- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #28.381
Kızlar size gene bişey sorcam özellikle doğum yapmış anneler...çatı darlığı ile vajinal darlığın bir ilgisi var mı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk çocuğum 3450 gram doğdu hemşire çatın dardı nasıl böyle cabuk dogursun dedi..bana sorarsan ıkisi aynı seyKızlar size gene bişey sorcam özellikle doğum yapmış anneler...çatı darlığı ile vajinal darlığın bir ilgisi var mı sizce?
Bende benm doktor bana ne dicek merakettim.Canım ilk çocuğum 3450 gram doğdu hemşire çatın dardı nasıl böyle cabuk dogursun dedi..bana sorarsan ıkisi aynı sey
Zayıflıktan veya beden olarak görüntüden mi anlıyorlardı acaba eskilerBende benm doktor bana ne dicek merakettim.
Aslında eskiler anlarmış yaşlılar derlemiş senin çatın dar yada geniş onlar nasıl anlıyorlardı acaba.Ondan sordum.
Bende yürüyemiyorum ve bacaklarımı iki yana açamıyorum canım, sebebi bebeğin seviye olarak aşağı inmesi.. Bende bulantı yok.Artık doğuma daha yakınız, yani benim çok acıyo tabi, yatakta dönerken bile eşimden beni döndürmesini istiyorum düşün.. Bakalım 1 cm açıklığım haftaya ne kadar olacak ?!
![]()
Benmki hala dönmediBebeği makat Geliş olan var mı kızlar ?
Benim döndü ama sonra bir daha yukarı çıktıBenmki hala dönmedi
dün akşama kadar yatak odası temizligi yaptım 
Ne zaman geri yukarı çıktı canım . Benimde 33 e kadar tersti sonra duzeldi ama bende korkuyorum geri ters olur diyeBenim döndü ama sonra bir daha yukarı çıktı

Aaa öylemi tekrar döner inşallah oluyomuş heralde öyleBenim döndü ama sonra bir daha yukarı çıktı
Bence vajina darlığı ile ilgisi yok zira oldukça dardı benim ki. Oglumda çatıma baktığında Dr 3700/3800 E kadar en fazla doğurabilirsin demişti cok şaşırmaktık fizik olarakta minyon sayılırim . kalça kısmim yapısı dan belki eskiler anlıyorlardır bilemiyorum . Kız kardeşiminde bel ve kalçası cok dardı mesela Boyu benden daha uzn . ama onunda Dr 4Bende benm doktor bana ne dicek merakettim.
Aslında eskiler anlarmış yaşlılar derlemiş senin çatın dar yada geniş onlar nasıl anlıyorlardı acaba.Ondan sordum.
bir yandan icim cok buruk ozleniyor hamile halleri tabi son Zaman'lar degil 
32de gittim aşağıdaydı 1 hafta önce falan gittim 35de yukarı çıkmıştı inşallah döner bu hafta kontrol varNe zaman geri yukarı çıktı canım . Benimde 33 e kadar tersti sonra duzeldi ama bende korkuyorum geri ters olur diye
Kesinlikle öyle bende dedim doktora hayırlısı hangisiyse o olsun dedim illa şu olsun diyemiyorum dedim.Bence vajina darlığı ile ilgisi yok zira oldukça dardı benim ki. Oglumda çatıma baktığında Dr 3700/3800 E kadar en fazla doğurabilirsin demişti cok şaşırmaktık fizik olarakta minyon sayılırim . kalça kısmim yapısı dan belki eskiler anlıyorlardır bilemiyorum . Kız kardeşiminde bel ve kalçası cok dardı mesela Boyu benden daha uzn . ama onunda Dr 4
Kiloya kadar musait oldugunu soylemisti fkt oglu inat etti 41. Haftasi doldu gekmedi suni sancı verdiler sancılanmadı kardesim agri esigi yüksekmis .velhasıl sezeryan oldu meğer paşamız kordonu iki defa kendisine dolamış İnememiş asagiya yukardanoyle dogumu kendi haline bırakmak lazım Nasip normal
Yada digeri ..
benimde 33e kadar kafa aşağıdaydı 34 de gittim kafa yukarıdaydı tekrar 36 da kafa geri aşağıya dönmüştü ondan beri de Doğum pozisyonunda, ilk hamileliğimde de 35 e kadar kafa yukarıdaydı 36 da dönmüştü seninki de döner inşallahNe zaman geri yukarı çıktı canım . Benimde 33 e kadar tersti sonra duzeldi ama bende korkuyorum geri ters olur diye
Benim öyle canım pazartesi günü yine muayenem var büyük ihtimalle sezeryan için gün verecek banaBebeği makat Geliş olan var mı kızlar ?
Canım temizlik sürekli yapıyoruz ama olmuyorY Yeni ben lazimy4zy4qmurum kızlar doğurmak istiyorsaniz temizlik yapın kasilmalari baslatiyor gerçekten . Dün 3 saat boyunca 3 veya 5 dk da bi Karnım kasiliyodu günüm olsaydi herhalde dogurmustum
dün akşama kadar yatak odası temizligi yaptım
çok şükür geçti kasilmalarim
![]()