• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sevgili anneler merhaba;
Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Annelik hayallerim ve heveslerimi askıya aldım mecburen. Çok üzgünüm. Ona çok ihtiyacım vardı. Zaten ultrasondan da 2 haftadır geriden takip ediyordu. Muhtemelen geç döllenmedir demişti dr. İdrarda bakteri çıkmıştı, o sebep olmuş olabilir dedi. Çok üzgünüm. 6 seneden sonra ilk kez gebe kalmıştım. Havuç ve incir kürü vesile olmuştu. 5 gün bekle, kendi kendine düşmezse kürtaj dedi. Ben ikisinden de çok korkuyorum. Yurtdışındayım, türkiyede hemen müdahale ediyorlar galiba. Burda rahatlar. Bu hikaye de burada bitti... İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Benim de ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj yapılmıştı seni çok iyi anlıyorum fakat sonra korunmayı bıraktığımız ayın içinde tekrar hamile kaldım sen de tekrar kalabilirsin hatta daha kolay kalırsın belki, umudunu hiç kaybetme o yüzden

Sevgili anneler merhaba;
Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Annelik hayallerim ve heveslerimi askıya aldım mecburen. Çok üzgünüm. Ona çok ihtiyacım vardı. Zaten ultrasondan da 2 haftadır geriden takip ediyordu. Muhtemelen geç döllenmedir demişti dr. İdrarda bakteri çıkmıştı, o sebep olmuş olabilir dedi. Çok üzgünüm. 6 seneden sonra ilk kez gebe kalmıştım. Havuç ve incir kürü vesile olmuştu. 5 gün bekle, kendi kendine düşmezse kürtaj dedi. Ben ikisinden de çok korkuyorum. Yurtdışındayım, türkiyede hemen müdahale ediyorlar galiba. Burda rahatlar. Bu hikaye de burada bitti... İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Acınızı söylenecek hiçbir söz hafifletemez.Allah sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklı bir evlat kondursun göbişinizrie...her gecenin bir sabahı var unutmayın..

Benim de ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj yapılmıştı seni çok iyi anlıyorum fakat sonra korunmayı bıraktığımız ayın içinde tekrar hamile kaldım sen de tekrar kalabilirsin hatta daha kolay kalırsın belki, umudunu hiç kaybetme o yüzden
Bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Malesef bunu yaşayan çok insan var keşke kimsenin başına gelmese çok üzücü biliyorum ama vardır bi hayır diye düşün belki devam etse sağlıksız bi bebek olucaktı belki sonrasında çok daha fazla üzülecektin. Ben kendimi öyle toparlamıştım en kısa zamanda çok sağlıklı bi bebeğin olsun inşallah. Birbirimizi görmesekte seviyoruz allah yardımcın olsun..

Bugun en stresli gunumdeyim sanirim kizlar :mad:
Canim dun fena halde ispanakli gozleme istedi anneme haber verdim misafir gelicek gozleme yapcam gelirlerse dedi tamam haber ver dedim bende gelirim...
Aksam yegenime sordum annemin yattigini yapmiycagini soyledi hayallerim suya dustu baktim evde de un cok cok az bakkal market kapali yapamadim gozumede uyku girmedi... bugun annemi aradim misafirler gec saatte gelmisler ve annem gozleme yapmis :mad: bana niye haber vermediniz arabayla gelirdim iki dk dedim cok uzuldum agladim canim bukadar isterken boyle yapmalari birde hamilelik hormonlari sanirim devrede cok duygusalim cok uzuldum agladim insallah bsy olmaz :KK43:
kıyamam canın nasıl istediyse demek ki...Ben de o kadar ağlak biri oldum ki..İşte bunların hepsi hormonların fıkır fıkır oluşundan

Kizlar az pnce doktordan geldim cok sukur bebegim iyi kalbi dakikada 170 atiyormus. Bir dahaki gidisime cinsiyet tahmini yaparim dedi cok heyecanli. Buraya ultrason goruntusunu atsam siz yaparmisiniz bi tahmin? Dun foruma girdigimde yapiliyorduo_O

Ya kızlar çok özür dileyerek birşey soracağım canım çilek istedi eşim az önce aldı getirdi yedim ama şimdi bi huylandım aklıma şu çilek lekesi muhabbeti geldi ay yüzümü elledim mi acaba diye diye yüzümün heryeri kaşınmaya başladı :110: nasıl oluyor bu leke olayı gizli yenincemi yoksa ellerini yıkamadan vücuduna sürünce mi :bicak:

çok üzgünüm burnumun direkleri sızladı, Allah'ım bütün sıkıntılarını gidersin, yaşadığın zor günleri unutturacak kadar çok mutlu günlerin olsun inşallah, Allah şimdi bebeklerimizin hepsini sıkıca tutundursun sağlıkla kucaklamayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Amin canım benim her şey rabbimin o gözle bakmamız lazım yoksa en ufak bişey çok üzüyor bizi bilsek ki hiçbir şey bizim değil isyan etmeyiz ne zaman Ki kaybettim evladımı her şey rabbimin dedim melek oldu o nefes aldığımız Çan'ımız bile bizim değil şimdi hep Rabb'ime dua ile istiyorum benim değil kendi hazinenden ver rabbim diyorum inşallah görmeyi kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip eder yorumun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarım seninle canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Hanımlar hamileligimin ilk haftaları zor geçtiği için biraz evhamliyim. Yarın kontrole gidicem ama kafama birsey takıldı acaba sizlerde de benzer durumu yaşayanlar var mı? Benim göbek deligimin daha üst kismi sertleşmiş gibi. Sizin nasıl acaba normal mi ki? Bir de sürekli göbeğim çıktı mı diye bakıyorum ama normalde de göbeğim vardı tam emin olamıyorum daha erken sanırım.

Tahminde bulunabilirmisiniz kizlar bu islerde acemiyimo_O

Eklentiler

• IMG_1879.webp
    IMG_1879.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1880.webp
    IMG_1880.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 93
Ya kızlar çok özür dileyerek birşey soracağım canım çilek istedi eşim az önce aldı getirdi yedim ama şimdi bi huylandım aklıma şu çilek lekesi muhabbeti geldi ay yüzümü elledim mi acaba diye diye yüzümün heryeri kaşınmaya başladı :110: nasıl oluyor bu leke olayı gizli yenincemi yoksa ellerini yıkamadan vücuduna sürünce mi :bicak:
Ellerini yıkamadan yüzüne sürünce oluyor canım öyle biliyorum ben çiçek koklamak karpuz şeftali vs böyle sulu seyler yedikten aonra elleri yıkamak gerek yüze sürmeden

Canım çok gecmis olsun.rabbim yeniden sağlıklı hamilelikler nadip etsin.herhangi bir belirtin var mıydı.kanama leke filan?bende risk var.sürekli progestan kullaniyorum.haftada 1 kere igne vuruluyorum.2 hafta dir görmüyorum minigimi.cok mersk edoyorum bende.birde coraspin kullanıyorum ben.sen kullandin mı canım?
Teşekkür ederim. Hayır hiç bir belirti olmadı. Ama bikaç gündür sanki belirtiler gitmişti. Belki de hissettim. Herhangi bir takviye kullanmadım. En baştan beri yavaş gelişiyordu galiba. Seninki iyidir inş. Üzülme

Psk Milena Psk Milena canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de geçen sene aynısını yaşamıştım... gerçekten zor ama şöyle bir şey var ki zaman her şeye çare... zamanla unutuyorsun ve yenisine heyecanlanıyorsun... gerçi o korku yerleşiyor maalesef bende şuan hep korku içindeyim... inş sağlıkla tekrar nasip olur :KK200:
Evet zor gerçekten. Bağlanmamaya çalıştım ama bağlanma ihtiyacı insanın tabiatinda var. Ama korku geçmeyecek muhtemelen. İnşallah senin bebeğin sağlıkla dünyaya gelir. İçini ferah tut

Teşekkürler. İnşallah öyle olur. Zira yıllardır korunmuyorduk. İğneler falan da işe yaramamıştı. İnş bu sefer çabuk olur. Rabbim büyük..

Teşekkürler. İnşallah öyle olur. Zira yıllardır korunmuyorduk. İğneler falan da işe yaramamıştı. İnş bu sefer çabuk olur. Rabbim büyük..
İnşallah canım kürtajdan da korkuyorum demişsin korkulacak birşey değil adet sancısı gibi düşün zaten uygulama yapılırken anestezi de veriyorlar hiç hissetmiyorsun benim girip çıkıp uyanmam 10 dk bile sürmemişti

Kizlar az pnce doktordan geldim cok sukur bebegim iyi kalbi dakikada 170 atiyormus. Bir dahaki gidisime cinsiyet tahmini yaparim dedi cok heyecanli. Buraya ultrason goruntusunu atsam siz yaparmisiniz bi tahmin? Dun foruma girdigimde yapiliyorduo_O
bende dün gönderdim ama cevap gelmedi...kalp atış hızına göre cinsiyet doğruysa kız bebek☺

bende dün gönderdim ama cevap gelmedi...kalp atış hızına göre cinsiyet doğruysa kız bebek☺
Ay bilmiyorum ya cok merak ediyorum bir dahaki randevum 1 ay sonra doktor o zaman bir tahmin yaparim dedi ama insan merak ediyor iste Eskiden anne babalarimiz naparmis ki:KK48:

:110:Kızlar hiç agzimin tadı yok.yemek yedikten sonra agzimda acayip tatlar oluyor.birde bende kusma yok bulantı sabah olursa cok az birsey oluyor.birkac lokma birseyler yiyim midem davul gibi oluyor.siskinlik hazimsizlik mafvediyor beni.birde soylemesi ayıp büyük tuvaletine günde 1 kere gidiyorum.

Back
X