- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.861
Ben de vermek istiyorum canım ama tadımlara daha yeni başladığımız için şuan veremedim. Patates verdim ben bir sorun olmadı ama ger bebeğin bağırsak düzeni farklı :) 3 gün kuralı ile veriyorum herşeyiBebeğe avakado veren anne varmı acaba ? Elma armut şeftali havuç verdim. Başka meyve de kalmadı . Patates kabiz yapar diye korkuyorum. Patates verdikten sonra kabizlik yaşayan oldu mu ?
Ben meyve olarak sadece şeftali verdim avokado da aklımda ama erken gibi geliyor ona ben sebzelerle devam etcem dün ve bugün patates verdim bugün icine çok az zeytinyağı koydum kakasını yaptı şükür arkasından su veriyorum mutlaka ne verirsem gazı bile bir fena kokuyor artıkBebeğe avakado veren anne varmı acaba ? Elma armut şeftali havuç verdim. Başka meyve de kalmadı . Patates kabiz yapar diye korkuyorum. Patates verdikten sonra kabizlik yaşayan oldu mu ?
Benimkide çok mizmiz canm uyumadigi ve emmedigi sürece hep ıııı ısı deyip duruyor içim şişiyor hiç mi yorulmuyon cocum diyom hep değişik şeylerle oyalanmak istiyor benimki patatesi sevdi şükür daha yoğurt vermedim doktor sonra dedi sütlaç nasıl cnm şekersiz dimi süt olarak ne kullandinKizlar bende cok bunaliyorum. Kizim cok mizmkz cook. Hicbi sekilde mutlu etmiyorum sukur saglik sorunu yok ama bezdiriyor beni. Yogurdu cok seviyor icine seftali elma rendeliyorum patatesi denedim hiiic sevmedi 2 kasik sonrasi yediremedim. Bugun sutlac yaptim acaba yedirsem sikinti olurmu cok kati lapa gibi
Hahaha benimki de aynı yalandan öksürmeler işe gidip geldiğimde bana hiç bakmıyor resmen beni cezalandırıyor bir iki saat sonra yüzüme bakıyor. Çok fena cadı üzülüyorum böyle olunca daMesela.emzigi düştü ,o an vericem yoksa almıyor küsüyor. Ağlıyor biraz kızıyor sonra alıyor . Bazen süt kalınca bogazinda ah ah Kıyamam diyordum , şimdi ona alışmış oksurme numarasi yapıyor ah ah demem için . Ya böyle ne Nazlanma istekleri var aman Allahım . Sağlık olsun .
Avakadoyu erteledim kabak verdim bugün . Dün de yemek.masasina gelmek istedi tarhana corbasindan 2 çay kaşığı verdim sabah kizarmis alerji olmuş . Az baharatli yapmıştı annem ama demekki daha zamani var . Patatese zeytinyağı ne kadar koydun bende öyle vereyim. Ama ben kristal in anne ve bebek icin soğuk sıkım zeytinyagini aldım üzerinde 7 ay ve sonrası için yazıyor . Bişey olmaz heralde .Ben meyve olarak sadece şeftali verdim avokado da aklımda ama erken gibi geliyor ona ben sebzelerle devam etcem dün ve bugün patates verdim bugün icine çok az zeytinyağı koydum kakasını yaptı şükür arkasından su veriyorum mutlaka ne verirsem gazı bile bir fena kokuyor artık
:))yerim onun triplerini ya çok tripcanlar :) Yakışıyor ama bunaltiyolarda. Sevimliler:)Hahaha benimki de aynı yalandan öksürmeler işe gidip geldiğimde bana hiç bakmıyor resmen beni cezalandırıyor bir iki saat sonra yüzüme bakıyor. Çok fena cadı üzülüyorum böyle olunca da
O iii yi çözdüm galiba kaka . Kaka yaptıktan sonra iii diyormu canım takip edermsn banada yazarmsn emin olmak istiyorum bende . 3 gündür takipdeyim ii lamasi bana kaka gibi geldi . Sanki kaka dan sonra kesiliyorBenimkide çok mizmiz canm uyumadigi ve emmedigi sürece hep ıııı ısı deyip duruyor içim şişiyor hiç mi yorulmuyon cocum diyom hep değişik şeylerle oyalanmak istiyor benimki patatesi sevdi şükür daha yoğurt vermedim doktor sonra dedi sütlaç nasıl cnm şekersiz dimi süt olarak ne kullandin
Bende bugün patatesine kabak da koycam bakalm z.yağı çok az yarim çay kaşığı anca bizim köyden geldi bisi olmaz seninde herhaldeAvakadoyu erteledim kabak verdim bugün . Dün de yemek.masasina gelmek istedi tarhana corbasindan 2 çay kaşığı verdim sabah kizarmis alerji olmuş . Az baharatli yapmıştı annem ama demekki daha zamani var . Patatese zeytinyağı ne kadar koydun bende öyle vereyim. Ama ben kristal in anne ve bebek icin soğuk sıkım zeytinyagini aldım üzerinde 7 ay ve sonrası için yazıyor . Bişey olmaz heralde .
Canm inek sütü 1 yaşına yasakCanim sutlaci pastörize sutten yaptim vermedim ama ya icime sinmedi:) uyku tulumu aldim bende geceleri serin oluyo artik
Canım ben ne kadar ekkurler verdiysem o kadar da su veriyorumEk gıdaya başlayan anneler ne kadar su veriyorsunuz bebişlere? Bebeğimin idrarı kokuyor sanki suyu az mı veriyorum acaba.
Canim sutlaci pastörize sutten yaptim vermedim ama ya icime sinmedi:) uyku tulumu aldim bende geceleri serin oluyo artik
Ek gıdaya başlayan anneler ne kadar su veriyorsunuz bebişlere? Bebeğimin idrarı kokuyor sanki suyu az mı veriyorum acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?