2018 mart-nisan anneleri

Benim bebeğim 7 ay 5 günlük yoğurt sabah kahvaltısı , avakado ve armuttan başka hiçbişey yemiyor. Allah dan kg vermiyor. Ne denediysem olmuyor . Tuz da koydum Salça da her yolu denedm yok yok yok. Pes etme diyor herkes de yap Dök bıktım gerçekten ..

Yaaa kızlar siz hamileyken hiç mi kilo almadınız :)) ya da ben mi çok kilo aldım yaa İnan’ın 1 dilim fazla ekmek bile yesem kilo oluyordu baba ağlayacaaam
Ben 18 kilo aldım cnm 60la hamile kaldım doktorum her gittiğimde kızıyordu çok kilo aliyom diye yediğimde birşey yoktu doğumda 8 kilom gitti iki ayda da 10 kilom şuan 57 58 arasiyim

Ben sabah kahvaltisini duzenli vermiyom canm zaten hergün ne vercegimi sasiriyom sabahları. Öğlen sebze püre corba falan veriyom sadece yoğurt da yemiyor meyve de yemiyor ver eline ekmek kemirsin diside yok daha zirtpirt emziriyom çok kafana takma bence

Sen fit anne olmuşsun çok dan maşallah darısı başıma

Canım sağol fit anne sayılmam yaa aylarca ağladım kendimden nefret ettim ben de 5/6 kilomdan dolayı. İnsan taktı mı takıyor. Eski kıyafetlerim olmadı vs. Kilo konusunda hep takıntılıydım zaten. İnşallah darısı başınıza tabi istediğiniz kilolarla diyelim :)

Hiç formül mama içti mi ben sebzelere alışması için ilk zamanlar mama karıştırıyordum belki işe yarar dene istersen

Hiç formül mama içti mi ben sebzelere alışması için ilk zamanlar mama karıştırıyordum belki işe yarar dene istersen
Formül mama ek gıda dan önce sütum azalinca vermiştim ,komple.çıkarıyor paket gıdalar alerji yapiyor hipp de alerji yaptı . Yine de 400 gr almış bu ay çok şaşırdım .

17 kg var benimde vermem gereken . Çevre de önemli gerçekten . Herkes bişey diyor , ben emzirirken verdim ,ben hemen zayifladim bilmem ne . Şu an diyet yapmıyorum ben 75 de kaldım . Emzirirken aldığım kg yu hemen verdim . Takılıyorum devamı gelir tekrar baslayacagm.

Yapip yapıp döküyorum ya bi hevesle yapıyorum bide . Ondan bıktım napıyım Allah dan emziriyorum bi şekilde doyuyo

Kızlar Bebeğim yataktan düştü ( ağlamak istiyorum ( aman çok dikkatli olun 7.5 aylığız aşırı hareketlendi. Oysaki sadece 5 saniye gözümü kapatmıştım

Formül mama ek gıda dan önce sütum azalinca vermiştim ,komple.çıkarıyor paket gıdalar alerji yapiyor hipp de alerji yaptı . Yine de 400 gr almış bu ay çok şaşırdım .
1 yasina kadar anne sutu yuzde 70 besliyor. O yuzden cok kafana takma. Benimki de pek yemiyodu bu aralar. 2 gundur duzeldi. Donemseldir belki. Hem neseleri yerindeyse kilolari da sorun yok demektir.

Yapip yapıp döküyorum ya bi hevesle yapıyorum bide . Ondan bıktım napıyım Allah dan emziriyorum bi şekilde doyuyo
Bende çok döktüm canm benimki kahvaltıda püre karışım yemiyor onu farkettim omlet yapıyorum yumurta hasliyorum ekmek parcaliyorum ağzına veriyorum öyle yiyor katı olcak yani seninki de belki öyle ister

Kızlar Bebeğim yataktan düştü ( ağlamak istiyorum ( aman çok dikkatli olun 7.5 aylığız aşırı hareketlendi. Oysaki sadece 5 saniye gözümü kapatmıştım
Geçmiş olsun canm benimkide yatakla duvar arasına düştü ayakları birden kayiverdi aşağıya dik şekilde kaldi hala gözümün onunde masum kuzular ya cok kotu oldum bende

Bende çok döktüm canm benimki kahvaltıda püre karışım yemiyor onu farkettim omlet yapıyorum yumurta hasliyorum ekmek parcaliyorum ağzına veriyorum öyle yiyor katı olcak yani seninki de belki öyle ister
Omleti nasil yapiyorsun canim? Ben de bir deneyeyim

Geçmiş olsun evet insan çok üzülüyor çok şükür bişey olmadı 1 gün biraz huysuz olur korkmustur uykuya zor dalabilir korktugu için ,sende çok korktum tabiki bi kaç güne unutmaya baslarsin çok geçmiş olsun

1 yasina kadar anne sutu yuzde 70 besliyor. O yuzden cok kafana takma. Benimki de pek yemiyodu bu aralar. 2 gundur duzeldi. Donemseldir belki. Hem neseleri yerindeyse kilolari da sorun yok demektir.
İnşallah canım inşallah içimi rahatlattın allah razı olsun . KG Almış ya ona şaşırdım yemedigi halde . Sağlıklı olsunlar inşallah. .

Geçmiş olsun canm benimkide yatakla duvar arasına düştü ayakları birden kayiverdi aşağıya dik şekilde kaldi hala gözümün onunde masum kuzular ya cok kotu oldum bende
Çok şükür kafasını vurmamış .. benimki vurdu ama bir şeyi Yok çok şükür çok korkmuştum
dimi canım başını çarptı yere ya bir şey olacak diye o kadar korktum ki takip ediyorum sürekli ama çok şükür bir şeyi Yok kurban olduğumun..
Geçmiş olsun canım benim. Benimki de oturmaya başladı ya düşüp kafasını vuruyor yavrum kıyamam. Hep dikkat etmek lazım hakikaten
evet evet başıma gelmez demeyecekmişsin gerçekten asla düşürürüm diye düşünmemiştim bi anda kaydı gitti yavrum ((

Evet çok korkmussundur çok şükür bişey olmamis. Biz 7 aylık olduk ben sadece 1 kere pusetine bindirdim. 5. Ay dan sonra dışarı çıkabildm ana kucağına koyuyorum bebeği , o da mecbur eşim yok markete gitmem gerekiyor. Hala anlayamiyorum nasıl oldu , Allahım daha kotusunden korudu diyorum ben hep . İnşallah kısa zaman da sende toparlarsn

Evet
evet bende yatağa yatırmıyorum daha hiç bu gece hiç uyumadı resmen ama inat ettim almadım yanıma vallahi bende nasıl oldu anlamadım 5 sn gözümü dinlendireyim dedim bir ağlama sesi çok şükür allah korudu yavrularımızı amiiin amiiin cümlemizin evladını korusun.. ona bir şey olsa ne yaparım ben aklıma geldikçe ağlamak istiyorum..

Herkesin bünyesi bir değil bu bir gerçek. Söylenenlere takılmamak gerek kendi hedeflerinle ufak ufak ilerle. Ben de özellikle bebekten sonra söylenenleri çok takmaya başladım. Aslında değmiyor kimse gerekirse tersleyeceksin ama yapamıyoruz işte hep bi idarecilik. Ben genelde insanları kırmamaya çalışırım ama genelde herkes düşüncesiz.
Ben de diyet yapmıyorum hem emziriyorum hem bebeğe bakacak enerjim kalmaz gerçekten. Bebeği bıracak kimsem olsa anca spora giderim ama o da yok. Böyle böyle derken kilo yerleşti bünyeye bu saaten sonra verirsem ne ala

Memeden doyuyor demek ki maşallah boş ver takılma sen de bol bol emzir kendini besle :) ve sadece tadımlık ver en azından tatlara aşina olsun ilerisi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…