2018 mart-nisan anneleri

Canm hiç kendini kötü hissetme bizde başladık doktor başlayalım dedi gece sık uyaniyo belki sütun yetmiyodur dedi bende isterdim 6 ayı dolunca ama çocuk aç mı dursun dediğin gibi yiyemiyor zaten yalaniyor biraz tamam bende zorlamiyorum yulafli muhallebi 4 gün verdim dünde şeftali verdim azcık yedi

Kan ilacı kullanmak için direnmeyin kızlar 7. Ay da da başlayabilirmisiz ve kg başı 1 damla olarak değil de yavaş yavaş günde 1 damla olarak . 6. Aya dolmamiza bizimde 10 gün var . Bende dün bugün şeftali verdim tükürdü. Bi tane daha tüküren bebek annesi vardı , durumlar nasıl merak ettim :) çok hevesliydi oysa , vitamini severek aliyodu.

Sidefer alicam ben de. Ilk kez duydum. Sagolun kizlar. Dun duygusallastim galiba. Bugun biraz daha iyiyim. Sonucta 6 ayi beklemedim ama dediginiz gibi sadece tadabiliyor. Tam yiyemiyor zaten.

Benimki 7 kilo. 5 bucuk aylik. Doktor iyi zayif degil, tombul istiyorsun galiba demisti.
Aynı sayılır senin bebişle bu aralar az aldı çünkü içmiyo mamasını kandıra kandıra uykusunda içiriyorum..yavaş yavaş ek gıdaya da geçtik bugün pirinç unu pişirdim sonra biraz da mamasından ekledim. Az da armut püresi yine de yedi biraz

O tüküren bebek annesi beniimm :) biraz daha düzelme oldu gibi ama yine de tükürüyor. Ben baya tattırdım artık tadacağı şeyleri..pirinç unlu irmikli meyveli muhallebi yapıyorum birkaç kaşık yiyor. Sonrasında istemediği zaman zorlamıyorum. Bu arada bu irmiği falan makarnavitma dan aldım. İnstagramda görmüştüm doğal falan diye herkes önerdi. Güzel gerçekten de irmik minik minik bebekler için pirinç de tam pirinç unuymuş

bizimki de yutmayı yeni öğreniyor. Yoğurdu yutabilirse diğerlerine geçicem hemen.

:)) geçici bi durum ozaman ya direk geri çıkarıyor, bugün aç ken verdim yedi ama meyve bence şekerli olduğu için ağır geliyor olabilir tadı . Şeftali çok şekerli . Ben daha yeni başladım . Sen bayagi ilerlemissindir.

ek gıda dönemi cok onemli kizlar biseyi yemez yemiyor demeyin yiyene kadar verin yesin iki gun unutsun obur gun tekrar verin.gelecekte "yemek ayırt etme" ek gıda döneminden kaynaklanıyormuş.ben ogluma su ana kadar pirinvunlu mama elma.armut püresi ve sebze püresi verdim red yasamadik mi yasadik ama ısrarcı olmadan sabırla tekrar tekrar denedim.simdi sorunumuz yok cok sukur ki.6.ay dolsun yoğurt ve çorbalara gececegim...e bebekten veya intagramda bi sayfadan hurmaozu keciboynuzu ozu ve pekmez migrostan dogal yulaf unu ve pirinç unu alcam bebek irmiği instagramdan ruseymli irmik tambugday unu keçi boynuzu unu soguk sikim zeytinyağı tuzsuz zeytin alcam kendim de yogurt la ne ve lor peynir yapcam annem de tarhana sini yapti.

Şeftaliyi sevmedi benimki armutu sevdi. Muzu sevdi ama muz kabız yapacak diye veremiyorum. Kabak denedim hiç yutmadı bile :) patates de çok Az tadına baktı diyebilirim.yoğurdu başlarda hiç yemiyordu şimdi az da olsa yiyor

Doğru mu bilmiyorum eşimin kucaginda ölctuk su an 3haftada 600gr almis inşallah doğrudur gecen ay bi ayda 200gr almisti umarim ek gıda ise yarar onemli olan tabiki sagligi ama az kilo alinca kafama takiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…