• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Resim paylasirken haftasinida paylasin tahmin edemediklerim bu yuzdendi... birde 7 8 haftalik yada 11 12 haftalik fotosu diger fotolarda tahmin yapmak zor

13kilogram kızım war 2yasinda onu günde kaç kere kucağına kaldırıyoruz belli değil egerki senin kanamam varsa veya kahverengi kaldırma ama beyaz sarımsı akıntıya korkma Allahım emanetler
Yok canım şükür kanamam beyaz akıntım oldu sadece birde belim çok ağrıdı yıllar sonra tedaviyle gelen bebekler olunca insan korkuyor herşeyden ama doğru söylüyorsun Rabbim'e emanetler

Günaydın kızlar sabahın köründe nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu kalp atışı ile cinsiyet tahminine bakim dedim
http://www.babybpm.com/
Bu forumda. Buldum bende bu sayfayı
Bende erkek bebek çıktı :) sizde bakın bakalım ne çıkacak Ve tahminler doğru mu
Günaydınının. Ben de hemencecik baktim kiz cikti :KK37: çin ve rus takviminde de kiz cikmisti bakalim nolucak

Günaydın kızlar sabahın köründe nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu kalp atışı ile cinsiyet tahminine bakim dedim
http://www.babybpm.com/
Bu forumda. Buldum bende bu sayfayı
Bende erkek bebek çıktı :) sizde bakın bakalım ne çıkacak Ve tahminler doğru mu
Günaydınının. Ben de hemencecik baktim kiz cikti :KK37: çin ve rus takviminde de kiz cikmisti bakalim nolucak

Günaydın kızlar az önce 3kg lik süt tenceresini kaldırdım şimdi akıntım başladı belim ağrıdı ve göbek deliğim bi acayip oldu :110: birşey olmaz dimi :110: sütü kaynatıp yattım hemen ilk olunca insan herşeyden korkuyor ama bi yandan da düşünüyorum 2. Hamile olan arkadaşlar ilk çocuklarını kucaklarına alıp duruyorlar 3kg san birşey olmaz diyorum :dua:o_O
korkma cnm benm oğluşum 13,5 kilo ve gün içinde kucaklıyorum mecbur bana düşkün olduğu için benim kucağı istiyor ve kucaklıyorum mecburen.ama sen yinede dikkat et ikiz ağır kaldırmamaya çalış

8+4 günlük oldu, çok şükür. Cinsiyet tahmini olan var mi?:anneadayı:

Eklentiler

• IMAG3820.webp
    IMAG3820.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 126
Ayy kizlar bebegini kaybeden arkadasa Rabbim sabir versin insallah cok zor bisey . Ama diger dunyada hep beraber olacaklar yine onlar Anne Babasina sefaatci olacaklar. herseyin hayirlisi insallah.
Yaa kizlar .. ben yurtdisindayim. memleketim hatay ve simdi annemler hatayda bahcede sebzelerde var bu sene gidemedik izne.. ve benim canim patlican dolmasi istiyor oyle cok istiyorum ki anlatamam bir tencere dolusu olsa yerim. burdaki patlicanlar kolum kadar affedersiniz . . ne yapacam bilmiyorum :KK43: canim acayip cekiyor yemessem cocugun kicinda patlican dolmasi cikacak :KK45:
ben de hatayda büyüdüm yarı hataylı sayılırım annemler orda oturuyor, hep de hatay yemekleri, yöresel şeyleri çekiyor canım, kendimce burda bulduğum malzemelerle uyduruk kaydırık bir şekilde benzetmeye çalışıp yiyorum, benim de çekmişti onu canım, kendimce yaptım annemin yaptığı gibi olmadı ama nefsimi eğledim, sen de ordakileri ikiye üçe bölüp kendince birşeyler yapmaya çalış istersen, bebeğinin bir yerlerinde çıkmasın birşey :confused:

Günaydın herkese.. dün gördüm melegimi, 7+4 ilk olmasinin da etkisiyle cok heyecanliydi... Hepimiz sağlıkla meleklerimizi kucagimiza alırız inş.

Resim paylasirken haftasinida paylasin tahmin edemediklerim bu yuzdendi... birde 7 8 haftalik yada 11 12 haftalik fotosu diger fotolarda tahmin yapmak zor
Bizde 11 olduk, ultrasonda 11+4 çıktı. Ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü çok şükür iyi. Kan ve idrar sonucu beklicez. Doktor cinsiyet yorumunu 14. Haftada yapalım dedi, sizlerin yorumunu alabilirim :) sağ salim zamanında gelsin inşallah bütün yavrular.

Eklentiler

• IMG_3033.webp
    IMG_3033.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 112
Bizde 11 olduk, ultrasonda 11+4 çıktı. Ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü çok şükür iyi. Kan ve idrar sonucu beklicez. Doktor cinsiyet yorumunu 14. Haftada yapalım dedi, sizlerin yorumunu alabilirim :) sağ salim zamanında gelsin inşallah bütün yavrular.
MasaAllah kocaman olmus poposu gozukuyor ama

ben de hatayda büyüdüm yarı hataylı sayılırım annemler orda oturuyor, hep de hatay yemekleri, yöresel şeyleri çekiyor canım, kendimce burda bulduğum malzemelerle uyduruk kaydırık bir şekilde benzetmeye çalışıp yiyorum, benim de çekmişti onu canım, kendimce yaptım annemin yaptığı gibi olmadı ama nefsimi eğledim, sen de ordakileri ikiye üçe bölüp kendince birşeyler yapmaya çalış istersen, bebeğinin bir yerlerinde çıkmasın birşey :confused:
saol canim ya . valla canim cok cekiyorum dun aksam dedigin gibi yaptim patlicanlari 2 ye boldum yaptim . digerlerinin yerini tutmuyor ama azda olsa nefsimi korerttim. kimsede yok ki yapsinlar yiyeyim. esim ben cocuklarim . en iyisi kendin yapip kendin yiyecen kimseden hayir yok bu devirde ;)

saol canim ya . valla canim cok cekiyorum dun aksam dedigin gibi yaptim patlicanlari 2 ye boldum yaptim . digerlerinin yerini tutmuyor ama azda olsa nefsimi korerttim. kimsede yok ki yapsinlar yiyeyim. esim ben cocuklarim . en iyisi kendin yapip kendin yiyecen kimseden hayir yok bu devirde :KK66:
Benimde canim br kisir cekdi acili eksili kalktim yaptim da gozumun onunden gitti

Yok canım şükür kanamam beyaz akıntım oldu sadece birde belim çok ağrıdı yıllar sonra tedaviyle gelen bebekler olunca insan korkuyor herşeyden ama doğru söylüyorsun Rabbim'e emanetler
Senin ikiz bide canım belin falan agridinda kendini kotu gibi hissettiğinde hic bir. Şey yapma yat uzan ayaklarını kaldır yukarıya keyif yap canım çok aricaksin bu günleri ikiz kolay değil

Arkadaşlar merhaba, biz doktordan çıktık her şey yolunda çok şükür... ama bütün teorileri çürüttük :)) ne kalp atış hızı, ne bebeğin yeri hepsi yanlış çıktı erkek geliyor bize gösterdi bugün :)))) ikili için kan alındı amerikaya gidecek Allah sizlerede sağlıkla göstersin :)))

Arkadaşlar merhaba, biz doktordan çıktık her şey yolunda çok şükür... ama bütün teorileri çürüttük :)) ne kalp atış hızı, ne bebeğin yeri hepsi yanlış çıktı erkek geliyor bize gösterdi bugün :)))) ikili için kan alındı amerikaya gidecek Allah sizlerede sağlıkla göstersin :)))
Ooooo ılk yavrumuz belli oldu ılk erkegımız...

Back
X