- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.181
Bence sizin ki erkekBu da benim bebisimin fotosu 8+2 burada tahmin bekliyorum ben de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sizin ki erkekBu da benim bebisimin fotosu 8+2 burada tahmin bekliyorum ben de :)
Tabiiki atarım canım ama nasıl atılıyorMerhaba sizde ultarson fotoğrafını atsanızolurmu, görüntüler nasıl , tahminlerde bulunan arkadaşlar belki yardımcı olurlar, hem kız tahminli bebeklerle , görüntü farkı varmı bizlerde anlasak.
Alıntıları cevaplayıp , yorum yazıp gönderdiğimiz yerin altında cevapla kısmının yanında dosya yükle yazıyor, ordan ekliyoruz dosyayı..tşk ederim sağolunTabiiki atarım canım ama nasıl atılıyor
Rica ederim umarım fikir olurAlıntıları cevaplayıp , yorum yazıp gönderdiğimiz yerin altında cevapla kısmının yanında dosya yükle yazıyor, ordan ekliyoruz dosyayı..tşk ederim sağolun![]()
Dosya yükle diyorum ama hiç bişey çıkmıyor galeriden fotoğrafa nereden ulaşacağımAlıntıları cevaplayıp , yorum yazıp gönderdiğimiz yerin altında cevapla kısmının yanında dosya yükle yazıyor, ordan ekliyoruz dosyayı..tşk ederim sağolun![]()
Dosya yükle deyince , galeri , dökümanlar , android sistemi falan çıkıyor bende. Resim nerdeyse , ordan seçip yüklüyorum ama belki sizde olmamıştır. Canınız sağolsun :)Alıntıları cevaplayıp , yorum yazıp gönderdiğimiz yerin altında cevapla kısmının yanında dosya yükle yazıyor, ordan ekliyoruz dosyayı..tşk ederim sağolun![]()
2gündür benimde öyleydi, sabah aksam hep ağrıyla geçti.bugün biraz iyiyim şükür. Bende parol kesmediği için almadım. Buz koyuyorum işaret ve baş parmağın arasındaki yumuşak kısma, ne kadar dayanabilirsem o kadar iyi..Arkadaşlar 2 gündür migrenim tuttu parol içiyorum ama geçirmiyor var mı önerisi olan
Canim inanir misin benimde o kadar cok bacaklarim agriyor ki 1 haftadir cozumu koltukta uyuyarak buldum tam gecirmesede hafifletiyor. Kollugun dayanma yerine dikiyorum ayaklarimi biraz kan dolasimi hizlaniyor heralde. Cok zorrKizlaarrrr.... Felaket derecede bacaklarim ağrıyor ozellikle geceleri 3 4 gbi hep uyanıyorum agrisindan. huzursuz bacak sendromu gibi ayni. Napicam bilmiyorum zaten mide problemlerim gun icinde cok.yoruyor beni. Bide geceleri bu cikinca cok kotu oldumparol vs icsem.ise yararmi acaba
Önceki hamileligimde doktora migrenim olduğunu söylemiştim oda bi ilaç yazmıştı iğne tutarsa gelir acilde bunu vurdurursun demişti ama bilmiyorum ilacın adını Grek kalmadı çok şükür doktora bir sorsanArkadaşlar 2 gündür migrenim tuttu parol içiyorum ama geçirmiyor var mı önerisi olan
bende 3 bekliyorum 11 yaşında kızım 19 aylık oğlum var ve kız istiyorum.kızımda açken bulantım oldu.oğlumda hiç bunda oluyor.bugün turşu kavonozunun dibini buldum.şuan midem kötü kızımda turşu oğlumda tatlı yedim bakalım hayırlısıBende 3.bebegimi bekliyorum oglumda 9 ay bulanti kusma yasadim kizimda hic midem bulanmadi bunda bulanti ve kusma oluyor acaba erkekmidir yada degisiyormu her hamilelikte bu belirtiler acaba :)
kötü düşünme bol bol yatKızlar az önce wc gitmistim.ic camasirimda kan gördüm ama pembemsi gibiydi.hani kırmızı olurda durdukca camasirda pembemsi olur ya sanki öyle gibiydi.panikledim yine ama sakin olmaya çalışıyorum.ne güzel kanamam lekem kesilmisti .simdi bunu görünce moralim bozuldu.hemen progestan fitil koydum.dua edin bana ne olur birsey olmasın.dr.randevum da cuma günü
Allah Allah bende hiç bişey çıkmıyor ne galeri ne döküman cevaplanın yanındaki dosya yükleye tıklıyorum hiçbişey çıkmıyorDosya yükle deyince , galeri , dökümanlar , android sistemi falan çıkıyor bende. Resim nerdeyse , ordan seçip yüklüyorum ama belki sizde olmamıştır. Canınız sağolsun :)
Deneyim canım sağol2gündür benimde öyleydi, sabah aksam hep ağrıyla geçti.bugün biraz iyiyim şükür. Bende parol kesmediği için almadım. Buz koyuyorum işaret ve baş parmağın arasındaki yumuşak kısma, ne kadar dayanabilirsem o kadar iyi..

Sagol canım simdilik iyiyim.ilk hamileligimde hic böyle leke kanama yasamamistim.boyle olunca endiseleniyorum.cuma gününü iple cekiyorumkötü düşünme bol bol yat
Günaydınherkese günaydın kızlar![]()
Canm benim de ilk ogrendigim.hafta olmustu 3 4 gun surdu cok fenaydi sonra gecti. Bende yatip ayaklarimi havaya dikiyordum biraz iyi gelmisti banada. Ama bu hafta nedense yine.tekrarladi ve yine 3 4 gun surdu. Busefer o da ise yaramadi. Bacaklarima tazikli soguk su tuttum o biraz rahatlatti sadece. Ayda bir olacak galiba bole bilemedimCanim inanir misin benimde o kadar cok bacaklarim agriyor ki 1 haftadir cozumu koltukta uyuyarak buldum tam gecirmesede hafifletiyor. Kollugun dayanma yerine dikiyorum ayaklarimi biraz kan dolasimi hizlaniyor heralde. Cok zorr