- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.821
Canm hiç kendini kötü hissetme bizde başladık doktor başlayalım dedi gece sık uyaniyo belki sütun yetmiyodur dedi bende isterdim 6 ayı dolunca ama çocuk aç mı dursun dediğin gibi yiyemiyor zaten yalaniyor biraz tamam bende zorlamiyorum yulafli muhallebi 4 gün verdim dünde şeftali verdim azcık yediSideferi hic duymamistim. Ben de bakayim. Citileme islemini de deniycem.
Bu arada bir anda icimi buyuk bir vicdan azabi kapladi. Kizim guzel bir sekilde duzenli uyuyor. Aglatarak egitim vermedim. Ama ben nedense kendimi kotu anne hissetmeye basladim birden. Sanki surekli onla olmaliymisim gibi. Onu hiv bırakmamam lazim gibi. Zaten anca tuvalete banyoya gidiyorum. Ev islerinin cogunda yanimda oluyor. Off anlatamadim ama degisik bir vicdan azabi. Bir de 6 ay dolmadan ek gida denemesine basladim. Tadlarina bakiyo yemeklerin. Bunu da sutum yetmiyo mu, kizimi ac mi birakiyorum diye yaptim. Biz yemek yerken cok istiyodu denemek. Simdilik bir iki cay kasigi yogurt biraz da kabak puresi denettim. Zaten yutmayi bilmiyo. Sadece emiyo,tadlarini aliyo. Bir de kendi dokubmak istiyor. Oynamasina izin veriyorum. Azcik agiza giriyor, gerisiyle oynuyor. Bu hosuma gidiyor ama erken basladim diye kizima kötülük mu ettim
Nasil kabız yaptı mı bebeğin iciyormu bazıları tadı kötü içmiyor falan demişBen de sidefer kullanıyorum
Bence normal canm benimki erkek bebek ondan daha kilolu olabilir sağlıklı olsunlarda kiloyu boyu kafaya takmaBenim kızım 10 gün sonra 6 aylık olacak şuan 7,5 çıkıyor evdeki tartıyla tahmini. Çok mu zayıf sizce?
Benimki 7 kilo. 5 bucuk aylik. Doktor iyi zayif degil, tombul istiyorsun galiba demisti.Benim kızım 10 gün sonra 6 aylık olacak şuan 7,5 çıkıyor evdeki tartıyla tahmini. Çok mu zayıf sizce?
Sidefer parabensiz kanka damlasi.saglik.ocağının verdiğinde paraben iddiası var diye kullanmadik.benim.oğlum 5.ayda az kilo aldi diye 5.ayla birlikte basladim ek gıdaya benimkide yemeklere saldırıyordu azcik tatirmayla bisey olmaz.canini sıkma ve kafana takma
Sidefer alicam ben de. Ilk kez duydum. Sagolun kizlar. Dun duygusallastim galiba. Bugun biraz daha iyiyim. Sonucta 6 ayi beklemedim ama dediginiz gibi sadece tadabiliyor. Tam yiyemiyor zaten.Canm hiç kendini kötü hissetme bizde başladık doktor başlayalım dedi gece sık uyaniyo belki sütun yetmiyodur dedi bende isterdim 6 ayı dolunca ama çocuk aç mı dursun dediğin gibi yiyemiyor zaten yalaniyor biraz tamam bende zorlamiyorum yulafli muhallebi 4 gün verdim dünde şeftali verdim azcık yedi
Biraz kabıZlık yaptı yani kakasını yine aynı düzende yapıyor ama yaparken zorlanıyor..zor içiyor zaten hepsini o yüzden fark eden bir şey olmadı bizim içinNasil kabız yaptı mı bebeğin iciyormu bazıları tadı kötü içmiyor falan demiş
Aynı sayılır senin bebişle bu aralar az aldı çünkü içmiyo mamasını kandıra kandıra uykusunda içiriyorum..yavaş yavaş ek gıdaya da geçtik bugün pirinç unu pişirdim sonra biraz da mamasından ekledim. Az da armut püresi yine de yedi birazBenimki 7 kilo. 5 bucuk aylik. Doktor iyi zayif degil, tombul istiyorsun galiba demisti.
O tüküren bebek annesi beniimm :) biraz daha düzelme oldu gibi ama yine de tükürüyor. Ben baya tattırdım artık tadacağı şeyleri..pirinç unlu irmikli meyveli muhallebi yapıyorum birkaç kaşık yiyor. Sonrasında istemediği zaman zorlamıyorum. Bu arada bu irmiği falan makarnavitma dan aldım. İnstagramda görmüştüm doğal falan diye herkes önerdi. Güzel gerçekten de irmik minik minik bebekler için pirinç de tam pirinç unuymuşKan ilacı kullanmak için direnmeyin kızlar 7. Ay da da başlayabilirmisiz ve kg başı 1 damla olarak değil de yavaş yavaş günde 1 damla olarak . 6. Aya dolmamiza bizimde 10 gün var . Bende dün bugün şeftali verdim tükürdü. Bi tane daha tüküren bebek annesi vardı , durumlar nasıl merak ettim :) çok hevesliydi oysa , vitamini severek aliyodu.
bizimki de yutmayı yeni öğreniyor. Yoğurdu yutabilirse diğerlerine geçicem hemen.Aynı sayılır senin bebişle bu aralar az aldı çünkü içmiyo mamasını kandıra kandıra uykusunda içiriyorum..yavaş yavaş ek gıdaya da geçtik bugün pirinç unu pişirdim sonra biraz da mamasından ekledim. Az da armut püresi yine de yedi biraz
:)) geçici bi durum ozaman ya direk geri çıkarıyor, bugün aç ken verdim yedi ama meyve bence şekerli olduğu için ağır geliyor olabilir tadı . Şeftali çok şekerli . Ben daha yeni başladım . Sen bayagi ilerlemissindir.O tüküren bebek annesi beniimm :) biraz daha düzelme oldu gibi ama yine de tükürüyor. Ben baya tattırdım artık tadacağı şeyleri..pirinç unlu irmikli meyveli muhallebi yapıyorum birkaç kaşık yiyor. Sonrasında istemediği zaman zorlamıyorum. Bu arada bu irmiği falan makarnavitma dan aldım. İnstagramda görmüştüm doğal falan diye herkes önerdi. Güzel gerçekten de irmik minik minik bebekler için pirinç de tam pirinç unuymuş
Bizim de 7800du 5.ayda 12 gün önce yani
4 büyük gelmiyor mu[/QUOT
Hayır gelmiyor 3numara cizgi cizgi yapti bacaklarını 4rahat
Şeftaliyi sevmedi benimki armutu sevdi. Muzu sevdi ama muz kabız yapacak diye veremiyorum. Kabak denedim hiç yutmadı bile :) patates de çok Az tadına baktı diyebilirim.yoğurdu başlarda hiç yemiyordu şimdi az da olsa yiyor:)) geçici bi durum ozaman ya direk geri çıkarıyor, bugün aç ken verdim yedi ama meyve bence şekerli olduğu için ağır geliyor olabilir tadı . Şeftali çok şekerli . Ben daha yeni başladım . Sen bayagi ilerlemissindir.
Ruşeym 8ya da 9.ay diye biliyorum ben bir araştırın isterseniz
Oh merakım dindi şükürler olsun ☺Canim bende kitap var hangi ay ne verilir merak etme bakip vericem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?