• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben de aynı durumdayım canım, karnım o kadar büyüdü ki kaç aylık hamile gibi görünüyorum bilmiyorum :KK70:
çok fena gaz sıkıntısı yaşıyorum, davul gibiyim desem yeridir.. ben de diyetisyene gidiyorum, içtiğin soğuk su bile gaz yapar bu dönemde dedi.. sana ne tarifi verdi diyetisyen? paylaşırsan bana da faydası olur belki canım
sabahları aç karnına ilik suya 1 damla elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal koyup karıştırıyorum, bugün ilk kez denedim . Şimdilik iyim. yemeklerden sonra 10-15 dakika yürümeye çalışıyorum, ama bu hava sıcaklığında çok zor oluyor.
mide yanman içinde Rennie duo diye bi şurup verdi, mide yanmam geçti gibi.

sabahları aç karnına ilik suya 1 damla elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal koyup karıştırıyorum, bugün ilk kez denedim . Şimdilik iyim. yemeklerden sonra 10-15 dakika yürümeye çalışıyorum, ama bu hava sıcaklığında çok zor oluyor.
mide yanman içinde Rennie duo diye bi şurup verdi, mide yanmam geçti gibi.
Mide yanmam yok çok şükür ama gaz sıkıntısı fena. Tarifi ben de deneyeceğim teşekkürler :) yürüyüşü ben de bazen akşamları yapabiliyorum sadece. Öğle sıcağında yemekten sonra çıkmak mümkün değil

merhaba güzel hamişler aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 10 sene öncesi bir kk hesabım vardı ona erişemedim malesef giriş bilgilerimi unutmuşum ... hamilelik deyince ilk aklıma gelen site oluyor burası .. 8 sene önce oğluma hamile olugumu öğrenince takılmaya başlamıştım ve coook kıymetli guzel dostluklar kazandrmıstı burası bana .. umarım aynı enerjiyi 2018 mart annelerindede yaşarım.. e ozaman hosbuldummmmm :halay: bu arada bugun itibariyle 11 haftalıgız.. bahçelievlerde oturmaktayım civaraki hastanelere giden ark varmı aramıza merak ettmm...suanki dr um medicanada düzgün bey

kizlar sonunda yukledim bebek cinsiyetinde tahminde bulunabilir misiniz bugun 9+2 gunluk. cevaplarinizi bekliyorum ;)

Eklentiler

• 20170821_185059.webp
    20170821_185059.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 103
merhaba güzel hamişler aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 10 sene öncesi bir kk hesabım vardı ona erişemedim malesef giriş bilgilerimi unutmuşum ... hamilelik deyince ilk aklıma gelen site oluyor burası .. 8 sene önce oğluma hamile olugumu öğrenince takılmaya başlamıştım ve coook kıymetli guzel dostluklar kazandrmıstı burası bana .. umarım aynı enerjiyi 2018 mart annelerindede yaşarım.. e ozaman hosbuldummmmm :halay: bu arada bugun itibariyle 11 haftalıgız.. bahçelievlerde oturmaktayım civaraki hastanelere giden ark varmı aramıza merak ettmm...suanki dr um medicanada düzgün bey
Hosgeldin hayirli olsun.Atakoy hasranesine gidiyorum bende.

Hoşgeldin canım ;) hayırlı olsun yeni bebişin.Bende Bahçelievlerdeyim yeni sayılırım bu çevrede çok bilgim yok ama en çok tavsiyeyi Nisa Hastanesi için aldım.Eylül ayında ilk defa gideceğim bir sonraki kontrolümde yani.Bakalım.Benim dururum farklı gerçi sezeryan sonrası normal doğum istiyorum onun için destek olacak bir doktor arıyordum orda var dediler nasipse gidip görüşeceğiz kendisiyle.

Gözün aydın canım valla bu tahmin olayları biraz karışık bana kalırsa burdan 8 haftalık usg paylaştım kıza benzettik :) daha sonra bu hafta içinde 2 li tarama testi yaptırdım doktor yüksek ihtimal erkek dedi ama senin heyecanını tabiki anlıyoruz inşallah kalbinden geçeni rabbim kucağına verir :KK66: :)
Amin Can ım sağ ol

Kızlar merhaba biz 11 haftalık olduk :) doktor cinsiyetle ilgili bir şey demedi:KK43: buradan ultrasona bakıp tahmin edenler yardımcı olabilir mi acaba? Foto yüklüyorum bu arada ikizler ayrı ayrı foto atıcam
Nub tahmini yapanlara göre yorum yapıcam. çıkıntı Göremedim burda bana kız gibi geldi ikiside.Önce sağlıklı olsunlar,sonrasında Allah gönlüne göre versin.

Hoşgeldin.Benimde 8 yaşında 1 kızım var 12 haftalık hamileyim bende:) 8 seneden sonra hazır rahatlamışlen nasıl olacak merak içindeyim:)

Arkadaslar slm.Cuma gunu kontr.vardı.çok şükür minicik biraz daha büyümüş.8 hafta 4 günlük olduk.bir sorun olmadığı sürece bayramdan sonra gelirsin dedi.sakatat yasak dedi.hatta tavuk bile yeme dedi.bulabilirsem köy tavuğu ye dedi.ultrason görüntüsünü atıyorum durumleyla canim bir tahmin yapar mısın merak ettim.8+4 üz
Durumleyla Can ım bir tahminde benim icin yaparmisın?

Hoşgeldin canım :KK66: hayırlı olsun yeni bebişin.Bende Bahçelievlerdeyim yeni sayılırım bu çevrede çok bilgim yok ama en çok tavsiyeyi Nisa Hastanesi için aldım.Eylül ayında ilk defa gideceğim bir sonraki kontrolümde yani.Bakalım.Benim dururum farklı gerçi sezeryan sonrası normal doğum istiyorum onun için destek olacak bir doktor arıyordum orda var dediler nasipse gidip görüşeceğiz kendisiyle.
hoşbulduk canım .. oğlum nisa hast 2009 senesi dr asiye hanım tarafınan sezeryanla dünyaya geldi. bende budefa normal dogum istiyorum ama risklerinie gözardı edemiyorum

Hoşgeldin.Benimde 8 yaşında 1 kızım var 12 haftalık hamileyim bende:) 8 seneden sonra hazır rahatlamışlen nasıl olacak merak içindeyim:)
hoşbulduk canım..oğlum 1.sınıfa başlaynca ikinciyi istiyordum 1. sınıfın zorlugunu görünce bidaha düşünmüyordum 2.sınıfa basladık derken evdekileri ilkokul bitince söz deyip geçistiriyorken birde baktım ki çift çizgi ... bu kadar rahatlıktan sonra cook zorlancakmısım gibi geliyor birde unutmuşum bebek bakmasını sankiii :KK48:

hoşbulduk canım .. oğlum nisa hast 2009 senesi dr asiye hanım tarafınan sezeryanla dünyaya geldi. bende budefa normal dogum istiyorum ama risklerinie gözardı edemiyorum

Bana da sezeryan sonrası normal yaptırıyor diye Asiye hanımın ismini verdiler.Riskleriyle herşeyiyle biliyorum durumu ama herşeye rağmen denemek istiyorum ama olmazsa yine olmaz zaten nasip diyelim.Merak ettim şimdi sezeryan olma sebebiniz neydi

Bana da sezeryan sonrası normal yaptırıyor diye Asiye hanımın ismini verdiler.Riskleriyle herşeyiyle biliyorum durumu ama herşeye rağmen denemek istiyorum ama olmazsa yine olmaz zaten nasip diyelim.Merak ettim şimdi sezeryan olma sebebiniz neydi
37 haftalıkken dogum yaptım .. 6. ayımda plesenta kireçlenmesi başlamıştı birde bebegin suyu azalmıştı asiye hanım bebek minyon sancıyı kaldırmaz demişti ozamanlar ilk dogumum tabiri caizse kurbanlık koyun misali ne derlerse tamam diyoruz . çatı muaynesinde cok kolay normal dogum yaparsın demişti asiye hanım bana ama 37 haftalıkkende bebek minyon dedi 2950 olarak doğduk çok şükür bana biraz sezeryanci arandılar o sene gibime geli bendde zaten cok korkuyordum işime gelddi ama eğer ki o dönem cahilliğim olmasaydı kesinlkle normal doguma diretirdimm

37 haftalıkken dogum yaptım .. 6. ayımda plesenta kireçlenmesi başlamıştı birde bebegin suyu azalmıştı asiye hanım bebek minyon sancıyı kaldırmaz demişti ozamanlar ilk dogumum tabiri caizse kurbanlık koyun misali ne derlerse tamam diyoruz . çatı muaynesinde cok kolay normal dogum yaparsın demişti asiye hanım bana ama 37 haftalıkkende bebek minyon dedi 2950 olarak doğduk çok şükür bana biraz sezeryanci arandılar o sene gibime geli bendde zaten cok korkuyordum işime gelddi ama eğer ki o dönem cahilliğim olmasaydı kesinlkle normal doguma diretirdimm

Başka bir doktora görünseydiniz bu şekilde sonuçlanmazdı belki ama geçmiş gitmiş..pek yorum yapmanın gereği yok.Şimdi bana bu doktoru mu tavsiye ettiler içime kurt düştü tekrar.nasıl güveneceğim bilmiyorum hayallerim suya düşmese bari :işsiz:

Back
X