2018 mart-nisan anneleri

Ya ben havuç patates kabak haşladim verdim yemediiii 1 çay kaşığı zorla bulandi migdesi açtı karnı .

listemiz ilk 4 gün öğlen yulafli muhallebi ilk deneyeceği herşeyi öğlen yedir dedi alerji olursa daha erken farkedersin diye sonra 4 gün püre çeyrek caybardagiyla başlıyorsun tam caybardagina kadar ama ben ne yerse veriyom zorlamiyom sebzede patates hergün değişik bir sebze ekliyorsun patates kabak havuç sonra kıyma geliyor sebzelere hasliyorsun kıymayı kavurmak yok en son kahvaltı ben kafama göre gidiyom açıkçası daha küçük zaten 6 ayı doldurmadı

Ya ben havuç patates kabak haşladim verdim yemediiii 1 çay kaşığı zorla bulandi migdesi açtı karnı .
Bende iki gündür patates kabak veriyorum yiyor maşallah yarın içine havuç koyup ver bakalm havuç tatlı ya belki sever birde çok mu koyu oluyor belki yutmak zor geliyordur

Linacim redler normalmis 1 gun sonra tekrar dene birde cok kati olamasina dikkat etmek lazimmis agizi doldurdugu icin bebisler rahatsiz olabilir yilmak yok:)

Bende iki gündür patates kabak veriyorum yiyor maşallah yarın içine havuç koyup ver bakalm havuç tatlı ya belki sever birde çok mu koyu oluyor belki yutmak zor geliyordur
Havuç da koydum canım migdesi bulandı biraktim zorlamadm. Çatalla eziyorum sonra süzgeçten geçiriyorum muhallebi kıvamında oluyor . Pütür olmuyor hiç . Benim blanderim çok ses cikariyor acamiyorum . Karnimdayken de korkardi hareket ederdi şimdide korkuyor.

Ben de ilk verdiğimde yememisti. Birkac gun sonra tekrar dene canim. Insaallah sever.

Peki yarin öğlen ne verecegim doktor sabah meyve suyu öğlen sebze , gece uyanan bebekse muhallebi yazmış . Sebze de yok şu an pırasa ıspanak var ama olmaz heralde . Yogurta 7. Ayda başla dedi doktor.

Linacim redler normalmis 1 gun sonra tekrar dene birde cok kati olamasina dikkat etmek lazimmis agizi doldurdugu icin bebisler rahatsiz olabilir yilmak yok:)
Evet bi kaç gün sonra deneyecgim tekrar :) yemesi.lazım babası gibi olmasın taze fasulye hariç eve sebze bebek le girdi .

Ben doktora meyve ile baslamayayim, şekerli sebze yi Red eder dedim . Yok etmez dedi . Dün gece saat başı uyaninca sabah marketten ari nin gece isimli pirinç ununu aldım , akşam yatmadan önce şapur şupur yedi , çünkü tatliydi hafif . Bayagi yedi ya 10 çay kasigi yemistir daha da yiyecek di vereyim, korktum bişey olur diye ilk seferde , benimde hoşuma gitti günlerdir uğraşıyorum ,onu öyle yerken görünce çok mutlu oldum :) Yarın akşam sade pirinç ununà meyve suyu ekleyip deneyecegm bakalım .

Peki yarin öğlen ne verecegim doktor sabah meyve suyu öğlen sebze , gece uyanan bebekse muhallebi yazmış . Sebze de yok şu an pırasa ıspanak var ama olmaz heralde . Yogurta 7. Ayda başla dedi doktor.
Ben doktora gidemedim bazi sebeplerden. O yuzden yaptiklarim cok dogru diyemem. O an evde taze ne varsa onu kullaniyorum genellikle. Mesela bu sabah armutun 4te birini hafif haslayip ezdim. Oglen havuc patates, aksam kabak verdim. Diger gunler de hemen hemen ayni seyleri yapiyorum aslinda. Bunlara ek olarak yogurt ve bal kabagi veriyorum. Su an tasinma arifesindeyiz tasindiktan sonra anca sorabilirim doktora. Simdilik bir sikintimiz yok. Ben de sizin yazdiklarinizi takip ediyorum.

minik erkeğini sünnet ettiren var mi? Biz düşünüyoruz bu ay .aslinda pismanim keske dönmeden ettirseydim

Ari mama ,cici bebe bunlar cok zararli kizlar kimyasal dolu bebeginize vermeyin ben buskivi yapamam derseniz illa hipp organik bisküvi alin organik ekmeği de var rondodan cekip çorbalara eklersiniz... Kasik maması evde yapin yapmak istemezseniz ya hipp ya aptamil alin..

Havucla kabak dene bakalm bide yada sade havuç iclerine az z.yağı falan koysan belki sadece patates tadını sevmemiştir

Bebeğe avakado veren anne varmı acaba ? Elma armut şeftali havuç verdim. Başka meyve de kalmadı . Patates kabiz yapar diye korkuyorum. Patates verdikten sonra kabizlik yaşayan oldu mu ?
Ben patates kabak birlikte haşlayıp püre yapıp yediriyorum hiç kabız olmadı daha

Listesi güzelmiş canım daha once sadece yogurt tattırdim simdide patates havuc kabak var icinde corba veriyorum bakalım doktoru nasıl onericek haftaya gidicem 6 aylık oluyoruz artık.

Doğru soyluyorsun canım sana katılıyorum

minik erkeğini sünnet ettiren var mi? Biz düşünüyoruz bu ay .aslinda pismanim keske dönmeden ettirseydim
Bizde yaptirmadik doktor en kısa zamanda yaptırın erken istiyorsanız demişti geçen ay çünkü artık muayenede bile durmuyor hareketlenmeden yaptırın dedi lokal anestezi olsun bunu da çoğu doktor kabul etmez huysuzlanirsa dedi keşke küçükken yaptirsaydik benim eşim korkuyor ağlarsa neye ağladığını bilemicez orası acirsa diye kaldı bizim sünnet

Listesi güzelmiş canım daha once sadece yogurt tattırdim simdide patates havuc kabak var icinde corba veriyorum bakalım doktoru nasıl onericek haftaya gidicem 6 aylık oluyoruz artık.
Bende bugün patates havuç kabak yaptım ama pek sevmedi bizde 16sonda oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…