- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.421
Kızlar akşamları ve geceleri ateş basmasi yasiyor musunuz? Benim her yanim yaniyor. Islatıyorum sürekli kendimi ama işe yaramiyor. Uyuyana kadar neler cekiyorum. Tabi sağ salim gelsin de ben herseye raziyim o ayrı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Maşallah canım benim ne mutlu sana:)Arkadaşlar merhaba, biz doktordan çıktık her şey yolunda çok şükür... ama bütün teorileri çürüttük :)) ne kalp atış hızı, ne bebeğin yeri hepsi yanlış çıktı erkek geliyor bize gösterdi bugün :)))) ikili için kan alındı amerikaya gidecek Allah sizlerede sağlıkla göstersin :)))
Ayy herkes çok arıcaksın bu günleri diyorSenin ikiz bide canım belin falan agridinda kendini kotu gibi hissettiğinde hic bir. Şey yapma yat uzan ayaklarını kaldır yukarıya keyif yap canım çok aricaksin bu günleri ikiz kolay değil
sonrada oturup hepsini yiyorum Aaa canım canın çok acıyorsa git mutlaka dr a yada ara haber ver en azından inşallah tabi birşey yoktur belinin acımıştır doğal olarak.. haber ver mutlakaKızlar demin belini çok kotu bi şekilde cama vurdum cam açıktı unuttum bende ayakkabı kutularını kaldırmak için değildim kalkiyordum birden belini çok kotu bir şekilde vurdum derim falan kalktı o an nefesin kesildi sanki açıdan şimdide korkuyorum bebeğime bsey olmuş müdür diye kanama falan yok zaten daha 10dk önce oldu yatıp uzaniyorum simdi kızlar korkuyorum Acile gidip baktirsam mi ki![]()
Beni devamlı ateş basıyor vantilatörün karşısında yatıyorum devamlı ve hiç terleme nedir bilmezken hamile kaldığımdan beri şıpır şıpır terliyorum kendi kendime kokuyorum devamlı duşa giriyorum yaz bi bitse diye bakıyorumKızlar akşamları ve geceleri ateş basmasi yasiyor musunuz? Benim her yanim yaniyor. Islatıyorum sürekli kendimi ama işe yaramiyor. Uyuyana kadar neler cekiyorum. Tabi sağ salim gelsin de ben herseye raziyim o ayrı![]()
Belinde ağrı yok canım çok yandı sadece kanama falanda yok ama baya sert wurdum ister istemez stres yapıyorum suandaAaa canım canın çok acıyorsa git mutlaka dr a yada ara haber ver en azından inşallah tabi birşey yoktur belinin acımıştır doğal olarak.. haber ver mutlaka
Bir şey olmaz inşallah canım ben bildiğim halde bazen unutuyorum bundan sonra dikkat et Bir de nar var bu arada en teklileri olanyaa ben hiç dikkat etmemistim. Çileği duymuştum bir de ciğer. İnşallah birşey olmaz
![]()
Benimde bazen unuttuğum oluyor ama ne yapayım unuttum bir kere bundan sonra daha çok dikkat ederimOfff yıkamışmıydım acaba
![]()
ErkekkBizde 11 olduk, ultrasonda 11+4 çıktı. Ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü çok şükür iyi. Kan ve idrar sonucu beklicez. Doktor cinsiyet yorumunu 14. Haftada yapalım dedi, sizlerin yorumunu alabilirim :) sağ salim zamanında gelsin inşallah bütün yavrular.
Canım senin ki tahmin mi? Yoksa herhangi bir dayanağın var mı boyu kemik yapısı vs gibi.Erkekk

Kolay gelsin xanımMaşallah hanımlar , güzel haberler geliyor, bir kötü haberimiz pskmilena arkadaşımızınki olmuştu inşllah sonrası onun içinde iyi olur....
Birkaç gün yokum , ev taşıyoruz c tesi günü şuan çok zordayım. Ev toplamak, iki çocuk artı hamilelik. .. Ayy inşallah kolayca taşınıp yerleşirim
Allah a emanet olun, görüşürüz inşallah.
Hayırlı olsunyaa başlığın açıldığın yeni gördümbende 8. haftamdayım ve hala çok şaşkınım yaa
alık balık gibi dolaşıyorum ortada
![]()
Hangi hastane ve dr canımYa bu kadar olur sinirden ölucem hastaneyi arıyorum Dr a baglanamiyorum acmiyormus Dr kendi telefon numarası İDA vermiyor boyle bsey olamaz ya gerçekten sinirlerin fırladı acil bsey olmasa aramayiz bizde dimi boşuna özele gidip para veriyorum ben istediğim zaman ulasamicaksam bi problemin olduğunda niye özele geçiyor bu doktorlar anlamiyorum![]()

benimde tansiyonum 9 6 ..o zaman daha çok etkiliyor.zencefilli gazoz deneyin. yudum yudum içiyorum ...bir de suyu pipetle içiyorum midem çok bulanıncaSelam kizlar.. Bugün cok halsizim ve midem hergunkinden daha cok bulaniyor basimda biraz agriyor tansiyonum 9a 6 sanirim düşük biraz o yüzden böyleyim![]()
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiinArkadaşlar merhaba, biz doktordan çıktık her şey yolunda çok şükür... ama bütün teorileri çürüttük :)) ne kalp atış hızı, ne bebeğin yeri hepsi yanlış çıktı erkek geliyor bize gösterdi bugün :)))) ikili için kan alındı amerikaya gidecek Allah sizlerede sağlıkla göstersin :)))