- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.881
Kızlar ben diyete başladım var mı aranızda diye
araları kaç yas cocuklarin ve sen kaç yasindasin cnmOff ben ikinci cocuk diye mi bu kadar serbest davraniyorum bilmiyorum ki :)
Ilk kizimda yaptığım pek biseyi uygulamiyorum. Ne 3 gun kurali ne seker tuz.... ne inek sütü.
Kızlar yoğurtları hangi sütten mayalıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.
Kızlar yoğurtları hangi sütten mayalıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.
Canım inek sütü yasak bende biliyorumda yoğurdu hangi sütle mayalıyorsunuzCanm inek sütü 1 yaşına yasak
Uyku tulumu bnde dusunuyorum üstünü açıyor açmaya çalışırken de uyanıyor nerden aldın
Canım bende pastörize süt aldım organik yazıyordu üstünde ondan mayalamıştım .Rica etsem bana yoğurtluk sütün markasını özelden yazabilirmisinYogurtluk süt satılıyor bazi.markaların veya şişede satılan gunluk sütler veya kapiya gelen sutculerden :)
Canım inek sütü yasak bende biliyorumda yoğurdu hangi sütle mayalıyorsunuz
Evet canım evden kendime ait olan herşeyimi aldım temmuz ayıydı.Anlaşmalı boşanıcaz babası kalp krizi geçirmiş o yüzden gelemedi bir türlü zaten şok oldu o ailesinin yanındaydı tatile gitmiş yanlarına evdeki bana ait olan herşeyi boşalttık şaşırmışlar görünce sonra biri ile haber göndermiş annesi olacak kadın rica ediyoruz anlaşmalı boşansınlar diye bende aradım gel anlaşmalı boşanalım dedim Bayram’dan sonra gelicem dedi bayramın bitiminde babası kalp krizi geçirmiş öyle kaldı şu an ama bitti tabiki,Bir tek kıza nafaka istedim onuda ailem istemiyor ama sinir olsunlar diye istedim annem gözleri kalıcak diyor bende birine veririz diyorum Annemde torunuma yedirmem zaten o parayı diyor .Tekrardan evlenirse bilsinler bir çoçuğun olduğunu annesi kimseyi oğlumun çoçuğu yok diye kandırmasın diye istedim,ben bitirdim eşimin ailesi olduğu sürece ben mutlu olamıycaktım o yüzden bitirdim iyikide bitirmişim ben zaten evde değilken bayagı yüklü miktar bir kredi çekmiş ailesine Onuda gördüm çok kızdım,onların daha öncede kredi borçlarını ödedim çünkü beni istemiyişlerinin sebebi belli oldu gelinleri evi terketmiş onlar bir güzel işlerini halletmişler,şükür bebeğim iyi maşallah bu hafta 6 aylık olucak .Annem sağolsun kızken bu evde nasılsam aynıyım kızımda prensesler gibi bakılıyor.Sırf mama yiyordu kızım anne sütünü almadı,mamaları(Ayda 6 kutu büyük) bezleri aylık doktor kontrolleri(ÖzelDoktor)Kıyafetleri oyuncakları aklına ne gelirse Annem karşılıyor.Babaannesi bir kere gördü çok seviyordu herkesten daha fazla ama sevgisi çabuk bitti .Odasınıda aldım evden annem benim için daha büyük eve çıktı minik hanımın odası herşeyi var anlıycagın .Tabi canım içimde bir burukluk var 1 yıl görüşme 1 yıl nişanlı,2 yıl evlilik ne yapıyım buda benim kaderimmiş diyorum.Annem hep üzülme diyor.Allaha şükür evladım sağlıklı ailemde onu çok seviyor onun kaderi güzel olur inşallah .Kızdan pek fırsat bulup giremiyorum bide taşınıldı yerleştik vb.Kız kardeşimede çok yakınım hep birlikte geçiyor zaman.Canım sen bosandin mi nasılsın bebegin nasil ailenin yaninda mutlu musun bebeginin ihtiyaçlarını karsilayabiliyor musun bayadir yoksun
Tamam canım anladım sağol .Sevdi gibi dün denedik biraz yedirdim bakalım.Yarın gene deniycemBildiğimiz inek sütünden mayalaniyor yoğurt. Mayasini guvendigin koy mahsulleri satan dükkânlardan alabilirsin veya hazie yoğurt mayaları da satılıyor.bimin yoğurdunu maya olarak kullananlarda duydum.
Canım rabbim yardımcın olsun seninde kızının da aleminde huzur çok önemli dediğin gibi insallah sizin için güzel günler hep daha da güzel olur:)Tamam canım anladım sağol .Sevdi gibi dün denedik biraz yedirdim bakalım.Yarın gene deniycem
Canm biz daha yoğurda başlamadık purelerle gidiyoruz doktor sonra dedi ben kapıya gelen sutculerden mayaliyorum ondan vercemCanım inek sütü yasak bende biliyorumda yoğurdu hangi sütle mayalıyorsunuz
Maşallah canım sen iyisin :) ben çok kilo aldım hamileyken 93 ile Doğuma girdim. 83 ile diyete başladım şuan 80 kiloyum bakalım kızım 1 Yaşına gelene kadar 60 olman gerk. 6 aylık suan ilk 6 ay akışına bıraktım ama yeter :)) inşallah veririz ya80le doğuma gittim normal.doğumla 71 le oğlumu kucagima aldim sut yapsin diye diye 74oldum ve takildim kaldim.inaulin direnci ve TSH sorunu var ben hipotroidi o nedenle kilo vermem zor.hap iciyordum hamile kalmadan once insulin direnci icin onla 5kilo vermistim.cunku sekerim dengeliyordu ve acikmadigim icon yemiyodum.... Bi haftadir ekmeğe ara verdim umarim veririm.sen kac kilosun
3 yas var aralarinda ben 30 yasindayim cnm. Hic tavsiye etmiyorum cok zor buyutuyorum ikiside kucukaraları kaç yas cocuklarin ve sen kaç yasindasin cnm
Günde 7 çay kaşığı mı canım. Ben daha fazla veriyorum sanki. İdrarı kokunca korktum inş başka bir şey yokturBen yaklasik 7 cay kasigi kadar veriyorum
65 ile hamile kaldım doğuma 85 kg ole gittim , doğumdan sonra 75 oldum , 1. Ay süt sıkıntısı yaşadım , az geldi sonra formül mama verdim içmedi kustu. Beni süt korkusu sardı , dayandım helvaya kompostoya 85 kg yum şu an . Diyet nasıl yapicaz ama hala ek gıdaya alisamadi sen tam düzen oturtdunmu . Akşam patates verdim sevmedi,kabak sevmedi. Akşam çocuk 9 da uyandı süt için 10 da uyandı . Süt yetmiyor ek gıda beğenmedi . Şimdi gidip arı mama alıp muhallebi denicem doktor yatsida muhallebi ver dedi tok tutar dedi . Bende böyle kötüyüm yani . Eşimin yanında annesi gibi duruyorum bide eşim çok bakımlı . 4. Ayda Bi kere diyet yaptım sütum azaldı .Kızlar ben diyete başladım var mı aranızda diye
İnşallah Canim ben biberona koyup veriyorum su yu . Ne kadar icerse zaten az içiyor suyuGünde 7 çay kaşığı mı canım. Ben daha fazla veriyorum sanki. İdrarı kokunca korktum inş başka bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?