 bittiginde oldu bunlar .valla halsizlikte olmuyor inanki hicbirseye elim kolum kalkmiyor ise nasil gidicem bilmiyorum yarin
Çalışıyorsan zordur tabi Allah kolaylık versin cnm.. bize de dua et erken geçsin bulantımız..
Evet , olabilir hatta bazı doktorlar kemik yapısından biliyormuş ama bilmem ne kadar doğruNormalde 16 20 hafta arası söylüyor Dr lar yanılma olmasın diye ama onlar cinsel organı gormedende tahmin ediyorlar bende onu sordum sizin yorumunuz ne dedim erkek görünüyor dedi sonuçta biz bile kesesinden tahmin etmeye calisiyorsak Dr da bilir diye düşünüyorum
Tirssin tirssin iyidir keyfini ÇıkartHahhaaben de sacma sapan sesler cikara cikara agliyorum sonra neden bu kadar agladim diye esime bakip gulmeye basliyorum. Soylemiyor da adam yavastan tirsiyor benden sanirim
![]()