• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amniyosentez yaptirin gerçekten iyi bir doktor yaparsa hic korkulacak bi sey devil ve sonucu harmony testten daha guvenilir bence doktorunuzla amniyosentezi bi görüşün fiyat olarak da daha uygu.1000 1500 arası fiyatı.ben ilk gebeligimde yaptirmistim 1000 tl ödedik ve okadar kolay olduki duşünün akşam 5 te yapildi sabah okula gidip ders anlattim yani bun da bi risk ciksa ben yine amniyo yaptiririm hatta üniversite hastanrlerinde bedavaya yapiliyor.
Canım sen bı sıkıntı yasamamıssın elh ama bır balono ıgneyle bır kez batırdıgını dusun eger bebeğinizi aldırmayı dusunmuyırsanız ben yaptırılmaması taraftarıyım down sendromlu denilen bır cok cocuk sağlıklı saglıklı denilen bır cok bebek down sendromlu doğuyor goz ardı edılmemelı

Mide bulantıları geçen var mi ben çok zorlanıyorum mide bulantılarıyla :KK43: çok halsiz düşürüyor ve 2 kilo verdim bile şimdiden
canım benim tam gaz devam, bugün hesapladım tam 40 gündür bu bulantıları çekiyorum. Sadece salata yiyebiliyordum o da bağırsaklarımı iflas ettirdi. Bir umut geçmesini bekliyorum ben de 3 kilo verdim

Teşekkürler. Bugün uğradımda aile hekimi hangi değerler diye sordu. Bende bilir diye düşünmüştüm ama pzt tekrar gideceğim bakalım

Onlarda listw oluyor zaten yani gebelere neler yapılacak biliyorlar. Hatta yeni bi sey cikmis ilk oglumda hic sormamislardi bunda tarama testlerinin sonuclarini da istediler sağlık ocagindan.

Canım sen bı sıkıntı yasamamıssın elh ama bır balono ıgneyle bır kez batırdıgını dusun eger bebeğinizi aldırmayı dusunmuyırsanız ben yaptırılmaması taraftarıyım down sendromlu denilen bır cok cocuk sağlıklı saglıklı denilen bır cok bebek down sendromlu doğuyor goz ardı edılmemelı
Evet kocaman bir iğneyle girdiler iğnenin boyu baya uzundu ama ben hic acı hissetmedim bilmiyorum belki de benumki kolay olmuştur bu zaten kesin sonuç veren bir test ayrintili kromozom analizi yapiliyor.evet tarama sonuclarina bakilarak downlu vs denilemez sonucta o bir tarama testi yani guvenilirligi yok benim tarama sonucum bi hayli kötü cıkmisti o yuzden amniyo olmustum ama aslinda her sey normalmis ve amniyosentez konusunda da gerçekten doktor deneyimi son derece önemli.

Kızlar, 8. Haftada doktora gittiğimde doktor kan tahlili istemişti. Bizde veznede hesaplayınca çok yüksek çıktı. Aile hekimine yaptırırız diye yaptırmadık. Şimdi aile hekiminden yaptıracağım ama hangi değerlere bakılacak acaba yaptıran var mı aranızda:KK3: şimdi tekrar gideceğim kadın doğumcuya tahliller olmadan gidemiyorum o_O

Cnm ikili tarama testi zamanın gelmiş.Bu haftalri kaçırmadan Dr.a git derim.Dr.lar genelde görmek istio ikili tarama sonucunu.ense kalinlgni Vs.Sağlık ocağı içinde Dr. Liste vermedi mi.Bana vermişti ama sağolsun saglikocagindaki ebemiz hamilelik testi istedgmde hepsini yapmış.sansliydm :)

Mrb kızlar.cinsiyetler konusulmaya başlanmış.biz daha küçüğüz:) kalp atışını yeni duydum geçen hafta.kızımdan dolayı geç gittim.dr.mz baya iyi yerlestgni söyledi elhamdülillah.9 aylık bebeğim oldgndn sürekli kucagmda hoplat ziplat düşer diye korkuodm ama çok da sakinamiodm.progestan kullaniorm.kalp atisimz da 165.kizimn 140 lardydi.Hatta bir kere. 125.Dr.m bu bebek kolay kolay düşmez.Sen kızınla ilgilen bunu boşver dedi.çok şükür.kalp atışının hızlı olması onu da gosterioms.İlk defa duydum.sizinle paylaşmak istedm.cinsiyet farklılığı olablr mi dedim.olablr tabi dedi.hayırlısı bakalım.kızımda sürekli yattgm halde bu kadar iyi gelişim olmamsti.Bu minnakimla çoook ilgilenemyrm maalesef ama elhamdülillah Rabbim çok güzel bakıyor.biz naaparsak yapalm herkes nasibi kadarını aliyor.düşük tansiyon yorgunluk uykusuzluga rağmen çok şükür bebeğim iyiyms.darısı bütün hamislere inşallah :KK68::KK68::KK68:

Kızlar, 8. Haftada doktora gittiğimde doktor kan tahlili istemişti. Bizde veznede hesaplayınca çok yüksek çıktı. Aile hekimine yaptırırız diye yaptırmadık. Şimdi aile hekiminden yaptıracağım ama hangi değerlere bakılacak acaba yaptıran var mı aranızda:KK3: şimdi tekrar gideceğim kadın doğumcuya tahliller olmadan gidemiyorum o_O
Bende bu hafta yaptirdim bir suru tahlil istedi doktorum aile sagliginda hepsi yapilmiyomus birazini ozelde yaptiricam.aynilarini mi ister bilemiyorum.

B
Mrb kızlar.cinsiyetler konusulmaya başlanmış.biz daha küçüğüz:) kalp atışını yeni duydum geçen hafta.kızımdan dolayı geç gittim.dr.mz baya iyi yerlestgni söyledi elhamdülillah.9 aylık bebeğim oldgndn sürekli kucagmda hoplat ziplat düşer diye korkuodm ama çok da sakinamiodm.progestan kullaniorm.kalp atisimz da 165.kizimn 140 lardydi.Hatta bir kere. 125.Dr.m bu bebek kolay kolay düşmez.Sen kızınla ilgilen bunu boşver dedi.çok şükür.kalp atışının hızlı olması onu da gosterioms.İlk defa duydum.sizinle paylaşmak istedm.cinsiyet farklılığı olablr mi dedim.olablr tabi dedi.hayırlısı bakalım.kızımda sürekli yattgm halde bu kadar iyi gelişim olmamsti.Bu minnakimla çoook ilgilenemyrm maalesef ama elhamdülillah Rabbim çok güzel bakıyor.biz naaparsak yapalm herkes nasibi kadarını aliyor.düşük tansiyon yorgunluk uykusuzluga rağmen çok şükür bebeğim iyiyms.darısı bütün hamislere inşallah :KK68::KK68::KK68:
Kaza olmustur ikinci o zaman dimi:)

Back
X