- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.841
Grip oldu ama iyi olmaya başladı şükür ek gıda işini çözmeye çalışıyorum bende çorba kıvamını tutturamadım var mı kitaptan yaptığın tuttu dediğin tarüf:) senin bebis nasil
Onu bende merak ettim sen deyince inşallah iyilerdirburada eşinden ayrılacak olan bir arkadaş vardi o nasil acaba merak ettim bebeginin ihtiyaçlarını karsilamakta zorlaniyor mu ?morali hali vakti nasil
Yalnız değilsin canım benim bebeğim de çok nazlı emmiyor zateb mamasını da salla salla uykusunda veriyorum sallamaktan topuğum nasıl ağrıyot bi bilsen o derece uzun süreli sallıyorum. Kendini yere koydurmuyor ve uykusu çok hafif resmen yatakta dönemiyorum bile uyanacak diye. Ağlama krizlerine giriyorum ara ara. Büyümelerini beklemekten başka çaremiz yok. Çok tatlılar ama çok da yorucularYa kızlar Nasılsıniz ?
Ben çok kötüyüm ya , gerçekten çok yoruldum . Bebeğim inanılmaz Nazlı bi kız yani ben böyle bebek görmedim ya . Ne ben bu kadar nazliyim ne eşim . Bunaldim artık . Kendimë hiç vakit ayiramiyorum. Bu ay iyice düzen bozuldu çok güzel ilerliyordu. Diş yüzünden mi bilmiyorum. Resmen beynim yanıyor . Kafam yanıyor yaçok kg aldım süt yüzünden , ayaklarım ağrıyor vücudumu taşımak dan . Bebek gündüz uyumaya gittiğinde koşu bandına gidiyorum uyanıyor .Dinlenmek için yanına uzanayim diyorum uyanıyor . Kendime bi düzen kurmak istiyorum benim de biraz olsun bi hayatım olsun istiyorum .Biraz yürüyüş yapayım rahat bi duş alayim kendime vakit ayırmak istiyorum . Eski halimi özledim , 3 çocuk doğurmus annem gibi geziyorum evde . her sabah 7 de kalkiyoruz bu sabah 10 da uyması lazım uyumadı . Sinirlerim bozuldu kriz geçirdim resmen ağla ağla mahvoldum . Eşim de şaşırdı halime seni bebekle artık yanlız bırakmak istemiyorum dedi . Ailenin yanina gotureyim dedi . Ailem de ln herkes calisiyor , ha evde durmusum ha orda kalmışım. Arkadaşlarım bekar çocuklu arkadaşım yok . O kadar yanlizim ki sabrediyorum yani ne zaman duzelicek bazı şeyler . Ya bir tek ben mi boyleyim, bebeğimin keyfini mi cikaramiyorum bende mi var sorum yoksa bi tek benim bebeğim mi böyle .
Evet aynen canım çok yorucular ama çok da tatlılar . Hani böyle tadını çıkararak büyütmek varya ben onu yapamıyorum. Geçen 2 cocuklu arkadaşımı aradım , bebeğim çok ağlıyor durmuyor diye gülüyor telefonda ya niye gülüyosun bebek ağlıyor diyorum , sonra bende başladım gülmeye sinirlerim bozuldu . 2 çocuk büyütmus tabi stres yok rahat biz acemiyiz. Sukrediyorum Biliyorum hastanelerde yogun bakim da bir sürü bebek var caresiz anneler onları düşünüyorum . Sağlık olsun çok şükür yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi çok tesekkur ederimYalnız değilsin canım benim bebeğim de çok nazlı emmiyor zateb mamasını da salla salla uykusunda veriyorum sallamaktan topuğum nasıl ağrıyot bi bilsen o derece uzun süreli sallıyorum. Kendini yere koydurmuyor ve uykusu çok hafif resmen yatakta dönemiyorum bile uyanacak diye. Ağlama krizlerine giriyorum ara ara. Büyümelerini beklemekten başka çaremiz yok. Çok tatlılar ama çok da yorucular
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin . Evet duş almak bile hızlı hızlı bazen onuda ana kucağına koyuyorum öyle duş alıyorum. Şampuan bile sürmuyorum bazen . Acaba diyorum ben mi çok rahatıma düşkünüm ama neyseki yanlız degilmisim , benim gibi baska annelerde varmis çok teşekkür ederim . 1.5 senedir kuaföre gitmiyorum , geçen kaslarımı aldim evde kendim , eşim çok güzel olmuşsun dedi ,acıdım adama nasıl bi yokluk yaşıyor Kaşimi farketti:))L Linabasel34 canım iki hafta önce yarım saat bile değil gece yirmi dkda bir ağlayarak uyandı ve bu üç gün falan sürdü saatte bir uyanırsa oh diyorum düşün prş. De hastalandı o gece de hiç uyumadık bende bazen tuvalete gidemiyorum kaç saat tutuyorum bazen ağlasa da giriyorum beni de en çok yıpratan sanki bir tek benim çocuğum hissiyatı oluşuyor bende çay demledim mesela uyuttum çocuğu bir bardak getirse yetecek dünyalar benim olacak istesem getirir ama ben o düşünsün istiyorum geçen salı sabah 8fen akşam 5e kadar hastanedeydik mesela ne kadar zor naptınız durdu mu demedi hiç kendime zaman tanımayı duşa girebilirsem yapıyorum o da hızlıca zaten ayakta sallayınca kitap okuyorum okuyodum daha doğrusu şu sıralar çok uykusuzum hatta dizi izliyıdum yabancı kısa oluyor ya ama şimdi.. Onu sabah uyutunca kahvaltıda omlet yapabilirsem vay be helal bana diorum bunlarla mutlu olmaya çalışıyorum sabır diyorum uyurken çok daha çok seviorum :) inan hepimiz aynıyız her zaman olmasa da dönem dönem yaşamadım diyen yoktur
Mesela.emzigi düştü ,o an vericem yoksa almıyor küsüyor. Ağlıyor biraz kızıyor sonra alıyor . Bazen süt kalınca bogazinda ah ah Kıyamam diyordum , şimdi ona alışmış oksurme numarasi yapıyor ah ah demem için . Ya böyle ne Nazlanma istekleri var aman Allahım . Sağlık olsun .Yalnız değilsin canım benim bebeğim de çok nazlı emmiyor zateb mamasını da salla salla uykusunda veriyorum sallamaktan topuğum nasıl ağrıyot bi bilsen o derece uzun süreli sallıyorum. Kendini yere koydurmuyor ve uykusu çok hafif resmen yatakta dönemiyorum bile uyanacak diye. Ağlama krizlerine giriyorum ara ara. Büyümelerini beklemekten başka çaremiz yok. Çok tatlılar ama çok da yorucular
Grip oldu ama iyi olmaya başladı şükür ek gıda işini çözmeye çalışıyorum bende çorba kıvamını tutturamadım var mı kitaptan yaptığın tuttu dediğin tarüf
Dr tel süzgeçten geçireceksin dedi ben çatalla eziyodum tek süzgeçte olmadı
Ehehe canım valla sen önümüzdeki ay lahmacuna geçersin :) bu ne hız maşallah :) biz daha şeftali armutDemin kırmızı kapya biber çorbası yaptim canim.malesef tel süzgeçte olmuyor blender yapiyorum .
Ehehe canım valla sen önümüzdeki ay lahmacuna geçersin :) bu ne hız maşallah :) biz daha şeftali armut
Yok ben dalga geçmedim tarzım değil söz konusu üslup , daha önce doğum yaptığınızda sizinle özel olarak bi sure mesajlasmistik, samimi olarak yazmistim. Gerçekten sizin bu ek gıda konusunda hevesli olduğunuzu hep yazdım mesajlarda. Ben su an çok üzüldüm . böyle bi cevap beklemiyordum. Allah Bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin . Hoşçakalın.uslubunuzu begenmedim dalga gecer gibi lahmacuna gecersin diyerek konusmaniz hic hos degil.
Doktor önerisi ile sadece 200gr alinca 5.ayda basladik 3gun kuralını uyguladik.tadimliklarimizi yaptik.elma armut püresi sebze püresi yedirdim hep dun ilk kez corba yaptim hizli oldugumu düşünmüyorum .hiçbirşeyi doyasıya vermiyorum ana ogunumuz anne sütü.bu sekilde konusmaniz saka yolu ilede olsa beni rahatsiz etti
Yok ben dalga geçmedim tarzım değil söz konusu üslup , daha önce doğum yaptığınızda sizinle özel olarak bi sure mesajlasmistik, samimi olarak yazmistim. Gerçekten sizin bu ek gıda konusunda hevesli olduğunuzu hep yazdım mesajlarda. Ben su an çok üzüldüm . böyle bi cevap beklemiyordum. Allah Bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin . Hoşçakalın.
Evet .Cümlemizinkini amin. ama benim yerimde kim.olsa yanliş anlamaya musait bir cumle "sen önümüzdeki ay lahmacuna gecersin"cümlesi empati yaparsanız beni anlarsınız.samimiyeti bizden suphem.yok bebegim yogun bakımda 3gun kalmisti ve her gun halini hattını sorup bana destek.olduğunuz o gunleri tabiki unutmadimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?