2018 mart-nisan anneleri

Bebeğe avakado veren anne varmı acaba ? Elma armut şeftali havuç verdim. Başka meyve de kalmadı . Patates kabiz yapar diye korkuyorum. Patates verdikten sonra kabizlik yaşayan oldu mu ?
Ben de vermek istiyorum canım ama tadımlara daha yeni başladığımız için şuan veremedim. Patates verdim ben bir sorun olmadı ama ger bebeğin bağırsak düzeni farklı :) 3 gün kuralı ile veriyorum herşeyi

Bebeğe avakado veren anne varmı acaba ? Elma armut şeftali havuç verdim. Başka meyve de kalmadı . Patates kabiz yapar diye korkuyorum. Patates verdikten sonra kabizlik yaşayan oldu mu ?
Ben meyve olarak sadece şeftali verdim avokado da aklımda ama erken gibi geliyor ona ben sebzelerle devam etcem dün ve bugün patates verdim bugün icine çok az zeytinyağı koydum kakasını yaptı şükür arkasından su veriyorum mutlaka ne verirsem gazı bile bir fena kokuyor artık

Benimkide çok mizmiz canm uyumadigi ve emmedigi sürece hep ıııı ısı deyip duruyor içim şişiyor hiç mi yorulmuyon cocum diyom hep değişik şeylerle oyalanmak istiyor benimki patatesi sevdi şükür daha yoğurt vermedim doktor sonra dedi sütlaç nasıl cnm şekersiz dimi süt olarak ne kullandin

Hahaha benimki de aynı yalandan öksürmeler işe gidip geldiğimde bana hiç bakmıyor resmen beni cezalandırıyor bir iki saat sonra yüzüme bakıyor. Çok fena cadı üzülüyorum böyle olunca da

Avakadoyu erteledim kabak verdim bugün . Dün de yemek.masasina gelmek istedi tarhana corbasindan 2 çay kaşığı verdim sabah kizarmis alerji olmuş . Az baharatli yapmıştı annem ama demekki daha zamani var . Patatese zeytinyağı ne kadar koydun bende öyle vereyim. Ama ben kristal in anne ve bebek icin soğuk sıkım zeytinyagini aldım üzerinde 7 ay ve sonrası için yazıyor . Bişey olmaz heralde .

O iii yi çözdüm galiba kaka . Kaka yaptıktan sonra iii diyormu canım takip edermsn banada yazarmsn emin olmak istiyorum bende . 3 gündür takipdeyim ii lamasi bana kaka gibi geldi . Sanki kaka dan sonra kesiliyor

Bende bugün patatesine kabak da koycam bakalm z.yağı çok az yarim çay kaşığı anca bizim köyden geldi bisi olmaz seninde herhalde

Canim sutlaci pastörize sutten yaptim vermedim ama ya icime sinmedi:) uyku tulumu aldim bende geceleri serin oluyo artik

Canim sutlaci pastörize sutten yaptim vermedim ama ya icime sinmedi:) uyku tulumu aldim bende geceleri serin oluyo artik
Canm inek sütü 1 yaşına yasak
Uyku tulumu bnde dusunuyorum üstünü açıyor açmaya çalışırken de uyanıyor nerden aldın

Nerden nasıl aldınız içine ne giydirşyordujız birde

Patates havuç kabak verdim ben avakoda kendim yemediğim için vermedim veririm ama markete yolum düşerse anca:)

Off ben ikinci cocuk diye mi bu kadar serbest davraniyorum bilmiyorum ki :)

Ilk kizimda yaptığım pek biseyi uygulamiyorum. Ne 3 gun kurali ne seker tuz.... ne inek sütü.

Ben normal bi bebek kıyafeti satan magazadan aldim elyafli tulum seklinde gece onu giydirmeden once sadece bir pijama ve zibiniyla giydiriyorum cunku cok.guzel sicak tutuyo fazla kıyafet olursa terletir bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…